Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1165062 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:хорарен въпрос
« Отговор #6920 -: Януари 12, 2011, 06:30:42 am »
Ако детективът е по 7 дом, тогава екзалтирал Сатурн в съвпад с ДС би трябвало да представя самия детектив, да го описва. А Венера в Стрелец (упр. на ДС) е в перигрин, позицията й в 8 дом може да не е толкова лоша за детектива, а да описва задачата, която му е възложена - да проучи нещо тайно, да следи, да се добере до скрита информация.

За информацията не ми е ясно обаче.
3 дом от АС представя информацията, която ти е нужна на теб. Обаче за информацията, изнамерена и предоставена от детектива, не гледаме ли неговия 3 дом, т.е. 9ти в хорара? Тогава сигнификаторът Юпитер се намира в 12 дом от АС - информация, която остава скрита от теб. Но позицията на Юпитер в собствен знак би трябвало да говори за това, че информацията е истинна, автентична. Обърква ме обаче квадратът между Меркурий и Юпитер в хорара, все пак Меркурий управлява твоя 3 дом и е в заточение.  :-\

Едит: Сега се върнах по-назад и видях картата. В хорара У3 се намира в 9 дом, т.е. в 3 дом на детектива. И има сходящ квадрат с Юпитер, почти точен. Това може да говори и за изкривяване на информацията, т.е. че може да не се добере до фактите, отговарящи на истината. Освен това Меркурий е в разходящ секстил с Нептун - това може да се тълкува и като някакво обстоятелство, която да го е подхлъзнало в грешна посока, да го е объркало, но на което да не е обърнал достатъчно внимание (аспектът е хармоничен).

« Последна редакция: Януари 12, 2011, 06:35:41 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #6921 -: Януари 12, 2011, 06:35:07 am »
Не знам и аз се обърках съвсем ,Лили
Мисля,че отг е НЕ,ще се наема друг детектив май,ако има резултата след няколко месеца ще пиша
Благодаря на Марая,Мирабела , Лили и ЛинаРе

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6922 -: Януари 12, 2011, 06:39:37 am »
И все пак може би има шанс да научиш истината - твоят сигнификатор е силно поставен (Марс) и има сходящ секстил с Юпитер (в собствен знак), в един момент фактите ще изплуват на повърхността (12 дом). Или по-скоро ти ще трябва да се добереш до тях, да предприемеш активни действия - твоите сигнификатори са в кардинални знаци.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #6923 -: Януари 12, 2011, 03:54:03 pm »
Цитат
в един момент фактите ще изплуват на повърхността (12 дом)

Да,да,с това съм съгласна-картата показва,че истината ще излезе скоро.А погледнах и натала на питащата-и там има подобни индикации.Между другото асц на хорара съвпада с нейното натално слънце

*

Divna

• 2478
« Отговор #6924 -: Януари 12, 2011, 04:18:56 pm »
Момичета, хайде да видим с мен дали ще има в скоро време приключения.  :blink:

Въпросът ми е: Ще започна ли любовна връзка с ... /назовала съм го по име/?
От известно време въпросния мъж ме ухажва ама аз все още си кротувам.  ;D
Интересно ми е да видя какво ще покаже хорара. Ще става ли нещо или да продължавам да си кротувам.  :-[

Благодаря ви предварително!  :58:

*

missKapriz

« Отговор #6925 -: Януари 12, 2011, 04:34:56 pm »
Дивна,няма да стане,но не защото той не е навит-Неговия сигнификатор е в твоя първи,което показва интереса му.А ти си изгорена и в 3 дом-голямо мислене и чудене пада ;DЛуната в 5 дом-пак несигурност и колебание  показва относно евентуална връзка.А според мен човека е свестен,в смисъл със сериозни намерения.Но накрая Венера ще направи квадрат с Уран,У на интерсептирания водоелй в 3 дом-сякаш ще му писне да те чака да мислиш :rolleyes:У4 ще направи секстил с Венера-няма да ти се разсърди много,но няма да те вижда като обект на чувствата си след време.
Луната ще направи тригон с У8-секса може да не е мираж,привличане има,но пък квадрата на светилата още веднъж ми казва НЕ
Разбрала си,че е семеен и това те притеснява???

*

Divna

• 2478
« Отговор #6926 -: Януари 12, 2011, 04:40:19 pm »
Благодаря ти Мис Каприз! :kissd:

Не, не е семеен. Свободна птичка е като мен.  ;D
Аз нали прекратих една болезнена връзка преди няколко месеца и не знам дали съм готова да започна някакви отношения. Страх ме е да не взема да хлътна, защото човека е наистина много сериозен. Проблема е в мен. Страхувам се. Сега ми започва и квадрата на транзитен Плутон с натална Венера и страхът ми да не бъда наранена се удвоява.  :-[
Супер съм объркана. Хем ми се иска, хем не ми стиска.  ;D

*

missKapriz

« Отговор #6927 -: Януари 12, 2011, 04:46:50 pm »
ааа зачуди ме тоз сатурн в 11 дом,та си помислих да не е семеен.
Дивна,както писах твоя У4 е в добър аспект с Неговия сигнификатор Венера,Меркурий освен У8 е и негов у4-в тригон с луната.Не е изключено по натам да има връзка-но не преди 2-3 месеца.Само да не изтървеш момента
Предполагам Асц на хорара съвпада с луната ти,а и самия факт,че Плутон ти е сигнификатор показва страх и мнооого задълбаване ;D
Обаче аз добре разбирам милата ти луница ;)

*

Divna

• 2478
« Отговор #6928 -: Януари 12, 2011, 04:56:31 pm »
Ами аз като си се познавам, със сигурност ще го изпусна момента.  ;D
В мойта карта липсва грам любов в близките години, а при него е супер, в пиков момент, така че е най-добре да се насочи към някоя друга.  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #6929 -: Януари 12, 2011, 05:08:02 pm »
По хорара на Дивна:Не. :(
Имало е такава възможност, но е била "проспана". То така май не се гледата хорари, но всички подкрепящи аспекти са отминали. Интерес не липсва, но ..а и малко колеги май се явявате....
Абе... много си скорпионска. :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #6930 -: Януари 12, 2011, 05:20:54 pm »
По хорара на Дивна:Не. :(
Имало е такава възможност, но е била "проспана". То така май не се гледата хорари, но всички подкрепящи аспекти са отминали. Интерес не липсва, но ..а и малко колеги май се явявате....
Абе... много си скорпионска. :blink:

Благодаря, Уран!  :58:

Не сме съвсем колеги. Той е по висшестоящ от мен, но не ми е шеф. Сложно е за обяснение.
Колко пъти ме кани да излизаме, а аз все си намирам оправдания.  :-[
Е, нормално е в един даден момент да се откаже човека, кой нормален мъж ще продължи?  ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6931 -: Януари 12, 2011, 05:25:29 pm »
Изчакай още малко, Дивна. Предстои скоро твоят сигнификатор да смени знака - тогава няма да се правиш толкова "на важна" и отношенията помежду ви ще тръгнат леко и по мед и масло. Есенциално в момента си в по-силна позиция - сигналите, които излъчваш, го правят изгубен, безсилен, "импотентен", трябва да слезеш до него, за да му дадеш шанс.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Divna

• 2478
« Отговор #6932 -: Януари 12, 2011, 05:39:16 pm »
Благодаря, Дияна!  :kissd:

Марс ли визираш като мой сигнификатор?
Последно му обещах да излезем следващата седмица. За тая си намерих ред оправдания.  :-[
Като си знам картата, че нищо положително не ми предстои в любовен аспект, не искам да имам някакви напразни надежди. :-[
Абе скапана работа. Любов ще си чакам, като изляза в пенсия. То бива скапан радикс ама моя никъде го няма.  :33:

*

Stella

• 7765
« Отговор #6933 -: Януари 12, 2011, 05:44:13 pm »
Момичета, хайде да видим с мен дали ще има в скоро време приключения.  :blink:

Въпросът ми е: Ще започна ли любовна връзка с ... /назовала съм го по име/?
От известно време въпросния мъж ме ухажва ама аз все още си кротувам.  ;D
Интересно ми е да видя какво ще покаже хорара. Ще става ли нещо или да продължавам да си кротувам.  :-[

Благодаря ви предварително!  :58:

Да, ще започнеш любовна връзка с този човек. И макар да си го назовала по име, аз гледам 5-ти дом като негов сигнификатор, понеже и Луната ти е в 5-ти. И така вие, двамата се управлявате от един и същи сигнификатор, а това във всички разглеждани от мен случаи дава отговор - "да". Ще има някои трудности, обаче, заради квадратурата на Луната със Слънце и Марс, но последният и аспект е положителен.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #6934 -: Януари 12, 2011, 05:57:48 pm »
Благодаря, Стела!  :kissd:
С Нептун ли е последния хубав аспект преди да напусне знака? Ако е той значи са 7 дни. Насрочили сме срещата точно за след седем дни.  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6935 -: Януари 12, 2011, 07:48:29 pm »
Ами аз като си се познавам, със сигурност ще го изпусна момента.  ;D
В мойта карта липсва грам любов в близките години, а при него е супер, в пиков момент, така че е най-добре да се насочи към някоя друга.  :blink:

Защо кодираш така? :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #6936 -: Януари 12, 2011, 08:07:27 pm »
Ще осъществя ли среща с лицето Х /назовала съм го по име/ , до края на тази седмица?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #6937 -: Януари 12, 2011, 08:09:18 pm »
това онова лице ли е-от миналия хорар

*

Марая

• 28287
« Отговор #6938 -: Януари 12, 2011, 08:14:59 pm »
това онова лице ли е-от миналия хорар

Тц....Нов човек е.... ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #6939 -: Януари 12, 2011, 08:20:19 pm »
Марая, той не иска да се срещате. :-\ Ти- Меркурий си в неговият дом и сугнификаторите ви са в квадратура и няма да направят '+" аспект по м/у си. От друга страна той е в твой 11 дом- някакъв шеф ли е или свързано с голям проект, организация... като Юпитер е в опозе на Сатурн- управител на твой 8 и негов 2 дом. За пари май пак става дума.
Според мен-Да. Луна ще направи апликиращ секстил с Нептун- диспозитор на Юпи и тригон с Меркурий., но да знаеш, че не му е харно да те вижда. ;D