Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163266 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #5560 -: Септември 16, 2010, 09:42:25 pm »
Ега ти отвличането!  :unsure: :unsure: :unsure: ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #5561 -: Септември 16, 2010, 09:48:25 pm »
Ега ти отвличането!  :unsure: :unsure: :unsure: ;D ;D ;D

е да де..явно първоначално се е паникьосал, затова я е взел със себе си, но после сигурно е решил че не му трябва повече, че му е в тежест или да не си утежнява положението, затова я е зарязал, за да бъде намерена..по- добре така, отколкото да стане някой сакатлък и да убие още един човек..

мосю Цветанов каза, че още не е намерен, и полицията предполага че може да се е самоубил..имал сменени стави и специфична походка, ходел приведен..да му имахме сега и данните да видим дали не го мъчи нещо сатурна, напоследък бил нещо странен, стоял си на вилата и не общувал много с хората..не се познавали с убития, колата на убития заедно с него и младата Стефани били спрени пред вилата на убиеца късно вечерта, убиеца излязъл с фенерче и светнал в колата, кой знае какво са превели вътре, станал скандал и убиеца извадил законно притежавания си пистолет и те така стават лошите работи.. :angry:
« Последна редакция: Септември 16, 2010, 10:00:04 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #5562 -: Септември 17, 2010, 10:33:16 am »

мосю Цветанов каза, че още не е намерен, и полицията предполага че може да се е самоубил..имал сменени стави и специфична походка, ходел приведен..да му имахме сега и данните да видим дали не го мъчи нещо сатурна, напоследък бил нещо странен, стоял си на вилата и не общувал много с хората..не се познавали с убития, колата на убития заедно с него и младата Стефани били спрени пред вилата на убиеца късно вечерта, убиеца излязъл с фенерче и светнал в колата, кой знае какво са превели вътре, станал скандал и убиеца извадил законно притежавания си пистолет и те така стават лошите работи.. :angry:

И аз чух, че имал проблем със тавите и бил трудно подвижен. Но Луната е в неговия 9 дом и по тази логика трябва да е успял достатъчно да се отдалечи. Но е в заточение по знак и в съвпад с Плутон. Все си мисля, че заради тази си трудна подвижност може да се е скрил в някоя дупка в гората /некви землянки или стари постройки/, канал или нещо подобно по Плутон. Той е представен от Марс на трон в Скорпион и единствените сходящи аспекти са секстил към Плутон /който е и негов диспозитор/, след това квадратура с Нептун и накрая тригон с Юпитер и Уран. Много е възможно като се е прибрал в къщи жена му да му е дала пари, за да избяга.....Марс съуправлява 2 дом /негов 8 - парите на партньора/, а Плутон управлява този дом. Другият вариант е да се е самоубил - Мрас и Плутон като управители на неговия 8 дом - дом на смъртта, защото Луната управлява неговия 4 дом - края на нещата и съвпада й с Плутон отминава. Но има сходяща квадратура със Сатурн - управител на неговите 10 и 11 домове и сходящ тригон с Меркурий на трон - управител на неговите 3 и 6 домове. Някой от близките му може да му е помогнал с друга кола или с документи.... Ако и днес не го хванат....не знам.  :mellow:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #5563 -: Септември 17, 2010, 12:26:11 pm »
днес ме изпратиха да подам CV за работа в едно държавно учреждение. набирани документи на компютър да ги преглеждам за правописни и други грешки и да привеждам в приличен вид. един от директорите на това учреждение е в отпуск в момента, а тя щяла да решава кой ще наеме като се върне другата седмица. номера е, че ме пращат вътрешни хора и мястото още май не е обявено никъде, защото първо се търсят познати. от странични хора разбрах, че заплащането е доста добро.

та въпроса ми е: ще ме наемат ли на работа? - днес 13,03 часа Варна

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Diyana

• 2705
« Отговор #5564 -: Септември 17, 2010, 12:34:06 pm »
А напраи карта, бе, моля. На чужо бюро седя. :-[
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5565 -: Септември 17, 2010, 12:36:19 pm »
Май се колебаеш нещо, ако не се откажеш накрая мисля, че имаш големи шансове. Може да има някакво отлагане на самото започване, а наистина скоро ми се струва да е срещата или интервюто. Сподели после кога точно те викат и какъв е резултата.  :blink:  

Ето картата:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #5566 -: Септември 17, 2010, 12:42:24 pm »
Май се колебаеш нещо, ако не се откажеш накрая мисля, че имаш големи шансове. Може да има някакво отлагане на самото започване, а наистина скоро ми се струва да е срещата или интервюто. Сподели после кога точно те викат и какъв е резултата.  :blink:  

ми не, че се колебая, ма нали две години съм у дома и съм свикнала малко айляк пром, та ще ми е дерт докато свикна на някакъв различен режим  ;D ;D ;D

и всъщност нямам никакви очаквания - в смисъл задала съм поръчка на Вселената да ме изненада с хубава и добре заплатена работа. и малко след като и зададох поръчката и ми звъннаха по телефона да ме натирят да оставям CV  ;D

та това е де - искам да започна работа, не не знам подробности  :P

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #5567 -: Септември 17, 2010, 12:57:09 pm »
абе аз не разбирам от хорари, но управителя на 3 дом е Уран - работата е свързана с писане на компютър, ама тоя Уран в 4 дом аджеба може ли да значи надомна работа  :o  или показва, че оправям документите, които са работени надомно  :-\

*

Diyana

• 2705
« Отговор #5568 -: Септември 17, 2010, 12:58:13 pm »
Ш'се изпокараш с шефа си/интервюиращия, ама някаква жена ша помогне и ша те вземат. ;D Може да се пробваш да питаш дали не може да си го работиш това от вкъщи.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #5569 -: Септември 17, 2010, 01:28:56 pm »
Ш'се изпокараш с шефа си/интервюиращия, ама някаква жена ша помогне и ша те вземат. ;D Може да се пробваш да питаш дали не може да си го работиш това от вкъщи.

ма що ши са карам бееее  :o  кво ми е направила женицата, че да я грабвам на рогите  :unsure:

уф, дано да ме вземат  ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #5570 -: Септември 17, 2010, 01:33:32 pm »
Юпитер, който те управлява е ратрограден в 4 дом. Хем ти е добре у дома, хем не те свърта вече там. Сърби ме, боли ме, драго ми става.  ;D Юпитер е в критичен градус, което си е показател за криза - личностна, комуникационна и т.н. И не го отричай!  :P Лудост те хваща вече в къщи, но те мързи да пътуваш. Слънцето на МЦ управлява 9 дом и му предстои опозиция с Юпитер и Уран. Но не съм сигурна за доброто заплащане, което са ти обещали - Луна във 2 дом дава променливост във финансовото състояние и е в заточение по знак, но пък е в земен знак..... ;) Меркурий в 9 дом на трон управлява 7 и 10 домове - сестра на мъжа ти ли ще те урежда или греша? Нямам спомени имаше или нямаше той братя и сестри...  :-[ Луната прави сходящ тригон със Слънцето в Дева на МЦ, чийто диспозитор е Мерка. Това е 1 "да". Второ "да" дава сходящия секстил на Луната с У1 / ти / и У4 / края на нещата /. Имаш всички шансове да те вземат на работа, освен ако ти не се въздържиш за момента от мързел или по някаква друга причина. Меркурий управлява 10 дом, а Венера - 6-ти. Двете планети правят секстил, което също е положително. Притеснява ме Венерата в Скорпион, но не може всичко да бъде идеално в една карта. На Венера също й предстои тригон с Юпитер и Уран.....Давай и не го мисли!  :blink:  Требе да станИ.. ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #5571 -: Септември 17, 2010, 01:44:49 pm »
бе кака ми /първата ми братовчедка/ ме урежда  ;D ;D ;D

мерси ви много на всички - Сънрайн, Дияна и Скарлетка и на Кабалита /дето ми го разясни по телефона/. дано да стане, че наистина не ме свърта вече... бясната Луна в скорпион /прогресивната ми е в тригон със Слънцето/ и понеже натално нямат кьорави аспекти и вече ме е подгонила щръклицата отвсякъде  :rolf:

относно заплащането не знам, честно казано - "Мара" говорила с "Пена" дето хабер си няма за кво става въпрос, та тя и казала  :57:  с една дума - агенция партенка  :P  нищо не знам до момента освен, че се работи с компютър и се поправят документи. ще видим като ме извикат на интервю какво ще кажат...

да се въздържа от мързел едва ли ще стане. за момента няма какво да ме спре да започна освен ако не ми изтряскат някоя ниска заплата и голямо работно време, но не го вярвам - все пак е дирекция към едно от министерствата  :rolleyes:

*

Uran

• 6041
« Отговор #5572 -: Септември 17, 2010, 01:47:40 pm »
По кое съдите за парите, че ще са малко? Не се ли управляват от Меркурий на трон по знак в конкретния хорар?

п.п.Веще, още едно ДА!
И защо работата я определяш по Уран? Не е ли Венера в 11 дом-приятели?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #5573 -: Септември 17, 2010, 01:51:08 pm »
Уран, не ми задавай такива въпроси бре  ;D 

хабер си нямам от хорари, а работата я свързах с това, защото е на компютър и се пише - 3 дом водолей. ама аз го натамънисвам като натал, а то не е правилно  :-[

ма нали знаеш - който не разбирал си го уйдурдисвал  :rolf:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #5574 -: Септември 17, 2010, 05:19:49 pm »
По кое съдите за парите, че ще са малко? Не се ли управляват от Меркурий на трон по знак в конкретния хорар?

Не виждам някой от нас да е писал, че парите ще са малко.  :unsure: Писала съм, че Луната във 2 дом показва колебания и променливо финансово състояние. Хубавото е, че Луната е в земен знак, но според мен изобщо няма да мързелува. 2 дом се свързва с парите и Луната там в заточение показва финансовото състояние на Вещичка. Сатурн управлява 2 дом и е диспозитор на Луната. Той е добре поставен в знака Везни, на трон е по дом и е в разходящ квадрат с Плутон. Това е знак, че затрудненията от финансово естество си отиват....поне засега. Освен това Луната в самия 2 дом е в сходящ тригон със Слънцето на МЦ. Не мога да кажа, че ще взима мноооого пари, но ще е по-добре финансово, отколкото сега.  ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #5575 -: Септември 17, 2010, 06:01:36 pm »

И аз чух, че имал проблем със тавите и бил трудно подвижен. Но Луната е в неговия 9 дом и по тази логика трябва да е успял достатъчно да се отдалечи. Но е в заточение по знак и в съвпад с Плутон. Все си мисля, че заради тази си трудна подвижност може да се е скрил в някоя дупка в гората /некви землянки или стари постройки/, канал или нещо подобно по Плутон. Той е представен от Марс на трон в Скорпион и единствените сходящи аспекти са секстил към Плутон /който е и негов диспозитор/, след това квадратура с Нептун и накрая тригон с Юпитер и Уран. Много е възможно като се е прибрал в къщи жена му да му е дала пари, за да избяга.....Марс съуправлява 2 дом /негов 8 - парите на партньора/, а Плутон управлява този дом. Другият вариант е да се е самоубил - Мрас и Плутон като управители на неговия 8 дом - дом на смъртта, защото Луната управлява неговия 4 дом - края на нещата и съвпада й с Плутон отминава. Но има сходяща квадратура със Сатурн - управител на неговите 10 и 11 домове и сходящ тригон с Меркурий на трон - управител на неговите 3 и 6 домове. Някой от близките му може да му е помогнал с друга кола или с документи.... Ако и днес не го хванат....не знам.  :mellow:

няма ли вече някакви новини??..слушах дарик, нищо не чух за тази история.. :-\
това, че марс е съуправител на осмия му дом, заедно с плутон може ли да показва самоубийство с огнестрелното му оръжие?? или огнестрелните не са по марс??

*

Vision

• 3523
« Отговор #5576 -: Септември 17, 2010, 06:03:42 pm »
днес ме изпратиха да подам CV за работа в едно държавно учреждение. набирани документи на компютър да ги преглеждам за правописни и други грешки и да привеждам в приличен вид. един от директорите на това учреждение е в отпуск в момента, а тя щяла да решава кой ще наеме като се върне другата седмица. номера е, че ме пращат вътрешни хора и мястото още май не е обявено никъде, защото първо се търсят познати. от странични хора разбрах, че заплащането е доста добро.

та въпроса ми е: ще ме наемат ли на работа? - днес 13,03 часа Варна

и аз мисля, че ще стане..само заради слънце на МЦ ;) освен всичко останало..но сигурно ще ти се види малко скучна и тегава /К6-телец/..дано поне материалният стимул да е добър.. ;)

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #5577 -: Септември 17, 2010, 06:19:15 pm »
По въпроса на Вещичка, не мога да разбера обосновките за отговор " ДА"  :-\
Наистина понякога е много неприятно да кажеш "НЕ" на познат или близък човек
и по-добре да му вдъхнеш надежда и вяра, дори и да не го " виждаш " в картата  :lol:

Надявам се, че Вещичка няма да ми се разсърди, ако изразя друго различно мнение.

Луната във втори дом показва, че тя си мисли главно за заплатата, самата работа едва ли
ще и харесва и ще я удовлетворява - за мен Венера е сигнификатора на работата - 6-дом
и се намира в 11-дом - на голяма държавна институция.
Венера освен че е на " Изгорелия път" не прави аспект с Луната / питащия или с Юпитер,
т. е. не се срещат.
На Луната и предстой един единствен аспект с Уран преди да напусне знака си.
Сатурн като управител на 2-дом -парите няма аспект нито с Луна нито с Юпитер,
а Сатурн е и началника в работата.
Възможно е да не се обяви конкурса сега , а по-късно, Венера/работата на изгорелия път....

Естествени минерали и амулети

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5578 -: Септември 17, 2010, 06:30:43 pm »
Последният аспект на Луната е секстил с Юпитер, не включвам Уран, който си посочила.  ;)

Венера/работата/ между другото също ще направи тригон с Юпитер /Вещичка/, но по-нататък. Това са основните сигнификатори, има и други моменти, но аз си споделих по-горе виждането какво е.  
« Последна редакция: Септември 17, 2010, 06:52:03 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #5579 -: Септември 17, 2010, 06:43:58 pm »
Секстила на Луната с Юпитер ......и двете са сигнификатори на питащия....

Венера няма да направи скоро аспект с  Юпитер , защото тръгва ретроградно
съвсем скоро .... :-[
Естествени минерали и амулети