иначе работата е била май само заради някаква кампания и не се знае след кампанията дали ще продължа
взеха ме :49:ще въвеждам документи за земите. за 4 месеца
Цитат на: Вещичка в Септември 20, 2010, 02:10:21 pmвзеха ме :49:ще въвеждам документи за земите. за 4 месеца Ето защо беше акцентиран 4-я ти дом. :58: Айде пак - успех!
Браво! Радвам се много. Трябваше първоначално да кажеш, че е на граждански договор - сигнификатора е друг.
взеха ме :49:ще въвеждам документи за земите. за 4 месеца - максимум до средата на януари ще е работата. на човек се падало по 7000 документи, всеки от по 60 и кусур страници да въвежда тези месеци. на граждански договор. в понеделник започвам...дадоха ми някакъв тест да създавам уърдовски документ и на някаква екселска таблица да въведа едни формули... ама се възпротивих щото нямаха моята кирилица и се наложи да сменям компютъра :rolf:
Цитат на: Stella в Септември 20, 2010, 04:32:56 pmБраво! Радвам се много. Трябваше първоначално да кажеш, че е на граждански договор - сигнификатора е друг. че аз откъде да знам бе. сега го разбрах :unsure:
Как да не знаеш като сама си си познала ( гледала си трети дом на договорите в хорара- слушай си ония "отгоре" не ти трябва хорарна карта ) Хаде честито, може и постоянно нещо да ти намерят след Януари :blink:
Небесна, доста повече от година си търся работа, но транзитите ми те не мърдат толкоз бре - все така си седят или поне аз не виждам нещо...
Цитат на: Вещичка в Септември 21, 2010, 08:03:27 amНебесна, доста повече от година си търся работа, но транзитите ми те не мърдат толкоз бре - все така си седят или поне аз не виждам нещо... Обаче тя е права за прогресивната Луна - показателна е.
Цитат на: Aurora Borealis в Септември 21, 2010, 08:05:14 amЦитат на: Вещичка в Септември 21, 2010, 08:03:27 amНебесна, доста повече от година си търся работа, но транзитите ми те не мърдат толкоз бре - все така си седят или поне аз не виждам нещо... Обаче тя е права за прогресивната Луна - показателна е. къде къде го е писала, че не съм видяла всички теми още :unsure: иначе знам, че прогресивната ми Луна е в тригон със Слънцето ми тия дни ма щото досега нищо не забелязвах по нея освен едни вътрешни неща и затова не и обръщах внимание до сега...
намерих го. да така си е - права е, ма той тригона си е отдавна заформен, па чак сега се проявява, което ми е странно все пак
Цитат на: Вещичка в Септември 21, 2010, 08:11:58 amнамерих го. да така си е - права е, ма той тригона си е отдавна заформен, па чак сега се проявява, което ми е странно все пак Аспекта си работи и при +/- 3 градуса, а май и повече
три месеца, три месеца - кой ти ги дава