Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1167841 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:хорарен въпрос
« Отговор #5240 -: Август 27, 2010, 08:32:16 pm »
Спомням си как преди няколко години една приятелка, която също се занимаваше с астрология, ми зададе хорарен въпрос. Въпросът бе дали ще си вземе изпита. Видях Сатурн в 7 дом и се "измъкнах", че при такава позиция не трябва да се гледа. Не помня какви са били аспектите на Луната и на сигнификаторите тогава, беше много отдавна. Спомням си само несигурността си, тогава се въздържах да дам и утвърдителен, и отрицателен отговор. Отговорих уклончиво, като я посъветвах да се подготви по-добре за предстоящия изпит, но вътрешно имах съмнения. След изпита тя ме потърси и се оказа, че не го е взела.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5241 -: Август 27, 2010, 08:34:12 pm »
Щом е за детето, Сатурн в 7 дом не пречи да бъде тълкувана. Ще броим 5 дом за 1-ви. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #5242 -: Август 27, 2010, 08:37:21 pm »
Откога стана дърт твоя бивш бе, Вещичке?  :rolf:

ми винаги така съм го нареждала... чи да не е малък - на 38 е, косата му е много прошарена, има бръчки, акъла му изфирясва, като види младо маце и става сенилен като 2 годишно, което не е спряло да сучи, има се за цар лъв... и прочее... и разсъждава като 100 годишен старец ама без мъдростта  :rolf:
:08:Истински ме развесели.
А относно хорара-това пътуване сигурно ли е за дъщеря ти?

ми пътуването беше за утре следобед да се тръгва, но са го отложили преди 2 часа поради незнайни причини и незнайно за кога  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #5243 -: Август 27, 2010, 08:39:29 pm »
Щом е за детето, Сатурн в 7 дом не пречи да бъде тълкувана. Ще броим 5 дом за 1-ви.  

Охххх! Права си, ошашках се! Трябва да се преномерират домовете.

Въпросът ми е : "Трябва ли да се оперира дъщеря ми?" Става дума за току-що диагностициран полип на шийката на матката. Твърде е млада (на 21 г.), аз съм на мнение, че не трябва да си го храни и да си го отглежда, но не знам какво ще кажат лекарите.

*

missKapriz

« Отговор #5244 -: Август 27, 2010, 08:49:41 pm »
Откога стана дърт твоя бивш бе, Вещичке?  :rolf:

ми винаги така съм го нареждала... чи да не е малък - на 38 е, косата му е много прошарена, има бръчки, акъла му изфирясва, като види младо маце и става сенилен като 2 годишно, което не е спряло да сучи, има се за цар лъв... и прочее... и разсъждава като 100 годишен старец ама без мъдростта  :rolf:
:08:Истински ме развесели.
А относно хорара-това пътуване сигурно ли е за дъщеря ти?

ми пътуването беше за утре следобед да се тръгва, но са го отложили преди 2 часа поради незнайни причини и незнайно за кога  :-\
Именно за това попитах-според тази карта ми изглежда,че въпросното пътуване няма да се състои

« Отговор #5245 -: Август 27, 2010, 08:49:57 pm »
Освен, че си успяла да уцелиш десцендента отново със Сатурн, мисля, че или отговорът е НЕ или отново не може да се отговори.

Луната като У5ти, а Сатурн нейния 6ти са в разходяща опозиция. Луната апликира със секстил само ретроградния Нептун, който управлява нейния 8ми /интрасептирани Риби/. Много е странна позицията, за да се даде категоричен отговор.
Дай да пробваме отново след 1.09. по същия въпрос.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5246 -: Август 27, 2010, 08:53:25 pm »
На ретро Меркурий много често стават грешки.
Само ще дам пример, че на предната фаза една колежка искаха да й махат матката, при което само като чух, веднага се погрижихме да отиде на второ мнение и в никакъв случай да не предприема нищо по съвета, който са й дали. Не се наложиха такива брутализми, слава Богу. Лекарите могат да те шашнат определено.

Не мога да съм категорична по тази карта, струва ми се, че има прекалено много неизвестни. Клоня повече към "не". Независимо от хорара бързането няма да ви е от полза в този случай мисля аз.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #5247 -: Август 27, 2010, 08:56:47 pm »
Луната управлява 5 дом и представя дъщеря ти...обърках се по твойта карта.  ;D На Луната й предстои опозиция с него. Това за мен е отговор "не".
« Последна редакция: Август 27, 2010, 09:02:51 pm от Скарлет »

*

Nebesna

« Отговор #5248 -: Август 27, 2010, 08:58:38 pm »
Освен, че си успяла да уцелиш десцендента отново със Сатурн, мисля, че или отговорът е НЕ или отново не може да се отговори.

Нищо не съм уцелила отново, беее! Просто направих възстановка на предишния въпрос,у не съм задавала нов, нали не може по-рано от месец?

*

Nebesna

« Отговор #5249 -: Август 27, 2010, 09:02:32 pm »
8-ми дом на дъщеря ти, Небесна, се управлява от Марс, а на Луната й предстои опозиция с него. Това за мен е отговор "не". 11 дом е 7 дом на дъщеря ти, а там има Нептун...нещо да не са се объркали лекарите при поставяне на диагнозата?

първоначалната диагноза я постави гинеколожка, но я прати в онкодиспансера, където да и вземат цитонамазка и за повторен преглед от гинеколог-онколог. Аз на 40 си завъдих полип, а то още на 21 г., много съм шашната да знаете. Най-вече ми се струва, че това нещо може да прорасте и да стане по-голямо. Сигурно е станало, докато тр. Плутон е минавал връз луната и. Имала и ерозийка, освен полип.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #5250 -: Август 27, 2010, 09:07:35 pm »
Луната, която я представя, е в 9 дом. Мисля, че трябва да дойдете ако е наложително тук при някой голям специалист. Може да има само раничка и да се наложи да я изгорят.

*

Nebesna

« Отговор #5251 -: Август 27, 2010, 09:11:24 pm »
Луната, която я представя, е в 9 дом. Мисля, че трябва да дойдете ако е наложително тук при някой голям специалист. Може да има само раничка и да се наложи да я изгорят.

Току-що ми предложиха един чуждоземски специалист, благодаря ти Скарлет - това малко ме успокоява.
« Последна редакция: Август 27, 2010, 09:18:14 pm от Небесна »

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #5252 -: Август 28, 2010, 08:19:08 am »

Току-що ми предложиха един чуждоземски специалист, благодаря ти Скарлет - това малко ме успокоява.

Не съм гледала хорара при ретро Меркурий, но независимо от намесата на
висококвалифицирани специалисти, можете да започнете лечение с някой
известни " изчистващи " организма средства, поне две знам:

1. Пие се вода от престоял в нея Клиноптилолит, може да го намерите тук:
http://bgfengshui.com/186/187.html
2. Усилено в големи дози Detox +   http://www.vision-bg.net/
( без да правя реклама на фирмата, защото
този продукт се предписва и от онколози-гинеколози )

И най-добре да ползва предпазни средства.
Естествени минерали и амулети

*

Nebesna

« Отговор #5253 -: Август 28, 2010, 09:12:29 am »
Благодаря, Мунлейди! Ще купим котешки нокът. Има го и в дрогерия "Лечител".
А за зеолита зная, даже съм го пила под формата на капсули, само че вносен, не този нашия.
Вносният е много скъп, финодиспергиран и му слагат хума за пълнител. Бих искала да пробвам българския.

*

Divna

« Отговор #5254 -: Август 28, 2010, 07:53:43 pm »
Магазините за хранителни стоки по 6ти дом ли се търсят?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5255 -: Август 28, 2010, 07:55:50 pm »

Не знам , ама за мен храненето е по 2-ри...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #5256 -: Август 28, 2010, 09:27:23 pm »
Да.Там са храните  както и търговията на дребно.Но ако кверента е наемател на магазина се гледа и 4 дом

*

Divna

« Отговор #5257 -: Август 28, 2010, 10:06:46 pm »
Да.Там са храните  както и търговията на дребно.Но ако кверента е наемател на магазина се гледа и 4 дом

Благодаря, Мис Каприз!

Напоследък се усещам, че като ходя да пазарувам виждам интересни личности. Преди известно време се запознах с един мъж в магазина, и той даже ми помогна с пазара  ;D. Беше много галантен, покани ме на ресторант, поднесе ми цветя, ама нещо не ме дърпаше на там  :-[.  Днес нещо подобно се случи с един друг симпатяга. Та се питах кой ли транзит е "виновен"?

*

Uran

• 6041
« Отговор #5258 -: Август 29, 2010, 10:21:17 am »

Благодаря, Мис Каприз!

Напоследък се усещам, че като ходя да пазарувам виждам интересни личности. Преди известно време се запознах с един мъж в магазина, и той даже ми помогна с пазара  ;D. Беше много галантен, покани ме на ресторант, поднесе ми цветя, ама нещо не ме дърпаше на там  :-[.  Днес нещо подобно се случи с един друг симпатяга. Та се питах кой ли транзит е "виновен"?
Ааа Дивна,няма да се оплакваш! ;D ;D ;DКато се има впредвид как там из вашия край мъжете се въздържат от подобни действия, за да не ги съдят за "сексуален тормоз",......няма да останеш дълго сама. ;D ;D ;D ;D :wub:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #5259 -: Август 29, 2010, 10:35:04 am »
Дивна, ти поне имаш шанс да срещнеш по-нормален мъж от нашите Ганьовци тук. Ще ме извиняват, ама всичките са един дол дренки. Нямаме закони, нямаме нищо. Благородно ти завиждам!