Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1168117 Прегледи
*

*Lina*

• *
  • 456
Re:хорарен въпрос
« Отговор #4820 -: Август 08, 2010, 02:26:07 pm »
Ти си знаеш ,аз сега нямам време да разглеждам  новата карта ,но  :jup: :ura: на Дсц не ми изглежда да иска да се обвързва :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4821 -: Август 08, 2010, 02:28:16 pm »
 :jup: :ura: на Дсц не ми изглежда да иска да се обвързва :-\

И на мен така ми се стори още в началото, такава да е нагласата му.
Освен това в случая Венера върви след Марс и се опитва да го настигне, а не Марс след Венера!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4822 -: Август 08, 2010, 02:32:45 pm »
Имаше една фраза,която много ми харесваше и ще се наложи да я послушам ''Една жена никога не тича след мъж,някой да е виждал капан да тича след мишка?!'' 

:72: Така е, но често забравяме за нея...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4823 -: Август 10, 2010, 02:20:52 pm »
   Ще се намери ли откраднатата кола на приятелите /чужденци, гости/ на Х ?

« Отговор #4824 -: Август 10, 2010, 03:09:44 pm »
   Ееей, хорароразбиращите моля за съдействие - пуснах хорар - открадната е скъпа кола от денонощно охраняем паркинг на хотел...Има ли шансове, да се върне колата - сигурно ще им искат пари....Мафиоти ли са намесени ? Пари ли ще искат ? Ако се предупредят органите на реда - какъв е шанса да се появи колата или хич няма да се появи? Един хорарен въпрос с много въпросителни....

*

Vision

• 3523
« Отговор #4825 -: Август 10, 2010, 06:51:03 pm »
   Ееей, хорароразбиращите моля за съдействие - пуснах хорар - открадната е скъпа кола от денонощно охраняем паркинг на хотел...Има ли шансове, да се върне колата - сигурно ще им искат пари....Мафиоти ли са намесени ? Пари ли ще искат ? Ако се предупредят органите на реда - какъв е шанса да се появи колата или хич няма да се появи? Един хорарен въпрос с много въпросителни....

дейзи, възможно е да са замесени мафиоти, понеже плутон е във втори дом, и то в козирог, сигурно не са от най- дребните рибета, може да е проследена и поръчана точно тази кола..плутон е и връзката с асц., но тук не знам дали става въпрос за асц., понеже ти питаш за други хора, но ако е плутон, виж с колко планети прави квадрат, вкл. и със сатурн, а плутон е в козирог..не знам какво да ти кажа..за органите на реда, може би вертекса в осми дом, рак е доста добро попадение, в смисъл, че трябва да им се каже, не е ли задължително??ако колата вече е разпарчетосана, нали трябва да се удостовери някак, че е открадната, за да и вземат застраховката..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4826 -: Август 10, 2010, 06:53:51 pm »
Ама хиенките се подкрепят.

Така е. А всички мишки отиват за фураж, както казваше навремето един мой познат, собственик на терариум. И той бе Овен като мен, много обичаше животните.  ;D
Туй е по въпроса за мишките и капаните, извинете за спама.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4827 -: Август 10, 2010, 06:56:10 pm »
 :wub: Не мила, те не разпарчосват колите, а потърсват собствениците и след 5-6 хилядарки ти си връщат обратно колата...За части няма смисъл...Органите на реда са предупредени, но обикновено те работят в комбина с тях, щото така разбират как да се обадят на потърпевшите  ;)...та ако изтече инфо, колата няма да се появи./тогава вече се минава към разпарчосване/....Че са намесени мафиоти са намесени, няма как охраняем паркинг на хотел в Слънчев бряг....

*

Vision

• 3523
« Отговор #4828 -: Август 10, 2010, 07:03:09 pm »
:wub: Не мила, те не разпарчосват колите, а потърсват собствениците и след 5-6 хилядарки ти си връщат обратно колата...За части няма смисъл...Органите на реда са предупредени, но обикновено те работят в комбина с тях, щото така разбират как да се обадят на потърпевшите  ;)...та ако изтече инфо, колата няма да се появи./тогава вече се минава към разпарчосване/....Че са намесени мафиоти са намесени, няма как охраняем паркинг на хотел в Слънчев бряг....

а ако вече е изнесена зад граница /заради луната в девети дом/??нали тя също е сигнификатор??

иначе ако не е, сигурно ще искат пари, заради плутон във втори дом..но аз съм привърженик на законовите действия и не мога да ти кажа нещо друго..в смисъл- не само полиция, да се обадят в посолството си, да задвижат някакви хора, може ли да седят и да чакат дали ще им се обади някой!??...ами ако колата през това време се движи към границата и така, като не е обявена, ще си я пуснат като стой та гледай.. :( не мисля, че са много корумпираните ченгета..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #4829 -: Август 10, 2010, 09:09:30 pm »
  Ми аз за това ги посъветвах освен полиция да предупредят и прокуратура ако трябва, щото ако има корумпирани ченгета - тъкмо и тях ще спипат. Ма като гледам в последно време всички хорари са кофти, поради мунданния тао-квадрат - където са намесени половината планети....та както и да го въртиш - надеждичката за положителен отговор в хорарите е минимален. Явно сме в период, в който не трябва да се задават хорари....

« Отговор #4830 -: Август 12, 2010, 12:41:38 pm »
daisyline   Да предложа ли една различна гледна точка на този хорар!?!  Ако те все пак са твои приятели де :blink:
Да предположим, че чужденците като  приятели са по 11-ти дом. Разглеждаме 11-ти като първи дом и Управител става Венера ; сигнификаторът на личната вещ става 2-ри дом от 11-ти , т. е Марс като управител на Скорпион.  Марс и Венера са в съвпад и то Венерката ще отиде при Марс.
Луната тогава е в 11-ти дом на приятелите
Заради този съвпад смея да твърдя, че колата ще се намери, може обаче и да греша :-\

Трудно е когато се пита за друг човек, да се определи точно кои са главните участници.

Новичка съм във форума и ви казвам на всички Здравейте :blink:

« Последна редакция: Август 12, 2010, 12:49:50 pm от feelthef »

« Отговор #4831 -: Август 12, 2010, 01:02:51 pm »
 :blink:feelthef Здравей, като начало добре тръгваш, смело  :blink:.

Мдааа, току що разбрах, че колата е намерена, но всъщност не е върната, щото още не са решли колко хилядарки да обрулят собствениците. Мафиотите се знаят кои са от полицията, но никой не се меси...

« Отговор #4832 -: Август 12, 2010, 01:16:48 pm »
Луната затова стои така безучастно....

Обичам Астрологията , а  форума е много позитивен иии ..... хоп ето ме

*

Uran

• 6041
« Отговор #4833 -: Август 13, 2010, 10:23:48 pm »
Да. Ама защо така разменени ролите? :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #4834 -: Август 13, 2010, 10:28:20 pm »
Ти-Марс, Той-Венера.

*

Divna

« Отговор #4835 -: Август 14, 2010, 10:13:40 pm »
Желая да задам следния въпрос: Свърши ли вече всичко между мен и  ... (назовала съм го по име)?

Предварително ви благодаря!

Управителите на двата 4ти дома са в съвпад в неговия 4ти дом. Това да ли означава? Че за него всичко е приключило?

« Отговор #4836 -: Август 14, 2010, 10:21:25 pm »
Луната не прави мажорни аспекти с планети, освен с Нептун, но тя не  е сигнификатор в случая, а и не е вътрешна.

Управителите на 1ми и 7ми не са в аспект. Едва ли нещо ще се промени за сега.
Марс и Венера като управители на петите ви домове са апликиращ съвпад.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #4837 -: Август 14, 2010, 10:25:29 pm »
Луната не прави мажорни аспекти с планети, освен с Нептун, но тя не  е сигнификатор в случая, а и не е вътрешна.

Управителите на 1ми и 7ми не са в аспект. Едва ли нещо ще се промени за сега.
Марс и Венера като управители на петите ви домове са апликиращ съвпад.
[/b]

Благодаря, Аурорче!  :kissd:

Какво ще рече това? Те са в затворен дом и са едновременно управители на края на връзката (4ти дом) и на любовните взаимоотношения (5ти дом). Не мога също да разбера, защо неговия сигнификатор е неаспектиран? Имаш ли някаква идея?

« Отговор #4838 -: Август 14, 2010, 10:33:21 pm »
МАрс и Венера са естествени управители на вас двамата в този въпрос и затова е важно, че са в апликиращ съвпад. Мисля, че това е добър знак. Ако гледаме какъв ще е края на въпроса, би трябвало де е производен 4ти, но от кой дом 5ти или 7ми - не знам  :rolleyes:

Иначе, двата сигнификатора са неаспектиране - Мерка и Юпитер един към друг. Вероятно нямаш основание за такъв вапрос. И другото показателно е, че Луната не прави мажорни аспекти към вътрешните планети в това питане докато не напусне знака.

Според мен положението за сега няма да търпи промяна. :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #4839 -: Август 14, 2010, 10:41:37 pm »
Искренно ти благодаря, Аурора!

Мисля, че Дияна гледаше 4ти от 5ти, като по точ начин излиза 8ми дом. Но не съм сигурна  :-\. Ако се приеме този вариянт няма никакви аспекти между двата 8ми дома, но ако се приеме за 4ти от 7ми (за партнзора) и 4ти от 1ви за мен, то тогава отговорът е категоричен.