Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1168663 Прегледи
*

abroad

Re:хорарен въпрос
« Отговор #5400 -: Септември 06, 2010, 10:26:55 pm »
Добре, приемете ми въпроса така. Ще се сбъдне ли желанието ми да свършим нещо с Х.?

Mia, извинявай за намесата, но това не е гледане на боб...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #5401 -: Септември 06, 2010, 10:30:39 pm »
Добре, приемете ми въпроса така. Ще се сбъдне ли желанието ми да свършим нещо с Х.?

Mia, извинявай за намесата, но това не е гледане на боб...

Е, закъсня с намесата. Това го знаем отдавна... ;) ;D ;D ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #5402 -: Септември 06, 2010, 10:31:53 pm »

Да не месите козунаци? ;D Отговорът е да - апликиращ секстил на луната с Марс  ;)

А такааааааа... ;D И кога ще стане това...?????? ;D ;D ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #5403 -: Септември 06, 2010, 11:09:33 pm »
Благодаря ви, сладурани! Ще ви разказвам какво се случва... ;) :wub: :wub: :wub:

*

Nebesna

« Отговор #5404 -: Септември 07, 2010, 07:10:36 pm »
Ето тук бяха коментарите, относно полипа на дъщеря ми - трябва ли да се оперира или не?
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3460.5420.html

Цитонамазката показа, че няма причина за притеснение - доброкачествено е, а другата седмица докторът ще махне полипа, после ще лекува раничката.

Намесеният Нептун, за който Скарлет говори като грешна диагноза, според мен се изрази в друго. Гинеколожката на дъщеря ми първо лекува възпалението и след приклйчване на курса на лечение каза, че било излекувано, но когато отидохме в онкологичния диспансер, гинекологът каза, че не е излекувано и продължи лечението първо на възпалението и едва тогава ще оперира полипа.

*

Nebesna

« Отговор #5405 -: Септември 07, 2010, 07:15:59 pm »
висококвалифицирани специалисти, можете да започнете лечение с някой
известни " изчистващи " организма средства, поне две знам:

2. Усилено в големи дози Detox +   http://www.vision-bg.net/
( без да правя реклама на фирмата, защото
този продукт се предписва и от онколози-гинеколози )

Мунлейди, благодаря! Купихме котешки нокът и вече си го пие.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #5406 -: Септември 07, 2010, 07:26:31 pm »
Ето тук бяха коментарите, относно полипа на дъщеря ми - трябва ли да се оперира или не?
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3460.5420.html

Цитонамазката показа, че няма причина за притеснение - доброкачествено е, а другата седмица докторът ще махне полипа, после ще лекува раничката.

Намесеният Нептун, за който Скарлет говори като грешна диагноза, според мен се изрази в друго. Гинеколожката на дъщеря ми първо лекува възпалението и след приклйчване на курса на лечение каза, че било излекувано, но когато отидохме в онкологичния диспансер, гинекологът каза, че не е излекувано и продължи лечението първо на възпалението и едва тогава ще оперира полипа.

Радвам се за детето, Небесна.  :88:  А дали е сбъркана диагнозата или лечението, все тая. Виждаше се, че нещо не е наред. Важното е детето да е добре. Ще му изберем и ден за операцията.  :kissd:

« Отговор #5407 -: Септември 07, 2010, 07:29:07 pm »
Извинявам се, че питам в тази тема, но Небесна дъщеря ти има ли според натала предразположение за подобни здравословни проблеми/усложнения?  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #5408 -: Септември 09, 2010, 04:00:59 pm »
Днес занесох разваленото ми ДВД в друг сервиз.
Въпросът ми е - ще ми ремонтират ли ДВДто /имам предвид ще го поправят ли, понеже могат да ми откажат поради факта, че вече тези резервни части не се произвеждат. Оказа се, че 2006-та година е античността на техниката  ;D/

Мисля, че отговорът тук е - НЕ. Луната апликира квадрат на Слънцето - майстора. Самото ДВД е по 2ри дом и Луната го апликира в тригон, но ретрограден управител и ще достигне до него едва когато преодолее другите аспекти по пътя си. Има една надежда, ако разгледаме резервната част като производен  2ри от 2ри - МАрс, но въпросът ми не беше формулиран дали ще ми намерят резервната част, а дали ще го ремонтират изобщо, затова разглеждам 2ри дом. :-[ Вероятно до седмица ще имам становище от диагностиката.
Вчера ходих до Технополис и май вече си харесах ново  ;D
Интересно дали ,ако ми намерят резервната част и цената не ме устройва, какво решение ще взема?  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:  
ЛФ е в първия градус на Скорпион в 9ти.

Намериха ми резервната част и ДВДто ми е готово   :wink2:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #5409 -: Септември 09, 2010, 04:03:46 pm »

Намериха ми резервната част и ДВДто ми е готово   :wink2:

Бравоооо! Честито!  :88:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #5410 -: Септември 12, 2010, 10:55:30 am »
моля ви помогнете ми....знам, че никой не може да ми каже какво да правя, но към какво насочва картата...
трябва ли да прекратя отношенията си с Л?
« Последна редакция: Септември 12, 2010, 11:06:04 am от vanilla »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5411 -: Септември 12, 2010, 11:12:20 am »
Подобно решение не бих взела по ретро Меркурий, тъй като със сигурност ще се наложи да бъде преразгледано. А какво беше - скоро и Венера е ретро? Ето ти удачен период да направиш анализ на връзката тогава.  :blink:

По картата. Венера и Марс във взаимна рецепция, но това не е "да" според мен, ти по-скоро искаш да останете заедно. И ще сте си мисля - Луна ще направи секстил със Слънце. Надявам се нещата ще се развият в твоя полза и вашите отношения. Изходът от питането - Сатурн във Везни в 11 дом. Има бъдеще явно тази връзка. Аз така ги тълкувам нещата. Решението е твое.  :blink:

П.П. Личи си, че си доста нестабилно емоционална, потънала в море от черни страсти, но за предпочитане е да употребиш други Плутонови методи за справяне със ситуацията, намери отговорите и дълбоките причини за нея, излекувай душата си.  
« Последна редакция: Септември 12, 2010, 11:26:17 am от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Vision

• 3523
« Отговор #5412 -: Септември 12, 2010, 11:42:48 am »
моля ви помогнете ми....знам, че никой не може да ми каже какво да правя, но към какво насочва картата...
трябва ли да прекратя отношенията си с Л?

може би трябва да ги трансформираш /заради плутон във втори дом/, твоите ценности..няма да ти е трудно, заради секстила с венера..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #5413 -: Септември 12, 2010, 11:45:59 am »

П.П. Личи си, че си доста нестабилно емоционална, потънала в море от черни страсти, но за предпочитане е да употребиш други Плутонови методи за справяне със ситуацията, намери отговорите и дълбоките причини за нея, излекувай душата си.  

това е заради луната в първи, в скорпион, нали??като неин втори показател..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

abroad

« Отговор #5414 -: Септември 12, 2010, 11:53:46 am »
Изходът от питането - Сатурн във Везни в 11 дом. Има бъдеще явно тази връзка. Аз така ги тълкувам нещата.

Ако изходът от питането (У4) е точен съвпад с АС, означава ли, че зависи изцяло от питащия, още повече подчертано от У1,У7 съвпад отново в 1ви дом или не? Отново става дума за Сатурн.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #5415 -: Септември 12, 2010, 11:54:33 am »
Подобно решение не бих взела по ретро Меркурий, тъй като със сигурност ще се наложи да бъде преразгледано. А какво беше - скоро и Венера е ретро? Ето ти удачен период да направиш анализ на връзката тогава.  :blink:

По картата. Венера и Марс във взаимна рецепция, но това не е "да" според мен, ти по-скоро искаш да останете заедно. И ще сте си мисля - Луна ще направи секстил със Слънце. Надявам се нещата ще се развият в твоя полза и тази на връзката. Изходът от питането - Сатурн във Везни в 11 дом. Има бъдеще явно тази връзка. Аз така ги тълкувам нещата. Решението е твое.  :blink:
Мерси Съни, аз по-скоро не искам, но се налага промяна....аз съм била нестабилна, едва ли не луда, не съм знаела какво са нормално човешки отношения.....държала съм се като дете и други такива...излага8ла съм го....искала съм само да се карам с него и да му
казвам какво да прави.....

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #5416 -: Септември 12, 2010, 11:59:12 am »
Благодаря ви,
отива да си пребирам нещата от тях...хич не ми се ходи...
в момента не мога да мисля, нямам сили...ндаявам се като мине малко време решението да изплува...от някъде....

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5417 -: Септември 12, 2010, 12:04:48 pm »
Ако изходът от питането (У4) е точен съвпад с АС, означава ли, че зависи изцяло от питащия, още повече подчертано от У1,У7 съвпад отново в 1ви дом.

Нещо такова и аз бих допуснала и още, че може би в твой интерес ще е също развръзката, а съвпада - щом и У7 е в 1, наистина нещата са в твои ръце, но имаш подкрепата му, с теб е. Това без карта.  :blink:  

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5418 -: Септември 12, 2010, 12:06:42 pm »
това е заради луната в първи, в скорпион,

До голяма степен, да. Показва състоянието й в момента на задаването на въпроса, но не е само това.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5419 -: Септември 12, 2010, 12:11:20 pm »
Моят отговор е,че трябва да се разделят.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека