Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1168336 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:хорарен въпрос
« Отговор #5100 -: Август 23, 2010, 08:27:14 pm »
Ако все пак някой иска да се пробва в прогноза нека се пробва. Интересувам се за мач в четвъртък в 20.30 в София. Въпроса е, ще победят ли домакините.

Има ли желаещи днес да се пробват с прогноза или футбола не намира почва в тези дискусии?
направи хорарна карта и формулирай въпроса правилно- не кой ще спечели, а - ще спечели ли домакина, примерно, и аз не знам как точно трябва да се зададе..картата трябва да е от момента на първият ти въпрос най- вероятно.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

missKapriz

« Отговор #5101 -: Август 23, 2010, 08:27:27 pm »
missKapriz, не разбрах само по какъв начин това отговаря на молбата ми
нали искаше да знаеш как се интерпретират подобни карти или нещо не съм разбрала

Правилно си разбрала, но си публикувала само една карта без тълкуванието. Или аз нещо не съм довидял  :unsure:

да-мислех че първо ще опиташ сам,не исках да ти развалям удоволствието с коментар  :P

*

Divna

« Отговор #5102 -: Август 23, 2010, 08:27:42 pm »
Здравейте, момичета!

Току-що ми се обади директорката на училището. Покани ме на интервю /утре сутрин/. Дано ме одобри!

Благодаря на всички ви взели участие по моя казус  :kissd:!

пусни в темата за транзитите една карта за утре сутринта де.. ;D

Веднага го правя  :blink:.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #5103 -: Август 23, 2010, 08:32:07 pm »
нали искаше да знаеш как се интерпретират подобни карти или нещо не съм разбрала

Правилно си разбрала, но си публикувала само една карта без тълкуванието. Или аз нещо не съм довидял  :unsure:

да-мислех че първо ще опиташ сам,не исках да ти развалям удоволствието с коментар  :P

Е, защо, като е по-лесно друг да ти го сдъвче и изплюе.  :P

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #5104 -: Август 23, 2010, 08:41:19 pm »

Аз ако можех ,нямаше да задавам този въпрос. Какъв е смисъла да задавам някой въпрос на който му знам отговора?! Да се направя после на много умен ли? Нямам идея как да го направя, затова и пуснах запитването. Целта ми е да науча нещо. Още повече, че резултата може да се разбере съвсем скоро и да се провери ефективността на начина на прогнозиране.

« Отговор #5105 -: Август 23, 2010, 08:43:02 pm »
Какъв е смисъла да задавам някой въпрос на който му знам отговора?!

Такъв - ние задаваме въпрос и си изказваме преположението по него.  ;) Ако някой има желание се включва.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #5106 -: Август 23, 2010, 08:48:54 pm »
Аз когато задавам въпрос тук не е за да се правя на умна,а за да стигна до най-правилния отговор с колективен труд и знания и да си сверя знанията с останалите ;).Понеже,ако си забелязал тук всички се учим,не просим безплатни прогнози,но ти не се притеснявай-ти си мъж,а те тук са на почит със или без астрологични познания ;Dтака,че питай си спокойно :wub:

п.п.Наистина ми е интересен хорара,който си пуснал/най-малкото,че скоро ще има отговор/ и ще го погледна,но няма да коментирам засега :blink:

хаус,в кой град се намираш

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #5107 -: Август 23, 2010, 08:52:36 pm »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5108 -: Август 23, 2010, 09:18:30 pm »
МисКаприз, върни се малко назад в темата да проследиш от снощи разговора.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

missKapriz

« Отговор #5109 -: Август 23, 2010, 09:22:56 pm »
Опитах,Сънрейн,но не видях коментари по този хорар-но аз вече направих прогноза за себе си :)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5110 -: Август 23, 2010, 09:25:20 pm »
Друго имах предвид. Питаш го и за града понеже и ми стана ясно, че не си чела достатъчно.  :blink:

*

missKapriz

« Отговор #5111 -: Август 23, 2010, 09:27:40 pm »
не,почти не чета

« Отговор #5112 -: Август 23, 2010, 09:32:45 pm »
МисКаприз, върни се малко назад в темата да проследиш от снощи разговора.  ;D

и да си води задължително записки по него  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5113 -: Август 23, 2010, 09:35:21 pm »
Човека искаше и обосновка на прогнозата, а тя незнае.  ;D Сега какво ще правим?! :P

*

missKapriz

« Отговор #5114 -: Август 23, 2010, 09:36:44 pm »
шегаджийки ;D

*

Nebesna

« Отговор #5115 -: Август 23, 2010, 09:40:36 pm »
В отговор на молбата на Хаус-Далас ли ще бие или Хюстън?

Мачът е купен.....Асцендентът е на 29 градуса... :72:

*

missKapriz

« Отговор #5116 -: Август 23, 2010, 09:42:32 pm »
 ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #5117 -: Август 23, 2010, 09:45:08 pm »
А сега сериозно. въпросът е неправилно формулиран. Трудно се отговаря на въпроси от сорта на :"Кой ще победи?" ; "Далас ли ще победи или Хюстън? Не знаем към кой дом да отнесем Далас и към кой дом - Хюстън. Би трябвало да знаем поне на кой отбор си фен, за да го отнесем към 5-ти дом, а неговият противник - към 11-ти дом (7-ми от 5-ти). Само предлагам....

*

missKapriz

« Отговор #5118 -: Август 23, 2010, 09:47:51 pm »
Въпроса е от книгата на Марч/макевърс и там е обяснено подробно-първия е по 7 дом,съперника по 1,разгледали са положението и достойнствата на двата сигнификатора,както и 5 дом,а мисля че и 10 се гледаше

« Отговор #5119 -: Август 23, 2010, 09:48:51 pm »
Въпроса е от книгата на Марч/макевърс и там е обяснено подробно-първия е по 7 дом,съперника по 1,разгледали са положението и достойнствата на двата сигнификатора,както и 5 дом,а мисля че и 10 се гледаше

Човекът вече спомена, че тази книга му идва накак си повърностна  ;D. Дай да четем друга  :P