Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1168576 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #5860 -: Септември 23, 2010, 05:12:09 pm »
Е,хубууу,де...ще ти задам друг въпрос...Ако Луната не сключваше никакъв аспект с управителя на 4, кво прайм,бе пиле?

Ми, ако снощи се бях сетила да гледам, че У4ти е Юпитер щях да кажа ДА, ама не съм го видяла. Така, че ако не сключва апликиращ с У4ти не би трявало да се спомине /Луната или Мерка/

не забравяй,че Луната ще има и опозиция със Слънцето.

Няма да има такава опозиция, защото Луната преди да напусне знака не прави аспект със Слънцето.  ;)

По моя си начин

Е, да деее! Ма, к'ъв е този начин?  ;D ;D ;D

Гле'й са /look  ;D/ , за моето гадание си отчитам, че не съм отчела предстоящия съвпад на Луната с Юпитера и това е съществена грешка  :'(

Пийс!   :wub:

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5861 -: Септември 23, 2010, 05:25:05 pm »
Независимо,че планетата ще напусне знака, този аспект с Луната се отчита. Ама, в този случай няма значение...
Тъй ли?-)))Ам ЧИ, що тогава гледаме всички аспекти на Луната за потвърждение на казаното?
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5862 -: Септември 23, 2010, 05:26:55 pm »
Е,браво,бе...опитвам се да не ям сладко...ти ми изпляска тая торта,ся, че и курабии има ;D ;D ;D ;D ;D...Да ти имам "Пийййс-а"-))))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

nerealna

« Отговор #5863 -: Септември 23, 2010, 05:35:11 pm »
благодаря, кабала  :blink: сега вече е по-ясно.

аз си мислех, че нерадикална се казва карта, на която асц е в късен или ранен градус и луната е без курс

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5864 -: Септември 23, 2010, 05:36:23 pm »
Е,тогаз пак може да покаже нерадикалност...Нииииййй,сяяяя с ядящата гъби ;D спорим и си чешем езиците точно за тая карта

*

nerealna

« Отговор #5865 -: Септември 23, 2010, 05:39:05 pm »
да де, но аз мислех че само тези трите са показатели за нерадикалнсот , а то имало и други варианти  ;D

за тая карта аз пък се хванах за опозицията на планетите от 6ти дом с луната и затова бях почти сигурна че отговора е "не"

има още мн да учим  ;D

за гъбите ... не съм прочела всичко ..но тя май е още жива  ;D

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5866 -: Септември 23, 2010, 05:46:15 pm »
Ами,като чета, имате по-особен начин на прочит на картата, но забележи, че, слънцето е минало опозицията с Юпитер и Уран( да ме простят тези, които използват септенера) Пък и Луната е най-бърза...що да гледам другото, след като , за да се случи, ще мине доста време.

*

Vision

• 3523
« Отговор #5867 -: Септември 23, 2010, 05:55:52 pm »
благодаря ви на всички  :'(

милото ми пиле... отиде си вече...  :'( :'( :'(

много ме е яд, значи!!...дали ако го беше завела вчера директно при ветеринаря нямаше да е друг изхода..направо  :(
то вече няма смисъл да се говори, ама..жалко за животинката.. :'(

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5868 -: Септември 23, 2010, 05:57:33 pm »
благодаря ви на всички  :'(

много ме е яд, значи!!...дали ако го беше завела вчера директно при ветеринаря нямаше да е друг изхода..направо  :(
то вече няма смисъл да се говори, ама..жалко за животинката.. :'(
Е,там е работата, че ветеринарят и казал, че нямало смисъл да го води, пък, предполагам, Вещата и е било неудобно да ми се обади...

*

Vision

• 3523
« Отговор #5869 -: Септември 23, 2010, 06:03:16 pm »

Е,там е работата, че ветеринарят и казал, че нямало смисъл да го води, пък, предполагам, Вещата и е било неудобно да ми се обади...

то ако му е дошло времето, каквото и да се направи все ще е напразно..ама чувствам някаква вина- дали направихме всичко възможно..хубаво пиленце е, като го гледам на снимката..

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5870 -: Септември 23, 2010, 06:06:39 pm »

то ако му е дошло времето, каквото и да се направи все ще е напразно..ама чувствам някаква вина- дали направихме всичко възможно..хубаво пиленце е, като го гледам на снимката..
Ай,ся,вина...вземи я чукай по болното място,сега...Може би е бил много дърт вече,ама и то беше проклето и аз обичах да се заяждам с него- да ми се кокошини и да ми хъхка облещен, щот' се опитвах да му взема огледалото.
Според мен, нямаме добри специалисти като капацитети, говоря, за подобен род екзотични животни.

*

Vision

• 3523
« Отговор #5871 -: Септември 23, 2010, 06:10:56 pm »

Ай,ся,вина...вземи я чукай по болното място,сега...Може би е бил много дърт вече,ама и то беше проклето и аз обичах да се заяждам с него- да ми се кокошини и да ми хъхка облещен, щот' се опитвах да му взема огледалото.
Според мен, нямаме добри специалисти като капацитети, говоря, за подобен род екзотични животни.

ама аз не за нея..за мене си..понеже и моята котка така умря..хем цял месец я лекувах, но накрая се успокоих, защото тя живна и след няколко дни като се върнах, беше починала..ветеринаря си каза, че смъртността при котешката чума е много висока и че живването може да е предсмъртно, но чувствах вина, че умря сама..всички умират когато са сами..тя Вещичка направи, каквото можа..просто ме е яд..

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5872 -: Септември 23, 2010, 06:13:29 pm »
Живването е характерно и за хората,ако си забелязала...точно преди да си отиде, човек започва да се чувства по-добре...ужжж

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #5873 -: Септември 23, 2010, 06:16:12 pm »

Моите съболезнования, Веще!  :'( Мир на душицата му!  :25: :03:

« Отговор #5874 -: Септември 23, 2010, 07:17:12 pm »
Независимо,че планетата ще напусне знака, този аспект с Луната се отчита. Ама, в този случай няма значение...
Тъй ли?-)))Ам ЧИ, що тогава гледаме всички аспекти на Луната за потвърждение на казаното?

Луната апликира Слънцето, но точния аспект не е по оста Риби-Дева.
Гледаме всички аспекти на Луната, но все пак със сигнификатори и точния аспект трябва да е 0:0.

Като каза "твой начин" помислих, че правиш нумерологични сметки.  ;) :wub:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #5875 -: Септември 23, 2010, 07:32:32 pm »
ветеринаря беше прекалено ясен "Започнал е процеса преди 5-6 дни, а вие сега сте свидетели на края му!" - по-ясен и да искаше не може да бъде. каза, че е безмислено да го водим. то беше мъничка душичка и колко му е трябвало... още докато му описах симптомите и той беше категоричен...

още вчера знаех развоя на събитията. вътрешният ми глас още вчера ми каза, че е безмислено да го водя на лекар... каквото е имало да става, стана вече. това е. не може да се върне обратно... децата и това ще преживеят, но сега са много тъжни както и аз...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #5876 -: Септември 23, 2010, 07:44:06 pm »
Боже Веще, съжалявам, аз на майтап,пък то кво стана :'( :o

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Uran

• 6041
« Отговор #5877 -: Септември 23, 2010, 08:10:00 pm »
Съчувствам ти Вещичка. :'( :'( Животинката си е част от семейството.
Явно възрастен сте го взели- иначе живеят по 20г. :'(

« Отговор #5878 -: Септември 23, 2010, 08:23:41 pm »
Вещичке много съжалявам! :'(Дано да е на по-добро място...знаеш ли какво си помислих че дядото на Аия ще си има приятел!
Докато дишаш...надявай се!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5879 -: Септември 23, 2010, 09:02:10 pm »
Хора .хора....много смърт , на хора и на животинки!
Жал ми е за папагала и аз го познавах..., яко чуроликаше миналото лято :'( :'(...
Дайте да направим нещо...., да спрем това! :angry: :angry: :angry: :angry: :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците