Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1165559 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #4800 -: Август 05, 2010, 09:28:13 pm »

Няма да свиря втора цигулка.

Подкрепям решението ти!  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4801 -: Август 05, 2010, 10:31:12 pm »
Крис, :-[ ;D аз не разбирам от хорари ;D ;D , по-лесно ми е натал+прогре+дирекция+транзит! ;D
но знам ,че утре ще се изкъпеш , знам ,че няма  да измиеш чинийте... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4802 -: Август 08, 2010, 11:52:48 am »
Има един въпрос,който ме измъчва и не знам какво да предприема,ту си казвам ще си трая,после пък искам да го потърся,но предполагам,че ще понеса отново разочарование.
Та хорарния въпрос ми е да потърся ли някакъв контакт с Б. или да го оставя на мира?

Управител на Десцендента в първи дом показва, че този човек все още те интересува.
Но мисля, че отношенията ви оттук нататък няма да претърпят кой знае какво развитие.
Венера, която е твой сигнификатор, е в сходящ съвпад със Сатурн - упавителя на Имум Цели /"края"/ и квадрат с Плутон в 4 дом. Ще направи и опозиция с Юпитер, който се намира в съвпад с ДС и сигнифицира човека, за когото питаш. Луната е без курс в знака Рак, т.е. няма сходящи аспекти.

Цитат
Та хорарния въпрос ми е да потърся ли някакъв контакт с Б. или да го оставя на мира?

Но според мен самият хорарен въпрос е неправилно зададен - съдържа два взаимноизключващи се варианта.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4803 -: Август 08, 2010, 11:56:41 am »
Според мен хорарите не са подходящи да отговарят на намерение.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4804 -: Август 08, 2010, 12:03:49 pm »
Ако въпросът е дали да го потърсиш, отговорът по-скоро ще е отрицателен.
А пък и щом дотук си останала с неприятни впечатления от общуването с въпросния човек, най-разумно ще е да си спестиш някоя обида, болка или емоционално разочарование, вместо да си блъскаш главата в затворена врата.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4805 -: Август 08, 2010, 12:09:36 pm »

А на отношение?

Питам, защото тук често се задават хорарни въпроси от сорта на "Г-н Х. харесва ли ме?", "Какво е отношението му към мен?", "Какво ми е намислил?" и т.н.
Или пък "Ще ме потърси ли?", "Ще се срещнем ли отново?". Последните два не предполагат ли наличие на намерение от едната или от двете страни?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #4806 -: Август 08, 2010, 12:33:23 pm »
Действай, целувке! Слънце и Луна са във взаимна рецепция, а Венера и марс са в предстоящ съвпад. Може да има известно забавяне, заради това че Сатурн също участва в съвпада, но отговорът е "Да, потърси контакт". Освен това Венера е на трон и силна (Ти), а Марс е в нейните владения.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4807 -: Август 08, 2010, 01:29:32 pm »
Има надежда май за нещо между вас...Венера ще съвпадне с Марс. Той е "при теб" - Марс в 1 дом.

Луна и Слънце в рецепция, което е казано вече. Опс, подведох се, това е грешно.
Но е добре, че са на трон, защото това пак сте вие двамата - Луна и Слънце.

Луна без курс може би показва, че излишно се притесняваш какво ще стане и дали да го търсиш.

ЛастКис, ти имаше ли друг хорар за същия човек?  
« Последна редакция: Август 08, 2010, 01:35:38 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4808 -: Август 08, 2010, 01:46:40 pm »
Ако случайно можеш да намериш картата би ли я постнала да погледна?

*

Nebesna

« Отговор #4809 -: Август 08, 2010, 01:47:20 pm »

Луна и Слънце в рецепция, което е казано вече. Опс, подведох се, това е грешно.
Но е добре, че са на трон, защото това пак сте вие двамата - Луна и Слънце.

моля да ме извините...влюбена съм и съм ужасно разсеяна.

« Отговор #4810 -: Август 08, 2010, 01:48:43 pm »

А на отношение?
Питам, защото тук често се задават хорарни въпроси от сорта на "Г-н Х. харесва ли ме?", "Какво е отношението му към мен?", "Какво ми е намислил?" и т.н.
Или пък "Ще ме потърси ли?", "Ще се срещнем ли отново?". Последните два не предполагат ли наличие на намерение от едната или от двете страни?

Мииии....да  :rolleyes: Това е все пак въпрос на който може да се отговори с да или не. "Какво е намислил" също е намерение.  :rolleyes: Ако се пререфразира в "Ще ми навреди ли" е друго. :-\ Тогава дтрябва да търсим дом, който да е отговорен за отмъстителността  ;D, за да му определим сигнификатора....Поне така си мисля, де. :blink:

Не те извиняваме  :P Дай Боже всекиму!  ;)  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4811 -: Август 08, 2010, 01:49:26 pm »
...влюбена съм и съм ужасно разсеяна.

Дай Боже всекиму.  :blink:

ПП. Писали сме едно и също с Аурора по едно и също време.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #4812 -: Август 08, 2010, 01:56:53 pm »
Ласт Кис и аз да питам ,това човека ,който имаше да учи  и нямаше време за теб ли е?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4813 -: Август 08, 2010, 01:56:56 pm »

:clap: То всички се разсейваме, че за любов ли няма да те разберем.

Аз се притеснявам с отговорите си само, че май повече объркахме ЛастКис, отколкото да помогнем. Понякога и така се случва.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4814 -: Август 08, 2010, 01:58:46 pm »
Иначе въпроса беше дали ще имам сериозна връзка с Б.?

А връзка имало ли е? Гледам, че Луната в в сходящ съвпад с Марс, сигнификатора на Б.
Друг е въпросът дали Б. е взел отношенията ви насериозно. Зависи какъв е бил астрологичният тайминг при двама ви и доколко е предполагал да се реализират тези намерения.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4815 -: Август 08, 2010, 02:00:07 pm »
Аз се притеснявам с отговорите си само, че май повече объркахме ЛастКис, отколкото да помогнем.

Да, дотук са твърде противоречиви отговорите. И се притеснявам да не я объркаме още повече.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #4816 -: Август 08, 2010, 02:05:17 pm »
по моя инициатива му писах да излезнем,тъй като се нуждаех от приятел,бях тъжна,че не ме бяха приели на първия тур комуникациите,но той ми отказа не директно,завъртайки че бил изгорял на плажа и имал температура(е,добре де,то това ще трае няколко дни,толкова ли не може да каже да излезем примерно другата седмица,той просто не искаше),та така си дадох уж сметка,че няма май нищо да стане,ама последно време все за него мисля,не знам защо.  :-\

милата...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4817 -: Август 08, 2010, 02:10:18 pm »
Целукве, ще си позволя едно мнение, неастрологично.  :blink:
От личен опит знам, че с един мъж не потръгнат ли нещата от самото начало, в повечето случаи все нещо куца по-нататък. Разбира се, винаги се случва да има и изключения. Но основната ми мисъл тук е, че има ли отхвърляне в началото, това усещане трудно се забравя и повлиява впоследствие върху отношенията ви, дори ако се опиташ да изтласкаш неприятния спомен далеч от съзнанието си.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4818 -: Август 08, 2010, 02:21:31 pm »
Неастрологично и аз бих ти дала същия съвет. Като цяло няма защо да го търсиш, след като е постъпил така с теб. А ако има нещо да става, то пак ще се случи. Пожелавам ти да си щастлива с или без него!  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4819 -: Август 08, 2010, 02:22:24 pm »
Целувке, няма ли други момчета в обкръжението ти? Никой ли не ти е симпатичен?
Всичко с времето си, ще дойде и твоят човек.
Както ти самата споделяш, чувствала си се дискомфортно, след като не си се класирала след изпитите /нали така?/ и си искала да има до теб човек, който да те подкрепи в този момент. И най-вече да заместиш /от психологическа гледна точка/ изживяното разочарование с емоция, с нещо приятно и споделено. А накрая какво се получава, удряш на камък и там. Мисля, че и момчето не е сигурно какво точно иска и дали е готово за отношения на този етап, затова се държи дръпнато и те игнорира. Не знам дали въпросът е в едното харесване/нехаресване, може би има и някакви други причини...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.