Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169969 Прегледи
*

missKapriz

Re:хорарен въпрос
« Отговор #6560 -: Декември 20, 2010, 11:02:07 pm »
и на мене ми се струва,че отговора е НЕ

*

Divna

• 2478
« Отговор #6561 -: Декември 20, 2010, 11:49:27 pm »
Момичета, имам един наболял въпрос, който е: Ще успея ли да си взема платната от бившия?

След раздялата ни, при него останаха повече от 20 големи платна, които бях рисувала през последните години. Изглежда той е решил да си ги запази, защото не желае да ми ги връща. Ще се наложи ли да ползвам адвокат за тази цел? Или ще решим "проблема" по цивилизован начин?

Благодаря ви предварително!

*

missKapriz

« Отговор #6562 -: Декември 21, 2010, 12:36:10 am »
Предстоящата опозиция Луна/слънце не е добър знак.Преди това ще направи опозиция с диспозитора си,който е и У4.
Луната е У5-мисля,че картините ти са по 5 дом,а Слънцето е сигнификатор на бившия.Освен това предстои квадрат Луна/Уран,т.е.ти.
Обаче успокояващото е,че твоята собственост-Марс е добре поставен,което може да означава,че картините са в сигурни ръце все пак,доколкото е уместно да се каже това в тази ситуация.
Венера като ествествен сигнификатор на произведенията на изкуството е поставена зле в Скорпион,но в крайна сметка ще направи тригон с Уран .
На луната и предстои и тригон с Нептун на К1

По картата се вижда колко си наранена от постъпката му,може и да си плакала даже,но също и си доста гневна и няма да се спреш пред нищо заради картините си.Може би те имат за теб не само морална и емоционална,но и не малка финансова стойност
В заключение мисля,че доста ядове  ще имаш покрай картините,но поне някои от тях ще си вземеш

*

missKapriz

« Отговор #6563 -: Декември 21, 2010, 12:40:26 am »
Обаче като гледам ,че бившия е представен от ретро Меркурий-той сякаш съжалява за това,което е направил,може би от обида или наранена гордост.
Имали ли сте разговор заради картините преди 2 дена или преди 2 месеца?Може би тогава ти е казал,че няма намерение да ги връща?

*

Divna

• 2478
« Отговор #6564 -: Декември 21, 2010, 12:49:47 am »
Много ти благодаря, Мис Каприз!

Така е, картините са като мои деца, които са в дома му. Няма как да се чувствам добре при тоя факт.
За един творец картините имат много по-голяма стойност от финансова облага. Там съм вложила душата си.
Явно няма да имам избор и ще се наложи да ползвам услугите на адвокат.

ПП: Имахме писменна комуникация преди около 10-14 дни. До никъде не успях да реша въпроса. Той няма никакво намерение да ми ги върне.

*

Stella

• 7765
« Отговор #6565 -: Декември 21, 2010, 12:58:20 am »
Този следобед имам устен изпит и ако си го взема няма да се явявам на писмен януари,та въпроса ми е ''Ще си взема ли изпита този следобед?''

Картата е нерадикална- Сатурн в 7-ми дом. Отговорът може да е най-неочакван. Според мен по-скоро "не", но силно се надявам да споделиш, че си го взела. Моята дъщеря си взе един изпит по ретро Меркурий и пълнолуние, но той си беше поправителен.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6566 -: Декември 21, 2010, 01:00:07 am »
Интересно ще е наистина, ако вземе изпита успешно, въпреки необлагонадеждаващите показатели в хорара. И аз чакам с нетърпение да разбера резултата.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #6567 -: Декември 21, 2010, 01:07:31 am »
Момичета, имам един наболял въпрос, който е: Ще успея ли да си взема платната от бившия?

След раздялата ни, при него останаха повече от 20 големи платна, които бях рисувала през последните години. Изглежда той е решил да си ги запази, защото не желае да ми ги връща. Ще се наложи ли да ползвам адвокат за тази цел? Или ще решим "проблема" по цивилизован начин?

Нещо не ми изглежда да стане тая работа. Накъдето и да погледна, аспектите са все разходящи.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #6568 -: Декември 21, 2010, 01:09:41 am »
Благодаря, Стела!

« Отговор #6569 -: Декември 21, 2010, 01:47:32 am »

Дивна,картата наистита е показва колко си емоционално обвързана с въпроса,който задаваш,но пък и говори,че ще се наложи да опиташ първоначално с посредничеството на приятели (и двата управителя на 9-ти дом са в 11-ти-дори може да си платиш за помоща),след което може би ще опреш до услугите на адвокат-Венера е на куспидата 8-9-ти дом,а и е у3 и у8 (притежанията на другите),а и у10 Юпитер е в твой 1-ви дом-със съдебно решение ще си връщаш картините като че ли.Другите аспекти бяха посочени от Мис Каприз,но разположението на Луната (сигнификатор на въпроса ти) не ми харесва, а единствения и хубав сходящ аспект е тригона с Нептун,но пък Нептун е управител на 1-ви итнерсептиран дом,което отново ме кара да си мисля че таиш напразни надежди относно цивилизовано уреждане на нещата.Може би си имала някакъв шанс да се пребориш Луна в разходящ тригон със Сатурн у1.
ПС.Луната разположена в 4-ти и у5 може пък да означава и изхода от ситуацията,че картините ще се върнат в дома ти!Пожелавам ти успех! :58:
Докато дишаш...надявай се!

*

Divna

• 2478
« Отговор #6570 -: Декември 21, 2010, 01:53:42 am »
Благодаря, Маригадже!

Ще изчакам да минат празниците и ще наема адвокат. Не виждам вече друго решение.

« Отговор #6571 -: Декември 21, 2010, 02:58:50 am »
Интересно ще е наистина, ако вземе изпита успешно, въпреки необлагонадеждаващите показатели в хорара. И аз чакам с нетърпение да разбера резултата.  :blink:

Благодаря ви за отговорите!!!
Скъса ме,много съм ядосана,толкоз учих,за да ме скъса и то толкоз нелепо,все тъпи въпроси ми задаваше,трудни,докато примерно въпрос,който знам и другите докато не отговарят и тъкмо да стигне до мен и момичето пред мен отговаряше и на мен разбира се после някъв супер тъп въпрос,дето го няма в записките  :41: :41: :41:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6572 -: Декември 21, 2010, 03:01:37 am »
Скъса ме,много съм ядосана,толкоз учих,за да ме скъса и то толкоз нелепо...

Значи наистина не е бил на кеф - вторият му сигнификатор е в знак на заточение (Венера в Скорпион).
Което потвърждава предположението ми, че совите не са това, което са - Сатурн в 7 дом не винаги е показател за нерадикалност и забрана за тълкуване.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #6573 -: Декември 21, 2010, 03:03:40 am »
Скъса ме,много съм ядосана,толкоз учих,за да ме скъса и то толкоз нелепо...

Значи наистина не е бил на кеф - вторият му сигнификатор е в знак на заточение (Венера в Скорпион).
Което потвърждава предположението ми, че совите не са това, което са - Сатурн в 7 дом не винаги е показател за нерадикалност и забрана за тълкуване.

Не,че не беше на кеф,просто си избираше на кой к'ъв въпрос да зададе,от 6 човека от наща група,мина само 1,а аз дето учих толкоз  :(

*

missKapriz

« Отговор #6574 -: Декември 21, 2010, 03:08:13 am »
ЛастКисс,казваш,че аха да ти се падне лесен въпрос и хоп-следващия,а той не е от тези,които знаеш.Тази ситуация предполагам обяснява тригона на Луната с Нептун и веднага след това квадрата и с Уран.И в крайна сметка Луната прави опозиция към Меркурий,У3,който е ретро-ясно беше,че изпита няма да бъде взет и ще се наложи повторение.
Другия път повече късмет!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6575 -: Декември 21, 2010, 03:10:11 am »
Сигнификаторът на въпроса е ретрограден и изгорен.
Може би ако ставаше въпрос за поправка, ретроградността щеше да проработи в друга насока.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #6576 -: Декември 21, 2010, 03:12:15 am »
Е,то не е край това,то беше ако го вземеш сега да не ходиш на редовния изпит януари,но все пак се ядосвам,щото знам,че учих.

*

Stella

• 7765
« Отговор #6577 -: Декември 21, 2010, 03:54:50 am »
Интересно ще е наистина, ако вземе изпита успешно, въпреки необлагонадеждаващите показатели в хорара. И аз чакам с нетърпение да разбера резултата.  :blink:

Благодаря ви за отговорите!!!
Скъса ме,много съм ядосана,толкоз учих,за да ме скъса и то толкоз нелепо,все тъпи въпроси ми задаваше,трудни,докато примерно въпрос,който знам и другите докато не отговарят и тъкмо да стигне до мен и момичето пред мен отговаряше и на мен разбира се после някъв супер тъп въпрос,дето го няма в записките  :41: :41: :41:

Съжалявам много. Сатурн в 7-ми беше в квадрат с твоя сигнификатор.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6578 -: Декември 21, 2010, 03:57:49 am »
Тя картата май беше нерадикална.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.