Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163588 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:хорарен въпрос
« Отговор #4840 -: Август 15, 2010, 04:40:31 am »
Дивна, не съм запозната с тези методи за меренето на дом от дом, но това, което виждам по въпроса ти дали е свършило всичко между вас е, че не е свършило всичко..гледам юпитер като упр. на асц. в опозиция с марс и венера, но те са в един знак двамата, в знака на взаимоотношенията, а и луната е с тях като твой сигн., което също потвърждава за мен, че не всичко е свършило, но така зададен въпроса може да означава, че това, което не е свършило е приятелството, да речем, но все пак, заради съвпад ана марс и венера във везни мисля, че имате още история с твоя човек  ;) неговият сигн. мисля, че трябва да е меркурий, а той няма лоши аспекти, т.е. няма никакви, освен квадрат с асц., т.е. с теб в случая, което показва, че имате някакви търкания, може би само на думи, но те ще се оправят..така мисля аз..и се надявам да съм права, заради теб.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Divna

« Отговор #4841 -: Август 15, 2010, 05:42:28 am »
Дивна, не съм запозната с тези методи за меренето на дом от дом, но това, което виждам по въпроса ти дали е свършило всичко между вас е, че не е свършило всичко..гледам юпитер като упр. на асц. в опозиция с марс и венера, но те са в един знак двамата, в знака на взаимоотношенията, а и луната е с тях като твой сигн., което също потвърждава за мен, че не всичко е свършило, но така зададен въпроса може да означава, че това, което не е свършило е приятелството, да речем, но все пак, заради съвпад ана марс и венера във везни мисля, че имате още история с твоя човек  ;) неговият сигн. мисля, че трябва да е меркурий, а той няма лоши аспекти, т.е. няма никакви, освен квадрат с асц., т.е. с теб в случая, което показва, че имате някакви търкания, може би само на думи, но те ще се оправят..така мисля аз..и се надявам да съм права, заради теб.. :blink:

Вижън, благодаря ти! Истински ме трогна!  :kissd:

*

Vision

• 3523
« Отговор #4842 -: Август 15, 2010, 07:40:57 am »

да, знам, че като се опитвам да се изразявам астрологически, изглеждам трогателно.. :57:

майтап де..ама то където си е майтап, там си е и истина.. :-[

*

Divna

« Отговор #4843 -: Август 15, 2010, 07:47:00 am »

да, знам, че като се опитвам да се изразявам астрологически, изглеждам трогателно.. :57:

майтап де..ама то където си е майтап, там си е и истина.. :-[

Моля те, казвам го с добри чувства.
Трогна ме, защото знам, че тепърва навлизаш в хорарната и в същото време си отделила време, за да напишеш това, което виждаш. Направила си го за мен. Отделила си време, и си се опитала да разчетеш картата ми.
Приемам го като мил жест от твоя страна. Благодаря!

*

Vision

• 3523
« Отговор #4844 -: Август 15, 2010, 07:50:21 am »
[Моля те, казвам го с добри чувства.
Трогна ме, защото знам, че тепърва навлизаш в хорарната и в същото време си отделила време, за да напишеш това, което виждаш. Направила си го за мен. Отделила си време, и си се опитала да разчетеш картата ми.
Приемам го като мил жест от твоя страна. Благодаря!

знам, шегувам се..не съм спала, а вчера злоупотребих с алкохола и сега ми е страшно весело.. :49: :57:

*

missKapriz

« Отговор #4845 -: Август 15, 2010, 06:42:01 pm »
Алтернативната медицина по 11 дом ли е?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4846 -: Август 15, 2010, 06:51:45 pm »
Алтернативната медицина по 11 дом ли е?

не мисля че е по 12-ти в натала , а лечението е по 6-ти.
В хорара аз съм боса и ти го знаеш , така ,че.....за натала съм сигурна! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #4847 -: Август 16, 2010, 06:28:29 pm »
Ще ми върнат ли трите бижута?

ето картата:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #4848 -: Август 16, 2010, 06:54:14 pm »
Моля Ви , погледнете картата.... :'(

« Отговор #4849 -: Август 16, 2010, 06:58:28 pm »
Бе, гледам я, но не виждам да има връщане.  :-\

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4850 -: Август 16, 2010, 07:01:59 pm »

Добре , че намерих единия договор :'( :'( :'(. за едното е сигурно...връщането , ама другите 2...щерка ми търси договори!  :'( :'( :'( много са скъпи ,много...и като цифра и като значение :'( :'(

« Отговор #4851 -: Август 16, 2010, 07:09:35 pm »

Добре , че намерих единия договор :'( :'( :'(. за едното е сигурно...връщането , ама другите 2...щерка ми търси договори!  :'( :'( :'( много са скъпи ,много...и като цифра и като значение :'( :'(

аааа - договор. Аз пък гледах У2-ри. Мислех, че е вещ  :rolleyes:

Виж - В 3-ти е локус фортуната - може и да помогне. Просто У1ви и У3ти - Марс не правят аспекти, а луната й предстои квадрат със Слънцето като последен аспект.

Питай пак утре - Луната ще прави много апликиращи положителни асректи  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4852 -: Август 16, 2010, 07:10:51 pm »

аааа - договор. Аз пък гледах У2-ри. Мислех, че е вещ  :rolleyes:

Виж - В 3-ти е локус фортуната - може и да помогне. Просто У1ви и У3ти - Марс не правят аспекти, а луната й предстои квадрат със Слънцето като последен аспект.

Питай пак утре - Луната ще прави много апликиращи положителни асректи  ;D

Мерси много Слънчо! :kissd:

*

abroad

« Отговор #4853 -: Август 16, 2010, 07:45:12 pm »

Според мен има шанс, но вероятно предстои дълъг път на развитие на ситуацията, ако изобщо си позволим да разглеждаве картата с тези начални градуси на АС

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4854 -: Август 16, 2010, 08:05:39 pm »
един въпрос имам .....
има ли желание да разговаря с мен (казвам му името)?
Сатурн е в 7-ми дом.... :-\...
освен това неговия сигнификатор Меркурий е не аспектиран.... :-\ какво показва всъщност това..?

*

Uran

• 6041
« Отговор #4855 -: Август 16, 2010, 08:08:33 pm »
В този случай 3-и от 7-и ли се гледа?

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4856 -: Август 16, 2010, 08:11:43 pm »
ами май да...мерси за подсказката.....Лунат(аз) съм там показва желанието ми...

*

Uran

• 6041
« Отговор #4857 -: Август 16, 2010, 08:13:52 pm »
В такъв случай, Той- Меркурий ще направи съвпад със сигнификаторът на въпроса-комункация-Марс.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4858 -: Август 16, 2010, 08:17:54 pm »

Според мен има шанс, но вероятно предстои дълъг път на развитие на ситуацията, ако изобщо си позволим да разглеждаве картата с тези начални градуси на АС

Оххх ,дано! :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4859 -: Август 16, 2010, 08:23:53 pm »
В такъв случай, Той- Меркурий ще направи съвпад със сигнификаторът на въпроса-комункация-Марс.
ами да ама първо ще смени знак....и аз незнам вече мерси Uran....за вниманието... :blink: