Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169948 Прегледи
*

Kali

• **
  • 1411
Re:хорарен въпрос
« Отговор #6120 -: Ноември 01, 2010, 02:37:16 am »
Здравей, Лили, и поздравления за решението. Не съм разглеждала хорар от много време, но този е много интересен.
Според мен една от причините за желанието ти да кандидатстваш за тази длъжност е нуждата да имаш партньори (Луна в съвпад с Дсц), не става въпрос само за финанси.
Разгледах 11-ти дом, Асц и отношенията им. У11 е Юпитер, в края на 1-ви дом, ретрограден, гонят се с У1, също ретрограден. Засега сякаш и двете страни не са напълно наясно с намеренията си. Според мен шансовете ти са големи, но положително развитие на събитията ще има най-рано при съвпада на Юпитер и Уран в Риби, в края на първи дом, което е някъде около Нова година. Тогава всички споменати управители ще са силни, по техния си начин, Юпитер ще е в Риби, но в твоя първи дом.
Пожелавам ти късмет в начинанието
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

abroad

« Отговор #6121 -: Ноември 07, 2010, 10:30:20 pm »
простете за нестандартния въпрос "влюбена ли съм в еди кой си (поименно)"
често в подобни периоди съм склонна към самозаблуди, които отразяват само моите желания :lol:
и разбира се, както обикновено Луната е в градуса на възлите (вече не ме и учудва) - в този случай нищо не е такова каквото изглежда на пръв поглед...

Аз съм ретро и всеки момент предстои смяна на знака, което предполага и промяна в намеренията, но дружинката в 7ми говори за други работи :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #6122 -: Ноември 07, 2010, 10:33:23 pm »
Май не си влюбена. ;D
Нали 5 дом гледаме за тези сърдечни работи?

п.п.Колега ли е обектът на мнимите чувства или някакво общо дело ви е събрало?
« Последна редакция: Ноември 07, 2010, 10:38:13 pm от Uran »

*

abroad

« Отговор #6123 -: Ноември 07, 2010, 10:35:33 pm »
Май не си влюбена. ;D
п.п.Колега ли е обекта на мнимите чувства или някакво общо дело ви е събрало?

;D
има общи работи, не ми е колега

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6124 -: Ноември 07, 2010, 10:39:34 pm »
Май не си влюбена. ;D
п.п.Колега ли е обекта на мнимите чувства или някакво общо дело ви е събрало?

;D
има общи работи, не ми е колега

Аброд , с риск да те разочаровам , ама май и той е на същия хал....Пълен първи негов....
Та... :rolleyes: :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #6125 -: Ноември 07, 2010, 10:45:11 pm »
Аброд , с риск да те разочаровам , ама май и той е на същия хал....Пълен първи негов....

не ме ;D
реших да пробвам да се изясня за себе си, щото аз съм важна в случая  ;D, но пак не става, май

« Отговор #6126 -: Ноември 07, 2010, 10:46:52 pm »

не ме ;D
реших да пробвам да се изясня за себе си, щото аз съм важна в случая  ;D, но пак не става, май

Ще ти хвърля един боб ей сега  ;D ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6127 -: Ноември 07, 2010, 10:48:40 pm »
Защото си объркана и може би до голяма степен привлечена. Времето ще покаже останалото. Както ти сама посочи тепърва ще си промениш отношението. Точно ретро Венера ли си избра за сигнификатор.  ;D  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #6128 -: Ноември 07, 2010, 10:49:54 pm »
Май си напът да се влюбиш. Както ти много правилно ме поправи - Венера ще смени знака преди Луната да напусне този. Венера ще влезе в своя знак. Сега тя е в неговия знак - под негово влияние си. Предстои й тригон с Нептун, който управлява интерсептираните Риби в 11-тия ти дом на мечтите. Слънцето - управителят на 5-тия ти дом - е в дома на мъжа, в апликиращ тригон с Юпитер - твоя У8 - физически си привлечена от него. Луната ще пренесе светлината от него (Марс) до теб (Венера). Но преди това ще направи тригон със Сатурн - ще имаш възможност да помислиш трезво над въпроса, квадрат с Юпитер - може би ще бъдеш още по-силно привлечена от него, тригон с Нептун - мечти, мечти и квадрат с Уран - У11.
« Последна редакция: Ноември 07, 2010, 11:01:51 pm от Mirabella »

*

abroad

« Отговор #6129 -: Ноември 07, 2010, 10:54:15 pm »
Точно ретро Венера ли си избра за сигнификатор.  ;D  

;D
Всъщност, опасенията ми са за връщане към нещо старо :-X

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6130 -: Ноември 08, 2010, 03:40:37 pm »
"влюбена ли съм в еди кой си (поименно)"

Може и да си била, но вече ти минава. По-скоро си била влюбена в самата идея да си влюбена, а обектът ти е останал непознат, не си го "виждала" истински. Връщането при Сатурн е само привидно и не забравяй, че в "онази", старата връзка ти си in charge, макар да не изглежда така. Но всъщност, когато се "върнеш" отново в "силата си" - във Везни, има шанс да го откриеш - обекта от въпроса ти - наистина и това ще стане леко и без напрежение. Тогава ще ти хареса и ще си наясно, че и ти му се харесваш - Везни и Стрелец са в секстил. Но пък може и да се случат други неща дотогава.
« Последна редакция: Ноември 08, 2010, 03:50:46 pm от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #6131 -: Ноември 09, 2010, 05:16:06 pm »
много съм притеснена....
племенницата ми е болничка, от миналата събота е с температура...има гнойна ангина...на 3г. е....
сменили са й антибиотика и от вчера вечерта пие аугментин...
днес пак има темепература....взех да се притеснявам.... :( :(
въпроса ми...
ще свали ли утре темепературата К...?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6132 -: Ноември 09, 2010, 05:22:38 pm »
много съм притеснена....
племенницата ми е болничка, от миналата събота е с температура...има гнойна ангина...на 3г. е....
въпроса ми...

Картата е нерадикална! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #6133 -: Ноември 09, 2010, 05:23:28 pm »
много съм притеснена....
въпроса ми...

Картата е нерадикална! :blink:
защо?
луната не е без курс, АЦ не е късен...Сатурн не е в 7-ми дом...
само планетарния час не отговаря на управителя на АЦ, но това мисля малко хора го гледат....като нещо спиращо...
« Последна редакция: Ноември 09, 2010, 05:31:23 pm от vanilla »

*

Stella

• 7765
« Отговор #6134 -: Ноември 09, 2010, 05:33:13 pm »
много съм притеснена....
въпроса ми...

Детето се управлява от Луната (5-ти от 3-ти дом). Последният аспект, който прави луната, преди да напусне знака е секстил с Венера. Мисля, че ще се оправи. Не се притеснявай.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #6135 -: Ноември 09, 2010, 05:36:06 pm »
много съм притеснена....
въпроса ми...

Детето се управлява от Луната (5-ти от 3-ти дом). Последният аспект, който прави луната, преди да напусне знака е секстил с Венера. Мисля, че ще се оправи. Не се притеснявай.
ами и аз на пръв поглед виждам секстила между Луната и Венера, но когато Венера е ретроградна незнам ...дали това има значение..... :-\

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6136 -: Ноември 09, 2010, 05:40:22 pm »
Детето по 7 дом в случая го гледам. Рак - Луна.

Луна в Стрелец на куспидата на 6-я му дом. Отговаря на естеството на въпроса.
В края на знака е, но й предстои секстил с Венера, диспозитор на Сатурн, който отговаря за нейното здраве. Мисля, че ще се оправи.

Момент на притеснение е Луната като отиде в другия знак, но да се надяваме, че няма да доведе до съществени проблеми и не би било от значение.

Ретроградна Венера - може би е нещо неизлекувано, старо. За това подсказва и диспозитора на Луната. Но и Юпитер е на трон, дано това също е добър знак за здравето на племенницата ти.  

« Последна редакция: Ноември 09, 2010, 05:49:14 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #6137 -: Ноември 09, 2010, 05:49:54 pm »
Детето по 7 дом в случая го гледам. Рак - Луна.

Луна в Стрелец на куспидата на 6-я му дом. Отговаря на естеството на въпроса.
В края на знака е, но й предстои секстил с Венера, диспозитор на Сатурн, който отговаря за нейното здраве. Мисля, че ще се оправи.

Момент на притеснение е Луната като отиде в другия знак, но да се надяваме, че няма да доведе до съществени проблеми и не би било от значение.

Ретроградна Венера - може би е нещо неизлекувано, старо. За това подсказва и диспозитора на Луната. Но и Юпитер е на трон, да се надяваме, че това също е добър знак за здравето на племенницата ти. 

гнойната ангина наистина дойде след боледуване от детско градински сополи....всъщност тя не ходи на градина от 24 октомври....заради сополите....и след тях дойде ангината
ами Луната нали ще отиде в знак на Сатурн, заточение, но пък Сатурн е екзалтиран във Везни нали..... :-\
благодаря Sunrain....винаги ми действаш много успокояващо.... :wub: :58: :88:

« Отговор #6138 -: Ноември 09, 2010, 07:22:45 pm »
Детето ще се оправи на 1000% и няма да чакате много за това. Майката да е нон-стоп до него, тук ще изиграе повече роля психическата и емоционалната помощ, а не лекарствата. Лекарството е точно това от което има нужда, на прав път сте с него. Този път ще се излекува напълно и няма да се върне към болестта. Тревогата ви е в краката (безпочвена), няма притеснения. Подарете й подарък някакъв - ще я стимулира.
« Последна редакция: Ноември 09, 2010, 07:27:42 pm от Oceanborn »

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #6139 -: Ноември 09, 2010, 07:46:51 pm »
Детето ще се оправи на 1000% и няма да чакате много за това. Майката да е нон-стоп до него, тук ще изиграе повече роля психическата и емоционалната помощ, а не лекарствата. Лекарството е точно това от което има нужда, на прав път сте с него. Този път ще се излекува напълно и няма да се върне към болестта. Тревогата ви е в краката (безпочвена), няма притеснения. Подарете й подарък някакъв - ще я стимулира.
благодаря много :blink:....добър съвет.... :25:
духовната и емоционална подкрепа винаги са много важни...особено в трудни моменти и моменти на слабост.... :blink: