Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169293 Прегледи
*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Re:хорарен въпрос
« Отговор #6980 -: Януари 13, 2011, 10:36:48 pm »
няма значение, почти те цитирах, че не ги гледаш...виж,ся, с мойта луна в дева не мой да спориш-)))))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #6981 -: Януари 13, 2011, 10:38:43 pm »
Да, ако гледаме септенера и Да, ако броим Нептун. В случая класическият и модерният управител са в рецепция и в еднакви градуси, та е по-лесно. Проблематична е есенциалната и аксидентална слабост на У1. Това, значи в последните дни, все питате тъй, че да докарате за сигнификатори или омоламощено Слънце или бездомна Венера. Ма вземете се в ръце, значи, бива ли тъй, коскоджамити астроложки  ;D.

вИнера пък,кво общо има с въпроса на питане :-\
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #6982 -: Януари 13, 2011, 10:39:22 pm »
еееееееееееееееееееее,таман щях да създам конфликтче и Диана ме прекъсна ;D ;D ;D ;D ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6983 -: Януари 13, 2011, 10:39:58 pm »
няма значение, почти те цитирах, че не ги гледаш...виж,ся, с мойта луна в дева не мой да спориш-)))))

Аз не ги гледам, Кабала, от мързел и неумение основно. Не мога да насмогна на септенера, камо ли пък на новите... :P
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6984 -: Януари 13, 2011, 10:41:24 pm »
вИнера пък,кво общо има с въпроса на питане :-\

В случая няма, ма като върнеш две-три страници назад по тази и другата хорарна тема, току изскача и Венера я за кверент, я за квезит.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #6985 -: Януари 13, 2011, 10:50:16 pm »
Не е мой въпроса ,а хората изобщо не знаят подробностите  :rolleyes:
В случая мисля,е въпроса е малко "избързан"от гл.т ,че нещата може би не са "опечени",по-скоро е импулсивно желание .

Проблематична е есенциалната и аксидентална слабост на У1.

Това не ми ясно защо  :-\

*

Stella

• 7765
« Отговор #6986 -: Януари 13, 2011, 10:53:33 pm »
в последните дни, все питате тъй, че да докарате за сигнификатори или омоламощено Слънце или бездомна Венера. Ма вземете се в ръце, значи, бива ли тъй, коскоджамити астроложки  ;D.

падам, падам...дръжте ме!  :72:
Ох, че ме развесели..
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6987 -: Януари 13, 2011, 11:47:29 pm »

Това не ми ясно защо  :-\

Поразен или слаб сигнификатор рядко има необходимата воля и настойчивост да доведе нещата докрай, да изпълни задачите си. Ако пък планетата е перегрин, се смята за напълно безсилна. В случая Слънце е в обител на своя най-силен враг - източен Сатурн в екзалтация и ъглова позиция, с който е в разходящ квадрат, но и в триплицитет на Луна (която е с точно противолопожната есенциална природа - хладна и влажна и освен това е перегрин в момента), с която също е в квадрат от 10 дом. Блещука някаква малка надеждица от факта, че е в свой фас, все пак.
По отношение на временния статус - под хоризонта, в шести дом, споменах някои от аспектите...

Но да кажем, че нещата никак не зависят от него и въпреки това изглежда обстоятелствата все пак ще се развият в негова полза.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #6988 -: Януари 14, 2011, 12:03:12 am »
Диана , благодаря ти ,за обяснението.

Говорих с питащия- действително предложението идва от друг човек и зависи от него.

*

Stella

• 7765
« Отговор #6989 -: Януари 14, 2011, 01:17:57 am »

Това не ми ясно защо  :-\

Поразен или слаб сигнификатор рядко има необходимата воля и настойчивост да доведе нещата докрай, да изпълни задачите си. Ако пък планетата е перегрин, се смята за напълно безсилна. В случая Слънце е в обител на своя най-силен враг - източен Сатурн в екзалтация и ъглова позиция, с който е в разходящ квадрат, но и в триплицитет на Луна (която е с точно противолопожната есенциална природа - хладна и влажна и освен това е перегрин в момента), с която също е в квадрат от 10 дом. Блещука някаква малка надеждица от факта, че е в свой фас, все пак.
По отношение на временния статус - под хоризонта, в шести дом, споменах някои от аспектите...

Но да кажем, че нещата никак не зависят от него и въпреки това изглежда обстоятелствата все пак ще се развият в негова полза.

Лелеееее, аз толкуйз подробности немой да заповня! Гледам само детронациите и паденията и туй-то.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

missKapriz

« Отговор #6990 -: Януари 15, 2011, 04:08:55 am »
Анири,какво стана с подписа ти-разбра ли се дали е фалшифициран
Изидора,ти още в старата квартира ли си,съквартирантка имаш ли

« Отговор #6991 -: Януари 15, 2011, 04:38:53 am »
Мис Каприз, радвам се, че се сещаш и питаш, бях дала отговор, но явно не си го видяла, все още съм там, но момиче не се намери. Странното в случая е, че всички хорари (3 на брой) бяха много хубави, с положителни отговори, но всъщност човек не дойде. Може би те са указвал и по някакъв начин, че ситуацията ще се развие в моя полза(хазяинът се съгласи да не търсим човек и да намали общия наем за апратамента, което за момента е иделано). От тук нататък няма да търся друг човек, защото възнамерявам да се изнеса да живея в хотела, където работя лятото и ако е рекъл Господ и е написано на небето наесен да си купя една кибритена кутийка, която да си е моя и да ми даде така желаната независимост и лично пространство.
П.С. Мис Каприз, може ли да се зададе въпрос за бъдещо събитие, което съдържа условност, например, Ще ми се разсърди ли Х, когато му кажа, че ще направя еди какво си.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

missKapriz

« Отговор #6992 -: Януари 15, 2011, 04:43:25 am »
изидора,в архива имам хорар с въпрос-Какво ще стане след разговора довечера.Доста добре се видя ситуацията.така,че може да опитаме с твоя,а после ще кажеш какво е станало
Качи карта

« Отговор #6993 -: Януари 15, 2011, 04:55:55 am »
Не съм решила точно кога ще проведа разговора, но ще е след около месец и половина, максимум два: Ще се разсърди ли С., когато ѝ кажа, че се изнасям. Малко смешничко и наивно звучи въпросът, но повярвай ми много ми е гузно и съвестно, че ще се наложи да изоставя настоящата си съквартирантка (ние сме си две и търсихме трети човек). Ако на така поставен въпрос не може да се отговори, ще питам пак, когато наближи събитието.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

missKapriz

« Отговор #6994 -: Януари 15, 2011, 04:57:33 am »
объркала си датата

« Отговор #6995 -: Януари 15, 2011, 05:01:59 am »
ха-ха, който е в отпуска губи представа за време и място, картата е наред, по Кох, но както си и мислех, асцендентът говори много за ситуацията. Май наистина ще питам по-нататък :)

*

missKapriz

« Отговор #6996 -: Януари 15, 2011, 05:26:48 am »
Значи,първо обърка датата ;D,после Асц е в начален критичен градус.Но все пак си позволявам да тълкувам и да ти кажа мисля,че всичко ще е наред-изобщо не мисля,че ще имаш проблеми със С. :blink:

« Отговор #6997 -: Януари 15, 2011, 05:36:56 am »
отпускарска му работа  ;) Благодаря ти, Мис, след около 2 месеца ще кажа, дано наистина да нямам проблеми, защото много ми е неприятно да съм в обтегнати отношения с някого.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6998 -: Януари 15, 2011, 05:39:18 am »
Изидора, и аз така мисля, няма да са ви обтегнати отношенията, ще мине гладко и ще се разберете нормално, мисля и се надявам, че няма за какво да се притесняваш. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #6999 -: Януари 15, 2011, 05:45:50 am »
Благодаря Съни, явно и теб не те притесни ранния асцендент  :blink: , ще споделя.  :88: