Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1165786 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:хорарен въпрос
« Отговор #5840 -: Септември 23, 2010, 08:29:11 am »

Вижън, домовете се преномират и 6-ти дом става първи, понеже се пита за малко домашно животно. Така, че Луната е в 7-ми дом на папагала, а не в негов 12-ти.

ПП. Верно, че Слънце/Сатурн също характеризират папагала (като елемент на 6-ми дом), но към този съвпад има само опозиции, което също дава отговор "НЕ".

дано някога да разбера кога се преномерират домовете и кога не.. :-[
в случая, ако папагала беше попитал ''ще умра ли" не се преномерират, но понеже е запитала Вещичка, се преномерират, така ли??
:-[

точно така. когато се пита за друг човек или обект, се преномерират домовете. Домът, който отговаря на въпросната личност, животно или предмет става първи.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

nerealna

« Отговор #5841 -: Септември 23, 2010, 09:07:10 am »
като видях колко е притеснена вещичка и аз реших да задам сега въпрос за папагалчето...и гледам луната без курс..
би трябвало да значи че няма нищо да се случи скоро, няма за какво да се притеснява ...

дано все пак оцелее, още малко да му се порадвате 

*

nerealna

« Отговор #5842 -: Септември 23, 2010, 09:11:12 am »
но пък асц на тази карта е на 29 гр . .. да не би да е починало вече  :-\

:'(

« Отговор #5843 -: Септември 23, 2010, 09:22:41 am »
милото ми пиле. в момента агонизира  :'( :'( :'( 

Стела, ама и ние спим, да ти кажа. Последния аспект на Луната е с Юпитер - 4ти от 6ти.  :'(
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #5844 -: Септември 23, 2010, 09:36:56 am »
говорих с ветеринаря. общо взето положението е трагично. това е бил процес, който е започнал преди 5-6 дни, но понеже пилето си е бесняло в клетката както винаги и не сме забелязали. не може да му се вземе кръв, защото за изследване е необходимо 1мл, тези папагалчета имали много малко кръв. линеел е от дни, но понеже не ни даваше никога да го пипаме и не сме забелязали. единственият вариант е да му се дадат антибиотици с витаминчета през устата - демек във водичката му, а той не пие друга вода освен чиста и за капак днес нито яде нито пие. пръстчетата на крачетата му са свити, отпуснат е, има учестено повърхностно дишане, окльощавял е тотално, главичката му е отпусната /сега малко се изправи като го извадихме на терасата на слънце/, очичките му са затворени...

ветеринаря каза, че дори и да го заведем те могат само да го погледнат, но нищо не могат да направят...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

nerealna

« Отговор #5845 -: Септември 23, 2010, 09:52:12 am »
чела съм, че когато се получи луна без курс за болен обикновено оздравява, но не знам дали важи за животни ... пък и ти вече си беше задала въпроса...не съм сигурна дали моя важи в случая

*

nerealna

« Отговор #5846 -: Септември 23, 2010, 09:53:10 am »
защо все пак не го заведеш на ветеринаря ...като го прегледа може да реши друго

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #5847 -: Септември 23, 2010, 09:56:08 am »

говорих около половин час с него. каза, че е безмислено да тровя животинчето да го нося там  :(  най-много да ида взема антибиотиците от него, но как ще стане пиенето им идея си нямам... ще ходя по-късно натам и ще видим какво ще каже...

*

nerealna

« Отговор #5848 -: Септември 23, 2010, 09:59:18 am »
пробвай ...въпреки всичко на мен ми се струва, че ще се оправи :)  дано не греша

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5849 -: Септември 23, 2010, 10:31:47 am »
Веще, картата ти е нерадикална. Един път луната прави съвпад с Юпитер ( аз използвам и Уран) и един път опозе към слънцето. Но, ако си гледам по моя си начин-отговорът е Да, а впротивен случай, без Уран, картата е нерадикална.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

nerealna

« Отговор #5850 -: Септември 23, 2010, 10:53:54 am »
Веще, картата ти е нерадикална.

защо ?! кое по точно и е нерадикалното на тази карта ? съвпада на луна с юпитер ли и опозе със слънце?!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #5851 -: Септември 23, 2010, 11:06:42 am »
то умира  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

обърна се по гръб и си върти главичката  :'( :'( :'(

*

nerealna

« Отговор #5852 -: Септември 23, 2010, 11:09:19 am »
нм съжалявам ... всички искахме да се оправи и гледахме оптимистично на картата
 :'(

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #5853 -: Септември 23, 2010, 11:24:16 am »
благодаря ви на всички  :'(

милото ми пиле... отиде си вече...  :'( :'( :'(

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #5854 -: Септември 23, 2010, 12:10:06 pm »

говорих около половин час с него. каза, че е безмислено да тровя животинчето да го нося там  :( 
Цитат
най-много да ида взема антибиотиците от него, но как ще стане пиенето им идея си нямам...
[/size] ще ходя по-късно натам и ще видим какво ще каже...

Стриваш го на прах и го тикаш с малка лъжичка директно в гърлото да го глътне. Не чакай, а действай веднага, че после ще ревеш пак.  :lol: Вземи всичко, каквото можеш и е необходимо. И го започни веднага.  :wub: 

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #5855 -: Септември 23, 2010, 12:11:02 pm »
благодаря ви на всички  :'(

милото ми пиле... отиде си вече...  :'( :'( :'(

Умря ли, беее?  :unsure:  :'(

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5856 -: Септември 23, 2010, 01:20:09 pm »
Веще, картата ти е нерадикална.

защо ?! кое по точно и е нерадикалното на тази карта ? съвпада на луна с юпитер ли и опозе със слънце?!

Ами,има два сходящи аспекта само на Луната, които взаимно се изключват, но както казах, аз ползвам уран и нептун и в случая отговорът е Да, ще умре
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

« Отговор #5857 -: Септември 23, 2010, 03:57:58 pm »
Ами,има два сходящи аспекта само на Луната, които взаимно се изключват, но както казах, аз ползвам уран и нептун и в случая отговорът е Да, ще умре

Уран като сигнификатор на кое?  :-\  :unsure:

Според мен сламката в този хорар е сходящия аспект на Луната с Юпитер У4ти от 6ти - краят на нещата.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5858 -: Септември 23, 2010, 04:27:03 pm »
Aurora, реалните сигнификатори са Сатурн ( евентуално Уран) и Меркурий.След като те нямат аспект по между си, кво прайм? Вземаме Луната с нейните всички сходящи аспекти. Освен, мерк, пилето е и Слънце и по Сатурн, защото го има в неговия дом. Меркурий е в 12 ( негов дом) Слънце, управляващ 12 е в 1 дом.В 6 имаме Нептун, от което предположих, че може да се е наптровил.Единсвените сходящи аспекти на Луната са два, според някои, а според мен са 3,'щото смятам и Уран. Ако гледаш само Юпитер, не забравяй,че Луната ще има и опозиция със Слънцето.За това казах, че картата ( щото се опитвам да я гледам като повечето съфорумци) е нерадикална. По моя си начин, обаче има два аспекта, които дават отговор ДА и един НЕ. И както се видя, за съжаление съм била права.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5859 -: Септември 23, 2010, 04:31:17 pm »

[/quote]
Според мен сламката в този хорар е сходящия аспект на Луната с Юпитер У4ти от 6ти - краят на нещата.
[/quote]
Е,хубууу,де...ще ти задам друг въпрос...Ако Луната не сключваше никакъв аспект с управителя на 4, кво прайм,бе пиле?
Ауроррррррооооуууууу, от както яде гъби,съвсем изфиряся, бе ;D ;D ;D ;D ;D