Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1170061 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:хорарен въпрос
« Отговор #4860 -: Август 16, 2010, 08:24:50 pm »
един въпрос имам .....
има ли желание да разговаря с мен (казвам му името)?
Сатурн е в 7-ми дом.... :-\...
освен това неговия сигнификатор Меркурий е не аспектиран.... :-\ какво показва всъщност това..?
 Сатурн в 7 дом не позволява обикновено астролога да даде правилен отговор на въроса. Още повече, че и управителя на асц. Нептун е в 12 дом. Не си изяснила добре въпроса и има неща, които не си изнесла на светло, за да бъде даден точен отговор. Т.е. само ти си знаеш за какво става въпрос, но на астролога не му е ясно.

*

Uran

• 6041
« Отговор #4861 -: Август 16, 2010, 08:27:09 pm »
ами май да...мерси за подсказката.....Лунат(аз) съм там показва желанието ми...
В такъв случай, Той- Меркурий ще направи съвпад със сигнификаторът на въпроса-комункация-Марс.
ами да ама първо ще смени знак....и аз незнам вече мерси Uran....за вниманието... :blink:
..да но остава в дома. Незнам в хорарите кое е по-важно- знакът или домът. В случая сигнификаторът е в дома на този чието внимание дириш, а Ти си в дома на въпроса. ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4862 -: Август 17, 2010, 07:20:10 pm »
Аурора позна! Излгаха ме  :( :( , бая е цифрата , но им поръчах и точно 16ооо свещи , като им го казах в прав текст!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #4863 -: Август 17, 2010, 07:24:52 pm »
Аурора позна! Излгаха ме  :( :( , бая е цифрата , но им поръчах и точно 16ооо свещи , като им го казах в прав текст!

Съжалявам, Марая! :( Вече не можеш да разчиташ на "юнашко доверие". Как такива хора после те гледат в очите?!
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4864 -: Август 17, 2010, 07:47:32 pm »
Аурора позна! Излгаха ме  :( :( , бая е цифрата , но им поръчах и точно 16ооо свещи , като им го казах в прав текст!

Съжалявам, Марая! :( Вече не можеш да разчиташ на "юнашко доверие". Как такива хора после те гледат в очите?!

Просто не знам  :( , гледат и лъжат и се опитват да ти кажат ,че не си прав ,като на бялото казват черно! Това обаче много ме притисни ,защото се опитаха да вкарат и едната ми дъщеря в екшъна. Това отприщи гнева ми и просто ги помолих да не ми отварят устата ,защото последствията са тежки...три дни си говорих тихо и спокойно , но днес не издържах и им казах: Трима сте ,три са вещите ,при вас ги оставих ,платих си ги ,за да ми ги върнете...., е три дни ви давам , очите ви ще горят ,душите ви ще се късат ,бял ден няма да видите ,всичко ще загубите , парите за лихви които събирате в свещи ще превърнете...3 дни ,това е от мен- другото ще ви изпрати вселената...
ххххххххх са, как да ги прежаля?как да прежаля спомените и приятеля подарил ми тези неща..... :(
« Последна редакция: Август 17, 2010, 08:04:26 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #4865 -: Август 17, 2010, 07:52:23 pm »
Изтрий последния ред  ;) :-X

*

Марая

• 28287
« Отговор #4866 -: Август 17, 2010, 08:06:59 pm »
Изтрий последния ред  ;) :-X

Направих го! Ей , мира нямам...., а единия от тях до скоро беше в пирогов и как не ги е страх.
За себе си си казах , явно Вселената освобождава място за нови неща....,но да бъркат детето ми , просто огън ще ги гори от 4 страни!  :-X

*

Divna

« Отговор #4867 -: Август 17, 2010, 09:31:06 pm »
Имам един въпрос, който е: Ще започна ли скоро работа? И ако е да, като преподавател в училище ли ще е?

« Отговор #4868 -: Август 17, 2010, 09:46:00 pm »
    :blink: Не разбирам много, но мисля че е "ДА" !

*

Divna

« Отговор #4869 -: Август 17, 2010, 09:55:45 pm »
Мерси, Дейзи!

И аз не разбирам много, мъчих се сама, ама не става  :-[.
Моя сигнификатор е Юпитер, а на работата е Венера. Юпитер и Венера са в опозиция, което ще рече твърдо НЕ. Луна в съвпад с АЦ говори, че въпроса е важен за мен. Луна е в тригон с Юпитер и в секстил с Венера.
Та в крайна сметка не знам кое да гледам и какви изводи да правя?

« Отговор #4870 -: Август 17, 2010, 10:02:30 pm »
Юпитер и Венера са в опозиция, което ще рече твърдо НЕ.

В разходяща опозиция са.

За уточнение е важно да се знае дали в момента имаш работа - мисля, че беше да. Но дори и да търсим следващата ти работа 6ти от 6ти, сигнификаторът са един и същ - Венера.
Освен, че ти си по Юпитер, ти също си и Луна, защото тя е в първи дом. Луната парви апликиращ секстил към Венера във Везни, което дава отговор ДА  ;) градуса - вероятно до 3 седмици, че месеци много ми се струва далече  :P
За самото естество на работата не мога да отговоря.

« Отговор #4871 -: Август 17, 2010, 10:10:09 pm »

В разходяща опозиция са.

За уточнение е важно да се знае дали в момента имаш работа - мисля, че беше да. Но дори и да търсим следващата ти работа 6ти от 6ти, сигнификаторът са един и същ - Венера.
Освен, че ти си по Юпитер, ти също си и Луна, защото тя е в първи дом. Луната парви апликиращ секстил към Венера във Везни, което дава отговор ДА  ;) градуса - вероятно до 3 седмици, че месеци много ми се струва далече  :P
  Напълно съм съгласна, а и Луната и Венера са ъглови

*

Vision

• 3523
« Отговор #4872 -: Август 18, 2010, 01:01:29 am »
Имам един въпрос, който е: Ще започна ли скоро работа? И ако е да, като преподавател в училище ли ще е?

ще започнеш до един месец, да.. :blink:

луната в първи би трябвало да показва колко е важен за теб въпроса, слънце и мерк в девети- това не е основно училище, а с големи деца, но не е университет..венера, марс и сатурн в десети- даже ще се реализираш много добре на това място, а венера е свързана с изкуствата, пък е и във везни, чудесно..само марс не знам защо е там, на мего не му е много комфортно във везни, ама така се е случило..а при вас как стои въпроса с арт терапията, мислила ли си да учиш нещо такова, да се развиваш, или..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Divna

« Отговор #4873 -: Август 18, 2010, 01:27:29 am »

В разходяща опозиция са.

Благодаря, Аурорче!

Работя по договори. Всяка година сключвам договори с различни училища /не работя на постоянен договор/.
Днес ходих да проверя как стоят нещата за следващата учебна година и малко се озадачих. Затова поставих така въпроса.
Тук учителската професия е добре платена. Аз съм сама и ми трябва добре платена работа, за да мога да издържам подобаващо се децата ми, които са ученици (синът ми е в колеж, а там е доста скъпо, дъщеря ми е в средно училище).
Според новия закон /в момента образователната система тук търпи големи промени/ трябва да взема един писмен езиков изпит, който да ми позволи да вляза в приоритетния лист. За да се явя обаче на изпит трябва задължително да изкарам един курс в университета и едва тогава. На този етап това е невъзможно за мен, защото курсът+изпита е много скъп, а аз нямам средставата, за да си го позволя.

*

Divna

« Отговор #4874 -: Август 18, 2010, 01:33:11 am »

В разходяща опозиция са.

Напълно съм съгласна, а и Луната и Венера са ъглови

Благодаря, Feelthef!

*

Divna

« Отговор #4875 -: Август 18, 2010, 01:44:53 am »

ще започнеш до един месец, да.. :blink:

луната в първи би трябвало да показва колко е важен за теб въпроса, слънце и мерк в девети- това не е основно училище, а с големи деца, но не е университет..венера, марс и сатурн в десети- даже ще се реализираш много добре на това място, а венера е свързана с изкуствата, пък е и във везни, чудесно..само марс не знам защо е там, на мего не му е много комфортно във везни, ама така се е случило..а при вас как стои въпроса с арт терапията, мислила ли си да учиш нещо такова, да се развиваш, или..

Благодаря, Вижън!

Страхотна интерпретация! Много позитивизъм ми вдъхна, за което ти благодаря!
Да, искам да уча, но няма кой нито мен, нито децата ми да издържа ако го направя. Трябва да работя, за да има къде да живеем и какво да ядем. Това е положението.

*

Vision

• 3523
« Отговор #4876 -: Август 18, 2010, 01:52:08 am »
Благодаря, Вижън!

Страхотна интерпретация! Много позитивизъм ми вдъхна, за което ти благодаря!
Да, искам да уча, но няма кой нито мен, нито децата ми да издържа ако го направя. Трябва да работя, за да има къде да живеем и какво да ядем. Това е положението.

не че те навивам на всяка цена, но имаш ли представа колко струва един курс по арт терапия в някой тамошен университет?? и без това като гледам, сега ще ти изискват и някакви курсове..може да има и начин за дотиране /така ли се казва/ от държавата или от някакви фондации..може би като майка, която си гледа сама децата имаш право на нещо такова..нищо не пречи да провериш, дори и по нета да е.. :P

*

Divna

« Отговор #4877 -: Август 18, 2010, 02:04:34 am »
Вижън, имам право в тая държава да преподавам във всички степени без университета (нямам докторат). Мога да преподавам и арт терапия (тя се занимава с цветовете и тяхното въздействие върху психиката), а аз имам нужните кредити по цветознание.
Въпросът е, че е много трудно чужденец да се "добере" до такава работа. Не си мисли, че само в БГ се изискват познанства. По цял свят е нужно да имаш рамо, за по-хубав пост.

*

Vision

• 3523
« Отговор #4878 -: Август 18, 2010, 06:49:37 am »
Вижън, имам право в тая държава да преподавам във всички степени без университета (нямам докторат). Мога да преподавам и арт терапия (тя се занимава с цветовете и тяхното въздействие върху психиката), а аз имам нужните кредити по цветознание.
Въпросът е, че е много трудно чужденец да се "добере" до такава работа. Не си мисли, че само в БГ се изискват познанства. По цял свят е нужно да имаш рамо, за по-хубав пост.

a, добре..сега видях, че трябва да изкараш езиков курс..

*

Divna

« Отговор #4879 -: Август 18, 2010, 07:06:40 am »

a, добре..сега видях, че трябва да изкараш езиков курс..

Не е точно езиков курс. Езиковия курс отдавна съм го изкарала. Иначе не мога да преподавам. В момента имам право да го правя, но нямам право да сключа постоянен договор. Затова всяка година изживявам един и същи стрес свързан с часовете, които ще работя, дали ще са ми достатъчни и т.н.
ПП: Изпитът е свързан с тукашната образователна система, която е много по-различна от българската / дидактически курс за СА/. Изисква се задължителен курс в университета. Всичко за пари. Тук през целия си живот трябва да си в крак с времето и да се квалифицираш. Правят го всички, включително и тукашните, ама те си имат пари и тях това не ги притеснява.