Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169111 Прегледи
*

Feia

Re:хорарен въпрос
« Отговор #6660 -: Декември 26, 2010, 07:31:31 pm »
Фея, картата ти е не е актуална. Грешно си въвела данните. 

Вярно! Добре че забеляза! Въвела съм за януари.

Feia, имай малко уважение и изчаквай. Не мислиш ли, че е много нахално преди да сме разгледали хорара на Марая да качваш твоя карта? :rolleyes:

Който иска ще гледа на която карта иска! Аз не мога да чакам!

Ако не можеш да чакаш, мога да ти предложа доста по-бърз вариант, отколкото да пишеш във форума. Най-бързо става с платените консултации. :blink:

Хич не си загрижена за Марая. Ако беше загрижена, досега щеше да си отговорила на хорарния и въпрос, вместо да се правиш на интересна.

Капиш?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #6661 -: Декември 26, 2010, 07:33:52 pm »

Feia, имай малко уважение и изчаквай. Не мислиш ли, че е много нахално преди да сме разгледали хорара на Марая да качваш твоя карта? :rolleyes:

Ако не можеш да чакаш, мога да ти предложа доста по-бърз вариант, отколкото да пишеш във форума. Най-бързо става с платените консултации. :blink:

Хич не си загрижена за Марая. Ако беше загрижена, досега щеше да си отговорила на хорарния и въпрос, вместо да се правиш на интересна.

Капиш?

С Марая съм била от снощи до 6 часа тази сутрин. Не се изказвай неподготвена ако обичаш...

*

Feia

« Отговор #6662 -: Декември 26, 2010, 07:35:21 pm »
Аз имам същия хорарен въпрос, който задавам от известно време и този път естествено се отнася за друг човек.

Въпросът ми е: Ще ми помогне ли тази специалистка, която намерих в Интернет и която дори не съм виждала на снимка, но и знам името?
 :rolleyes:

(Май наистина трябва да задам въпроса в края на януари.)

.

*

Stella

• 7765
« Отговор #6663 -: Декември 26, 2010, 07:37:13 pm »

Ами Марая да си беше задала въпроса в темата "Изгубени вещи и хора". тука е голям карашик - всеки чака за отговор. И е добре отделните казуси да са систематизирани в отделни теми на определен признак...но както и да е...вече няма значение.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Mia21

• 2502
« Отговор #6664 -: Декември 26, 2010, 07:45:04 pm »
Stella, в която тема и да е качена, след като не се уважаваме и не се изчакваме няма смисъл. Доста често и аз съм се дразнила за мой въпрос как някой изтипосва негова карта и моя хорар отива в небитието. В случая, на дъщеричката на Марая и е по-спешно, защото и документите и са вътре, няма много време за изчакване. В момента следи с нетърпение отговорите.

« Отговор #6665 -: Декември 26, 2010, 07:48:06 pm »
Ще си намеря ли портмонето?
04:09мин.
Бургас

Въпроса е зададен от дъщеря ми...., моля за съдействие....

С Мия 21 сме направо на черешката... :( :( :(

Ще приема , че дъщеря ти задава сама въпроса, поне така го разбрах. Тя  МАрс. ПОртмонето е Юпитер - апликиращ секстил са. Луната също е н апликиращ тригон на МАрс. Би трябвало да е в дома й. На ниско. МОже да е в някакво мокро помещение. ДА провери по дрехи, които е оставила за пране. Някъде до 12 дни трябва да го намери. 
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Feia

« Отговор #6666 -: Декември 26, 2010, 07:50:06 pm »
Stella, в която тема и да е качена, след като не се уважаваме и не се изчакваме няма смисъл. Доста често и аз съм се дразнила за мой въпрос как някой изтипосва негова карта и моя хорар отива в небитието. В случая, на дъщеричката на Марая и е по-спешно, защото и документите и са вътре, няма много време за изчакване. В момента следи с нетърпение отговорите.

Уважавам това, че чака, ама мен някой тука уважава ли ме?

И докога да чакам? Ами, ако никой не отговаря, все ли трябва да чакам?

Самата ти и правиш лоша услуга като продължаваш да спамиш в темата!

;)

И като спомена за платените консултации, кво ревеш, че някой друг е пуснал тук хорарен въпрос, а не дадете пари на платен астролог, а??? Щом чака с нетърпение, по-бързият начин, както казваш, е да си платите!!!

:tongue2:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #6667 -: Декември 26, 2010, 07:54:32 pm »
Feia, който плаща той поръчва музиката, така е в живота. В противен случай стоиш и си мълчиш. Ако те отрази някой-отрази те, без излишни рипаници. Не можеш да имаш претенции.Чакаш си реда, това е.

« Отговор #6668 -: Декември 26, 2010, 08:00:31 pm »
По хорара на Марая. Напълно съм съгласна с Аурора. Друг вариант е гаджето й да намери портмонето и да й го донесе, понеже гледам, че неин У7 е на АС и му предстои тригон с Юпитер.

*

Feia

« Отговор #6669 -: Декември 26, 2010, 08:05:55 pm »
Feia, който плаща той поръчва музиката, така е в живота. В противен случай стоиш и си мълчиш. Ако те отрази някой-отрази те, без излишни рипаници. Не можеш да имаш претенции.Чакаш си реда, това е.

На мен никой не ми плаща, затуй няма да чакам!

;D

На теб Марая плаща ли ти?  :rolleyes:

*

Feia

« Отговор #6670 -: Декември 26, 2010, 08:06:49 pm »
Аз имам същия хорарен въпрос, който задавам от известно време и този път естествено се отнася за друг човек.

Въпросът ми е: Ще ми помогне ли тази специалистка, която намерих в Интернет и която дори не съм виждала на снимка, но и знам името?
 :rolleyes:

(Май наистина трябва да задам въпроса в края на януари.)

Аз ще чакам отговор.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #6671 -: Декември 26, 2010, 08:08:56 pm »
По хорара на Марая
Портмонето е в дома - ще се намери.
Юпитер е в собствен знак в 4-дом, съвпад с ЛФ

Потърсете под компа или до някаква техника
( като пералня ....)

Единствения проблем е кой е  нейния дом - при мама
или при гаджето   ;D
Естествени минерали и амулети

*

Mia21

• 2502
« Отговор #6672 -: Декември 26, 2010, 08:09:54 pm »

;D

На теб Марая плаща ли ти?  :rolleyes:

На тъп въпрос, какъв отговор трябва да дам?

*

Feia

« Отговор #6673 -: Декември 26, 2010, 08:11:31 pm »

;D

На теб Марая плаща ли ти?  :rolleyes:

На тъп въпрос, какъв отговор трябва да дам?

Да си признаеш истината!  ;)

Същото се отнася и за твоите искания - щом не плащаш, ще седиш и ще чакаш, ако някой иска да те отрази! Ама май много тъпо го раздаваш, а? Противоречиш си!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #6674 -: Декември 26, 2010, 08:16:15 pm »
Feia, изглежда ти е нужно малко повече време, за да разбереш какво искам да кажа. Оставям те на спокойствие, за да помислиш върху думите ми.Успех!

*

Stella

• 7765
« Отговор #6675 -: Декември 26, 2010, 08:23:36 pm »

Е, не е вярно, вие като че ли не познавате Хело. На нея и е по-спешно да отиде ....при специалист. :o
Като и помогне специалиста, тогава очаквайте уважение...в момента мисията е невъзможна.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #6676 -: Декември 26, 2010, 08:27:36 pm »
По хорара на Марая и аз мисля, че портмонето ще се намери. Само ми е интересно как тълкувате предстоящата опозиция на Луна с Юпитер?  :-\ Да не се окаже изпрано накрая  :o
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

« Отговор #6677 -: Декември 26, 2010, 08:29:48 pm »
Само ми е интересно как тълкувате предстоящата опозиция на Луна с Юпитер? 

Да се надяваме, че предхождащите положителни асекпекти ще надделеят. Иначе последния аспект на Луната е факт. ТОва е от онези казуси, които са, колкото - да, толкова - не.  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #6678 -: Декември 26, 2010, 08:31:37 pm »
Дано! Остава да стискаме палци и да видим  :blink:
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Stella

• 7765
« Отговор #6679 -: Декември 26, 2010, 08:37:28 pm »
И аз мисля, като Мунлейди, че протномето е в дома и е близо до електроника или битова техника, която работи с вода (Риби). Риби показва още, че е скрито от погледа и няма да го намерите лесно. Уран (който е в съвпад с Юпитер) управлява трети дом - да провери до списания или близо до документи, книги. За всеки случай да види и в гаража/ колата или около водосточни тръби.