Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163133 Прегледи
*

Nebesna

Re:хорарен въпрос
« Отговор #5200 -: Август 25, 2010, 02:03:54 pm »
Момичета, от утре съм на работа  ;D
Благодаря на всички ви! Прогнозите ви са както винаги в десятката! :88: :58:

Безкрайно много се радвам за теб. Не съм се и съмнявала в твоята представителост и въздействаща визия, и се гордея, че си българка. Честито!

« Отговор #5201 -: Август 25, 2010, 02:04:45 pm »
Ето картата на хорара на  жълтолилава

*

Nebesna

« Отговор #5202 -: Август 25, 2010, 02:08:57 pm »
Ще организирам и представям изложби и ще подготвям ученици за участие в тях. Ще работя тази година в две училища. Ще ми е много натоварено, ще е доста тичане, но не се плаша.
Ееее, супер! Ти нали искаше смяна на естеството на работата! Но, аз това по-скоро го видях в натала, не в хорара, но пак е прекрасно.

В натала Слънце - У10 доскоро беше затиснато от тр. Сатурн, но той вече избяга във Везни, та остана действаща опозицията с тр. Уран - промяна.

*

holanda

« Отговор #5203 -: Август 25, 2010, 02:13:20 pm »
Ето картата на хорара на  жълтолилава

мерси много,Last_Kiss  :blink:..редно е да ме научите как се прави хорарна карта  ;D.Нещо не я намирам в опциите на astro.com.Съ6тия проблем го имам и с транзитите  ;D..ако искам да видя само тях,без натал.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5204 -: Август 25, 2010, 02:15:54 pm »
отивам на преговори. ще се договоря ли? ще остана ли доволна от срещата?
14: 53 мин. Бс.
« Последна редакция: Август 25, 2010, 02:20:09 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #5205 -: Август 25, 2010, 02:20:59 pm »
пускам хорар за сестра ми Д.
'ще приемат ли сестра ми Д. за управител на фирма ако кандидатства за мястото? ''
въпроса е зададен от мен,в 14.29 h,София

Сестра ти се управлява от управителя на 3-ти дом. Преномерираме домовете и 3-ти дом става 1-ви. Луната е в трети дом и последният и апликиращ аспект е съвпад с ретрограден Уран. Много от нещата ще се променят. Още повече, че в момента Меркурий е ретрограден и не е време за сключване на договори  и провеждане на конкурси. възможно е конкурсът да се отложи или да се повтори. Фирмата - 10-ти от трети дом - се управлява от заточен Марс във Везни, с когото луната ще направи куинсконс по някое време - ще е необходимо някакво нагаждане или компромиси, но все пак важен е последният аспект на луната, а той вещае тотална промяна в плановете на сестра ти. От опит зная, че ако луната срещне уран всичко се променя, обръща се с краката нагоре и промените са изненадващи и неочаквани.

*

Nebesna

« Отговор #5206 -: Август 25, 2010, 02:28:44 pm »
Ето картата на хорара на  жълтолилава
мерси много,Last_Kiss  :blink:..редно е да ме научите как се прави хорарна карта  ;D.Нещо не я намирам в опциите на astro.com.Съ6тия проблем го имам и с транзитите  ;D..ако искам да видя само тях,без натал.

В  "My astro" ---> "Add a new person" вместо име на личността пишеш заглавие на картата, например "Харар за работа на сестра ми". Задаваш текущата дата, място и час, като в опциите отбелязваш  "event". Така ще ти запамети хорарната карта.

Така можеш да си направиш и карта само с текущите транзити - даваш и наименование, например "транзити за дата............" и е важно да отбележиш "event".
« Последна редакция: Август 25, 2010, 02:32:55 pm от Небесна »

*

holanda

« Отговор #5207 -: Август 25, 2010, 02:37:20 pm »
В  "My astro" ---> "Add a new person" вместо име на личността пишеш заглавие на картата, например "Харар за работа на сестра ми". Задаваш текущата дата, място и час, като в опциите отбелязваш  "event". Така ще ти запамети хорарната карта.

Така можеш да си направиш и карта само с текущите транзити - даваш и наименование, например "транзити за дата............" и е важно да отбележиш "event".

супер  :blink: мерси много и за хорара ,Небесна   :blink:

*

Nebesna

« Отговор #5208 -: Август 25, 2010, 02:44:10 pm »

Виж сега, може и да се споразумеете, но не сега - Меркурий е ретрограден, което дава забавяне или ще се наложи да предоговорите някои обстоятелства с допълнително споразумение към договора. локус фортуна е в 7-ми дом и покровителства споразуменията, но и двамата се управлявате от ретроградни планети - възможно е да се "извъртите" по някои въпроси.

Луната прави апликираща опозиция с Меркурий (У7), което е едно "НЕ".
Последният аспект, който ще направи Луната е опозиция с Уран, а тя съ-управлява питащата - може коренно да промениш намеренията си, изненадващо и за теб самата.

*

Марая

• 28287
« Отговор #5209 -: Август 25, 2010, 03:05:03 pm »

Виж сега, може и да се споразумеете, но не сега - Меркурий е ретрограден, което дава забавяне или ще се наложи да предоговорите някои обстоятелства с допълнително споразумение към договора. локус фортуна е в 7-ми дом и покровителства споразуменията, но и двамата се управлявате от ретроградни планети - възможно е да се "извъртите" по някои въпроси.

Луната прави апликираща опозиция с Меркурий (У7), което е едно "НЕ".
Последният аспект, който ще направи Луната е опозиция с Уран, а тя съ-управлява питащата - може коренно да промениш намеренията си, изненадващо и за теб самата.

Ейййй ,опасна си в хорара мама му стара! :wub:
Точно така и направих! отложих срещата за утре!  :wub:
Ще имам една молба на лични за една елекция...,за утре 18 часа. Пиши ми на лични и ми кажи какво ти трябва?

и още една молба- влез в темата на изида! има хорар ,че пак параноясахме -аз от вчера, а и други... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #5210 -: Август 26, 2010, 05:16:16 pm »
Вчера ,като си видях хорара и се отказах от среща.
Но тя не търпи отлагане , та въпроса ми е
Ако я направя тази среща тази вечер , ще постигна ли целите си?
17:55 Бс.

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #5211 -: Август 26, 2010, 10:23:43 pm »
Според мен,Хаус,твоя отбор има много голям шанс за победа.Някой спомена,че последния апект на Луната е опозиция със Слънцето,но такъв аспект всъщност няма да се състои в знаците,където са планетите по време на задаване на въпроса.И последния апект на Луната е съвпад с нептун,а той е У5 за твоя отбор,още повече,че Луната управлява и техния 10 дом-престижа :).И си мисля,че победата ще дойде след дузпи или някакво продължение,но и аз никак не разбирам от футбол,а взимам предвид,че сигнификатора на противника-Венера е силен,на трон,Луната ще направи тригон с Марс-техния втори управител,но в крайна сметка според мен победата ще е за домакините.

Искам да споделя резултата от мача за който питах. Мача завърши с победа на домакините с 2:1 с тотално превъзходство през целия мач. Започна много неприятно с подарен гол за гостите без положение и в началото на второто полувреме буквално за 3 мин. стана обрата за моя отбор.Но през цялото време беше доста напрегнато защото победата висеше на гол.Склонен съм да приема системата с 5-ти дом за отбора който подкрепям и 11-ти за противниковия, защото в момента на въпроса в 5-ти дом се намираха слънце и меркурий на трон и моя отбор имаше пълно превъзходство, но не и късмет. Юпитер е в съвпад с управителя на 11-ти дом. 

*

Nebesna

« Отговор #5212 -: Август 26, 2010, 10:38:45 pm »

Искам да споделя резултата от мача за който питах. Мача завърши с победа на домакините с 2:1 с тотално превъзходство през целия мач. Започна много неприятно с подарен гол за гостите без положение и в началото на второто полувреме буквално за 3 мин. стана обрата за моя отбор.Но през цялото време беше доста напрегнато защото победата висеше на гол.

Склонен съм да приема системата с 5-ти дом за отбора който подкрепям и 11-ти за противниковия, защото в момента на въпроса в 5-ти дом се намираха слънце и меркурий на трон и моя отбор имаше пълно превъзходство, но не и късмет. Юпитер е в съвпад с управителя на 11-ти дом.  

Урааааааааа! Наздраве за наш`те! Е, няма как да отървеш черпенето! :91: :88:

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #5213 -: Август 26, 2010, 10:46:25 pm »

;D ;D  С най-голямо удоволствие.
Само кажете кога и къде  :blink:

*

Nebesna

« Отговор #5214 -: Август 26, 2010, 11:20:46 pm »

;D ;D  С най-голямо удоволствие.
Само кажете кога и къде  :blink:

Сладур! Изпрати ми една позитивна мисъл. Това е достатъчно.

« Отговор #5215 -: Август 26, 2010, 11:33:47 pm »
БРаво на позналите!  :clap: /много обичам тази емотка  :-[/
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #5216 -: Август 26, 2010, 11:34:55 pm »
Обещал съм, така че няма проблеми. А мисКаприз , въпреки че е в София, бирата не и се губи :blink:  Зимата ми се случва да ходя натам.
Сега предстоят поне още 6 мача в Европа за моя отбор и ще се опитам по изпитаната вече методика да отгатна изхода. Ще бъде интересно какъв процент ще позная. За съжаление нямам октопод кой познава на 100%, но ако имам подобна успеваемост ще публикувам някои конкретни казуси

*

missKapriz

« Отговор #5217 -: Август 27, 2010, 09:04:00 am »
Обещал съм, така че няма проблеми. А мисКаприз , въпреки че е в София, бирата не и се губи :blink:  Зимата ми се случва да ходя натам.
Сега предстоят поне още 6 мача в Европа за моя отбор и ще се опитам по изпитаната вече методика да отгатна изхода. Ще бъде интересно какъв процент ще позная. За съжаление нямам октопод кой познава на 100%, но ако имам подобна успеваемост ще публикувам някои конкретни казуси

Всъщност съм мн по-близо,само може да заменим бирата с друго,но важното е да е от сърце.Давай следващия мач да видим случайност ли беше или ще правим състояное от Еврофутбол ;D ;D

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #5218 -: Август 27, 2010, 03:57:15 pm »
Бих те посъветвала до края на септември и началото на октомври да не предприемаш разговори с нея. Едва след 9 октомври можеш да предприемеш разрешаване на конфликта. Тя е интелигентна и невъздържана, не я предизвиквай. Не знам какъв ви е конфликта, но....ти също си представена от Юпитер в Овен /тя е представена от Мерка в Дева и от Луната в Овен/ и двете сте като свраки една срещу друга. Така конфликт не се разрешава.  

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5219 -: Август 27, 2010, 04:11:31 pm »
Мисля, че трудно ще се уталожат нещата, дори и да й звъннеш. Няма да потушите скоро конфликта, но ако има желание от двете страни, знаеш всичко се постига. Надявам се да успеете.  :blink:

Изтривам си отговора за домовата система, увисна във въздуха, след като виждам Скарлет е премахнала нейния за "ш....те карти".
« Последна редакция: Август 27, 2010, 07:51:51 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.