Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1164192 Прегледи
*

missKapriz

Re:хорарен въпрос
« Отговор #6700 -: Декември 27, 2010, 12:45:16 am »
картата е нерадикална-ранен Асц и Сатурн в 7 дом

*

Divna

• 2478
« Отговор #6701 -: Декември 27, 2010, 12:46:45 am »
картата е нерадикална-ранен Асц и Сатурн в 7 дом

Видях ги. То все така става с мойте калпави хорари.  :-[
Ще го задам по-късно. ;D

« Отговор #6702 -: Декември 27, 2010, 12:49:39 am »
3-ти дом... :rolleyes: вероятно там трябваше да гледам.... :-\

3-ти дом няма отношение към въпроса  ;)
Защо да няма,Аурора-нали в такси е било портомонето

Но неговия управител не е намесен ;) Няма как да знаем това предварително. Главното в хорара са следните неща: У7ми в съвпад с АС - друг човек във връзка с дъщерята, Юпитер в 4ти - в дома /в случая донесе  е в дома, Риби - далече е, на неподозирано за нея място и ЛФ пак в 4ти.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #6703 -: Декември 27, 2010, 12:52:16 am »
Да,права си за конкретната карта,аз помислих,че по принцип говориш,че трети дом няма отношение към такситата
Абе не знам дали ме разбра ;D

« Отговор #6704 -: Декември 27, 2010, 12:54:48 am »
Да,права си за конкретната карта,аз помислих,че по принцип говориш,че трети дом няма отношение към такситата
Абе не знам дали ме разбра ;D
Аха, ясно  ;)

« Отговор #6705 -: Декември 27, 2010, 01:58:15 am »
Момичета, един въпрос и от мен.  :blink:

Ще ми пристигне ли книгата до края на тази година? Платила съм я. Чакам само да пристигне от Европа.

Благодаря ви предварително!  :58:

Нищо, че не е радикална картата. Аз не съм профи, мога да се пробвам, мога да сгреша. ;D

Мисля, че ще се забави пристигането на книгата. Марс и Юпитер (книгата я гледам по 9-ти дом) са в апликиращ аспект - ще дойде. Но ретро Меркурий в 9-ти, според мен, говори за забавяне. Друга индикация за същото може да е апликиращият квадрат на Марс със Сатурн.

Макар че има още 5 работни дни до края на годината. Има добра възможност да стане. Тъкмо ще проверя на собствен гръб как действат нерадикалните хорари. Нали сме тук, за да се учим. ;)

*

Divna

• 2478
« Отговор #6706 -: Декември 27, 2010, 02:26:59 am »
Момичета, един въпрос и от мен.  :blink:

Ще ми пристигне ли книгата до края на тази година? Платила съм я. Чакам само да пристигне от Европа.

Благодаря ви предварително!  :58:

Нищо, че не е радикална картата. Аз не съм профи, мога да се пробвам, мога да сгреша. ;D

Мисля, че ще се забави пристигането на книгата. Марс и Юпитер (книгата я гледам по 9-ти дом) са в апликиращ аспект - ще дойде. Но ретро Меркурий в 9-ти, според мен, говори за забавяне. Друга индикация за същото може да е апликиращият квадрат на Марс със Сатурн.

Макар че има още 5 работни дни до края на годината. Има добра възможност да стане. Тъкмо ще проверя на собствен гръб как действат нерадикалните хорари. Нали сме тук, за да се учим. ;)

Благодаря, Мирабела!  :58:
В края на годината имам страхотни транзити и си мисля и аз, че ще я получа, затова и пуснах хорар.
Каквото и да стане ще дам обратна връзка.
Браво за смелостта ти! Само така! :blink:

*

missKapriz

« Отговор #6707 -: Декември 27, 2010, 02:37:31 am »
Книгата е по 3 дом-колети и пратки-Ретро Меркурий в 9 дом и предстоящ квадрат луна/меркурий-до тук мисля,че отг е Не.Даже може оещ да не е тръгнала пратката .Но Сатурн в 7 дом сигурно всичко ще обърка.

*

Divna

• 2478
« Отговор #6708 -: Декември 27, 2010, 02:48:19 am »
Книгата е по 3 дом-колети и пратки-Ретро Меркурий в 9 дом и предстоящ квадрат луна/меркурий-до тук мисля,че отг е Не.Даже може оещ да не е тръгнала пратката .Но Сатурн в 7 дом сигурно всичко ще обърка.

Благодаря, Мис Каприз!  :58:

« Отговор #6709 -: Декември 28, 2010, 03:05:36 am »
и натиснах equal.

да не би системата да е равнодомна?
 :unsure:

« Отговор #6710 -: Декември 28, 2010, 03:37:59 am »
Лилавке,мисля че си постоила натална карта и то на мъж, там където трябва да поставиш пол има мъж,жена и още една опция събитие мисля че се казва,последната трябва да избереш  :blink:

Това екуал също трябва да го смениш,по-долу в опциите преди да цъкнеш да излезне каратата.
В опциите, house system избираш placidus,koh или го оставяш на default и трябва да ти излезе по плацидус.
« Последна редакция: Декември 28, 2010, 03:42:22 am от Last_Kiss »

« Отговор #6711 -: Декември 28, 2010, 03:45:07 am »
Лилавка, така по равнодомната система го виждам като "не" поради предстоящата Т-квадратура между Луната, твоя управител Слънцето и Уран (управител на 7-мия ти дом, аз го тълкувам като дома на този, който ще стои срещу теб на интервюто). Повечето астролози предпочитат да правят хорарите по системата на Кох. За успеха ти също отговаря и 10-тият дом, чиято куспида попада в различни знаци в зависимост от домовата система. Така че ако искаш направи хорара и по Кох или Плацидиус.

*

holanda

« Отговор #6712 -: Декември 28, 2010, 03:54:42 am »
ок,момичета,пускам хорара по Кох
странно,доста съм уверена,да не би пък интервюиращата да е някаква шашма  :lol:

*

Vision

• 3523
« Отговор #6713 -: Декември 28, 2010, 04:01:38 am »
ок,момичета,пускам хорара по Кох
странно,доста съм уверена,да не би пък интервюиращата да е някаква шашма  :lol:

по- скоро си е точно нептунов тип, защото са си разменили местата с уран- той в риби, нептун във водолей /това е интервюиращата, нали??/ ..мисля, че ще имаш успех заради пети дом обаче, където е слънцето- вземаш го малко на шега/игра това интервю, но само външно, вътрешно все пак е в козирог..а сатурн и луна в трети дом, точно интервюто- сатурн управител на слънцето, луната сигнификатор на интервюиращата- нещо като възрастна нептунианка..от такава нищо не може да се скрие, но може да изглежда на външен вид леко чалдисана, нека външното не те лъже, трябва да си точна, структурирана и учтива /и двете са във везни/..мисля, че ще се справиш много добре на това интервю.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

missKapriz

« Отговор #6714 -: Декември 28, 2010, 04:01:59 am »
Ж.Л.това интервю последно ли е или е етап към следващо такова -в смисъл,дали ако го спечелиш -печелиш или ще е нужно да се явиш и на още

*

holanda

« Отговор #6715 -: Декември 28, 2010, 04:09:27 am »
Ж.Л.това интервю последно ли е или е етап към следващо такова -в смисъл,дали ако го спечелиш -печелиш или ще е нужно да се явиш и на още

ако го 'спечеля' ( ;D) ще се явявам и на още .

*

holanda

« Отговор #6716 -: Декември 28, 2010, 04:14:24 am »
..мисля, че ще имаш успех заради пети дом обаче, където е слънцето- вземаш го малко на шега/игра това интервю, но само външно, вътрешно все пак е в козирог..а сатурн и луна в трети дом, точно интервюто- сатурн управител на слънцето, луната сигнификатор на интервюиращата- нещо като възрастна нептунианка..от такава нищо не може да се скрие, но може да изглежда на външен вид леко чалдисана, нека външното не те лъже, трябва да си точна, структурирана и учтива /и двете са във везни/..мисля, че ще се справиш много добре на това интервю.. ;)

надявам се да е така,както го тълкуваш  :wub:
.Наистина,интервюто ми е малко на шега,но аз по принцип съм такава,..трябва ли да кандидатствам за нещо,все на майтап се пробвам и те вземат,че ме..вземат  ;D.Но тук нещата са по-сериозни и вътрешно се притеснявам.
За интервюиращата знам само,че ще е жена,нищо повече  :-\

*

missKapriz

« Отговор #6717 -: Декември 28, 2010, 04:18:19 am »
Цитат
ако го 'спечеля' ( Grin) ще се явявам и на още .
ще,ще :08:

« Отговор #6718 -: Декември 28, 2010, 04:22:26 am »
Успех, Лилавка! Не ме слушай - аз не съм профи. Извинявай. :wub:

*

holanda

« Отговор #6719 -: Декември 28, 2010, 04:26:58 am »
Успех, Лилавка! Не ме слушай - аз не съм профи. Извинявай. :wub:

не се извинявай,още нищо не се знае  ;D
и аз ги гледам квадратурките и ми става напрегнато на душицата,но няма да се плаша  ;D