Не гледах мача,не знам как са играли нашите,но резултата е красноречив.А хорара показваше доста равностойни възможности :rolleyes:
Аз пак за мач ще питам. Хайде да видим дали някой ще познае дали довечера България ще победи Англия на Уембли. Мача е от 22.00 . Има 2.5 часа за прогноза. Все още не мога да качвам карти, но може да използвате времето на задаване на въпроса и да видите картата.
Не знам къде ги видя тези "равностойни възможности" с този изгорен и ретрограден Меркурий, както и със Сатурн в 7 дом? :mellow: Никак не показва даже равностойна игра. Само Сатурна във Везни загатваше за добра игра от наша страна /управлява нашия 5 дом/, но не забравяйте, че те са силни играчи и на свой терен. Преди да си легна снощи чух, че още от самото начало са започнали настъпателно и агресивно англичаните и това се очакваше с този Юпитер в Овен в 1 дом. Освен това Луната управляваща техния 5 дом /играта им/ е на трон по знак и дом, а това също показва силна игра.
вИпросче !Гледаме ли сходящ аспект на Луната с ЛФ? :rolleyes: Имама предвид следното - въпросът касае 11ти дом. Луната не прави аспект със сигнификатора му, но ще напрви тригон към ЛФ, която се намира в него. :rolleyes:
:88:Обичам вЕ, както се казва
Та искам да попитам ще преудолея ли скоро (назовавам му името) ?
Понеже започна да става малко скучно реших да пусна един хорар.Въпросът е " Ще ми се сбъдне ли желанието?"