Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163711 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:хорарен въпрос
« Отговор #6600 -: Декември 24, 2010, 02:32:01 am »
Аз мисля, че няма какво толкова да се притесняваш от евентуалната среща, поне на основните сигнификатори предстоящите аспекти са добри.
Макар да си скептична сега може да имаш приятни моменти и наистина се вижда някаква силна обвързаност и важност в отношенията ви, може да се изчистят минали неща, но не вярвам всичко това да ти се отрази зле.

Не мога да помогна с решение дали да пътуваш, но от картата аз си правя извод, че между вас ще има контакт рано или късно. Ще се видите. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6601 -: Декември 24, 2010, 02:46:24 am »
Аз мисля, че няма какво толкова да се притесняваш от евентуалната среща, поне на основните сигнификатори предстоящите аспекти са добри.
Макар да си скептична сега може да имаш приятни моменти и наистина се вижда някаква силна обвързаност и важност в отношенията ви, може да се изчистят минали неща, но не вярвам всичко това да ти се отрази зле.

Не мога да помогна с решение дали да пътуваш, но от картата аз си правя извод, че между вас ще има контакт рано или късно. Ще се видите. 

Аз не искам да вземете решението вместо мен...И ТИ :wub: и АУРОРА  :wub: ме познавате....И двете сте били винаги много точни в моите хорари...., въпроса е да ми подскажете посоката....Привличането е от години....това е мъж с богата колекция , с огромни възможности и невероятен потенциал.....Аз винаги съм бягала...., а той е хищник...,отличен ловец....
Ако изпратя писмо , дали няма да е по-добре? :'( :'( :rolleyes: Просто разсъждавам... :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #6602 -: Декември 24, 2010, 02:53:36 am »
Сякаш въпроса ти не е дали да пътуваш,а има нещо друго.Най-точно може да се отговори,ако въпроса е максимално конкретен.Другия вариант е да се разгледа картата с часа на срещата,ако има уговорен точен час,за да се види какво би произтекло от тази среща.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6603 -: Декември 24, 2010, 02:55:51 am »
Сякаш въпроса ти не е дали да пътуваш,а има нещо друго.Най-точно може да се отговори,ако въпроса е максимално конкретен.Другия вариант е да се разгледа картата с часа на срещата,ако има уговорен точен час,за да се види какво би произтекло от тази среща.

Давай събитийна карта....13:00 Пловдив...24.12.2010...

Сърдечно ти благодаря! :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #6604 -: Декември 24, 2010, 03:22:34 am »
Загазила си :57: :72:
Луна в 5 дом;;ектил между У1 и У7,секстил У5/У7 ;D
Но мисля,че по-добрия вариант е да не ходиш ти,дъщеря ти ще свърши каквото има за вършене.
А каквото е писадо да става,ще става :P
Извинявам се,че не се обосновавам в ефир,но нямам време-свекърва ми е на гости-обръщам и внимание :leos:

*

Марая

• 28287
« Отговор #6605 -: Декември 24, 2010, 03:28:09 am »
Загазила си :57: :72:
Луна в 5 дом;;ектил между У1 и У7,секстил У5/У7 ;D
Но мисля,че по-добрия вариант е да не ходиш ти,дъщеря ти ще свърши каквото има за вършене.

А каквото е писадо да става,ще става :P
Извинявам се,че не се обосновавам в ефир,но нямам време-свекърва ми е на гости-обръщам и внимание :leos:

:-[ :-[ :72: Знам и не е от вчера.... :-[ :-[ И не минава , като коняка е.... ;D
И аз така мисля , че пътува сама.... ;D
С това никак не искам да възбуждам още повече апетита му.... :-[...., но ...... :unsure:

*

missKapriz

« Отговор #6606 -: Декември 24, 2010, 03:29:18 am »
сега погледнах и пуървата карта-и от там се вижда,че не трябва да пътуваш
сатурн е в 3 дом,у3 е ретро,ако пък вземем 9 дом за предстоящото пътуване-нептун е в съвпад с хирон-ще донесе болка и неудовлетворение
голяма отговорност поемам,дано не объркам нещо,но отново отговора ми е НЕ,не пътувай

*

Марая

• 28287
« Отговор #6607 -: Декември 24, 2010, 03:31:13 am »
сега погледнах и пуървата карта-и от там се вижда,че не трябва да пътуваш
сатурн е в 3 дом,у3 е ретро,ако пък вземем 9 дом за предстоящото пътуване-нептун е в съвпад с хирон-ще донесе болка и неудовлетворение
голяма отговорност поемам,дано не объркам нещо,но отново отговора ми е НЕ,не пътувай

:kissd: Няма да пътувам! Ще я изпратя нея.... ;D
Качи събитиината карта да я видя... ;D ;)

*

missKapriz

« Отговор #6608 -: Декември 24, 2010, 03:33:34 am »
 среща в Пловдив

*

Марая

• 28287
« Отговор #6609 -: Декември 24, 2010, 03:40:36 am »
Трябва да съм луда да тръгна....в това е силата на астрологията :o ;D ;)

Няколко точни аспекта: Тр. Луна тригон мое слънце , точен секстил на венера с моя марс...При него луната е в точен аспект с неговия меркурий...Ужас, много е буквална астрологията....Що ли търся понякога под вола теле? :rolleyes: :-\

« Отговор #6610 -: Декември 24, 2010, 09:14:24 pm »
Здравейте,
отново се обръщам за помощ към Вас. Преди извесно време (2 седмици) пуснах хорарен въпрос за отшеният ми с едн мъж. Отговорът беше, че ще има още среши с мъжа и към 15-20 да чакам известие от мъжа. Така и стана :) дойде си, обади ми се видяхме се. Но това което ме притесни ( аз найстина го харесвам)  - видяхме се , покани ме в тях, пихме кафе ( 4 часа) и нищо... дори не се опита да ме целуне... може би не възприема само като приятелка или аз се вманиячавам.
Направих нова карта с зададен въпрос по малко по- различен начин. Незнам дали може, нали хорарния въпрос важи 3 месеца, но пък може би това е промяна в обстоятелствата.
Моля Ви  за помощ :blink:

http://izpepelqvashta.snimka.bg/other/nov.555497.21846953

В същия албум е и предихната карта.

Много моля за помощ

« Отговор #6611 -: Декември 24, 2010, 09:56:05 pm »
Изпепеляваща,а какъв е новия въпрос?Никъде не си го споменала,освен ако не е същия,като предишния,но нали си писала,че е малко по-различен.
Аз не разбирам много от хорари,знам принципа по който се разглеждат,но по темата мога да ти кажа не астрологично,че може би трябва да го караш малко по-спокойно,всъщност не помня до колко се познавате с този човек,но може би му трябва малко време,не го притискай,не те е целунал,еми другия път повече,има хора,които осмислят нещата първо в главата си и чак после действат,така че спокойно...опознайте се още малко и каквото дойде!
Успех!  :blink:

« Отговор #6612 -: Декември 24, 2010, 09:58:11 pm »
Да знам, че малко пресирам нещата ама така го усещам... Въпросът е Иска ли връзка с мен този човек (назовавам по име).

« Отговор #6613 -: Декември 24, 2010, 10:00:14 pm »
Аз принципа на хорарните въпрси го знам горе долу, но винаги когато го направя това което аз си мисля и после това, което ми напишете тък е  различно  ;)

*

Feia

« Отговор #6614 -: Декември 24, 2010, 10:31:38 pm »
Аз пак имам същия въпрос, обаче този път за друг човек.  ;D Интересното е, че всеки път се пада асцендент Близнаци и заради това позицията на планетите е почти същатта.  :rolleyes:

Странното е, че всеки път Нептун се пада на МС. Не знам дали това означава заблуда или е свързано с лечението?  :unsure:

Ще ми помогне ли психоложката за която си мисля (и и казвам името) за това, което ме интересува?

*

Feia

« Отговор #6615 -: Декември 24, 2010, 11:01:14 pm »
Някой ще погледне ли да каже "Да", "Не"?

Какъвто и да е отговора!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6616 -: Декември 24, 2010, 11:39:55 pm »
Ще ми помогне ли психоложката за която си мисля (и и казвам името) за това, което ме интересува?

Засега по скоро не, тъй като твоят сигнификатор е ретрограден и е в квадрат с нейния сигнификатор. Макар че този квадрат е малко под въпрос, защото Меркурий символично се "оттегля" поради ретроградно движение, така че е възможно впоследствие да си промениш намеренията и да не се срещнеш с въпросната психоложка.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

« Отговор #6617 -: Декември 24, 2010, 11:48:13 pm »

Засега по скоро не, тъй като твоят сигнификатор е ретрограден и е в квадрат с нейния сигнификатор. Макар че този квадрат е малко под въпрос, защото Меркурий символично се "оттегля" поради ретроградно движение, така че е възможно впоследствие да си промениш намеренията и да не се срещнеш с въпросната психоложка.

Тюююю

Добре, благодаря Лили!  :blink:

То аз и сега се съмнявам за нея.

По-нататък, като избирам измежду други, пак ще задавам същия въпрос.  :P ;D

Ще помоля Вселената да ми прати отговор за най-подходящият човек.  ;D

« Отговор #6618 -: Декември 24, 2010, 11:48:30 pm »
Feia, мисля, че отговорът е "по-скоро не". Първо, ти си в знак на заточение (ретрото не пречи, може да се връщаш към стар проблем, може да значи, че ти трябва време да обмислиш). После, когато Меркурий стане директен, ще направи квадрат с Юпитер (психоложката). Самият негативен аспект също не мисля, че е най-лошото, но тя е в екзалтация (силна позиция), а ти - не. Т.е. ще има възможност за взаимодействие помежду ви, но дали на теб ще ти даде желаниете резултати, е под въпрос. Твоите намерения за изследване на дълбините на душата ти и лечение с помощта на психоложката са сериозни - У3 в Козирог в апликиращ аспект с твоя У6 Плутон, Луна в апликиращ секстил с У8. Още на Луната й предстои квадрат с Венера - твой У12 или неен У6 - сигулна ли си, че методите й на лечение ти допадат? Последният аспект на Луната е опозиция с Нептун и Хирон. На Нептун му предстои и квадрат с твоя У12, който също е в заточение. Имаме предстоящи негативни аспекти на Луната с твоя У12 и Нептун. Мисля, че по-скоро ще разчовъркаш стари рани, без да ги излекуваш в момента (опозиция Луна-Хирон). Това е моето непрофесионално мнение. ;)

P.S. Може ли като избираш Меркурий за свой сигнификатор, да изчакаш да влезе във Водолей - поне да е по-силно есенциално представен. ;) :wub:

*

Feia

« Отговор #6619 -: Декември 24, 2010, 11:52:12 pm »

P.S. Може ли като избираш Меркурий за свой сигнификатор, да изчакаш да влезе във Водолей - поне да е по-силно есенциално представен. ;) :wub:

Аз не се и замислям, а пускам въпрос, когато го намисля и е подходящ момента! Даже не знам кой ми е сигнификатора, понеже изобщо не съм изучавала хорарна астрология.

Значи ще трябва да се чака до февруари?

Хубаво! Трябва малко търпение по Сатурн.