Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166551 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:хорарен въпрос
« Отговор #5580 -: Септември 17, 2010, 06:49:41 pm »
Доста нататък се срещат, да, аз затуй сметнах, че Вещичка нещо ще се дърпа, после ще иска, работата може да се инати и тя, но има шанс.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #5581 -: Септември 17, 2010, 06:55:27 pm »
абе у хорарната астрология по въпросите за ДА или НЕ нали се гледаха Слънцето и Луната бре  :-\  вие къде отидохте пак у гъбите със всичките планети  ;D

не че разбирам де, ама и аз да се изходя на метеното  :rolf:

а пък кавото има да става то ще стане, така че изобщо не се тровя  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #5582 -: Септември 17, 2010, 06:58:10 pm »
Много съм гладна и не мога да изчета какво са писали колегите  ;D, но си мисля, че Шефа - Слънце на МС ще те хареса, защото Луната ще го тригонира. ТОва , че Юпитер е ретро може да означава, че ще разбереш нещо допълнителоно за работата или ,ч еще бъде нещо друго, а не това, което очакваш  :rolleyes:

Този хорар ми изглежда много обнадеждаващ, нищо, че сигнификаторите не са в аспект. :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5583 -: Септември 17, 2010, 06:59:25 pm »
Кви гъби, има си сигнификатори за целта.  ;D Вече са посочени, ако ти се чете.  :P Иначе и тригона на Луната със Слънцето принципно е обещаващ...
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Vision

• 3523
« Отговор #5584 -: Септември 17, 2010, 07:25:40 pm »
Много съм гладна и не мога да изчета какво са писали колегите  ;D, но си мисля, че Шефа - Слънце на МС ще те хареса, защото Луната ще го тригонира. ТОва , че Юпитер е ретро може да означава, че ще разбереш нещо допълнителоно за работата или ,ч еще бъде нещо друго, а не това, което очакваш  :rolleyes:

Този хорар ми изглежда много обнадеждаващ, нищо, че сигнификаторите не са в аспект. :rolleyes:

а може да се окаже и че шефа не е тази жена, която ще я интервюира, а има после шеф- мъж, готин плутонианец- езотерик.. :25:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #5585 -: Септември 17, 2010, 07:26:35 pm »
"  Дуга, простирающаяся от 15 Весов до 15 Скорпиона известна как Via Combusta.
Традициями установлено, что если Асцендент или Луна попадают между этими двумя точками,
небезопасно давать заключение, и ряд авторитетов утверждает,
что любой сигнификатор, попадающий на эту дугу, является неэффективным "
Това е цитат от " Хорарна Астрология " на Епълби

Скоро ще разберем дали това правило " работи " или не,
тъй като някой астролози го игнорират....  :-\
Естествени минерали и амулети

*

Stella

• 7765
« Отговор #5586 -: Септември 17, 2010, 09:12:19 pm »
По въпроса на Вещичка: Меркурий управлява едновременно началника (МЦ в Дева) и конкурента (7-ми дом в Близнаци) и ще направи опозиция със сигнификатора на питащата -Юпитер, което означава "не". Това означава, че доколкото зависи от шефката - тя ще си вземе свой човек и това няма да е питащата....Много ми се иска да не се окажа права.  :-[
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Mia21

• 2502
« Отговор #5587 -: Септември 17, 2010, 09:31:19 pm »
Качвам един хорар, който лично за мен е доста интересен. За мен е важно вие какво виждате по въпроса: Има ли бъдеще връзката на Х. с жената, с която е в момента- деца, брак и т.н?

*

Vision

• 3523
« Отговор #5588 -: Септември 17, 2010, 09:47:47 pm »
Качвам един хорар, който лично за мен е доста интересен. За мен е важно вие какво виждате по въпроса: Има ли бъдеще връзката на Х. с жената, с която е в момента- деца, брак и т.н?

бих допуснала, че него го държат материални интереси, а нея рутината, и двамата общо- страстите..а дали има бъдеще..ако гледаме сатурн, няма нищо с венера и марс, а с плутон квадрат..но луната е в козирог, девети дом, заедно с фортуна и слв..само заради нея може би да, имат бъдеще..но не съм сигурна ..но луната пък има квадрат с марс..деца по- може да имат, заради слънцето на трон по дом..

*

Mia21

• 2502
« Отговор #5589 -: Септември 17, 2010, 09:53:49 pm »
Вижън, защо гледаме Слънцето за деца? Не трябва ли управителя на 5-ти от 7-ми дом, т. е. негов 5-ти?

Сигнификатори на въпроса са Марс и Венера, нали?

*

Vision

• 3523
« Отговор #5590 -: Септември 17, 2010, 10:00:17 pm »
Вижън, защо гледаме Слънцето за деца? Не трябва ли управителя на 5-ти от 7-ми дом, т. е. негов 5-ти?

може и да греша, даже сигурно е така.. :-[
за взаимоотношенията гледах него по 7-ми като първи, а жената по първи като седми, нали така..но за децата не се сетих да го направя това.. :rolleyes: но ако го направя, се стига до водолей, с нептун и хирон там..но аз съм наистина несветната много с тези неща, изчакай другите да се появят, за по- сигурно.. ;)

Сигнификатори на въпроса са Марс и Венера, нали?

и луна и плутон..за него- плутон, марс и луна..за нея- венера..той повече иска да имат бъдеще..
« Последна редакция: Септември 17, 2010, 10:04:23 pm от Vision »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #5591 -: Септември 17, 2010, 10:06:32 pm »
Много интересно Марс и Венера ще съвпаднат, а после Венера ще стане ретроградна. Какво ли означава това? :-\
Луната е сигнификатор на МЦ-10-ти от 7-ми. Тя прави сходящ квадрат с Марс. :-\
« Последна редакция: Септември 17, 2010, 10:11:01 pm от Mia21 »

*

Vision

• 3523
« Отговор #5592 -: Септември 17, 2010, 10:11:08 pm »
Много интересно Марс и Венера ще съвпаднат, а после Венера ще стане ретроградна. Какво ли означава това? :-\

само съвпада би трябвало да се гледа, като първи аспект..а къде съвпадат в 12-тия дом ли пак, или преди да напуснат знака, а не дома..??нали той задава въпроса..колко е сложно така..не може ли винаги човека, който пита да си задава въпроса.. :-[

*

Mia21

• 2502
« Отговор #5593 -: Септември 17, 2010, 10:16:26 pm »
Да, в 12-ти дом ще е съвпада. На 12-тия- 13 градус в Скорпион.Въпросът го задавам аз, т. е аз съм 1-ви, той е 7-ми, нали? Или има значение какъв ми е? Стана супер сложно май. ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #5594 -: Септември 17, 2010, 10:28:22 pm »
Да, в 12-ти дом ще е съвпада. На 12-тия- 13 градус в Скорпион.Въпросът го задавам аз, т. е аз съм 1-ви, той е 7-ми, нали? Или има значение какъв ми е? Стана супер сложно май. ;D

ти май не играеш в случая, освен ако не си ти жената..и аз се обърках..
не би трябвало да си ти първи, а жената, тя е срещу него, за техните взаимоотношения става въпрос..
ти си меркурий сигурно, питанката.. ;D

извинявай, Мия..исках да ти кажа нещо, ама май само те обърках.. :-[

*

Mia21

• 2502
« Отговор #5595 -: Септември 17, 2010, 10:33:46 pm »
Не, напротив Вижън! Провокираш ме! Това ми доставя удоволствие! И аз не съм много наясно и се опитвам да гадая с твоя помощ. Жената не съм аз. Друга е. Наистина би трябвало тя да е означена от 1-ви -7-ми от 7-ми. Аз не знам къде съм, а и няма значение в случая... ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #5596 -: Септември 17, 2010, 10:47:26 pm »
Не, напротив Вижън! Провокираш ме! Това ми доставя удоволствие! И аз не съм много наясно и се опитвам да гадая с твоя помощ. Жената не съм аз. Друга е. Наистина би трябвало тя да е означена от 1-ви -7-ми от 7-ми. Аз не знам къде съм, а и няма значение в случая... ;D

ами добре..аз бих се запитала- защо марс и венера са в неговият 12-ти дом..и в нейният шести..дали това показва само положението до момента или и бъдещото развитие на въпроса..плутон като негов сигн. защо е в неговият втори и в нейният осми- за какво точно бъдеще става въпрос..кой от двамата какво иска в случая..

а, да не забравяме и луната в неговият трети и нейният девети..

*

nerealna

« Отговор #5597 -: Септември 17, 2010, 10:51:36 pm »
С този съвпад на сигнификаторите в 12ти дом, да не би връзката да е тайна на този етап за него ?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #5598 -: Септември 17, 2010, 10:56:43 pm »
Не е тайна връзката. Доколкото имам информация, живеят заедно, но изглежда не я афишират много.Преди това са се събирали и разделяли за по няколко месеца. Има някакви колебания явно...
« Последна редакция: Септември 17, 2010, 11:03:24 pm от Mia21 »

*

nerealna

« Отговор #5599 -: Септември 17, 2010, 11:02:03 pm »
според мен на пръв поглед има бъдеще тази връзка ...
..само този квадрат на луната с марс е кофти.. но пък има аспект и то съвпад на главните сигн. и луната в секстил с уран на 5ти дом и тригона със слънцето е силен аспект...