Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1168713 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #6960 -: Януари 13, 2011, 08:33:13 pm »
ами,сякаш,да-той често ме търси,интересува се за мен.Но аз съм по-дръпната.Напоследък/съвпада на тр Венера с моя Нептун/се замислям дали да не му предложа да пробваме отново и реших да споделя мой здравосл проблем с него и той беше много отворен към проблема ми...та за това реших да попитам тук....аз подадох молбата за развод...той си е доста горд....знам ли...
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #6961 -: Януари 13, 2011, 08:40:05 pm »
Според мен ще има все пак затопляне на отношенията ви,възможно е да се сдобрите ,предстои секстил между вашите сигнификатори .Квадрата няма да се състои .

П.П. И друго да допълня мисля,че все още имате чувства един към друг ,вашите У1 са и У5.
« Последна редакция: Януари 13, 2011, 08:45:21 pm от *Lina* »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6962 -: Януари 13, 2011, 08:40:35 pm »
Може би отговорът трябва да се потърси в синастрията ви, както и в диамиката на наталните карти поотделно.

Вероятност да срещнеш партньор има след средата на 2013, дори по към 2014. За втори брак не мога да кажа със сигурност, може да предпочетеш неформално съжителство, т.е. без подпис в гражданското.  :blink:

На даден етап разбирам, че на дневен ред е сегашният-бивш съпруг. Пожелавам ти недоразуменията помежду ви да се изгладят и да ви се даде втори шанс, ако е възможно.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #6963 -: Януари 13, 2011, 08:47:37 pm »
Според мен ще има все пак затопляне на отношенията ви,възможно е да се сдобрите ,предстои секстил между вашите сигнификатори .Квадрата няма да се състои .

П.П. И друго да допълня мисля,че все още имате чувства един към друг ,вашите У1 са и У5.

ами да-м.май синът ни е абитюрент и татко му ще дойде на събитието/не живее в Бг/

Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #6964 -: Януари 13, 2011, 08:51:07 pm »
Марсин, ти си задала хорарен въпрос, а си пусната радикс. За това помолих да зададеш въпроса отново, защото, едно е да търсим втори брак, друго е само да се съберете да живеете заедно.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #6965 -: Януари 13, 2011, 09:06:09 pm »
Ще замина ли да работя в Норвегия ?

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #6966 -: Януари 13, 2011, 09:08:31 pm »
За мен отговора е Да ,има шанс ,може би не веднага както му се иска на питащия .

Иска ми се да чуя и друго мнение :blink:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #6967 -: Януари 13, 2011, 09:18:56 pm »
Аз не виждам такава възможност
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

missKapriz

« Отговор #6968 -: Януари 13, 2011, 09:26:59 pm »
според мен отг е НЕ

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #6969 -: Януари 13, 2011, 09:39:50 pm »
Дайте малко жокер  :blink:

Освен квадрата на луната с марс не виждам друго. :-\

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #6970 -: Януари 13, 2011, 09:42:02 pm »
ха, къде съм спала,бе....чакай,че се обърках. Повечето гледат планетите до септенера, така че, в този случай, картата е нерадикална.

*

Stella

• 7765
« Отговор #6971 -: Януари 13, 2011, 10:12:51 pm »
Ще замина ли да работя в Норвегия ?

Аз гледам планетите и след септенера. Според мен има шанс, ако заминеш с партньор, т.е. ако го/я последваш. но все още е рано-изгрява фиксиран знак и асц. е в началните градуси.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #6972 -: Януари 13, 2011, 10:22:16 pm »
е, как,бе...в началото не ги използваше

*

Stella

• 7765
« Отговор #6973 -: Януари 13, 2011, 10:25:34 pm »
Дайте малко жокер  :blink:

Освен квадрата на луната с марс не виждам друго. :-\

Този квадрат е индикатор за пречки и спънки по отношение на работата, но последният аспект на луната е тригон с Меркурий. Все пак луната е дъопълнителен сигнификатор на питащата, основният е слънцето, а то пхрави съвпас с Марс (У10 ) и секстил с Юпитер (У9). Юпитер е  в разходящ съвпас Уран (У7) - затова казвам, че може да съдейства партньор.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #6974 -: Януари 13, 2011, 10:26:01 pm »

никога не е било това...бъркаш се. може да съм разглеждала и двата варианта, но никога само планетите до септенера. Тука има хора, които твърдо ползват само тях.

*

Stella

• 7765
« Отговор #6975 -: Януари 13, 2011, 10:29:20 pm »

Кабалита, а ти защо реши, че отговорът е "не"? Гледайки планетите до септенера, приемаме Юпитер за У9, а Слънцето - управител на питащата прави сходящ секстил с него, което е положителен аспект, следователно дава отговор "да". И още нещо - Нептун във Водолей е във взаимна рецепция с Юпитер в Риби, следователно можем да им разменим местата.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #6976 -: Януари 13, 2011, 10:30:00 pm »
Беше писала,че използваш планетите преди сатурн...вярно е, че е по повод разглеждането на плутон в хорар, ама аз го приемам,че е така....

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #6977 -: Януари 13, 2011, 10:31:20 pm »
Беше писала,че използваш планетите преди сатурн...вярно е, че е по повод разглеждането на плутон в хорар, ама аз го приемам,че е така....
ми,да де....не знам кво съм гледала и като погледнах пак, твоето мнение и викам...таЯ пА Стела кво видя у тЪз карта и се опулих....все едно, че съм зяпала друга.... Ма, то аз зяпах още две карти,тъй че съм карала по последния спомен-))))

*

Stella

• 7765
« Отговор #6978 -: Януари 13, 2011, 10:34:47 pm »

Може да съм казала нещо в друг контекст. не си спомням вече. Подхождам строго специфично във всеки конкретен случай в зависимост от това, което ми проговори картата. Ако изгрява Скорпион например, по-логично е да гледам Марс като управител на питащата, тъй като Плутон се движи много бавно

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6979 -: Януари 13, 2011, 10:36:26 pm »
Да, ако гледаме септенера и Да, ако броим Нептун. В случая класическият и модерният управител са в рецепция и в еднакви градуси, та е по-лесно. Проблематична е есенциалната и аксидентална слабост на У1. Това, значи в последните дни, все питате тъй, че да докарате за сигнификатори или омоламощено Слънце или бездомна Венера. Ма вземете се в ръце, значи, бива ли тъй, коскоджамити астроложки  ;D.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda