Да не би да ни се подмазваш? :angry:
Ама ти и по земята ли стъпваш?
Ми щом му се налага, значи не е Бог
Според мен астрологията му е хоби, има изявени интуитивни познания в тази област. Работата му е свързана с творчество, комуникации и както беше споменато на по-предишни страници, я извършна у дома - най-вероятно уеб-дизайнер. :blink:
Жином, теб защо те притеснява публичността? Ти си ни шеф тук и е нормално да искаме да знаем нещо за теб.
Цитат на: Divna в Октомври 17, 2010, 05:53:40 amЖином, теб защо те притеснява публичността? Ти си ни шеф тук и е нормално да искаме да знаем нещо за теб. Как по-точно искаш да знаеш нещо за мен, след като аз не знам нищо за себе си?Публичността е за лъжата. Истината стои в сянка. :blink:
Упс, по-добре се въздържай от този коментар . Ако приемаш съвети разбира се.
Цитат на: Divna в Октомври 17, 2010, 06:09:53 amУпс, по-добре се въздържай от този коментар . Ако приемаш съвети разбира се.Приличам ли ти на някой, който приема съвети? :blink:
Към Жином можем да се обръщаме с Your Hideness
Цитат на: Mirabella в Октомври 17, 2010, 05:32:51 amСпоред мен астрологията му е хоби, има изявени интуитивни познания в тази област. Работата му е свързана с творчество, комуникации и както беше споменато на по-предишни страници, я извършна у дома - най-вероятно уеб-дизайнер. :blink:Абе вие ми разнищихте задника под микроскоп. Просто няма какво да добавя, освен да потъна в гробно мълчание и да си измисля някаква нова самоличност, след като старата така се похаби, след като стана достъпна за публично ползване. :03:
Здравейте! Някой постоянно ми отлепва некролога на татко от вратата на ап.ми.Съседката под нас ли го отлепва?http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=confileU7xLqa-u1284485084&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=2&mth=gw&sday=17&smon=10&syr=2010&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=
Цитат на: марсин в Октомври 17, 2010, 08:13:11 pmЗдравейте! Някой постоянно ми отлепва некролога на татко от вратата на ап.ми.Съседката под нас ли го отлепва?http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=confileU7xLqa-u1284485084&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=2&mth=gw&sday=17&smon=10&syr=2010&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast= За мен отговорът е "не". Съседката я разглеждам по 3 дом с управител Марс в 10 дом. Луната е в квадрат с Марса. Но днес не ми е ден за сериозно мислене. Някой друг да се включи също и да каже, ако иска.