Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1162895 Прегледи
*

missKapriz

Re:хорарен въпрос
« Отговор #6520 -: Декември 16, 2010, 01:13:39 am »
Дивна,а той колега ли ти е?Питам заради Нептун в 6 дом

*

Divna

• 2478
« Отговор #6521 -: Декември 16, 2010, 01:23:00 am »
Дивна,а той колега ли ти е?Питам заради Нептун в 6 дом

Беше ми миналата година, да. Имаше доста флуиди помежду ни. Аз съм говорила за нас тук.

*

Stella

• 7765
« Отговор #6522 -: Декември 16, 2010, 02:05:52 am »
На въпроса на Синухе:

Управителят на твоя 3-ти дом е в дома на контрагента. Има връзка негативна връзка между господарите на 3-тите домове, което означава "НЕ". Контрагентът не е само един човек, а са много хора или зад него стоят и други. Тука има някакво противоречие - всички планети в 7-ми дом, където е и Меркурий – У1 (управител на питащия) са в квадрат с управителя си, който е в съвпад с Уран. Уран управлява 3-ти дом на контрагента.

Всички негативни аспекти на Меркурий отговарят с „не” на въпроса има ли опасност за личността, представена от 1-ви дом. Повишено внимание към СХОДЯЩИТЕ положителни аспекти на Маркурий, които дават отговор „да”. Обърни внимание на Нептун в твоя 10-ти дом – нещо ми се върти около репутацията. Като се върне в Стрелец, Меркурий ще бъде в секстил с Нептун, но и в заточение. Ще си промениш мнението, ще се наложи да преразгледате някои положения и клаузи, което в никакъв случай не означава провал, може са има допълнително споразумение или пълно изменение на плановете..
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #6523 -: Декември 16, 2010, 02:26:45 am »
Благодаря,мисля че въпросната личност ще отхвърли предложението или ще промени нещо.
Хорара не беше за мен  ;)

Дай обратна връзка, като има развитие по въпроса.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Feia

« Отговор #6524 -: Декември 18, 2010, 09:51:48 pm »
Имам хорарен въпрос. Ще ми помогне ли В. М. (името му) да постигна целите си в областта на психотерапията и препрограмирането на  вредните модели на поведение и мислене?

*

Divna

• 2478
« Отговор #6525 -: Декември 18, 2010, 09:58:22 pm »
Хело, тоя човек приятел ли ти е?

*

Feia

« Отговор #6526 -: Декември 18, 2010, 10:01:33 pm »
Хело, тоя човек приятел ли ти е?

Приятел ми е във Facebook отскоро. Но преди това съм го виждала само веднъж на едно изложение, на което си поговорихме малко, във връзка с изготвянето на мой хороскоп, обаче хорскопа ми го направи друг. Преди малко говорих с него за втори път във Facebook, защото го питах за информация относно сесиите, които прави. Не бих казала, че ми е приятел, защото съм го виждала само веднъж и не сме говорили много.

*

Divna

• 2478
« Отговор #6527 -: Декември 18, 2010, 10:06:46 pm »
Ти го възприемаш навярно като приятел. Той ще е готов да ти помогне, но дали ще успее е друг въпрос.
Целите да не би да имат тясна връзка с любовно-сексуалното поведение?

*

Feia

« Отговор #6528 -: Декември 18, 2010, 10:10:44 pm »
Ти го възприемаш навярно като приятел. Той ще е готов да ти помогне, но дали ще успее е друг въпрос.
Целите да не би да имат тясна връзка с любовно-сексуалното поведение?

Не, нямат! Имат връзка с психотерапията и препрограмирането на ума!

Защо ми задаваш такъв въпрос?

И защо се съмняваш в това, че ще ми помогне?

« Отговор #6529 -: Декември 18, 2010, 10:13:15 pm »
Фея, според мен хорарът казва, че няма да ти помогне. Ти (Меркурий) си в апликиращ квадрат с него (Юпитер). Той може да е добър специалист (Юпитер в екзалтация, или собствен знак - зависи как го разглеждате), но ти си под негова власт в заточение. От Фроули си спомням, че за да се осъществи взаимодействие между две лица в хорара, трябва планетите, сигнификатори на лицата да са добре поставени и да има (положителен) аспект между тях. Той е добре поставен, но не и ти, според хорара. Може би не си готова за терапията му или... не знам. Луната (твоя У3 - твоите инициативи) е добре поставена в 12тия ти дом, но й предстои квадрат с Нептун в 10тия ти дом - дома на твоите успехи. Освен това неговите инициативи, начинът, по който той действа (Сатурн) може и да ти харесва на пръв поглед (Сатурн в твоя 5ти дом), но е в апликиращ квадрат с Марс - твоя У12 - на подсъзнателно ниво може да те подразни.
Но нищо не ти пречи да опиташ, да го проучиш.
« Последна редакция: Декември 18, 2010, 10:17:55 pm от Mirabella »

*

Divna

• 2478
« Отговор #6530 -: Декември 18, 2010, 10:14:14 pm »
Базирам се от позицията на планетите и аспектите между тях.

*

Feia

« Отговор #6531 -: Декември 18, 2010, 10:18:46 pm »

Освен това неговите инициативи, начинът, по който той действа (Сатурн) може и да ти харесва на пръв поглед (Сатурн в твоя 5ти дом), но е в апликиращ квадрат с Марс - твоя У12 - на подсъзнателно ниво може да те подразни.

Наистина едно нещо в него ме дразни - това, че на външен вид ми напомня на един човек от миналото, който ми е неприятен.

Обаче като че ли се чувствам спокойна с него и мога да му споделя моите проблеми.

Значи казваш, че няма да ми помогне?

Базирам се от позицията на планетите и аспектите между тях.

И ти ли смяташ, че няма да ми помогне?

Като пускам тук хорари с въпрос за този или онзи специалист, все ми казвате,че нямало да ми помогнат. Много разочароващо!

« Отговор #6532 -: Декември 18, 2010, 10:24:49 pm »
Не, аз само се опитвам да разчета хорара. Според мен хорарът казва "не". Но виж, може би аз не го чета както трябва. Това е просто едно мнение. Нека се включат и др. хора. И все пак това е само един хорар. Ако има начин да видиш натала му, да си направиш синастрия с него, за да добиеш по-добра представа как взаимодействате.

*

Divna

• 2478
« Отговор #6533 -: Декември 18, 2010, 10:25:52 pm »
Хело, съжалявам наистина, но не виждам, че този човек ще е в състояние да ти помогне. Това не ти пречи обаче да опиташ. Пък и не ми се връзвай на мен толкова. Не съм специалист по хорарни карти. Изчакай да видиш другите, какво ще ти кажат.

« Отговор #6534 -: Декември 18, 2010, 10:35:28 pm »
Ако човек сам не си помогне, никой не може да му помогне. Промените стават с опитване и настойчивост и не от първи път.Когато човек има проблем опитва всякакви начини среща се с ввсякакви специалисти, все някой ще му пасне. Изхождам от личен опит, не го приемай за заяждане.
Колкото до хорара, Меркури У1 ретрограден в 0гр сменя знак-пак си в колебания. Гаранции никой не може да ти даде за каквото и да било, просто отиваш и преценяваш.
И навсякъде се плаща за консултация, все по някакъв начин ще ти е от полза.

*

Feia

« Отговор #6535 -: Декември 18, 2010, 10:37:57 pm »

Ако има начин да видиш натала му, да си направиш синастрия с него, за да добиеш по-добра представа как взаимодействате.

Току що си направих синастрия с него и имаме като цяло добри аспекти, обаче щом хорара казва, че няма да стане, няма смисъл...

Единствените ни лоши аспекти помежду ни са мой Сатурн в опозиция на неговите Марс и Слънце,
мой Нептун в квадратура с неговата Венера, негов Нептун в опозиция на моята Венера :rolleyes:
мой Нептун в опозиция на неговия Юпитер.

Добре, тогава ще търся други специалисти, докато открия това, което ми трябва.

Колкото до хорара, Меркури У1 ретрограден в 0гр сменя знак-пак си в колебания. Гаранции никой не може да ти даде за каквото и да било, просто отиваш и преценяваш.
И навсякъде се плаща за консултация, все по някакъв начин ще ти е от полза.

Имам известни колебания във връзка с него, но сега няма да ги казвам, защото вече няма значение. Какво значение има цената, ако това, което ще получиш ще промени живота ти към по-добро!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6536 -: Декември 18, 2010, 10:42:38 pm »
Фея, нека ти припомня, че ти съвсем наскоро зададе въпрос дали е подходящо за теб да се подложиш на психотерапия. Ще ти отговоря с това, защото нещата и хорарите ти са свързани, а шест месеца дори не са минали. Така пита ти тогава - в рамките на даден период.        

Feia, твоят сигнификатор има добри аспекти с управителите на два от психичните домове, но в случая според мен най-важен е този на здравето, мисля, че няма пречки да го сториш щом си решила, но е напълно възможно като краен ефект да не те задоволи напълно. Тоест очакванията да са ти по-големи за това, което ще стане всъщност и ще постигнеш за себе си.

Аспектите на Луната не всички са хубави, които предстоят. Освен да е някакво забавяне, отлагане...Може да се сблъскаш с някои тайни страхове и проблеми на психиката, каквато е целта, но бъди готова да не позволиш сериозно да те разтресат, да намериш сили да се справиш с тях.

За днешния хорар:

Нищо му няма на специалиста, добре си е, ти си тази, която не е решила. Сигнификаторът ти е ретрограден! Още малко време ще ти трябва, за да си изясниш на себе си и да пристъпиш към действия.

Квадратът между вас не е непременно лош фактор, тъй като той е предстоящ. Тоест това най-вероятно сочи, че ти може да имаш спънки, ако се решиш при този човек да отидеш, може и съвсем да не отидеш при него в крайна сметка. Това не показва какъв човек и специалист е той, както и дали би ти помогнал. В неговите възможности е, ако ти се решиш на тази стъпка. А ти не си решила. Колебанията ти са от самото начало, с първия хорар още.

Ще се допълня след малко, ако има с какво, гледам картата.    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #6537 -: Декември 18, 2010, 10:45:47 pm »
Докато нещо не опиташ няма как да разбереш дали ще ти допадне.. все едно гледаш ябълка..каквато и да е на външен вид, докато не я опиташ може само да предполагаш дали е кисела, колко е кисела..и т. н. Трябва да я вкусиш за да прецениш, но дори да не ти хареса и хвърлиш остатъка ще знаеш, че точно този вид няма да си купиш повече.
Това исках да кажа.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #6538 -: Декември 18, 2010, 10:52:26 pm »
Хело, според мен се срещни с него и  тогава вземи решение.Предстои  секстил на Луната с Юпитер - ти и той .Слънцето в негов 1 дом  е и твой У4 края на нещата- мисля,че след срещата ти с него ще можеш да прецениш по-ясно .Секстил на Луната с Уран /твой У10 - успешния изход/ В последствие Меркурий и Слънцето ще съвпаднат.Макар ,че Меркурий принципно не се чувства добре в знака на Юпитер ,в начални градуси е - не е наясно.След време ще ти се проясни - и Луната ще влезе в твоя знак.

И аз щях да ти пиша това,което Таис е написала - никой не може да ти помогне по-добре от теб самата.Не разчитай на това хорара да ти каже как да постъпиш,не може да знаеш преди лично да си видяла и усетила човека :blink:

« Отговор #6539 -: Декември 18, 2010, 11:00:22 pm »
Скоро на моя много близка и бе поставена най-страшната диагноза.. Не съм задавала никакви хорари за това този, или онзи дали ще помогне-ходехме и си правехме преценки. Така че и ти започни лично да се срешаш с тези, които мислиш, че могат да ти помогнат да се справиш с проблема. Убедена съм, че ще го откриеш, може да не е от първия път, но все от всяка среща може да ти се окаже полезна, по един или друг начин.