Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163364 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:хорарен въпрос
« Отговор #5700 -: Септември 21, 2010, 08:35:29 am »
Веще, влезеш ли веднъж в държавната администрация и видят ли, че се справяш и могат да разчитат на теуб, ще те потърсят непременно, веднага щом се освободи щатно място. Предпочитат да работят с подготвени хора. Това за теб е възможност.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #5701 -: Септември 21, 2010, 08:39:27 am »
бе знам го това, но пък животът е пред мен - ще видим какво ще стане. аз съм оптимист  ;D

има само едно нещо дето не ми харесва в държавните институции - това, че ако ти се наложи не можеш да изфирясаш за един ден, па аз не съм свикнала на такъв диктат  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Stella

• 7765
« Отговор #5702 -: Септември 21, 2010, 08:42:18 am »
бе знам го това, но пък животът е пред мен - ще видим какво ще стане. аз съм оптимист  ;D

има само едно нещо дето не ми харесва в държавните институции - това, че ако ти се наложи не можеш да изфирясаш за един ден, па аз не съм свикнала на такъв диктат  :-\

Айде сега! Що си мислиш, че в частните фирми не те санкционират за това, че си решила да изфирясаш за 1 ден - кой ще ти плати??? :o :o :o
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #5703 -: Септември 21, 2010, 08:50:39 am »
бе знам го това, но пък животът е пред мен - ще видим какво ще стане. аз съм оптимист  ;D

верно ли?  ;D И ти си оптимистка!  ;D

има само едно нещо дето не ми харесва в държавните институции - това, че ако ти се наложи не можеш да изфирясаш за един ден, па аз не съм свикнала на такъв диктат  :-\

е в частните фирми можеш да изсвирясаш и за минус един ден като ти задържат една-две заплати.  ;)
И да ти се наложи - никой нама да те държи насила. Безработни - бол.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #5704 -: Септември 21, 2010, 09:00:58 am »

е в частните фирми можеш да изсвирясаш и за минус един ден като ти задържат една-две заплати.  ;)
И да ти се наложи - никой нама да те държи насила. Безработни - бол.

никога не са ме санкционирвали за такива неща където и да съм работила  :o

шефе, отивам за еди какъв си документ за 1 час! - ми отивай!
шефе, трябва да ида на преглед и след това до аптеката! - отивай!
шефе, хлапето се изтърси по стълбите и трябва да го заведа в спешния център за снимка! - отивай!
шефе, дъщеря ми е паднала в училище и ще и шият главата. трябва да взема бележка от личната и да я занеса в окръжна! - отивай!
шефе, днес може ли да не дойда поради еди какви си причини! - може, ама ще си го отработиш! - ок, няма проблем!

и това са истински случаи. децата ми са невероятни диванета, нищо, че са големи вече. щерка ми има два пъти по 4 шева на тиквата си, синковеца ми е падал веднъж по стълби, дъщерята я е хапало куче по крака и все търча от работа щото се е случвало през работно време. отивам и после се връщам на работа... никога, ама абсолютно никога до сега не са ми правили проблеми и никога не са ми рязали заплатата за това! обаче пък намаляха ми от отпуската. това обаче не ми е пречило, защото повече от 10 дни не мога да седя в отпуска щото ме хваща щръклицата...
и така - нищо лошо не мога да кажа в това отношение за бившите си работодатели  ;D  и съм свикнала на свободияяяя  :rolf: :rolf: :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #5705 -: Септември 21, 2010, 09:12:30 am »
За спешен случай никой няма да те държи на работа. Разбираемо е. А доколко личните дела в работно време - аз винаги си взимам отпуск. Не желая да им се моля и да ми се държат сякаш ми правят услуга  :angry:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #5706 -: Септември 21, 2010, 09:28:56 am »
честито и на теб, и на Скарлет за новите работи..айде, на хаирлия да е.. :blink: :49:

Ааа, мерси! Дай Боже всичко да е ок. Много ми беше интересно.  :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #5707 -: Септември 21, 2010, 09:33:22 am »
Скарлет, на Атанас слънцето му е било в 12-ти дом не защото се е самоубил физически, а защото е в много тежко психическо състояние..аз за това не се сетих, нали 12-ти е за психиатриите, явно и за лудостта..

Не знам аз ли съм написала нещо погрешно или ти не си ме разбрала, но Слънцето в хорара на Атанас е в неговия 6 дом, а в неговия 12 са Юпитер и Уран /6 дом от картата/. Не разбрах само къде са го хванали - в движение чух, че жена му го скрила в някаква леля, пък после чух, че бил намерен в някаква стара къща.....нямах тези два дни никакво време да ровя.  :-\

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #5708 -: Септември 21, 2010, 09:36:54 am »
намерих го. да така си е - права е, ма той тригона си е отдавна заформен, па чак сега се проявява, което ми е странно все пак  :-\

Е, нали трябва да се придвижи и Марса в някакъв аспект към Слънцето, та да стани работата.  ;D Марс е в тригон със Слънцето ти в Риби, нЪл така?  :P  ;D

« Отговор #5709 -: Септември 21, 2010, 09:41:05 am »
Не разбрах само къде са го хванали - в движение чух, че жена му го скрила в някаква леля, пък после чух, че бил намерен в някаква стара къща.....нямах тези два дни никакво време да ровя.  :-\

Разхождал се е няколко дни из гората. Отишъл при майката на жена му...или леля й ....не знам, за да я попита дали да се предаде или да се самоубие. После се обадил от там  на жена си. Тя - в полицията да им каже, че тай се предава. И така....
И сега ще поддържат версията за самозащита. Поне жена му така представи нещата.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #5710 -: Септември 21, 2010, 09:51:04 am »
А къде живее тъщата, нИ сЪ знае. Иска ми се да разберем дали Луната в хорара показва посоката, в която да се търси или неговия сигнификатор - Марс. 3 дом е негов 9 и си мислех, че трябва да се търси в северозападна посока. Но като намираща се в 3 дом от картата, може да е североизточна. Марс в 1 дом от картата показва изток, а като негов 7 - запад. Требе да уточниме и тези подробности...хубаво е.  :blink:

« Отговор #5711 -: Септември 21, 2010, 09:57:28 am »
Марс в 1 дом от картата показва изток, а като негов 7 - запад. Требе да уточниме и тези подробности...хубаво е.  :blink:

Мисля, че това е 7-ми - запад т.е. посоката спрямо негов 1ви. Но това може и да е мястото на гората, защото нали питахме къде се укрива, а не къде ще го намерят...не ми се рови напред в темата... :lol: :lol: :lol:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #5712 -: Септември 21, 2010, 10:24:30 am »
Да, така е, но няма кой да ни каже къде се е намирала тази къща. Нищо, ще пием една студена вода.  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5713 -: Септември 21, 2010, 10:37:08 am »
Атанас Стоянов се е укривал в къща близо до дома му. Съпругата му се е обадила на заместник-началника на Районното полицейско управление и го информирала къде се намира мъжът й. Това каза министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, предаде репортер на БГНЕС.

http://www.radar.bg/redirect.php?newsid=7478131

Аз ви пуснах инфо, но то малко се чете, освен туй се лафи в темата и тя вече станала сто страници, нищо не може да се намери вече тук. Запейте отново.  :blink:
« Последна редакция: Септември 21, 2010, 10:46:51 am от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #5714 -: Септември 21, 2010, 10:48:25 am »
Пускам един хорар Ще започна ли нова работа?
Ще се побъркам вече тук ,не издържам. :-X
Моля ви ако някой има време да помага.
Вторият упр.на асц. Марс се явява и упр. на шести дом и се намира в 12 дом,в сходящ съвпад с Венера и тригон с Луната.Притеснява ме позицията му в 12 дом..

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #5715 -: Септември 21, 2010, 11:02:06 am »
аз мисля, че да....
Луната ще направи първо опозиция с Меркурий....може да има забавяне, но след това съвпад с Юпитер....
успех
:blink:

« Отговор #5716 -: Септември 21, 2010, 11:05:33 am »
аз мисля, че да....
Луната ще направи първо опозиция с Меркурий....може да има забавяне, но след това съвпад с Юпитер....
успех
:blink:
Благодаря,дано ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #5717 -: Септември 21, 2010, 11:14:38 am »
Новата работа не се управлява от Марс, а сегашната. Марс управлява едновременно теб и настоящата ти работа. ...Юпитер няма отношение към въпроса. Засега всичко е в полза на настоящата ти работа. Новата работа се управлява от господаря на 8-ми дом.  Шести дом се гледа ако си безработен или питаш за настоящата си работа.

« Отговор #5718 -: Септември 21, 2010, 11:21:56 am »
Да права си Небесна :blink:
Другата работа е 6 от 6 дом.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5719 -: Септември 21, 2010, 12:39:26 pm »
Здравейте, имам нужда от хорар, с оглед на последните събития около семейството ми. е се радвам, който желае, да се включи. Въпросът е "Бившият ще се опита ли да отнеме детето", Пловдив, 13:07ч, 21.09.2010 Благодаря ви предварително за мненията.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер