Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169803 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #6160 -: Ноември 13, 2010, 12:38:58 am »
Защо идва отново? Да му повярвам ли за последен път?

Марая, не знам как да тълкувам такъв въпрос с хорар  :lol: :-\

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Feia

« Отговор #6161 -: Ноември 13, 2010, 03:39:38 am »

Ако си беше направила картата по Кох, щеше и куспидата на 6 дом - колеги да е в Дева, не в Лъв. Марс, като управител на питащата и Меркурий, като управител на колежката, показват разправии между двете. В 8 дом може дори да подтикне колежката предимно към нЕкво "сладко отмъщение". Меркурий, като управител и на 6 дом може да показва разправии поради празни приказки и обиди, а може и да е заради някаква информация....документ и т.н. Луната е в разходящ секстил с Меркурий - каквото е направила, вече е направила с шефа....или пък е намерила друг колега на своя страна. Луната управлява 4 дом и е в сходящ тригон със Сатурн - управляващ 10-я дом, което за мен е показател, че нещата ще приключат в полза на питащата. Локус Фортуна в 3 дом акцентира върху нуждата от комуникация и добра дума. Има и други аспекти, но това й стига.

Макар случайно да я чух лично как злобее срещу мен, пред мен тя никога не го показва. Никога не сме се карали. Но знам, че в мое отсъствие говори на колежките срещу мен.

\Локус Фортуна в 3 дом акцентира върху нуждата от комуникация и добра дума. Има и други аспекти, но това й стига.

Хммм В смисъл?

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #6162 -: Ноември 13, 2010, 12:42:39 pm »

Макар случайно да я чух лично как злобее срещу мен, пред мен тя никога не го показва. Никога не сме се карали. Но знам, че в мое отсъствие говори на колежките срещу мен.

\Локус Фортуна в 3 дом акцентира върху нуждата от комуникация и добра дума. Има и други аспекти, но това й стига.

Хммм В смисъл? Смисъла е ясен и съм го написала. Благата дума цареви порти отваря, а за да се е породила такава "злоба" у нея, с нещо сте я провокирали. И не е въпроса само в самата провокация, а в продължението на дрязгите. Едната трябва да спре с провокационно поведение, та да спре и другата. Надявам се сега да е станало ясно.  ;) Явно битката е скрита с тези планети в 8 дом, но интересното е, че Марс е там....в съвпад с Меркурий, Марс представя Вас.  :blink:

« Отговор #6163 -: Ноември 13, 2010, 03:48:42 pm »
Имам хорарен въпрос. Колежката Е. намислила ли е нещо лошо против мен?

Знам, че говори против мен, защото случайно я чух и знам, че ми завижда по въпроси, свързани с работата. Но искам да знам дали е намислила да ми навреди и по друг начин, освен просто с приказки срещу мен.

:o Вчера си зададох абсолютно същия въпрос само че малко по-късно, ма не ми остана време да го постна. Как ще се промени в случая тълкуването, 3-ти дом се управлява от Луна, която е в 10-ти и е в добри аспекти. Позицията на упр.на 12 дом Марс е в 7-ми, където е и Меркурий - кво ще рече, че имам и явни и тайни врагове....

« Отговор #6164 -: Ноември 14, 2010, 12:07:03 am »
Здравейте момичета!
Идвам, за да дам обратна връзка по хорара за съквартирантката, наистина се намери едно момиче, което ми каза, че ще може да дойде декември месец, аз се съгласих, но сега ме гложди мисълта, дали наистина ще дойде, може ли да питам още нещо, дано не е мн нахално от моя страна:
Ще дойде ли Веси да живее при мен?

Май асцендентът в нулев градус не епозволява да се даде отговор?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Uran

• 6041
« Отговор #6165 -: Ноември 14, 2010, 12:20:40 am »
Права си за ранния асцендент.
Бъдещата ти съквартирантка представена от Сатурн е в 4 дом везни в знак на екзалтация, което е добре, но тригонът с Луна представяща теб е разходящ. Това може и да значи, че вече имаш уговорка т.е. събитието е минало. Луна ще направи съвпад с Нептун, което може и да доведе до известни неясноти.
На :уната и предстоят тригон с Венера и секстил с Плутон, като и двете планети са свързани с оста 5-11 дом. Това може и да се тълкува и като изпълнение на краткосрочна цел.
Май отговорът е ДА.

« Отговор #6166 -: Ноември 14, 2010, 12:24:18 am »
Да, Уран, вече си имаме уговорка с нея, но тя ми каза, че не е съобщила на хазайката си, което ме смути малко и ме накара да се замисля, по тази причина зададох този въпрос, много благодаря за включването  :blink:
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #6167 -: Ноември 14, 2010, 01:43:22 am »
Гледм картата и си мисля, на Лунaта и предстои да направи секстил с Плутон, от една страна тя е сигнификатор на питащия, от друга Плутон е в първи дом на момичето, т.е. той е неин косигнификатор, това е ДА, правилно ли разсъждавам?

« Отговор #6168 -: Ноември 14, 2010, 02:13:48 am »

Ще го карам малко по интуиция. :-[
Луната е в разходящ аспект с У7ми и с Меркурий У4. Според мен, тя мече е решила да дойде за живее при теб затова няма смисъл да търсим бъдущи събития. ЛФ е в нейния 4ти дом - тя ще се чувства добре там.  :blink:

Стискам палци да съм права  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #6169 -: Ноември 14, 2010, 02:22:21 am »

Ще го карам малко по интуиция. :-[
Луната е в разходящ аспект с У7ми и с Меркурий У4. Според мен, тя мече е решила да дойде за живее при теб затова няма смисъл да търсим бъдущи събития. ЛФ е в нейния 4ти дом - тя ще се чувства добре там.  :blink:

Стискам палци да съм права  ;)

:wub:
 много благодаря, Аурора, не знам и аз какви паранои получих, че и за супурнайсти път ви занимавам с моите тегоби, но след толкова негативни събития в тази област...
Много благодаря още веднъж

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #6170 -: Ноември 14, 2010, 02:27:06 am »
Здравейте момичета!
Идвам, за да дам обратна връзка по хорара за съквартирантката, наистина се намери едно момиче, което ми каза, че ще може да дойде декември месец, аз се съгласих, но сега ме гложди мисълта, дали наистина ще дойде, може ли да питам още нещо, дано не е мн нахално от моя страна:

Май асцендентът в нулев градус не епозволява да се даде отговор?

Ранният Асцендент може да означава, че е още рано да се даде точен отговор, но не и да не се дава такъв изобщо. Тя е управлявана от Сатурн, който е в твоя 4 дом, което е едно "да". 4 дом се управлява от Меркурий, който след 5 градуса ще направи секстил със Сатурн. Вероятно ще се пренесе след 4-5 седмици. Моят отговор е "да". Единствения сходящ аспект, доколкото виждам на Луната е съвпад с Нептун и тригон с Венера. Някакво жилище ли има да напуска първо?? Нептун управлява нейния 4 дом.  :-\

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #6171 -: Ноември 14, 2010, 02:29:41 am »
Гледм картата и си мисля, на Лунaта и предстои да направи секстил с Плутон,

На Луната не й предстои секстил с Плутон преди да смени знака.

« Отговор #6172 -: Ноември 14, 2010, 02:30:31 am »
Да, Скарлет, ще напусне предишната си квартира, за да дойде при мен и другото момиче, с което живея.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6173 -: Ноември 15, 2010, 12:51:26 am »
Ще се качи ли курса на долара до Нова година?
19:47
Б-с
14.11.2010
 ;D ;D
Не мог да кача карта в момента.... :( :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6174 -: Ноември 15, 2010, 12:56:36 am »
Долара по кой дом го гледаме? По втори ли ("парите")? Доларът не е национална парична единица в България, а чужда валута. Тогава къде да го търсим - при чуждите пари?  ;D
А курсът му по кой дом ще е тогава? Доколкото този курс се определя спрямо други основни валути, другите валути къде да ги търсим в хорара?  ;D Май ще се окаже по-сложен въпросът, отколкото се предполага.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #6175 -: Ноември 15, 2010, 12:58:34 am »
Ще се качи ли курса на долара до Нова година?
19:47
Б-с
14.11.2010
 ;D ;D
Не мог да кача карта в момента.... :( :blink:

Това е картата по въпроса на Марая  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6176 -: Ноември 15, 2010, 01:00:09 am »
issidorra :kissd: много ти блаагодаря!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #6177 -: Ноември 15, 2010, 01:00:29 am »
Ще ми бъде много интересно как се тълкува мунданен въпрос
с хорарна карта   :-\

Маря в 1- дом/Питащия  и някъде световните валутни пазари   ;D

Може би Марая има " пръст " в промените на курса на долара   :P   :-[

Естествени минерали и амулети

*

Stella

• 7765
« Отговор #6178 -: Ноември 15, 2010, 01:02:45 am »
Ще ми бъде много интересно как се тълкува мунданен въпрос
с хорарна карта   :-\

Маря в 1- дом/Питащия  и някъде световните валутни пазари   ;D

Може би Марая има " пръст " в промените на курса на долара   :P   :-[

Хахахахахахаахахахахахаа! :72:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #6179 -: Ноември 15, 2010, 01:03:12 am »
issidorra :kissd: много ти блаагодаря!

Моля, пак заповядай.