Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169545 Прегледи
*

Kali

• **
  • 1411
Re:хорарен въпрос
« Отговор #4880 -: Август 18, 2010, 08:54:10 am »
Дивна, мисля че скоро ще си намериш работа, но може би не точно като преподавател. Венера в 10-ти дом е добре поставена и новото призвание ще е престижно. Интересен е наистина съвпада им с Марс, дали няма да укаже партньорство с мъж или ще има нещо марсово в заниманията ти.
Стискам палци, дано се сбъднат прогнозите на съфорумците, че са все хубави.  :blink:
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Divna

« Отговор #4881 -: Август 18, 2010, 04:39:31 pm »
Благодаря, Кали!  :kissd:

Определено не ми се работи вече с пубертети (имам си ги в къщи и множко ми идва психически, денонощно да решавам проблеми свързани с тази толкова трудна възраст). Правя го заради високото заплащане. Дано имам късмет да започна нещо друго, което вътрешно да ме удоволетворява повече.

*

Uran

• 6041
« Отговор #4882 -: Август 19, 2010, 08:29:54 am »
Как тълкувате опозицията Юпитер/Сатурн в хорара на Дивна?

*

Divna

« Отговор #4883 -: Август 19, 2010, 08:35:18 am »

Безпаричие  ;D

*

Nebesna

« Отговор #4884 -: Август 19, 2010, 08:50:27 am »

Безпаричие  ;D

Възможно е, предвид на това, че Сатурн У2, а Юпитер управлява питащата. Но по принцип означава юридически трудности/забавяния при договори, съглашения, конкурси.

« Отговор #4885 -: Август 19, 2010, 09:38:08 am »
На хорарите се отговаря на въпроса с да или не. За останалото има натал.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #4886 -: Август 19, 2010, 10:40:27 am »
На хорарите се отговаря на въпроса с да или не. За останалото има натал.

Напротив, могат да се кажат куп други неща. В случая Юпитер и Сатурн имат отношение към въпроса. Ако нямаха отношение и аз нямаше да се занимавам...Но ти си права, че трябва да се придържаме към основния въпрос и към принципа да не даваме излишна информация, когато не са ни питали.

« Отговор #4887 -: Август 19, 2010, 10:49:12 am »

Безпаричие  ;D

Аз ти погледнах натала за този аспект на въпроса. Сатурн в момнета ти минава Венерата и е обяснимо да се чувстваш финансово притисната. Обаче, вървейки напред в знака ще ти направи тригон на У6ти Марс и мисля, че нещата ще протекат конструктивно. Транзитът Уран/Юпитер правейки опозиция на нат Слънце У10-ти може да наложи промяна в плановете за изява. Дано да е нещо различно - както ти искаше  ;) :wub:

*

Nebesna

« Отговор #4888 -: Август 19, 2010, 10:53:54 am »
Преди година майка ми и брат ми сключиха по нейно настояване предварителен договор за покупко-продажба на недвижим имот, а наскоро майка ми го скъса, тъй като брат ми не е  в състояние да изпълни условията. Оказа се, че този договор не е бил вписван никъде, но въпреки това аз искам да се прекрати писмено и утре сме при нотариус.

Въпросът ми е: "Ще си върна ли наследствения дял от жилището?"

« Отговор #4889 -: Август 19, 2010, 11:08:11 am »

Хорара е точно толкова сложен, колкото и самия въпрос  ;D

Не знам как да тълкувам този Сатурн на АС? :rolleyes: Той управлява IC - домът ти принадлежи /или поне частта от него, която ти се полага/

Венерата все още апликира към Марс, както и Луната все още апликира към Слънцето. Изпълнението е в един градус, което само по себе си показва, че изпълнението е много скоро - утре  ;)

Мисля, че отговорът е ДА.

Опозицията на Юпитер /У3ти от 4ти - документът на майка ти/, със Сатурн /и майка ти и ти, защото е в първи дом/ не знам дали показва някакво усложнине. Новият документ би трябвало да се връчи на брат ти също  :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #4890 -: Август 19, 2010, 11:10:08 am »
Венера и Сатурн ли са сигнификатори на въпроса?
Ако е така-Да. :-\
Странно

*

Uran

• 6041
« Отговор #4891 -: Август 19, 2010, 11:11:40 am »
Небесна, възможно ли е да не е вписан, след като сделката е изповядана пред нотариус?

*

Nebesna

« Отговор #4892 -: Август 19, 2010, 11:16:20 am »
Небесна, възможно ли е да не е вписан, след като сделката е изповядана пред нотариус?

Вписан е в нотариалната книга, но не е вписан в агенцията по вписванията. Няма практика предварителните договори да се вписват. Обикновено това става, когато договорът придобие статуса на окончателен, т.е. като се изпълнят поставените условия. Тогава добива и силата на нотариален акт. Независимо, че е скасан, аз искам да се прекрати действието му с писмено споразумение между страните и брат ми е съгласен, понеже не може да изпълни условията - за жилището се водят съдебни дела, а той не може да плаща...няма да се справи без наша помощ (моята и на сестра ми) и може да загубим жилището, а всички сме заинтересовани да го запазим.

*

Nebesna

« Отговор #4893 -: Август 19, 2010, 11:21:27 am »

Хорара е точно толкова сложен, колкото и самия въпрос  ;D

Не знам как да тълкувам този Сатурн на АС? :rolleyes: Той управлява IC - домът ти принадлежи /или поне частта от него, която ти се полага/

Венерата все още апликира към Марс, както и Луната все още апликира към Слънцето. Изпълнението е в един градус, което само по себе си показва, че изпълнението е много скоро - утре  ;)

Мисля, че отговорът е ДА.

Опозицията на Юпитер /У3ти от 4ти - документът на майка ти/, със Сатурн /и майка ти и ти, защото е в първи дом/ не знам дали показва някакво усложнине. Новият документ би трябвало да се връчи на брат ти също  :-\

Аз съм в силна позиция. Венера на трон управлява едновременно питащата и наследството/нотариуса (по 8-ми дом). Но майка още е жива, затова гледаме 4-ти дом. Сатурн е в първи дом - домът на питащата, което значи че жилището ще дойде при мен, но не цялото (Сатурн е  в опизиция на Юпитер, който управлява братята и сестрите)

Опозицията между Юпитер и Сатурн  и ме смути също, но тя може да означава и ПРЕКРАТЯВАНЕ на договор - брат ми се противопоставя на майка ми, т.е. не е съгласен с това което тя направи преди една година. Иначе майка ми е трудно подвижна и с болки и ще трябва да я закараме набързо там, колкото да се подпише. Дано не създава повече проблеми.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4894 -: Август 19, 2010, 11:39:59 am »
Да се съглася ли с продажбата на наследствено жилище сега?
Много благодаря!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #4895 -: Август 19, 2010, 11:41:17 am »
От гледна точка на икономическа конюнктура и пазар на НИ-ДА. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #4896 -: Август 19, 2010, 11:44:55 am »

Няма да ти кажа , че съм толкова съм на черешата колкото не можеш да си представиш! След Мнението Ви ще кажа защо!!!! :'( :'( :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #4897 -: Август 19, 2010, 11:47:34 am »

Няма да ти кажа , че съм толкова съм на черешата колкото не можеш да си представиш! След Мнението Ви ще кажа защо!!!! :'( :'( :'(

неее, изчакай да излезе Мерка от ретроградната си сянка, Марая  :-\ И мен ме сърбят ръцете да купувам разни неща по ретро Мерк и ретро Венера. Ще погледна хорара отделно.

« Отговор #4898 -: Август 19, 2010, 11:51:52 am »
Да се съглася ли с продажбата на наследствено жилище сега?
Много благодаря!

Това пак е въпрос тип "намерение"   :rolleyes:
Луната е в разходящ тригон към Слънцето в 10-ти /евентуално бащата/. Марс/Плутон не участват в раздаването с апликиращи аспекти.
По-скоро ситуацията остава непроменена - Луна без курс, ранен АС.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4899 -: Август 19, 2010, 11:55:47 am »

неее, изчакай да излезе Мерка от ретроградната си сянка, Марая  :-\ И мен ме сърбят ръцете да купувам разни неща по ретро Мерк и ретро Венера. Ще погледна хорара отделно.

Да ВИ кажа при мене дори и писането в сайта не е случайно. Онзи ден в темата за свекърви и снахи Ви споделих , че купих едно жилище с подкрепата на Бог да я прости Ванга?. Свекърва ми беше първа група инвалид и жилището беше ведомствено, благодарение на мойте пари и връзки , жиличето беше закупено с уговорката да се прехвърли на мъжа ми. нито една от сестрите му нямаше претенции.
Вщера звъни телефона и някакъв глас -женски ми се представя за сънаследник...Реших , че това е новия вид измама , нали имаше телефонни измами. Днес обаче ми звъни нова ,която се представя за брокерка и ми казва , че покойния ми свекър е продал на втората си съпруга /за която днес научавам/половината апартамент. Леллллеееее, направо полудявам! Аз го платих , а трябва да го деля с чужди хора.....