Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1165967 Прегледи
*

Divna

Re:хорарен въпрос
« Отговор #5660 -: Септември 19, 2010, 08:56:10 pm »
Най-добре научи точният час на раждане на детето и постави картата в темата "Вродени аномалии". Имаме такава тема или в "Натални карти", ако предпочиташ.

Аз го знам точния час на детето, но то е още много малко/на няколо часа/. Не знам дали е умесно да му слагам картата.

*

Divna

« Отговор #5661 -: Септември 19, 2010, 08:57:57 pm »
Дедето се управлява от Марс на трон - силно поставен и без негативни аспекти. Локус фортуна е в 5-ти дом (Дж. Макевърс и М.Марч винаги я изчисляват от първоначално зададената карта - все пак се пита за дете, а ЛФ тук обещава закрила). Мярс е в критичен градус на знака - съвсем в началото на Скорпиона, което може да показва, че е недоносено - ще го подържат в ковьозче. Дано всичко е наред.

Не, не е в кувьоз. Но доколкото разбрах ще ги преместят в друга болница, която е тясно специализирана и там ще му правят всички необходими изследвания.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #5662 -: Септември 19, 2010, 09:45:27 pm »
Марс е в ъглов дом -10, най-силна домова позиция, в собствен знак, секстил със Слънце, липсва мажорен аспект със Сатурн, квадратът с Луната говори за проблем, но той е отминал. Последният аспект на Марс е тригон с Юпитер. Марс е в разходящ секстил и с Меркурий, който пък е в градуса на възлите и вероятно би трябвало да оказва важно влияние върху въпроса. Изброеното според мен свидетелства за здраво, държеливо и жизнено бебче, вероятно е имало тревоги за белите му дробове или стомаха - по Меркурий. Но според мен всичко е отминало. Между другото Меркурий е сигнификатор и на бащата на бебето и може да означава, че неговата намеса и реакции са били от най-голямо значение за въпроса.

Ако отчитаме само септенера Луната практически е без курс, няма за какво да се притесняваш.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Divna

« Отговор #5663 -: Септември 19, 2010, 09:49:37 pm »
Благодаря ви, Уран, Стелла и Дияна!

Дано не съм пропуснала някого.
След време ще направя обратна връзка.

*

Stella

• 7765
« Отговор #5664 -: Септември 19, 2010, 10:05:20 pm »
Най-добре научи точният час на раждане на детето и постави картата в темата "Вродени аномалии". Имаме такава тема или в "Натални карти", ако предпочиташ.

Аз го знам точния час на детето, но то е още много малко/на няколо часа/. Не знам дали е умесно да му слагам картата.

Уместно е, стига да не даваш инфо на родителите, за да не се сугестират.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #5665 -: Септември 20, 2010, 10:30:58 am »
току що ми се обадиха за работата и в 1 часа ме чакат да ми обяснят какво е естеството на работата и дали я приемам  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Uran

• 6041
« Отговор #5666 -: Септември 20, 2010, 10:37:42 am »
току що ми се обадиха за работата и в 1 часа ме чакат да ми обяснят какво е естеството на работата и дали я приемам  :P
Веще, държавна ли е работата?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #5667 -: Септември 20, 2010, 10:38:57 am »
Веще, държавна ли е работата?

да - дирекция към едно от министерствата.

« Отговор #5668 -: Септември 20, 2010, 10:41:10 am »

Ааааааааа, дано ти е по сърцееееее!  :88:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #5669 -: Септември 20, 2010, 10:41:56 am »

Ан така, а сега да не се изпокараш с шефката  :angry:.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #5670 -: Септември 20, 2010, 10:45:51 am »

Ан така, а сега да не се изпокараш с шефката  :angry:.

ма що да се карам беееееееееее  :o  нямам такива намерения... обаче ако визираш опозето на Слънцето с Юпито, вчера ми хрумна, че може и да искам да съм покрита там - демек да не се набивам много на очи. с една дума да покрия аза си на тъмно - Юпи в 4 дом  :P  а аз точно това и смятам да направя  ;D ;D ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #5671 -: Септември 20, 2010, 10:47:28 am »
с една дума да покрия аза си на тъмно - Юпи в 4 дом  :P  а аз точно това и смятам да направя  ;D ;D ;D

Айдеее, още един прикривач се яви.  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #5672 -: Септември 20, 2010, 10:48:03 am »

Ааааааааа, дано ти е по сърцееееее!  :88:

благодаря ти  :kissd:

ми кво - ще си цъкам на екселски таблици цял ден, ма поне е държавна - вали гърми знаеш си събота и неделя почивка и нормално работно време, не е като при частниците  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #5673 -: Септември 20, 2010, 10:49:18 am »
с една дума да покрия аза си на тъмно - Юпи в 4 дом  :P  а аз точно това и смятам да направя  ;D ;D ;D

:rolf: :rolf: :rolf:

ми като ми знаеш философията за живота нали не смяташ, че ще бъде приета нормално там а  :P  я по-добре да си кютам, че може и жълта книжка да ми подарят  ;D ;D ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #5674 -: Септември 20, 2010, 10:51:59 am »
Иначе, Юпитер в четвърти, на трон, освен твой управител, е и управител на четвърти дом и може да значи просто, че окончателното решение и отговорът на хорара от самото начало са си в твоите ръце. Няколко момичета май ти го бяха написали това. Всичко си зависи от теб и ако нещо не ти хареса началството, можеш да им тряснеш вратата. А не требе, щото си има хляб в тоя хорар  :-[.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #5675 -: Септември 20, 2010, 10:53:46 am »
ми като ми знаеш философията за живота нали не смяташ, че ще бъде приета нормално там а  :P  я по-добре да си кютам, че може и жълта книжка да ми подарят  ;D ;D ;D

Не бъди предубедена, дебрите на държавната администрация крият неподозирани бисери измежду многото тетки и тупета на неопределима възраст  ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #5676 -: Септември 20, 2010, 10:57:13 am »
Иначе, Юпитер в четвърти, на трон, освен твой управител, е и управител на четвърти дом и може да значи просто, че окончателното решение и отговорът на хорара от самото начало са си в твоите ръце. Няколко момичета май ти го бяха написали това. Всичко си зависи от теб и ако нещо не ти хареса началството, можеш да им тряснеш вратата. А не требе, щото си има хляб в тоя хорар  :-[.

така си е  :P

па там не видях тетки и тупета да ти кажа - само млади хора имаше. един дъртак не видях  :o  което си е странно само по себе си... обаче всички са много намусени  :(

иначе работата е била май само заради някаква кампания и не се знае след кампанията дали ще продължа  :-\

*

Stella

• 7765
« Отговор #5677 -: Септември 20, 2010, 12:10:50 pm »

така си е  :P

па там не видях тетки и тупета да ти кажа - само млади хора имаше. един дъртак не видях  :o  което си е странно само по себе си... обаче всички са много намусени  :(

иначе работата е била май само заради някаква кампания и не се знае след кампанията дали ще продължа  :-\

Е, жалко! Сигурно става дума за предстоящото преброяване на населението. Намусени са, понеже постоянно ги плашат с реформи и съкращения, а заплатите им не са високи. Поне си ги получават редовно. Успех!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #5678 -: Септември 20, 2010, 12:47:35 pm »
ей сега се замислих нещо...по въпроса, който задавам и ми изникна същия този въпрос...
имала ли съм минал живот в Индия?
някой? :-[ :blink:
...за моите хорари ми е много трудно да преценявам....
 :blink:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #5679 -: Септември 20, 2010, 01:24:58 pm »

:rolf: :rolf: :rolf:

Хахахаха....айде, честито! Да не се изказвам още, преди да си подписала договора и да си започнала, но нещо май за падналата Венера някой роптаеше, че няма да стане работата...ПУ,пу, дано всичко е ОК. А се засмях за друго, щото и аз днес се явих уж само за среща, пък ме тикнаха директно на 3 кратки заседания, да ни видят те, пък и ние тях. И преди да влезем и аз без да искам се изпуснах нещо и ме погледнаха много изумено и аз казах, че се шегувам. Хората са изключително неосведомени, вярвайте ми. Като нищо ще ни издадат жълтите книжки. Но пък беше много вълнуващо.  :blink: