Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1164053 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:хорарен въпрос
« Отговор #5760 -: Септември 21, 2010, 07:02:51 pm »
Скарлет, на Атанас слънцето му е било в 12-ти дом не защото се е самоубил физически, а защото е в много тежко психическо състояние..аз за това не се сетих, нали 12-ти е за психиатриите, явно и за лудостта..

Не знам аз ли съм написала нещо погрешно или ти не си ме разбрала, но Слънцето в хорара на Атанас е в неговия 6 дом, а в неговия 12 са Юпитер и Уран /6 дом от картата/. Не разбрах само къде са го хванали - в движение чух, че жена му го скрила в някаква леля, пък после чух, че бил намерен в някаква стара къща.....нямах тези два дни никакво време да ровя.  :-\

не си написала ти, аз не съм разбрала, че се гледат така домовете в случая, затова си мислех защо е в 12-ти дом слънцето и ми хрумна това, което написах горе..защото наблегнаха няколко пъти, че е в много тежко психическо състояние..иначе не съм слушала къде и как са го хванали..само, че жена му е казала къде е, за което и благодарят за гражданската позиция..в къща наблизо бил, ама чия, не знам..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Uran

• 6041
« Отговор #5761 -: Септември 21, 2010, 07:06:32 pm »
Ще разширим ли бизнеса? (Съпругът ми ще разшири ли бизнеса?)

Производни на 6 или 7 дом се гледата в случая?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5762 -: Септември 21, 2010, 07:14:03 pm »
Ох, разводни се моя въпрос и не получих конкретен отговор... Моля някой да го погледне  :(
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Uran

• 6041
« Отговор #5763 -: Септември 21, 2010, 07:15:45 pm »
Яа Яа, карта видях, но не и въпрос. (Имаше само нещо за нечии зелени очи) :blink:

*

nerealna

« Отговор #5764 -: Септември 21, 2010, 07:22:44 pm »
чела съм за хорарите само от 'Избрани теми'',но все пак и аз мисля,че 6 дом е по-подходящ.10 -i предполага по-специално отношение към кариерата .А тя май няма ясно определено работно място, над което се е спряла.. или се бъркам.. :-\

няма определено място..в смисъл, че за момента няма предложения

*

nerealna

« Отговор #5765 -: Септември 21, 2010, 07:23:58 pm »

Асц е на виа комбуста – явно е доста притеснена.

Колебая се кой сигнификатор да взема за работата – на 6 или 10 ти дом.
....................................
По скоро бих гледала 10 ти дом, защото все пак тя в момента няма никаква работа
Но какво мислите вие ??
 :-\

Вия комбуста не е ли от 15 везни до 15 Скорпион.
бих гледала 6-ти дом, понеже тя търси работа, с която да си изкарва прехраната.
МЦ е издигане в кариерата на по-престижна работа, съобразно нейната най-висока квалификация (примерно по висшето и образование) или издигане на по-висок пост.

има висше образование. владее езика и търси престижна работа. аз и затова си мислех да гледам 10 дом

*

abroad

« Отговор #5766 -: Септември 21, 2010, 08:11:31 pm »
ако питането е свързано с човек, назован по име (т.е. 7ми дом като негов сигнификатор) и сигн. на питащия, сигн.на този, за когото се пита и парс фортуната са позиционирани в 7ми как може да се тълкува, освен че питащият е изцяло в ръцете на другия :-\ и решението е в негови ръце

*

Vision

• 3523
« Отговор #5767 -: Септември 21, 2010, 08:16:35 pm »
ако питането е свързано с човек, назован по име (т.е. 7ми дом като негов сигнификатор) и сигн. на питащия, сигн.на този, за когото се пита и парс фортуната са позиционирани в 7ми как може да се тълкува, освен че питащият е изцяло в ръцете на другия :-\ и решението е в негови ръце

този седми дом не се ли явява първи на питащият??може би означава, че въпросът му е много важен, живо го интересува и т.н. все едно само този човек ''му е в главата''..

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5768 -: Септември 21, 2010, 08:28:03 pm »
Здравейте, имам нужда от хорар, с оглед на последните събития около семейството ми. е се радвам, който желае, да се включи. Въпросът е "Бившият ще се опита ли да отнеме детето", Пловдив, 13:07ч, 21.09.2010 Благодаря ви предварително за мненията.

Вижън, това е въпросът, картата е няколко поста след това, не знам как да постна двата цитата едновременно  :-[ Зелените очи са на причината, заради която го задавам  :-[

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

nerealna

« Отговор #5769 -: Септември 21, 2010, 08:31:04 pm »
ето това намерих за хорари св. с работа:

Въпроси свързани
с работа, професия, кариера

Приоритетни са следните домове:

10 дом – той дава информация за новата длъжност, за новата работа, особено, ако тя е нещо коренно ново като вид занятие или пък е пряко свързана с кариерата и професионалния растеж. В този дом също така се намира и прекият работодател, т.е. шефът, както и високопоставени личности, ако има такива с отношение към разглежданата проблематика.
Анализират се взаимоотношенията между господаря на върха на дома, планетите вътре в дома и всички останали фактори в астрологичната карта, като се отдава предимство на дома символизиращ главното действащо лице в ситуацията.

Тази схема се прилага и към всички останали домове, с които се работи.
6 дом – показва самите условия на работа, колектива, самата работа, ако става дума за нещо тривиално като занятие, вече съществуващата работа

2 дом – много важен дом. Дава информация за финансите, каква ще бъде заплатата на дадената длъжност.
А също така:

7 дом – взема се в предвид, ако във връзка с получаването на работа трябва да се водят преговори, разговори, подписване на конкретни договорености.
8 дом – от тук можем да се осведомим за платежоспособността на отсрещната страна, с която се договаряме.

11 дом – използва се в случаите, в които вече имаме една работа, но се интересуваме за друга. Тогава първата работа е 6 дом, а втората е Шести от Шести т.е. 11 дом.
Разбира се, ако използваме Десети дом за Първи (т.е. правим производна карта спрямо Десети), бихме разбрали доста интересни неща за бъдещия или настоящия си шеф, както и много други хитрини, които опитният астролог винаги може да приложи.

ХОРАРНА АСТРОЛОГИЯ – ВТОРА КНИГА
АВТОР : ЦВЕТЕМИРА БОРИСОВА

*

abroad

« Отговор #5770 -: Септември 21, 2010, 08:31:30 pm »

този седми дом не се ли явява първи на питащият??може би означава, че въпросът му е много важен, живо го интересува и т.н. все едно само този човек ''му е в главата''..

не, явява се първи на този, за когото се пита
и тълкуването оттам е съвсем различно

*

Vision

• 3523
« Отговор #5771 -: Септември 21, 2010, 08:39:53 pm »
Здравейте, имам нужда от хорар, с оглед на последните събития около семейството ми. е се радвам, който желае, да се включи. Въпросът е "Бившият ще се опита ли да отнеме детето", Пловдив, 13:07ч, 21.09.2010 Благодаря ви предварително за мненията.

Вижън, това е въпросът, картата е няколко поста след това, не знам как да постна двата цитата едновременно  :-[ Зелените очи са на причината, заради която го задавам  :-[

ЯЯ, ама защо към мен го адресира..аз не смея да се изказвам по толкова важни въпроси.. :-[
иначе можеш да вмъкваш повече цитати, като намериш постинга, който искаш да вмъкнеш и от връзката горе над него, линка- ''вмъкни цитат'', кликваш и цитата се вмъква.. ;)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5772 -: Септември 21, 2010, 08:42:47 pm »
хм, copy-paste ли му правя? ако е от различна тема?  :-\

А Шопенхауер

*

Vision

• 3523
« Отговор #5773 -: Септември 21, 2010, 08:44:32 pm »

не, явява се първи на този, за когото се пита
и тълкуването оттам е съвсем различно

ох, ясно..аз помислих, че ако ти задаваш въпрос от името на втори човек, във връзка с трети човек..май няма да се оправя с тези неща.. :-[

Цитат
сигн.на този, за когото се пита и парс фортуната са позиционирани в 7ми как може да се тълкува, освен че питащият е изцяло в ръцете на другия :-\ и решението е в негови ръце

значи иванчо пита за марийка..сигн. на марийка са в седми дом, който се явява неин първи, нали така?? той се явява неин първи, но все пак негов седми дом..ако става въпрос за взаимоотношения, не е ли това по- важното??което евентуално би дало положителен отговор, или поне такъв, който показва благоприятен изход на ситуацията, ако въпросът не е зададен с положителна нагласа..

*

Vision

• 3523
« Отговор #5774 -: Септември 21, 2010, 08:46:14 pm »
хм, copy-paste ли му правя? ако е от различна тема?  :-\

не ми се е налагало досега, или поне не помня, но ако ми се наложи, бих отворила втори браузър, бих дала на постинга, който искам да цитирам, все едно му отговарям, бих копирала информацията и бих я пейстнала в другата тема..

« Отговор #5775 -: Септември 21, 2010, 08:52:47 pm »
Децата не избират родителите си. ние сме за "бой по главичката", че имаме право на избор за кого да се оженим.
Небесна много ми допадна поста ти да се женим с ума си и по-малко да слушаме сърцето си не отричам че и без тръпка можеш да си с някой но не бива да се обрича и бъдещето на децата!

Производни на 6 или 7 дом се гледата в случая?

Уран съпругът ти е представен от 7-ми дом и недобре поставената Венера в него определено въпроса е много важен за него и теб.Венера ще се обърне и ще съвпадне с Марс (евентуален нов партньор в бизнеса) а Марс е добре поставен и управлява 2-ри дом на съпруга ти ще трябва да вложи доста средства и работа.Юпитер е управител на 6-ти от  7-ми и е добре поставен по знак и е в самия 6-ти дом.На Луната (управител на въпроса и на МЦ на съпруга ти)  и предстои съвпад с Юпитер който макар и ретрограден ме кара да мисля че ще има възнаграждение на усилията му макар и на по-късен етап.Според мен отговора е Да но най-вероятно и ти ще вложиш много в този успех твоят 6-ти като питаща също е много активен с добре поставен Сатурн(управител на твойто МЦ) и Меркурий (управител на 6-ти)

Докато дишаш...надявай се!

*

Uran

• 6041
« Отговор #5776 -: Септември 21, 2010, 09:16:48 pm »
 Мерси Маригадже! :blink: :wub:

« Отговор #5777 -: Септември 21, 2010, 09:38:27 pm »
Уран и още нещо 6-ти дом представлява служителите а 6-ти от 6-ти е служенето-Слънцето управлява този дом (ако разглеждаме съпруга ти като работодател) а на него му предстои опозиция с Юпитер мисля че не бива той а подбира служителите си тук бих заложила на твойта намеса Сатурн е управител на 11-ти от 1-ви (ти самата или негов партньор) и е в 6-ти!Нали знаеш приказката за врата и главата...мисля че ти ще имаш ключова роля в бъдещия му бизнес.
« Последна редакция: Септември 21, 2010, 10:09:39 pm от marygadje »
Докато дишаш...надявай се!

*

Stella

• 7765
« Отговор #5778 -: Септември 21, 2010, 09:43:06 pm »

Съпругът се представлява от Венера - не добре представена в Скорпиона (заточение).
Неговата работа се управлява от Юпитер на трон в Риби (ретрограден) и готов да смени не само посоката, но и знака.
Ако това е корпоративен бизнес - гледаме негов У10 - Луна. И в двата случая отговорът е "да", понеже У7 прави тригон с У6 и с У10. Но трябва да вложи пари - Венера е в съвпад с Марс. Марс е управител на негов 2-ри дом, а венера управлява едновременно 7-ми дом и негов 8-ми. Мисля, че ще му дадат инвестиционен кредит. ЛФ е в 7-ми дом.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #5779 -: Септември 21, 2010, 09:45:29 pm »
Благодаря Стела! ( не е корпоративен, но се надяваме да стане..някой ден)
Сигура е, че по един или друг начин ще бъде с чужди пари. :(