Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1165716 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #5340 -: Септември 01, 2010, 08:19:49 pm »
ох, тук бях написала нещо, което е за темата за ретро Мерка  ;D
« Последна редакция: Септември 01, 2010, 08:33:58 pm от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5341 -: Септември 02, 2010, 05:09:52 pm »
Да дам обратна връзка по моя хорар.
Въпросната жена повече не ме потърси. Първият контакт в скайпа не бе в рамките на стандартното работно време, което още повече ме усъмнява, че е сериозна агенция.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #5342 -: Септември 03, 2010, 06:47:38 pm »
Аз пак за мач ще питам. Хайде да видим дали някой ще познае дали довечера България ще победи Англия на Уембли. Мача е от 22.00 . Има 2.5 часа за прогноза. Все още не мога да качвам карти, но може да използвате времето на задаване на въпроса и да видите картата.

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #5343 -: Септември 03, 2010, 06:53:30 pm »
Управител 5-ти дом е Луната, която се намира в 4-ти и последния аспект който прави е тригон с Уран (владетел на 12-ти) в първи дом  в съвпад с Юпитер. Юпитер от своя страна владее 10-ти.
Дали няма да ги обърнем в последната минута със съдийска аванта ?!?

« Отговор #5344 -: Септември 03, 2010, 07:00:49 pm »
Мисля, че отговора е - НЕ. Луната прави разходящ квадрат на Сатурн - противниковия отбор. ЛФ е в 6ти дом на нашия отбор. Може пък да се отървем с равен. :rolleyes:

*

Asol

• 4140
« Отговор #5345 -: Септември 03, 2010, 07:02:41 pm »
Много ти финансов хорара :rolleyes: ;D Шегичка. Струва ми се, че не - Луната не сключва благоприятни аспекти, а тези Риби на Ац вероятно показват, че е хубаво да бием Англия, обаче май ще е друг път.  ;D

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #5346 -: Септември 03, 2010, 07:08:36 pm »
Аз пак за мач ще питам. Хайде да видим дали някой ще познае дали довечера България ще победи Англия на Уембли. Мача е от 22.00 . Има 2.5 часа за прогноза. Все още не мога да качвам карти, но може да използвате времето на задаване на въпроса и да видите картата.

А ти що не си напънеш мозъка малко, ами все чакаш някой да "познае"?    :tongue2: Нали теб те вълнува кой ще бие и кой ще падне. И да паднем и да бием, все ще се напием. Нито пишеш час на задаване на въпроса, нито място.... :P 

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #5347 -: Септември 03, 2010, 07:10:17 pm »
Мисля, че отговора е - НЕ. Луната прави разходящ квадрат на Сатурн - противниковия отбор. ЛФ е в 6ти дом на нашия отбор. Може пък да се отървем с равен. :rolleyes:

Не се ли гледаше последния аспект на Луната до напускането на знака? Иначе в момента на задаване на въпроса е в квадрат със Сатурн и опозиция Плутон което е доста неприятно.
Струва ми се, че не - Луната не сключва благоприятни аспекти, а тези Риби на Ац вероятно показват, че е хубаво да бием Англия, обаче май ще е друг път.  ;D

Какво толкова пречат тези риби на асцендента?

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #5348 -: Септември 03, 2010, 07:13:43 pm »

А ти що не си напънеш мозъка малко, ами все чакаш някой да "познае"?    :tongue2: Нали теб те вълнува кой ще бие и кой ще падне. И да паднем и да бием, все ще се напием. Нито пишеш час на задаване на въпроса, нито място.... :P 

Май не четеш внимателно. Втория ми пост е точно опит за напън. А часът го пише в момента на задаване на въпроса. Мястото щом го искаш е Варна, но всеки може да го гледа където се намира за по-автентично.
А това за напиването се знае. За него хорар няма да пускам  ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #5349 -: Септември 03, 2010, 07:19:21 pm »
Струва ми се, че не - Луната не сключва благоприятни аспекти, а тези Риби на Ац вероятно показват, че е хубаво да бием Англия, обаче май ще е друг път.  ;D

Какво толкова пречат тези риби на асцендента?

Цитат
Ограничения при тълкуването на хороскопи, отнасящи се до конкретен въпрос

Нептун в първи дом

Нептун в първи дом сочи, че питащият е вътрешно объркан, уплашен или хаотичен, така че изобщо не е в състояние да формулира ясно конкретен въпрос или да попита това, което в действителност иска да знае. Също така може би не се осмелява да засегне истинските си интереси или е воден от ”нечисти” пориви.

А според мен, че много ти се иска да ги бием, но за момента не е лесно осъществимо.

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #5350 -: Септември 03, 2010, 07:25:17 pm »

А според мен, че много ти се иска да ги бием, но за момента не е лесно осъществимо.

Ами точно така си е. Струва ми се невъзможно, но знам че невъзможни неща няма  :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #5351 -: Септември 03, 2010, 07:33:50 pm »
E, за това последното вече не съм много сигурна. Едва ли скоро ще има подобни емоции както беше лятото на 1994. Последвалите евро квалификации също, особено мача с Уелс.  :blink:

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #5352 -: Септември 03, 2010, 07:38:51 pm »
E, за това последното вече не съм много сигурна. Едва ли скоро ще има подобни емоции както беше лятото на 1994. Последвалите евро квалификации също, особено мача с Уелс.  :blink:

Към 12 тази вечер ще стане ясно какви ще са емоциите  ;)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #5353 -: Септември 03, 2010, 07:44:12 pm »

Май не четеш внимателно. Втория ми пост е точно опит за напън. А часът го пише в момента на задаване на въпроса. Мястото щом го искаш е Варна, но всеки може да го гледа където се намира за по-автентично.
А това за напиването се знае. За него хорар няма да пускам  ;D

Чета,чета...нищо, че се правя на утрепана риба.  ;D  За да видиш кой ще победи, трябва да определиш точните сигнификатори. При положение, че си задал конкретно този въпрос дали БГ ще спечели, трябва да поставиш българският отбор в 7 дом, а опонента в 1 дом. И тогава ползваш производните 5-ти домове на двата отбора за да видиш как ще протече играта им, а 10 - те им домове за възможната победа. ;D
 Аз мисля, че ще се представим добре, но ще победят англичаните. Тълкуването оставам на теб.  ;)

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #5354 -: Септември 03, 2010, 08:03:03 pm »
За да видиш кой ще победи, трябва да определиш точните сигнификатори. При положение, че си задал конкретно този въпрос дали БГ ще спечели, трябва да поставиш българският отбор в 7 дом, а опонента в 1 дом. И тогава ползваш производните 5-ти домове на двата отбора за да видиш как ще протече играта им, а 10 - те им домове за възможната победа. ;D
 Аз мисля, че ще се представим добре, но ще победят англичаните. Тълкуването оставам на теб.  ;)

Като гледам параметрите които задаваш, тълкуването ми се струва доста сложно, но все пак мисля че поне един равен може да им извъртим. Владетеля на 7-ми - меркурий, е на трон, десетия спрямо седмия е близнаци -отново меркурий. Там се намира Луната - също на трон, но с доста лоши аспекти. А владетелят на техния десети-Юпитер ,хич не е цъфнал и затова ми се струва, че поне равен ще им направим.
Айде че салатата и ракията ме чака ;). След 3 часа ще разберем дали съм прав или просто съм фен. Тогава ще прочета и евентуални нови мнения

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #5355 -: Септември 03, 2010, 08:31:53 pm »
С Локус Фортуна в 10 дом в Стрелец, която в хорарната астрология е много важна, мисля, че победата ще е за тях.  В нашия 7 дом има Сатурн, който не дава възможност за победа. Освен това не подценявай ретрогнадния Меркурий в 7 дом, че е и изгорен. 10 дом в картата представя съдията, а нашия 10 дом е с куспида в Близнаци с управител Меркурий. Мисля, че съдийството ще ни пречи, може някой гол да отмени или да ни изгони някой от играчите. У10 дом в картата е Юпитер в 1 дом - диспозитор и на Локус Фортуна, което ме кара да мисля, че ще свирят в тяхна полза и ще "помогнат" за победата им. Ще видим. И аз отивам да зяпкам ТВ със салатка.  ;)

*

missKapriz

« Отговор #5356 -: Септември 03, 2010, 09:01:50 pm »
Ако мача е равен Англия ли ще отбележи точка?Според този хорар всичко ми клони към равен мач,а в крайна сметка сякаш Англия ще е по-доволната страна,при все че и Бг ще е доволна?Възможно ли е това,чудя се

« Отговор #5357 -: Септември 03, 2010, 09:35:28 pm »
Ако мача е равен Англия ли ще отбележи точка?

И двата отбора ще отбележат по една точка  ;D

*

missKapriz

« Отговор #5358 -: Септември 03, 2010, 10:41:49 pm »
Щом е така,мисля ,че ще победи Англия с  голяма доза късмет:(

*

Asol

• 4140
« Отговор #5359 -: Септември 03, 2010, 10:49:06 pm »
За сега е 2:0 за Англия
http://www.gledaisport.com/v-0/4/84/v-48490.html   Live  Англия - България