В разходяща опозиция са.За уточнение е важно да се знае дали в момента имаш работа - мисля, че беше да. Но дори и да търсим следващата ти работа 6ти от 6ти, сигнификаторът са един и същ - Венера. Освен, че ти си по Юпитер, ти също си и Луна, защото тя е в първи дом. Луната парви апликиращ секстил към Венера във Везни, което дава отговор ДА градуса - вероятно до 3 седмици, че месеци много ми се струва далече За самото естество на работата не мога да отговоря.
Намерих си отговора по първия хорар на Дивна, където питаше дали ще си намери работа. :blink: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3460.5040.html
Момичета, от утре съм на работа Благодаря на всички ви! Прогнозите ви са както винаги в десятката! :88: :58:
Ще разреша ли проблемите със зъбите си? Луната е в козирог и в тригон с Венера в 8.Междудругото вероятно ще е необходима хирург. интервенция, но още не съм се завлякла на зъболекар.
не се хвали много, защото всеки ще започне да те дърпа за хорар..
Айде, да те похваля поне аз - браво, Аурорче! Много си добра! :58:
а сатурн е в никакъв градус, или значение има само дома и аспектите..
Новият хорара не ми харесва. Предната карта беше по-хубава.
Цитат на: Vision в Август 24, 2010, 07:37:59 pmа сатурн е в никакъв градус, или значение има само дома и аспектите.. Всичко има значение. Сатурн е в критичен градус и управлява асцендента /диспозитор е и на Луната/, т.е. финансовото състояние и това на зъбите й никак не е добро. Ако датата е вярна, моят отговор е "да", но ако подсигури парите. Слънцето е на трон в 7 дом и представя лекаря, в случая зъболекаря. Вече трябва да е започнал процедури по лечението - секстила е разходящ със Сатурн. В 6 дом е Л.Ф. На Луната й предстои тригон с Марс в 8 дом. Може би ще правят някаква операцийка така да се каже. Но ще ти струва доста скъпо - Сатурн е в опозиция с Уран - упр. на 2 дом. Юпитер във 2 дом управлява 11 и предстои тригон към Слънцето. Можеш да потърсиш заем от приятел.
Цитат на: Скарлет в Август 24, 2010, 07:50:21 pmЦитат на: Vision в Август 24, 2010, 07:37:59 pmа сатурн е в никакъв градус, или значение има само дома и аспектите.. Всичко има значение. Сатурн е в критичен градус и управлява асцендента /диспозитор е и на Луната/, т.е. финансовото състояние и това на зъбите й никак не е добро. Ако датата е вярна, моят отговор е "да", но ако подсигури парите. Слънцето е на трон в 7 дом и представя лекаря, в случая зъболекаря. Вече трябва да е започнал процедури по лечението - секстила е разходящ със Сатурн. В 6 дом е Л.Ф. На Луната й предстои тригон с Марс в 8 дом. Може би ще правят някаква операцийка така да се каже. Но ще ти струва доста скъпо - Сатурн е в опозиция с Уран - упр. на 2 дом. Юпитер във 2 дом управлява 11 и предстои тригон към Слънцето. Можеш да потърсиш заем от приятел. Новата карта е вярната и наистина опира до пари.
Цитат на: Aurora Borealis в Август 17, 2010, 10:02:30 pmВ разходяща опозиция са.За уточнение е важно да се знае дали в момента имаш работа - мисля, че беше да. Но дори и да търсим следващата ти работа 6ти от 6ти, сигнификаторът са един и същ - Венера. Освен, че ти си по Юпитер, ти също си и Луна, защото тя е в първи дом. Луната парви апликиращ секстил към Венера във Везни, което дава отговор ДА градуса - вероятно до 3 седмици, че месеци много ми се струва далече За самото естество на работата не мога да отговоря. Намерих си отговора по първия хорар на Дивна, където питаше дали ще си намери работа. :blink: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3460.5040.html
Ще организирам и представям изложби и ще подготвям ученици за участие в тях. Ще работя тази година в две училища. Ще ми е много натоварено, ще е доста тичане, но не се плаша.