Желанието й е по 11 дом, но май е свързано с любов.
Мия, къде е ПФ? Ако желанието е свързано с любов отговорът ми е на 100% ДА.
ЛастКис, нещата не са толкова зле, на оправия отиват. :wub:
Цитат на: sunrain в Септември 06, 2010, 09:14:32 pmЖеланието й е по 11 дом, но май е свързано с любов. Любов към компютрите? :rolleyes:
Цитат на: Mia21 в Септември 06, 2010, 09:05:51 pmПонеже започна да става малко скучно реших да пусна един хорар.Въпросът е " Ще ми се сбъдне ли желанието?"Е ми трябва да участваш по-дейно в "свободния" подфорум По въпроса. Според мен - ДА. ЗА самото желание не знам какъв сигнификатор да избера, затова и няма да избирам /Принципно би трябвало да е по 10-ти, ако не знаем къде да го отнесем /Ти си по Венера. Луната те апликира в секстил и ЛФ е в 1ми дом - теб. УспеФ :wub:
Понеже започна да става малко скучно реших да пусна един хорар.Въпросът е " Ще ми се сбъдне ли желанието?"
Мия, кажи по кой дом ти е желанието поне ?
Опозицията Уран-Сатурн дали дава забавяне на изпълнението на желанието в този случай или нещо друго - стабилизация например?
Благодаря и на Мис и Аурора за отговорите. Стана ми интересно. АС на хорара играе ли голяма роля или не?
Добре, приемете ми въпроса така. Ще се сбъдне ли желанието ми да свършим нещо с Х.?