Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1165317 Прегледи
*

Haus

• *
  • 129
Re:хорарен въпрос
« Отговор #5080 -: Август 23, 2010, 05:42:56 pm »

урана е ясен, а скорпиона защо реши??игричките му с Къди въобще не бяха скорпионски, а по- скоро близнашки, а луната му беше земна-две жени цял живот..относно питането ти за мачовете, няма да мога да ти помогна, рядко познавам резултатите, защото съм пристрастна..но за други неща- с удоволствие, след като си си сложил за аватар снимка на мой любим образ, но в други теми може, че в тази се говори предимно за хорарни въпроси.. :blink:

Ясно е че Хаус е събирателен образ и няма начин да му хванем спатиите, но като цяло впечатление правят следните (според мен) скорпионски характеристики:  доктор е, хирург, високо самочувствие, убеденост че е винаги прав, язвителен хумор, непоносимост към глупаци, вкус към екстремното, погледа му да не забравяме и разни други дреболии които не се сещам в момента. Тъпите му игрички с Къди са доста изсмукани от пръстите , а това с двете жени е измислено изцяло за създаване на по-положителен образ сред зрителките. Коя жена ще си падне по куц доктор - развратник ?!

*

Divna

« Отговор #5081 -: Август 23, 2010, 05:55:56 pm »
Здравейте, момичета!

Повече от всякога имам в момента нужда от вашето компетентно мнение.

Току-що разговарях по телефона с една персона, която ми съобщи, че дирекцията на едно училище се нуждае от професионалист като мен и са изпратили досието ми за разглеждане там.
Въпросът ми е: Ще бъда ли удобрена и ще започна ли работа в това училище?
Мен ме устройва перфектно защото се предлага пост на 100%, а и училището е в района, в който живея.

ПП: Надявам се критичния градус на асцендента няма да попречи на отговора  :-[.

Благодаря ви предварително!

*

Asol

• 4140
« Отговор #5082 -: Август 23, 2010, 06:21:05 pm »
Предвид про Луната ти, макар да не е много по темата  :rolleyes: ми се струва добра възможност.  :P Не съм по хорарите, но подобни градуси на асцендента, освен че правят картата нерадикална, не значат ли че нещо вече е решено?! Фортуната в шести дом би трябвало да показва благоприятно развитие на ситуацията. Работата, че и партньорите (6 и 7 - Марс) и ти (Венера) сте в разходящ съвпад. Луната, като твой сигнификатор има разходящ тригон с тези двете. Първият аспект на Луната апликиращ ще е с Нептун - У5. Не знам, но би трябвало да стане, гледайки по-скоро други неща не толкова хорара.
« Последна редакция: Август 23, 2010, 06:27:42 pm от Asol »

*

Vision

• 3523
« Отговор #5083 -: Август 23, 2010, 06:28:16 pm »
Здравейте, момичета!

Току-що разговарях по телефона с една персона, която ми съобщи, че дирекцията на едно училище се нуждае от професионалист като мен и са изпратили досието ми за разглеждане там.
Мен ме устройва перфектно защото се предлага пост на 100%, а и училището е в района, в който живея.

и аз мисля, че заради фортуна и юпитер /учител/ в шести ще стане, и ако забелязваш, слънцето ти е пак в десети дом, ако не се лъжа и в първата карта, която пусна относно работата беше в десети, ще растеш там.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #5084 -: Август 23, 2010, 06:30:39 pm »

урана е ясен, а скорпиона защо реши??игричките му с Къди въобще не бяха скорпионски, а по- скоро близнашки, а луната му беше земна-две жени цял живот..относно питането ти за мачовете, няма да мога да ти помогна, рядко познавам резултатите, защото съм пристрастна..но за други неща- с удоволствие, след като си си сложил за аватар снимка на мой любим образ, но в други теми може, че в тази се говори предимно за хорарни въпроси.. :blink:

Ясно е че Хаус е събирателен образ и няма начин да му хванем спатиите, но като цяло впечатление правят следните (според мен) скорпионски характеристики:  доктор е, хирург, високо самочувствие, убеденост че е винаги прав, язвителен хумор, непоносимост към глупаци, вкус към екстремното, погледа му да не забравяме и разни други дреболии които не се сещам в момента. Тъпите му игрички с Къди са доста изсмукани от пръстите , а това с двете жени е измислено изцяло за създаване на по-положителен образ сред зрителките. Коя жена ще си падне по куц доктор - развратник ?!

четеш ли темата ''говорилня 3''>??да изместя разговора за д-р Хаус там, да не ни се карат тук.. :blink:

*

Divna

« Отговор #5085 -: Август 23, 2010, 06:40:41 pm »
Предвид про Луната ти, макар да не е много по темата  :rolleyes: ми се струва добра възможност.  :P Не съм по хорарите, но подобни градуси на асцендента, освен че правят картата нерадикална, не значат ли че нещо вече е решено?! Фортуната в шести дом би трябвало да показва благоприятно развитие на ситуацията. Работата, че и партньорите (6 и 7 - Марс) и ти (Венера) сте в разходящ съвпад. Луната, като твой сигнификатор има разходящ тригон с тези двете. Първият аспект на Луната апликиращ ще е с Нептун - У5. Не знам, но би трябвало да стане, гледайки по-скоро други неща не толкова хорара.

Благодаря, Асол!  :kissd:

Само се моля нещото, което е решено да е в моя полза.
Под страхотно напрежение съм.

*

Divna

« Отговор #5086 -: Август 23, 2010, 06:44:28 pm »
Здравейте, момичета!

и аз мисля, че заради фортуна и юпитер /учител/ в шести ще стане, и ако забелязваш, слънцето ти е пак в десети дом, ако не се лъжа и в първата карта, която пусна относно работата беше в десети, ще растеш там.. ;)

Благодаря, Вижън!  :kissd:

Да, забелязах, че още е в 10 дом, само където е сменило знака. Нямам идея какво означава  :-\.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #5087 -: Август 23, 2010, 06:55:24 pm »
Здравейте, момичета!

ПП: Надявам се критичния градус на асцендента няма да попречи на отговора  :-[.

Луната е в тригон с У1 Венера и с Марс - У6, което дава отговор "да". Има и Слънце в 10 дом, което също трябва да се отчете като престижна работа и му предстои тригон с У2 дом Плутон - добре платена работа. И Локус Фортуна в 6 дом дава още едно "да" и затова мисля, че ще те одобрят. Успех!
« Последна редакция: Август 23, 2010, 08:22:18 pm от Скарлет »

*

Divna

« Отговор #5088 -: Август 23, 2010, 07:09:21 pm »
Здравейте, момичета!

Луната е в тригон с У1 Венера и с Марс - У6, което дава отговор "да". Има и Слънце в 10 дом, което също трябва да се отчете като престижна работа и му предстои тригон с У2 дом Плутон - добре платена работа. И Локус Фортуна в 6 дом дава още едно "да" и затова мисля, че ще те одобрят. Успех!

Благодаря, Скарлет!  :kissd:

От твоите уста в Божиите уши!

Работата е преподавателска и е наистина добре платена. Ще ми даде нужното спокойствие, че ще мога подобаващо да поддържам някакъв жизнен стандарт за децата ми и мен самата.

Разходящия съвпад Венера/Марс, който е в 12 дом как си го обесняваш? Работата не е свързана с болнично заведение. Притеснявам се най-накрая да не се получат някакви задкулисни истории. Да ме одобрят, а след това да решат, че досието на някой друг е по-приемливо за поста, който предлагат.

« Отговор #5089 -: Август 23, 2010, 07:18:44 pm »
Здравейте, момичета!

Дивна, това предложение как се хармонира с предишния хорар за намиране на работа?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #5090 -: Август 23, 2010, 07:54:36 pm »
Здравейте, момичета!

Току-що ми се обади директорката на училището. Покани ме на интервю /утре сутрин/. Дано ме одобри!

Благодаря на всички ви взели участие по моя казус  :kissd:!

*

Vision

• 3523
« Отговор #5091 -: Август 23, 2010, 08:06:20 pm »
Здравейте, момичета!

Току-що ми се обади директорката на училището. Покани ме на интервю /утре сутрин/. Дано ме одобри!

пусни в темата за транзитите една карта за утре сутринта де.. ;D

*

Nebesna

« Отговор #5092 -: Август 23, 2010, 08:09:34 pm »
Здравейте, момичета!

Бравооооо!  :clap:
Ха, дано бързо да свършат мъките Христови!
Трябва да стане. Ще се справиш на интервюто.

*

missKapriz

« Отговор #5093 -: Август 23, 2010, 08:11:13 pm »
missKapriz, не разбрах само по какъв начин това отговаря на молбата ми
нали искаше да знаеш как се интерпретират подобни карти или нещо не съм разбрала

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #5094 -: Август 23, 2010, 08:15:55 pm »
Ако все пак някой иска да се пробва в прогноза нека се пробва. Интересувам се за мач в четвъртък в 20.30 в София. Въпроса е, ще победят ли домакините.

Има ли желаещи днес да се пробват с прогноза или футбола не намира почва в тези дискусии?

« Отговор #5095 -: Август 23, 2010, 08:17:26 pm »
Дивна,
утре ще стискаме палци, успех и късмет ти желая ;) :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Divna

« Отговор #5096 -: Август 23, 2010, 08:18:06 pm »
Здравейте, момичета!

Бравооооо!  :clap:
Ха, дано бързо да свършат мъките Христови!
Трябва да стане. Ще се справиш на интервюто.

Благодаря, Небесна! :kissd:

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #5097 -: Август 23, 2010, 08:19:55 pm »
missKapriz, не разбрах само по какъв начин това отговаря на молбата ми
нали искаше да знаеш как се интерпретират подобни карти или нещо не съм разбрала

Правилно си разбрала, но си публикувала само една карта без тълкуванието. Или аз нещо не съм довидял  :unsure:

*

Divna

« Отговор #5098 -: Август 23, 2010, 08:25:06 pm »
Дивна,
утре ще стискаме палци, успех и късмет ти желая ;) :blink:

Благодаря, Стреличка!

Интервюто е в 9:00 /16:00 българско време/.
По телефона директорката звучеше доста позитивно, надявам се да ме хареса.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #5099 -: Август 23, 2010, 08:27:07 pm »
Ако все пак някой иска да се пробва в прогноза нека се пробва. Интересувам се за мач в четвъртък в 20.30 в София. Въпроса е, ще победят ли домакините.

Има ли желаещи днес да се пробват с прогноза или футбола не намира почва в тези дискусии?

Грешиш, аз лично съм футболен запалянко още от детските си години.  ;) Но някои неща не обичам да "дискутирам". Може да дискутирам мача непосредствено преди да се състои, не сега. Ако друг има желание, да дискутира.