Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1164558 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:хорарен въпрос
« Отговор #6940 -: Януари 12, 2011, 08:23:15 pm »
Марая, той не иска да се срещате. :-\ Ти- Меркурий си в неговият дом и сугнификаторите ви са в квадратура и няма да направят '+" аспект по м/у си. От друга страна той е в твой 11 дом- някакъв шеф ли е или свързано с голям проект, организация... като Юпитер е в опозе на Сатурн- управител на твой 8 и негов 2 дом. За пари май пак став дума.
Според мен-Да. Луна ще направи апликиращ секстил с Нептун- диспозитор на Юпи и тригон с Меркурий., но да знаеш, че не му е харно да те вижда. ;D

Той не ме е виждал и не знае за мен.... ;D За мен знае негова асистентка....Имаме интерес -абсолютно взаимен...
В този казус става дума за продажба на ценни книжа.... :blink:

П.П.  :o :o В този хорарен въпрос ДСЦ е в точен съвпад със слънцето ми.... :rolleyes: :o

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #6941 -: Януари 12, 2011, 08:24:51 pm »
Ценните книжа се вързват с 2-8 дом.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6942 -: Януари 12, 2011, 08:26:16 pm »
Ценните книжа се вързват с 2-8 дом.

Да , и според теб ще има ли среща Уран? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #6943 -: Януари 12, 2011, 08:28:30 pm »
Аз съм ти оговорила с ДА.
Просто съм споменала, че има някаква неохота към срещата.

*

missKapriz

« Отговор #6944 -: Януари 12, 2011, 08:29:05 pm »
тя май тази асостентка още нищо не му е казала-дай и малко зор и ще се осъществи срещата според мен.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6945 -: Януари 12, 2011, 08:29:55 pm »
Аз съм ти оговорила с ДА.
Просто съм споменала, че има някаква неохота към срещата.

Възможно е от незнанието....

А мислиш ли , че по тази карта , може да се разбере дали ще стигнем до сделка? :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #6946 -: Януари 12, 2011, 08:47:49 pm »
тя май тази асостентка още нищо не му е казала-дай и малко зор и ще се осъществи срещата според мен.

Мерси...имам въпрос..,дали в крайна сметка може да се проследи какво ще стане след срещата? :-\ :rolleyes:
Тук става дума за сделка...и за пари... :blink:

« Отговор #6947 -: Януари 12, 2011, 09:25:40 pm »
Ще осъществя ли среща с лицето Х /назовала съм го по име/ , до края на тази седмица?

Последният аспект на Луната е тригон с теб (Меркурий). Това би трябвало да означава, че крайното решение относно срещата ще бъде в твои ръце. Но с оглед на позицията на Меркурий по знак и дом, мисля, че в тази сделка ти си в негови ръце в момента (в 7-ми дом си - ти търсиш споразумение с него). Много скоро ти сменяш знака, но също и той. В крайна сметка ти ще го настигнеш в Овен преди нова ретро фаза и на двамата управители, значи сделката би трябвало да се осъществи, но на по-късен етап... Относно това дали ще купи от теб книжата по картата виждам, че човекът разполага с достатъчно свободни пари - У2 Сатурн е екзалтация в неговия 11-ти дом. Разходящата опозиция на твоя и неговия У2 го тълкувам най-общо като разминаване в исканата и предлаганата цена. Но тъй като казваш, че той все още няма представа за предлаганата сделка, тълкуванието ми изглежда невярно. Между управителите на третите ви домове има същата опозиция, което показва, че в момента е имало някаква пречка, за да осъществите контакт.
« Последна редакция: Януари 12, 2011, 09:37:58 pm от Mirabella »

« Отговор #6948 -: Януари 12, 2011, 10:47:14 pm »
  Задавам хорарен въпрос от името на позната, ще се постигне ли пълно излекуване на детето ми М ?

*

Марая

• 28287
« Отговор #6949 -: Януари 13, 2011, 02:03:14 am »
Да! След оперативна намеса!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6950 -: Януари 13, 2011, 02:11:07 am »
Марая, по твоята среща картата показва, че уговорка към момента не е осъществена и това забавя нещата вероятно. Или партньора да бъде възпрепятстван. Може би ще стане, но не тази седмица...знам ли, определено са така противоречиви хорарите тези дни, а при тая комбинация от планети валят сума ти въпроси. Напрегнати моменти за всички, но и изискващи адекватни решения.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6951 -: Януари 13, 2011, 02:17:35 am »
Марая, по твоята среща картата показва, че уговорка към момента не е осъществена и това забавя нещата вероятно. Или партньора да бъде възпрепятстван. Може би ще стане, но не тази седмица...знам ли, определено са така противоречиви хорарите тези дни, а при тая комбинация от планети валят сума ти въпроси. Напрегнати моменти за всички, но и изискващи адекватни решения.   

Точно! Чакам това хвърчащо хермафродитче дето ми е толкова важно в картата да влезе утре на обяд в козирог..., защото ми стопи нервите и ме направи дива и щастлива в стрелец....
Мисля , че срещата ни ще се случи в периода в който се отключи новия лунар...Може да е и в събота и в неделя...Не съм много сигурна самата аз... ;D ;D

« Отговор #6952 -: Януари 13, 2011, 06:02:44 pm »
Здравейте! Имам въпрос...Ще се събера ли отново с мъжа си/с когото съм разведена от 3г/,някога? :blink:

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=ntefileZOgTIX-u1293001575&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=1&btyp=2&mth=gw&sday=3&smon=1&syr=2011&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

само да кажа,че тогава съм имала съвпад на транз Венера с нат Нептун :(
« Последна редакция: Януари 13, 2011, 06:07:10 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #6953 -: Януари 13, 2011, 07:05:06 pm »
Марсин ,вижда се натална карта ,не хорарна.

Имала си възврат на възли и Уран на Дсц.Края на 2006 е бил в/у СЛВ.Много буквално в случая е действието на Уран.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #6954 -: Януари 13, 2011, 07:36:26 pm »
Наталната карта показва категоричен развод, а що се касае до хорара, въпросът ще трябва да се зададе отново.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Stella

• 7765
« Отговор #6955 -: Януари 13, 2011, 07:59:37 pm »
Наталната карта показва категоричен развод, а що се касае до хорара, въпросът ще трябва да се зададе отново.

И аз съм на същото мнение. Слънце в опозиция с Уран, У1 в опозиция на У7.
Най-добре се ориентирай към нов човек. тогава и сигнификаторите на втория брак ще бъдат други.
Но така или иначе за теб е добре да живееш на семейни начала (поне моите наблюдения, относно негативните аспекти на Слънце с Уран в женска карта сочат това).
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #6956 -: Януари 13, 2011, 08:12:13 pm »
Именно и аз не виждам възможност за втори брак.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

« Отговор #6957 -: Януари 13, 2011, 08:24:59 pm »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Марая

• 28287

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #6959 -: Януари 13, 2011, 08:27:07 pm »
марсин ,имало ли е е някакви индикации за затопляне на отношенията ?