Я всеки да си каже кой от какво се оплаква
за каквото и да говорим, всъщност става дума за секс
т.е. старата максима, че за каквото и да говорим, всъщност става дума за секс
Хаус, ще дадеш ли да ти се порадваме на твоя хороскоп докато ти спиш?
Цитат на: Aurora Borealis в Август 22, 2010, 11:23:15 pmХаус, ще дадеш ли да ти се порадваме на твоя хороскоп докато ти спиш? Няма начин.Ако може да измислите нещо по моя въпрос, докато спя, ще се радвам. За моя хороскоп - по-натам. Може би зимата. Тогава ще имам повече време .
аз бира с хора, на които не им знам хороскопа не пия. Как тогава да мисля по твоя въпрос?
Цитат на: Haus в Август 22, 2010, 11:30:18 pmЦитат на: Aurora Borealis в Август 22, 2010, 11:23:15 pmХаус, ще дадеш ли да ти се порадваме на твоя хороскоп докато ти спиш? Няма начин.Ако може да измислите нещо по моя въпрос, докато спя, ще се радвам. За моя хороскоп - по-натам. Може би зимата. Тогава ще имам повече време .аз бира с хора, на които не им знам хороскопа не пия. Как тогава да мисля по твоя въпрос?
Цитат на: Aurora Borealis в Август 22, 2010, 11:32:54 pmаз бира с хора, на които не им знам хороскопа не пия. Как тогава да мисля по твоя въпрос? Може би трябва да рискуваш. И аз рискувам
д-р Хаус по принцип е водолей, според мен, а този ник тук е самозванец, и може да е всякакъв..само да не каже риби, че сагата ще се проточи в поне 5 сезона.. :rolleyes:
Цитат на: Vision в Август 22, 2010, 11:36:02 pmд-р Хаус по принцип е водолей, според мен, а този ник тук е самозванец, и може да е всякакъв..само да не каже риби, че сагата ще се проточи в поне 5 сезона.. :rolleyes: Много ясно че не съм истинския доктор Хаус, който всъщност е измислен и който според мен е скорпион със силно влияние на уран.