Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169482 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:хорарен въпрос
« Отговор #6300 -: Ноември 20, 2010, 04:20:44 am »
Не знам как да я тълкувам, че чужбина за теб е дома ти? Но дефакто къде за теб е чужбина? Там или тук?

Въпросът е в това, че и аз не знам.
Тук се чувствам все още като в чужбина, стоиш и блъскаш по затворени врати, без близки и подкрепа.
Там за мен също вече е чужбина и ще съм със статут на чужденец.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #6301 -: Ноември 20, 2010, 04:21:24 am »
Лили, Плутон /У4/, т.е. корените ти е в тригон с Луна. Забележително, къде е позицията на Плутон - в 5ти дом /детството, любовта, игрите/ в съвпад със СЛВ.
Явно изпитваш меланхолия.

*

Divna

« Отговор #6302 -: Ноември 20, 2010, 04:27:19 am »
Не знам как да я тълкувам, че чужбина за теб е дома ти? Но дефакто къде за теб е чужбина? Там или тук?

Тук се чувствам все още като в чужбина, стоиш и блъскаш по затворени врати, без близки и подкрепа.

Абсолютно те разбирам, Лили! Живея същото. Ох, не знам какво да ти кажа. Знам, че тия моменти са най-тежки. И повярвай ми Лили, добре те разбирам, чак се просълзих. Стана ми много мъчно за теб, защото знам колко боли.

Ужасно е да си сам!
Лили, млада си. Ще създадеш своето си семейство и тогава ще се чувстваш много по-добре. Вярвай, Лили! Не губи надежди!

Не си сама, мисленно съм с теб. :kissd:

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #6303 -: Ноември 20, 2010, 04:29:57 am »

Und wenn du glaubst, es geht nicht mehr, dann kommt plötzlich ein Lichtlein her! ;)
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6304 -: Ноември 20, 2010, 04:31:09 am »
Und wenn du glaubst, es geht nicht mehr, dann kommt plötzlich ein Lichtlein her! ;)

Danke Dir.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #6305 -: Ноември 20, 2010, 04:32:37 am »

Danke Dir.  :blink:

Bitte, Bitte gern!
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6306 -: Ноември 20, 2010, 04:51:24 am »
Лили, нали си говорихме за това?! Да не беше вчера..., но не бива да го забравяш....
ЧУЖД СРЕД СВОЙ И СВОЙ СРЕД ЧУЖДИ.......
Просто потърпи и направи нещо дяволите да го вземат.... :angry: :angry:
Ти си си у дома....Тук е гроба на майка ти...тук е съзнателния ти живот...., тук са първите ти трепети Лили...
За жалост нищо не е по-трудно от планета в съвпад с ЮЛВ....,но...малцина имат право на това! :( :angry: :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #6307 -: Ноември 20, 2010, 03:25:25 pm »
Реших да задам следния хорарен въпрос:
 Да замина ли в чужбина?

Според мен картата показва това, което съм мислила.
Луната е в 9 дом, а Слънцето е в 4ти. Слънцето управлява АС.
Не става въпрос за емиграция, а за завръщане там, откъдето съм дошла.

Моят отговор е "не", Лили.  :-[ Абсолютно точно описва картата това, което мисли и за което пита човек. Слънцето в 4 дом си показва бащините корени тук и Луната в 9 дом - майчините корени в чужбина и мисълта за изнасяне там - управлява 12 дом.  :blink: Между У1 и У5 аспекти няма, нито към Марс, като съуправител на 4 дом. Освен това на Марс му предстои квадрат с Юпитер и Уран в Риби. А на Луната, като съуправител на въпроса й предстои опозиция със Слънцето. Струва ми се, че те очаква кармична среща и надявам се - голямо щастие, защото Лилит е в съвпад с Локус Фортуна в 7 дом /по Кох/. И може би това да е нещото, което ще те откаже да се изнесеш. Плутон в 5 дом, СЛВ там...може да показва нуждата от промяната и пренасянето навън от нуждата от близост и обич тук. Юпитер управлява 5 дом и е в съвпад с Уран /У7/ и с Локус Фортуна, с които предстои Луната да направи секстил. Но въпросният принц малко се бави - Уран е ретрограден, но секстилът е след 17-18 градуса с Юпитер и след 21 градус с Уран. Вече развихрям съвсем фантазията си, но много ми се иска да съм права, че тук ще се появи твоята сродна душа. Имаш и Юпитер в натала в 7 дом - възможен брак с чужденец. Венера, като диспозитор на Юпитер е ретро /забавяне, пречки, кармични уроци/ и е в съвпад с Меркурий - може да е по-млад.....през май 2011 имаш интересни аспекти  ;) Виж си ги. Дори и в лунара.  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #6308 -: Ноември 20, 2010, 03:38:23 pm »
Лили, просто отиди да видиш близките си без някакви особени нагласи и очаквания, а там - каквото сабя покаже. :blink: :wub:
п.п.Аз мога да дам примери за успешно д-ние към Бг на деца от смесени бракове, но това си е пустяковое дело. Казусите са индивидуални и немогат да се приемат като правило.

« Отговор #6309 -: Ноември 20, 2010, 04:35:55 pm »
 Да замина ли в чужбина?

Според мен картата показва това, което съм мислила.
Луната е в 9 дом, а Слънцето е в 4ти. Слънцето управлява АС.
Не става въпрос за емиграция, а за завръщане там, откъдето съм дошла.

Според мен, замини, не разбирам много от карти, но в случая мисля, че ясно сочи "ДА". В крайна сметка Лили, светът е едно голямо село, въпроса е да намериш мястото, което те зарежда с енергия за живот. След като тук години наред нищо в живота не ти се е променило, не си мръднала кой знае колко напред, редно е човек да опита шанса си другаде. Пък и винаги можеш да се върнеш там, от където си тръгнала. Така, че аз бих те подкрепила с голямо ДА  :wub:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #6310 -: Ноември 20, 2010, 04:50:42 pm »

Според мен, замини, не разбирам много от карти, но в случая мисля, че ясно сочи "ДА". В крайна сметка Лили, светът е едно голямо село, въпроса е да намериш мястото, което те зарежда с енергия за живот. След като тук години наред нищо в живота не ти се е променило, не си мръднала кой знае колко напред, редно е човек да опита шанса си другаде. Пък и винаги можеш да се върнеш там, от където си тръгнала. Така, че аз бих те подкрепила с голямо ДА  :wub:

Аз също я подкрепям да замине да види роднините си, но не и да напусне окончателно България. Би ли посочила, моля те, кое в хорара според теб "ясно сочи ДА".  :-\

« Отговор #6311 -: Ноември 20, 2010, 05:18:48 pm »
 Не разбирам много и не претендирам, само гледам, че Слънцето /сигн АСЦ/ се намира в 4-дом, корените, 3-дом /кратки пътувания, премествания/ се намира във Везни, където сигн.Венера си е на трон, а 9 дом- на далечните пътувания и по-големи престои в чужбина сигн - Марс, също е в 4 дом, мунданния сигн на 9-дом, Юпитер е екзалтирал в Риби /движение, промяна?/ и прави тригон със Слънцето. А Луната в 9-ти дом по начало си е пътница. Тя Лили си каза, че въпроса отразява нейните мисли. Аз виждам желанието й да замине, но не е взела окончателно решение. Не трябва да взима крайни решения според мен. Пък аз казвам, че ще замине, но не че ще остане там...тя просто не е стигнала още до това решение, пък за това се иска да опита да поживее там, за да разбере - къде е плюса и къде е минуса.
П.П. Аз не мога да тълкувам карти, по-скоро отразявам мнение и няква интуиция /ако се включи към дадения момент/ ако мислите ми ви импонират - ок, в противен случай просто ги игнорирайте.

*

Uran

• 6041
« Отговор #6312 -: Ноември 20, 2010, 05:24:20 pm »
Марс и Слънце са сигнификатори на бащата и по-скоро говорят за връзка с него ( ако е жив).
Аз така мисля. :-\

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6313 -: Ноември 20, 2010, 05:44:55 pm »
 Да замина ли в чужбина?

Единствените резерви към хорара, които имам са тези да взимат решения, вместо притежателите си. Според мен картата на питането ти отразява само моментното състояние и отношение към въпроса, но не на последно място какво предстои да се случи по него.

Забележи управителят и на чужбина и на дома, е един. Това е интересно, защото от една страна корените ти са по 4 дом, от друга това е мястото, където сега си се установила, та излиза, че 9 дом за теб е там, откъдето си дошла, вече чужбина и това е останало някак далечно, понякога може би хубав спомен, към който се връщаш и търсиш утеха.

Слънцето е у дома /не заради някакви достойнства/, тук, цялата енергия е насочена към мястото, където се намира, но може би просто е жадно за приключения и пътувания - диспозитора. Като мине в другия знак ще му е по-добре, очаква те промяна.
Не те гони чак такава носталгия по родния дом, не можеш да ни убедиш.  ;)

Възможно е да се случи пътуване, но първо тази карта не може да предложи подобно решение, а и не го показва това трайно установяване зад граница спрямо тук, където си, тоест ти вече имаш тази нагласа, няма да предприемеш най-вероятно подобна стъпка.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #6314 -: Ноември 20, 2010, 05:57:30 pm »
 Лили, първо намери нов дом за животинките, а после
когато се почустваш освободена от ангажименти към тях,
тогава вземай решения какво да правиш.
Според мен си силно ограничена от тях в момента и хем не смееш
да ги оставиш...хем нямаш свободата да пътуваш....   :-[
( това не е за 30 г. млада жена - да гледа котки и кучета в къщи,
и да пропусне много срещи и пътувания  - това те обрича в дома)
Естествени минерали и амулети

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #6315 -: Ноември 20, 2010, 06:03:40 pm »
Не разбирам много и не претендирам, само гледам, че Слънцето /сигн АСЦ/ се намира в 4-дом, корените, 3-дом /кратки пътувания, премествания/ се намира във Везни, където сигн.Венера си е на трон, а 9 дом- на далечните пътувания и по-големи престои в чужбина сигн - Марс, също е в 4 дом, мунданния сигн на 9-дом, Юпитер е екзалтирал в Риби /движение, промяна?/ и прави тригон със Слънцето. А Луната в 9-ти дом по начало си е пътница. Тя Лили си каза, че въпроса отразява нейните мисли. Аз виждам желанието й да замине, но не е взела окончателно решение. Не трябва да взима крайни решения според мен. Пък аз казвам, че ще замине, но не че ще остане там...тя просто не е стигнала още до това решение, пък за това се иска да опита да поживее там, за да разбере - къде е плюса и къде е минуса.
П.П. Аз не мога да тълкувам карти, по-скоро отразявам мнение и няква интуиция /ако се включи към дадения момент/ ако мислите ми ви импонират - ок, в противен случай просто ги игнорирайте.

Значи, Слънцето е в Скорпион и неговият диспозитор е Марс, който управлява 4 и 9 домове. Слънцето може да прави тригон с Юпитер като мунданен управител на 9 дом, но това не се потвърждава от другите фактори.....освен това е разходящ...отминал. Марс, обаче, върви към квадрат с Юпитер - управител на 5 дом и точно това ме накара да ми прищрака нещо в главата, че може да я спре да емигрира от България любов. Слънцето след ингреса в Стрелец може да я засили към пътуване и оптимистична нагласа, но нека не забравяме, че и то ще бъде в сходящ квадрат с Юпитер....нищо, че първо ще съвпадне с Меркурий и Марс. Ще й дойдат нови идеи и желания, предполагам ще предприеме пътуване надалеч.....но този Юпитер като У5 не ми излиза от моЗГа.  ;D А пък и след ингреса си от Риби в Овен Юпитер ще квадратира самия У4 - Плутон.....в Козирог в съвпад със СЛВ - силно е свързана кармично с България. Така мисля аз, пък нека се появи Лили. Тя знае най-добре какво иска и чувства.  ;)

« Отговор #6316 -: Ноември 20, 2010, 06:45:36 pm »
На мен пък, когато Юпитер отиде в Овен към 20-тия градус ще ми мине през Хирона и тогаз ще видите едни принцове, едни шейхове, едни пантофки  ;D

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

holanda

« Отговор #6317 -: Ноември 20, 2010, 06:48:18 pm »
На мен пък, когато Юпитер отиде в Овен към 20-тия градус ще ми мине през Хирона и тогаз ще видите едни принцове, едни шейхове,  едни пантофки   ;D

http://www.youtube.com/watch?v=2KHXWMEvYm0&feature=related   :mellow:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #6318 -: Ноември 20, 2010, 06:49:04 pm »
На мен пък, когато Юпитер отиде в Овен към 20-тия градус ще ми мине през Хирона и тогаз ще видите едни принцове, едни шейхове, едни пантофки  ;D

Лелеее, пай се!  ;D Виж и Венерата кога ще мине през Хирона.  ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #6319 -: Ноември 20, 2010, 06:51:06 pm »
Хич не залагайте на това. На мен лятоска ми бяха в/у натални Хирон/Венера и СЛВ  транзитните Юпитер и Уран. Вярно, че децата баха на гости на баба и дядо за известно време :-[ :-[ :-[..ама..толкова.