Благодаря ти много :blink:31.07.1982, 12.30 през ноща-моя дата24.12.1973, час на раждане незнам-дата на съпруга миНезнам дали това ще е полезно, ако трябва е нещо друго.....ще напиша
Цитат на: missKapriz в Август 24, 2010, 06:45:51 amСпоред мен,Хаус,твоя отбор има много голям шанс за победа.Някой спомена,че последния апект на Луната е опозиция със Слънцето,но такъв аспект всъщност няма да се състои в знаците,където са планетите по време на задаване на въпроса.И последния апект на Луната е съвпад с нептун,а той е У5 за твоя отбор,още повече,че Луната управлява и техния 10 дом-престижа .И си мисля,че победата ще дойде след дузпи или някакво продължение,но и аз никак не разбирам от футбол,а взимам предвид,че сигнификатора на противника-Венера е силен,на трон,Луната ще направи тригон с Марс-техния втори управител,но в крайна сметка според мен победата ще е за домакините.О, Благодаря , Мис Каприз. Наистина Слънцето напуска знака, преди да се състои точната опозиция (права е Скарлет, че не иска да гледа, когато е уморена късно вечер, така стават грешки). Това е много важен факт и значително променя нещата в полза но отбора-домакин.
Според мен,Хаус,твоя отбор има много голям шанс за победа.Някой спомена,че последния апект на Луната е опозиция със Слънцето,но такъв аспект всъщност няма да се състои в знаците,където са планетите по време на задаване на въпроса.И последния апект на Луната е съвпад с нептун,а той е У5 за твоя отбор,още повече,че Луната управлява и техния 10 дом-престижа .И си мисля,че победата ще дойде след дузпи или някакво продължение,но и аз никак не разбирам от футбол,а взимам предвид,че сигнификатора на противника-Венера е силен,на трон,Луната ще направи тригон с Марс-техния втори управител,но в крайна сметка според мен победата ще е за домакините.
Благодаря за новите разкрития около моя казус, които ме обнадеждиха :blink:
все пак ще има кой да почерпя бира след края на мача
Момичета, от утре съм на работа Благодаря на всички ви! Прогнозите ви са както винаги в десятката! :88: :58:
Цитат на: Divna в Август 24, 2010, 06:19:30 pmМомичета, от утре съм на работа Благодаря на всички ви! Прогнозите ви са както винаги в десятката! :88: :58:Браво , Дивна! :clap:Моля те, кажи спрямо първия хорар как се развиха нещата. Или ако знаеш къде сме писали за него да дадеш линк, за да проверя сама.
Честито Дивна!Досега забременявала ли сте?Луната има само хубави аспекти и е на К8.
Много се надавям да не чакам толкова дълго за второ детенце.