Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1167487 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:хорарен въпрос
« Отговор #5780 -: Септември 21, 2010, 09:53:37 pm »
Благодаря Стела! ( не е корпоративен, но се надяваме да стане..някой ден)
Сигура е, че по един или друг начин ще бъде с чужди пари. :(

Ми той хорарът си показва. венера управлява едновременно съпруга ти и неговия 8-ми дом и е в съвпад с господаря на 2-ри, който е в тригон със сигнификатора на бизнеса - Юпитер в Риби. Луната и тя пренася светлина от Марс и венера към Юпитер.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #5781 -: Септември 21, 2010, 09:57:12 pm »
Ще се излекувам ли напълно с оперативна намеса?

*

Stella

• 7765
« Отговор #5782 -: Септември 21, 2010, 10:01:50 pm »
Каризма, утре ще ти разгледам картата, че очите ми се затварят вече.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #5783 -: Септември 21, 2010, 10:03:35 pm »
Добре Стелла,благодаря все пак и лека нощ  :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #5784 -: Септември 21, 2010, 10:04:52 pm »
марс във шести дом, скорпион е много добре за операции..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Uran

• 6041
« Отговор #5785 -: Септември 21, 2010, 10:09:36 pm »
Положението на възлите и Плутон говори, че наистина мислиш за операция. Отделно на К6-Марс- управител на 6 и 12 домове. Марс сключва секстил с Плутон в 8 дом, което е добре. Управителят на 8 дом - Сатурн има квадратура с Плутон и няма аспект с Марс (това не знам като как е).
 Понеже си задала въпроса "Ще се излекувам ли след опрецията?" незнам дали се гледа 6 от 8 дом като следствие от интервенцията.

п.п.Ще се въздържа от категоричност. Хорарът касае сериозно нещо.

« Отговор #5786 -: Септември 21, 2010, 10:14:08 pm »
Да,Уран,наистина става въпрос за сериозно нещо и вече почти съм взела решение за операция

*

Vision

• 3523
« Отговор #5787 -: Септември 21, 2010, 10:14:50 pm »
Положението на възлите и Плутон говори, че наистина мислиш за операция. Отделно на К6-Марс- управител на 6 и 12 домове. Марс сключва секстил с Плутон в 8 дом, което е добре. Управителят на 8 дом - Сатурн има квадратура с Плутон и няма аспект с Марс (това не знам като как е).
 Понеже си задала въпроса "Ще се излекувам ли след опрецията?" незнам дали се гледа 6 от 8 дом като следствие от интервенцията.

п.п.Ще се въздържа от категоричност. Хорарът касае сериозно нещо.

а това, че плутон е на трон по дом, в козирог, заедно със слв дали може да се каже, че показва, че тя няма друг изход, освен операция?? и дали може да се предположи, че предмета на операцията е нещо по козирог- кости, кожа /може би/, зъби..или е по скорпион- полови органи, бъбреци, отделителна система, още не помня какво беше..Каризма, може да не казваш какво трябва да оперираш, ако не искаш..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Uran

• 6041
« Отговор #5788 -: Септември 21, 2010, 10:20:48 pm »
Каризма, искам предварително да се извиня, а и да те предупредя да не вземаш навътре писанията.
 Има индикации за влизания в болница- веднъж заради това, че У12 и У6 е един и същ и е на К6, втори път, че ако гледаме 6 от 8- Меркурий , то той е в съвпад с ИЦ. Хубавото е, че в този случай Меркурий скл. тригон с Плутон, лошото-опозицията с Луна.

« Отговор #5789 -: Септември 21, 2010, 10:24:12 pm »
Уран,много ти благодаря и не се притеснявай,всичко е наред,а и все още провеждам медицински консултации и няма да взимам прибързани решения  :blink:

« Отговор #5790 -: Септември 21, 2010, 10:35:48 pm »
Ще се излекувам ли напълно с оперативна намеса?

Ти си представена по Меркурий. Към момента на задаване на въпроса той е в разходяща опозиция с Луната, което в контекста на въпроса е добре.

Докторът ти е представен по 7ми дом - ретро Юпитер и ЛФ в него - ще бъдеш в добри ръце. Мисля, че въпреки ретроградността това е добра позиция. Може да промени или да предложи нещо различно свързано с операцията.

Самата Луна прави разходащ тригон към Венера съуправител 12ти дом и Марс У12 ти - мисля, че това е подкрепящ отговор НЕ или че вече предстоят в болница няма да е достатъчен или няма да бъде предприет.

Ти питаш дали ще се излекуваш напълно. Предполагам, че операцията няма е да достатъчна и точно това показва ретроградността на Юпитер. След операцията, предполагам, че доктора ще ти предложи някакво допълващо лечение.

Стискам ти палци, Каризма  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #5791 -: Септември 21, 2010, 10:39:04 pm »
Благодаря Аурора,освен всичко друго и подкрепата е много важно нещо  :blink:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #5792 -: Септември 21, 2010, 10:42:15 pm »
ретрограден Юпитер може и да означава, че ще се наложи повторна операция.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #5793 -: Септември 21, 2010, 10:53:56 pm »
Каризма извинявай но направих картата то Кох и нещата стоят по друг начин:

Ти си представена от Меркурий той е в Дева добре поставен.Луната която е управител на въпроса е в опозиция на Меркурий което показва притесненията ти. На Луната и предстои съвпад с Юпитер който в случая е хирурга (поне така мисля че беше) и мисля че ще мине успешно самата операция а и управителя на 8-ми е Сатурн който е добре поставен.Марс в този случай е управител на 6-ти и е добре поставен.На управителя на 12-ти (предстоя ти в болница) Венера и предстои ретроградие и съвпад с Марс-според мен пак ще се наложи да се върнеш в болницата за допълнителни процедури свързани със  здравословния ти проблем. Меркурий ще направи опозиция с Юпитер – като че много не вярваш на хирурга или не си доволна от начина му на работа незнам дали на това не се дължи притеснението ти.
Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #5794 -: Септември 21, 2010, 10:54:23 pm »
ретрограден Юпитер може и да означава, че ще се наложи повторна операция.
При това Юпитер е в съвпад с Уран,сигурно ще е внезапно и неочаквано

« Отговор #5795 -: Септември 21, 2010, 11:02:14 pm »
Каризма, кога евентуално планираш да бъде направена операцията?

« Отговор #5796 -: Септември 21, 2010, 11:04:42 pm »
Благодаря Marygadje,определено има разлика по Кох.А това,че последния аспект на Луната преди изхода от знака е съвпад с Юпитер,може би показва,че всичко ще зависи от лекаря и наистина е възможно да потърся друг хирург  :blink:

« Отговор #5797 -: Септември 21, 2010, 11:07:13 pm »
Каризма, кога евентуално планираш да бъде направена операцията?
Все още нищо не съм планирала,но си мислех за ноември или евентуално януари,ако може да се чака толкова    :-[

« Отговор #5798 -: Септември 21, 2010, 11:12:05 pm »
А-ха. Предполагам затова /според моето тълкуване/ не ми излиза операция, а може би и заради това:

наистина е възможно да потърся друг хирург  :blink:

:unsure: :rolleyes:

« Отговор #5799 -: Септември 21, 2010, 11:22:17 pm »
А-ха. Предполагам затова /според моето тълкуване/ не ми излиза операция, а може би и заради това:

наистина е възможно да потърся друг хирург  :blink:

:unsure: :rolleyes:
Според теб ще има допълнително долекуване след операцията,което е напълно възможно,а за хирурга ще проведа още някоя консултация и тогава ще решавам,все пак всичко зависи от него.Офф малко трудно се доверявам  ;D