Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163483 Прегледи
*

Feia

Re:хорарен въпрос
« Отговор #6540 -: Декември 18, 2010, 11:04:16 pm »

Така че и ти започни лично да се срешаш с тези, които мислиш, че могат да ти помогнат да се справиш с проблема. Убедена съм, че ще го откриеш, може да не е от първия път, но все от всяка среща може да ти се окаже полезна, по един или друг начин.

Ще помисля по въпроса.

Добре, благодаря, че гледахте хорара.

*

perla

• *
  • 73
« Отговор #6541 -: Декември 18, 2010, 11:59:14 pm »
Имам хорарен въпрос. Ще ми помогне ли В. М. (името му) да постигна целите си в областта на психотерапията и препрограмирането на  вредните модели на поведение и мислене?

НЕ.

*

Feia

« Отговор #6542 -: Декември 19, 2010, 12:17:44 am »
От известно време се чудя кой е най-лесният и бърз начин чрез астрологията да разбера работата с кой човек ще ми донесе успех, ако трябва да избирам между няколко човека. Нещо като елективна астрология, но не за определяне на най-подходяща дата, а на най-подходящ човек.

Не мисля, че синастриите са достатъчни.  :rolleyes:

« Отговор #6543 -: Декември 19, 2010, 12:26:46 am »
От известно време се чудя кой е най-лесният и бърз начин чрез астрологията да разбера работата с кой човек ще ми донесе успех, ако трябва да избирам между няколко човека. Нещо като елективна астрология, но не за определяне на най-подходяща дата, а на най-подходящ човек.

А може би това ти е проблема, да търсиш бърз и лесен начин-няма такъв. Самата терапия не е лесна и няма как някой да ти помогне лесно. Това е много мъчителна и продължителна работа ..и трябва да имаш доверие на човека с който ще работиш.
Хорарите няма да ти помогнат миличка, най-искрено ти го казвам. И повярвай ми знам за какво говоря.

*

Feia

« Отговор #6544 -: Декември 19, 2010, 12:52:20 am »

И повярвай ми знам за какво говоря.

Така ли!  :rolleyes:

От личен опит ли?

« Отговор #6545 -: Декември 19, 2010, 01:18:12 am »
Личен опит нямам, но дори да имах за всеки е индивидуално, и едва ли би ти помогнало в решението.
Затова мисли сама и сама взимай решенията, за да си носиш отговорността, за резултата..какъвто и да е той :blink:

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #6546 -: Декември 19, 2010, 01:24:20 am »

Да ти предложа един по-лесен начин - пишеш на 2 лисчета  да и не/или имената им / ,съсредоточавш се,помолваш за съдействие Велената  и теглиш .Няма смисъл да усложняваш толкова нещата. 

*

Feia

« Отговор #6547 -: Декември 19, 2010, 01:33:17 am »

Не мисля, че синастриите са достатъчни.  :rolleyes:

Да ти предложа един по-лесен начин - пишеш на 2 лисчета  да и не/или имената им / ,съсредоточавш се,помолваш за съдействие Велената  и теглиш .Няма смисъл да усложняваш толкова нещата.  

Това ми харесва! Ще напиша имената им на листчета и ще тегля листче!!!

;D

Освен, ако не се окаже, че подходящият изобщо не е сред написаните!

;D

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #6548 -: Декември 19, 2010, 01:41:08 am »
Е ,тогава първо тегли изобщо дали да ходиш по психотерапевти  ;)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6549 -: Декември 19, 2010, 01:42:45 am »
Хело, ако в този сайт няма астролози, на които да се довериш, как се доверяваш на тукашните тълкувания на хорарите ти?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #6550 -: Декември 19, 2010, 01:52:05 am »
Feia възможно ли е да споделиш някой от тези вредни модели на поведение и мислене?Кой ти ги определи и как ги определи?

*

Feia

« Отговор #6551 -: Декември 19, 2010, 01:52:41 am »
Feia възможно ли е да споделиш някой от тези вредни модели на поведение и мислене?Кой ти ги определи и как ги определи?

Не!

« Отговор #6552 -: Декември 20, 2010, 08:56:36 pm »
Този следобед имам устен изпит и ако си го взема няма да се явявам на писмен януари,та въпроса ми е ''Ще си взема ли изпита този следобед?''

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6553 -: Декември 20, 2010, 09:01:18 pm »
Не искам да ти създавам предварителна нагласа, но в тази карта сигнификаторът на въпроса (изпитът) е ретрограден и изгорен, Луната също дава указания за естеството на въпроса (в Близнаци и 3 дом) и е в сходяща опозиция с ретро Меркурий. Ако питаше за поправителен, по щеше да е в твоя полза ретроградието.
Но все пак се подготви добре, бъди уверена. Не изпадай в колебание, за да не си глътнеш граматиката, както се казва, по време на събеседването с преподавателя.
Инак основният ти сигнификатор (Марс) е много силно поставен - в екзалтация и близо до МС. Овен на АС също говори за това, че трябва да се действа уверено, без колебание. Желая ти успех.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #6554 -: Декември 20, 2010, 09:02:26 pm »
Добре,благодаря!
Ще докладвам довечара какво е станало  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6555 -: Декември 20, 2010, 09:05:47 pm »
И още нещо.
Ако гледаме преподавателя по 7 дом, негов сигнификатор (Сатурн) е много силно поставен, но и твоят (Марс) също. Между тях обаче има сходяща квадратура.  :-\
Ако гледаме обаче изгорения ретро Меркурий в Стрелец в 9 дом, има ли вероятност устното препитване да се отложи поради непредвидени обстоятелства или да ви препитва друг преподавател, а не този, който първоначално е планиран?
Луната (косигнификатор на въпроса) има сходяща квадратура с Юпитер, управляващ 9 дом и естествен сигнификатор на висшето образование и преподавателите във ВУЗ.

Едит: Някой може би ще каже, че Сатурн в 7 дом дава забрана за тълкуване. Според мен обаче той може да бъде сигнификатор на преподавателя (възрастен човек, респектиращ, учен, с титли), наред с Венера (У7). Дори ако гледаме преподавателя по 9 дом, а не по 7ми, Луната има сходящ квадрат с управителя му (Юпитер).
« Последна редакция: Декември 20, 2010, 09:11:52 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #6556 -: Декември 20, 2010, 09:16:27 pm »
Ами засега изпита не е отложен,а и би било доста неприятно,ако стане така,защото сме на групи по 6 човека,по 45 минути на група,което значи по 9 минути на човек.Надявам се,че няма да се отложи,тъй като няма много време за изпитване,само този следобед и другите утре сутрин.
Иначе даскала е възрастен наистина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6557 -: Декември 20, 2010, 09:19:16 pm »
А по какъв учебен предмет е изпитът, забравих да питам?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #6558 -: Декември 20, 2010, 09:26:14 pm »
А по какъв учебен предмет е изпитът, забравих да питам?  :blink:

Ами казва се технология на аудиовизуалните медии - относно осветлението,снимките,озвучаването,технологиите за записване на картини и звуци- не мога много да го опиша,но нещо от сорта е.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6559 -: Декември 20, 2010, 10:55:45 pm »
Обаче има още нещо, което забравих да споделя и излязох, сега се връщам.
Сигнификаторите на преподавателя са два - Венера като У7 и Сатурн като елемент на 7 дом.
И ако Сатурн, намиращ се по-близо до ДС, показва какъв е този човек по принцип, т.е. неговият обществен статус и имидж, Венера като по-бърза планета може да дава информация за настроението му по време на изпита, за неговата нагласа. Да не стане така, че днес може да се окаже в не много ведро настроение?
Дай обратна връзка, след като мине изпитът, Целувке.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.