Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169039 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:хорарен въпрос
« Отговор #6020 -: Октомври 17, 2010, 08:45:09 pm »
Скарлет, некролога по кой дом да го търсим? По 3ти или 8ми?

Честно казано и аз се замисли много  ;D , но хем касае починал човек - Марс в Скорпион /баща й - в 10 дом/, хем пак Марса управлява 3 дом - съседка. Освен това некролога си е хартия и носи инфо...за мен пак е по 3 дом и пак се управлява от Марса. Ако погледнем сходящия тригон на Луната към естествения У3, то може да покаже и "да"...ма някак този Мерк там в 9 дом не мога да го измисля. Днес съм уморена и не съм настроена за сериозно мислене. Пък и от гробища се връщам...не ми е днес ден за тълкувания, още повече за подобни въпроси.
« Последна редакция: Октомври 17, 2010, 09:39:37 pm от Скарлет »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #6021 -: Октомври 17, 2010, 08:47:21 pm »
И още нещо - картата е по Плацидус и без Локус Фортуна. Аз не работя по Плацидус. Който си гледа хорарите по него, той да си каже мнението по хорара.

« Отговор #6022 -: Октомври 17, 2010, 08:49:29 pm »
Относно въпроса за некролога:

Ти - Сатурн
Съседката - Марс /по 3ти/
Некролога - отправих го по 10ти, но може и самият той да е по 3ти, защото е носител на информация.

У3ти Марс  и У10ти са общи - клони към отговор ДА.
Луната наистина прави квадрат към Марс, но той е апликиращ, а ние търсим минало действие. В този смисъл Луната е в разходящ тригон с У1 Сатурн. ЛФ не се вижда тук, но мисля, че е от страната на 3ти дом съвпад IC. Това също ме навежда на отговор ДА.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #6023 -: Октомври 17, 2010, 08:54:54 pm »
Благодаря, Скарлет!

И аз забелязах, че картата не е по Кох. Марсин може лесно да я смени и да добави ПФ. Не мисля, че това е проблем.

Що се отнася до това кой отлепя некролозите се замислих да не би да са деца.
Мартин, съседите ви имат ли деца?

Днес в България да не би да е задушница?

« Отговор #6024 -: Октомври 17, 2010, 08:56:55 pm »
Относно въпроса за некролога:

Ти - Сатурн
Съседката - Марс /по 3ти/
Некролога - отправих го по 10ти, но може и самият той да е по 3ти, защото е носител на информация.

У3ти Марс  и У10ти са общи - клони към отговор ДА.
Луната наистина прави квадрат към Марс, но той е апликиращ, а ние търсим минало действие. В този смисъл Луната е в разходящ тригон с У1 Сатурн. ЛФ не се вижда тук, но мисля, че е от страната на 3ти дом съвпад IC. Това също ме навежда на отговор ДА.

:blink:пак благодаря ! А това,че има колебание в отговорите,значи ли,че и в действието на със. ми е имало колебание или у мен към нея ?/дано не звуча тъпо в момента-объркана съм/
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #6025 -: Октомври 17, 2010, 08:58:39 pm »
Благодаря, Скарлет!

И аз забелязах, че картата не е по Кох. Марсин може лесно да я смени и да добави ПФ. Не мисля, че това е проблем.

Що се отнася до това кой отлепя некролозите се замислих да не би да са деца.
Мартин, съседите ви имат ли деца?

да...това ми е другия вариант

ако може по друг начин да задам въпроса си...отмъщение ли е отлепването на некролога на татко?
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=confileU7xLqa-u1284485084&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=2&mth=gw&sday=17&smon=10&syr=2010&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=
« Последна редакция: Октомври 17, 2010, 09:03:00 pm от марсин »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #6026 -: Октомври 17, 2010, 09:23:25 pm »

Не, просто ходихме на гробища, защото на вчерашната дата са починали майка ми и баба ми. Но вчера валеше много, а и ние имахме работа.

« Отговор #6027 -: Октомври 17, 2010, 09:30:24 pm »
По първата хорарна карта. Ако бащата е по 10-ти дом (защо някои разглеждат бащата по 4-ти?), а смъртта е по 8-ми дом, то 8-ми от 10-ти е 5-ти в картата. Некрологът е известие за смъртта, значи трябва да е 3-ти от 5-тия, т.е. става 7-ми дом. Луната е У7 в апликиращ съвпад с Нептун и в крадрат с Марс (У3) - според е мен е съсед, но не този, за кого е въпросът. Има заблуда по отношение на виновника.

По втората карта - мисля, че АС е в много ранен градус и картата е нерадикална, т.е. не е готова да даде отговор.

P.S. Не съм професионален астролог. Моля, не приемайте казаното от мен твърде насериозно. :blink:
« Последна редакция: Октомври 17, 2010, 09:35:47 pm от Mirabella »

*

Divna

« Отговор #6028 -: Октомври 17, 2010, 09:35:42 pm »

Не, просто ходихме на гробища, защото на вчерашната дата са починали майка ми и баба ми. Но вчера валеше много, а и ние имахме работа.

Лека им пръст!

Аз току що се обадих на мама да я питам, дали е задушница.
Пропускам много български празници. Те са специфични за българската народопсихология и съответно тук не се празнуват.
Правя си периодично справка с вас или с майка ми.

Благодаря, Скарлет!

« Отговор #6029 -: Октомври 17, 2010, 09:40:18 pm »
[quote author=Divna link=topic=3460.msg164267#msg164267 date=1287341694

мир на душите им и светлина по пътя им

« Отговор #6030 -: Октомври 17, 2010, 09:43:09 pm »
По първата хорарна карта. Ако бащата е по 10-ти дом (защо някои разглеждат бащата по 4-ти?), а смъртта е по 8-ми дом, то 8-ми от 10-ти е 5-ти в картата. Некрологът е известие за смъртта, значи трябва да е 3-ти от 5-тия, т.е. става 7-ми дом. Луната е У7 в апликиращ съвпад с Нептун и в крадрат с Марс (У3) - според е мен е съсед, но не този, за кого е въпросът. Има заблуда по отношение на виновника.

По втората карта - мисля, че АС е в много ранен градус и картата е нерадикална, т.е. не е готова да даде отговор.

P.S. Не съм професионален астролог. Моля, не приемайте казаното от мен твърде насериозно. :blink:

:blink: е сега стана тя една... :wub:

« Отговор #6031 -: Октомври 17, 2010, 09:51:24 pm »
От няколко дена не се чувствам добре.Та се чудя с пневмония ли съм или е нещо по сериозно? Уран упр. на АС не прави аспект с упр. на 6 дом(физическото тяло) - луната.А болестта като причина къде да я търся,по 8 дом ли?
Утре ще ходя на лекар,така че може да се поупражняваме :blink:

« Отговор #6032 -: Октомври 17, 2010, 10:13:25 pm »
Та се чудя с пневмония ли съм или е нещо по сериозно?

За мен пневмонията е достатъчно сериозно  :unsure:

Ти - Уран или Сатурн
Болестта - по 6ти - Луна

Луната е в разходящ аспект със Сатурн и съуправител на въпрос и 6ти дом.

За мен отговорът е ДА /като отговор на първата част на въпроса/.

Бързо оздравяване!  :kissd:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #6033 -: Октомври 17, 2010, 10:25:03 pm »
Та се чудя с пневмония ли съм или е нещо по сериозно?

За мен пневмонията е достатъчно сериозно  :unsure:

Ти - Уран или Сатурн
Болестта - по 6ти - Луна

Луната е в разходящ аспект със Сатурн и съуправител на въпрос и 6ти дом.

За мен отговорът е ДА /като отговор на първата част на въпроса/.

Бързо оздравяване!  :kissd:
Благодаря ти Аурора

« Отговор #6034 -: Октомври 17, 2010, 10:29:52 pm »
Продължителна висока температура, отподналост, кашлица, задушаване, хрипове при дишане (някой да ти преслуша дишането, най-добре със стетоскоп, но и с ухо се чуват, ако е напреднала болестта), ако имаш, значи може и да е пневмония.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #6035 -: Октомври 17, 2010, 10:30:41 pm »
От няколко дена не се чувствам добре.Та се чудя с пневмония ли съм или е нещо по сериозно?
  И какви симптоми по-точно имаш? Защо реши, че е пневмония? Луната управлява 6 дом на здравето и е в съвпад с Нептун. Луната във Водолей по-скоро се свързва с анемичност, проблеми с кръвообращението или нервната система. Но съвпадът му с нептун по-скоро показва вирусна инфекция. Имаш ли някакво еднокринно заборяване или хормонални нарушения? Белодробните инфекции по принцип са по Близнаци и Миркурий. Но може и да не е чак пневмония, а да е просто вирусна инфекция. Разходящият тригон със Слънцето - У7 /другите/ и с Мерка /У4 и У5 - заразяване по въздушно-капков път я от гадже, я от дете/ за мен показва, че има външна намеса, така да се каже...инфекция от друг човек. Имаш ли болки в костите и ставите, обща отпадналост? Изобщо, какво точно чувстваш?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #6036 -: Октомври 17, 2010, 10:34:54 pm »

Благодаря ти! Амин!  :58:

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #6037 -: Октомври 17, 2010, 10:39:54 pm »
Според мен нещо инфекциозно,може би и с Т -заради разпадналия се квадрат на Луната с Марс.Не знам свързано ли е по някакъв начин болки в костите ,краката ?
Също така наблягането на Водолей и Риби в 1 дом ме навежда на мисълта,че може да е нещо трудно за диагностициране .Има рецепция Нептун-Уран.
Слънцето е в 8ми ,изгорен Меркурий - доколкото си спомням дробовете и сърцето .Може би и да не е пневмония ,но да направи усложнения и да доведе до пневмония.Може да се забави излекуването - в инт.дом.са,но предстои тригон на Луната с тях .
Дори и да не успеят да ти поставят диагноза ,отиди на друго място за да можеш да започнеш веднага лечение.Имала съм такъв случай със себе си ,самолекувах се ,надянвах се да се оправя без АБ доста време и накрая цял месец се влачих и щях да направя пневмония.

« Отговор #6038 -: Октомври 17, 2010, 10:40:08 pm »
От няколко дена не се чувствам добре.Та се чудя с пневмония ли съм или е нещо по сериозно?
  И какви симптоми по-точно имаш? Защо реши, че е пневмония? Луната управлява 6 дом на здравето и е в съвпад с Нептун. Луната във Водолей по-скоро се свързва с анемичност, проблеми с кръвообращението или нервната система. Но съвпадът му с нептун по-скоро показва вирусна инфекция. Имаш ли някакво еднокринно заборяване или хормонални нарушения? Белодробните инфекции по принцип са по Близнаци и Миркурий. Но може и да не е чак пневмония, а да е просто вирусна инфекция. Разходящият тригон със Слънцето - У7 /другите/ и с Мерка /У4 и У5 - заразяване по въздушно-капков път я от гадже, я от дете/ за мен показва, че има външна намеса, така да се каже...инфекция от друг човек. Имаш ли болки в костите и ставите, обща отпадналост? Изобщо, какво точно чувстваш?
Имам силни болки в гърдите при дишане,от вчера кашлям и съм много отпаднала.Дишам като риба на сухо.Децата бяха болни и е възможно да са ме заразили.Все още температура нямам,което ме успокоява.Утре все пак ще ходя да ми чуят гърдите.

« Отговор #6039 -: Октомври 17, 2010, 10:46:11 pm »

Благодаря ти! Амин!  :58:

:blink: