Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166744 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #5020 -: Август 22, 2010, 09:23:44 pm »
Хубав ник!  ;D

Ми не знам с хорар дали ще стане. Още повече, че ти ще питаш за поредица от мачове в един фиш /нали така  ;D/
Ако са национални отбори - по лесно - ще им гледаме картите на държавите и ще разискваме. Ако са клубни, ще ти трабва ЧРД на отбора и часа му на основаване - което мисля, че е невъзможно да се намери.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #5021 -: Август 22, 2010, 09:26:04 pm »
Haus,напълно е възможно!Срещала съм въпрос-Ще изберат ли Маргарет Тачър?,Ще победи ли Челси?,Ще се класира ли...на полуфиналите?В книгата на Марч/Макевърс със сигурност има подобни въпроси,както и в тази на Цв,Борисова.Ако искаш ще кача някой от въпросите за да ги разгледаш.

п.п.Аурора,той пише,че не става въпрос за залагания,но ако е така хорара става безмислен и безполезен.

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #5022 -: Август 22, 2010, 09:34:50 pm »
Както казах вече изобщо не става дума за залагания. Често ми се случва когато играе любимия отбор и мача е напечен да се опитвам да прогнозирам кой ще победи за да се успокоя предварително, като гледам картата в началото на мача и за домакините като управляваща планета взимам съответно управителя на асцендента, за гостите - на десцендента. Като помощни планети използвам също слънцето и луната, но нещата доста се объркват, защото съм чел че при задаване на хорарен въпрос се гледа луната и бъдещите и аспекти до края на знака, но  тълкуванието вече ме затруднява сериозно. Случвало се е няколко пъти да познавам какво ще стане, но при други случаи не мога да видя ясни знаци за крайния изход.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #5023 -: Август 22, 2010, 09:42:37 pm »
Както казах вече изобщо не става дума за залагания. Често ми се случва когато играе любимия отбор и мача е напечен да се опитвам да прогнозирам кой ще победи за да се успокоя предварително, като гледам картата в началото на мача и за домакините като управляваща планета взимам съответно управителя на асцендента, за гостите - на десцендента. Като помощни планети използвам също слънцето и луната, но нещата доста се объркват, защото съм чел че при задаване на хорарен въпрос се гледа луната и бъдещите и аспекти до края на знака, но  тълкуванието вече ме затруднява сериозно. Случвало се е няколко пъти да познавам какво ще стане, но при други случаи не мога да видя ясни знаци за крайния изход.

Знаеш ли, като пълен лаик се изразяваш твърде добре астрологично.  ;) И никак не вярвам в невинните ти намерения и в единственото ти желание да знаеш просто за себе си резултата от мача.  :-\

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #5024 -: Август 22, 2010, 09:42:53 pm »
missKapriz, няма книгите които споменаваш, и ако има нещо, което смяташ че ще ми бъде полезно, ще се радвам да го качиш за да го прочета. Ако препоръчаш някоя от двете направо може да отида и да си я купя, защото все още няма книга по темата за хорарните въпроси, но съм малко скептично настроен към творчеството на Марч/Макевърс, защо е сравнително повърхностно и лъха на комерс.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5025 -: Август 22, 2010, 09:45:10 pm »
Начи не съм сама в тия си мисли, успокоих се.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #5026 -: Август 22, 2010, 09:46:50 pm »
Скарлет, не съм казал че съм пълен лаик (прочети ми постовете, не са много  ;) ) Писах че съм фен на астрологията, както и на футбола. Аматьор съм , но съм чел това-онова. Няма подтекст във въпроса ми и скрити цели. Интересува ме точно това което питам и няма нищо между редовете.

« Отговор #5027 -: Август 22, 2010, 09:48:57 pm »
Скарлет, не съм казал че съм пълен лаик (прочети ми постовете, не са много  ;) ) Писах че съм фен на астрологията, както и на футбола. Аматьор съм , но съм чел това-онова. Няма подтекст във въпроса ми и скрити цели. Интересува ме точно това което питам и няма нищо между редовете.

Еее, ако имаше аз щях да се включа задължително  ;D Извинявай, бъзикам те  ;D ;)

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #5028 -: Август 22, 2010, 09:51:24 pm »

Не, драги, не си само фен на астрологията. Прочетох точно толкова, колкото ми трябва да знам.  ;) А че си аматьор е ясно, но лично аз няма да взема участие в това. Сънрейн, права си. Бай,бай!  :bedtime2:  Отивам да хъркам, както казваше някой. Сънят е здраве.  :blink:

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #5029 -: Август 22, 2010, 09:53:50 pm »
Ясно. Като спомена за футбол и на жените им се приспива. Ами лека нощ. Дано до четвъртък някой се отзове с някаква информация по въпроса.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5030 -: Август 22, 2010, 09:55:15 pm »
Хаус, в кой град се намираш?

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #5031 -: Август 22, 2010, 09:58:06 pm »
Варна

« Отговор #5032 -: Август 22, 2010, 09:58:12 pm »

Е къде? В Ню Джърси трябва да е.  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5033 -: Август 22, 2010, 10:00:17 pm »

Аз бих поискала първо *ВИЗИТНАТА КАРТИЧКА*. МИРише на ЛОСАААА.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #5034 -: Август 22, 2010, 10:01:53 pm »
Аз бих поискала първо *ВИЗИТНАТА КАРТИЧКА*. МИРише на ЛОСАААА.... ;D

Марая, остави се!  ;D Ти не си добра параноичка. Тука си има ред  ;D

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #5035 -: Август 22, 2010, 10:18:43 pm »
Изглежда утре ще трябва да подновявам темата защото днес определено ударих на камък. Ако все пак някой иска да се пробва в прогноза нека се пробва. Интересувам се за мач в четвъртък в 20.30 в София. Въпроса е, ще победят ли домакините.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5036 -: Август 22, 2010, 10:20:56 pm »

:P

*

Марая

• 28287
« Отговор #5037 -: Август 22, 2010, 10:26:05 pm »
Изглежда утре ще трябва да подновявам темата защото днес определено ударих на камък. Ако все пак някой иска да се пробва в прогноза нека се пробва. Интересувам се за мач в четвъртък в 20.30 в София. Въпроса е, ще победят ли домакините.

Какъв е коефициента? :blink: И кЪф процент даваш? ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #5038 -: Август 22, 2010, 10:28:54 pm »
Черпя бира при победа!
Черпя много бири!!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #5039 -: Август 22, 2010, 10:30:30 pm »
Черпя бира при победа!
Черпя много бири!!!

Ми който не пие бира? Може ли друго нещо да предложиш ;) ;D?