Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1167804 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:хорарен въпрос
« Отговор #7040 -: Януари 15, 2011, 11:43:29 pm »
Орион, в кой дом е наталния ти Сатурн?

Не е пълен въпроса... ;D , струва ми се , че е ретрограден , но е на е трон....И май е в лош аспект ;D ;D , пардон в твърд с луната....

Звездите ми ГО говорят за това....

Аз залагам на ъглов дом.  ;D

Позна. В 1 дом е в Дева. Другите нещо не им го говорят като хората. Но нали е човешко да се греши.

:rolf: :rolf: :rolf:

http://www.youtube.com/watch?v=lVxhF5iM-34

Никога , ама никога не ме лъжат! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #7041 -: Януари 16, 2011, 07:47:30 am »
Един приятел иска да му услужа с голяма сума,за да даде на баща си да си оправи бракмата.
човека ми е много близък,на него му вярвам,но баща му е прахосник от класа,а точно той ще трябва да ми връща.Пък аз сега направо съм цъфнала и вързала,та много се колебая дали да му услужа.Ако дам,ще ми ги върне след един месец.А сумата изобщо не е малка.

Въпроса ми е : Да услужа ли финансово на приятеля ми?

*

Марая

• 28287
« Отговор #7042 -: Януари 16, 2011, 07:49:18 am »
Един приятел иска да му услужа с голяма сума,за да даде на баща си да си оправи бракмата.
човека ми е много близък,на него му вярвам,но баща му е прахосник от класа,а точно той ще трябва да ми връща.Пък аз сега направо съм цъфнала и вързала,та много се колебая дали да му услужа.Ако дам,ще ми ги върне след един месец.А сумата изобщо не е малка.

НЕ! В никакъв случай! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #7043 -: Януари 16, 2011, 07:58:34 am »

много се надява да му помогна,а и гарантира за възвръщаемостта , не е ли по-добре да му услужа и всички да са щастливи?  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #7044 -: Януари 16, 2011, 08:05:46 am »

много се надява да му помогна,а и гарантира за възвръщаемостта , не е ли по-добре да му услужа и всички да са щастливи?  :-\

Ще загубиш приятел....Избора е твой! :blink:

*

Feia

« Отговор #7045 -: Януари 16, 2011, 02:25:54 pm »
Имам хорарен въпрос. Току що използвах една техника от Гещалт психологията за да разтълкувам един мой сън. Един от образите в съня ми каза, че трябвало да си намеря някаква професия, която щяла да ми помогне да постигна целите, които бих искала да постигна. Каза ми, че предавам себе си като не го правя.

Имам два въпроса - надявам се, че може да се отговори и на двата.

Въпросите ми са - в каква област е тази нова работа, за която ми говори образът от съня ми? И - как да открия в каква област е тази нова работа?

*

perla

• *
  • 73
« Отговор #7046 -: Януари 16, 2011, 03:03:25 pm »

Да, ще ти ги върне - Меркурий ще съвпадне с Плутон.  ;)

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #7047 -: Януари 16, 2011, 04:13:21 pm »
[/quote]

И какво общо имат Меркурий и Плутон   :o
Естествени минерали и амулети

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #7048 -: Януари 16, 2011, 04:18:10 pm »

Това само по интуиция ли   ;D

*

Feia

« Отговор #7049 -: Януари 16, 2011, 05:47:14 pm »
Няма ли някой да каже какво мисли по моята карта?

« Отговор #7050 -: Януари 16, 2011, 05:51:05 pm »
Имам хорарен въпрос. Току що използвах една техника от Гещалт психологията за да разтълкувам един мой сън. Един от образите в съня ми каза, че трябвало да си намеря някаква професия, която щяла да ми помогне да постигна целите, които бих искала да постигна. Каза ми, че предавам себе си като не го правя.

Имам два въпроса - надявам се, че може да се отговори и на двата.

Въпросите ми са - в каква област е тази нова работа, за която ми говори образът от съня ми? И - как да открия в каква област е тази нова работа?

Фея, ако не си психолог по професия, трябва да станеш. В хорара Сатурн (ти) си в екзалтация в 8-ми дом. Ще се чувстваш добре в сферите на този дом - психология, финанси, медицина, полиция. Сатурн като У1 говори още за амбициозен човек, който не просто търси поле за изява, но и иска да постигне признание в изявите си. Браво! Управителите на 10-ти дом, Марс и Плутон, които са естествените управители на 8-ми дом, са в твоя 1-ви и 12-ти дом - може да се пробваш и за разузнаването да работиш. С твоя силен Плутон би могла да си профайлър, например. Интерсептиран управител на 7-ми дом на АС ти - може би предпочиташ консултативната психология? Любознателната Луна в Близнаци е в съвпад с ПФ, апликира с тригон към теб - ще имаш възможност да придобиеш нови знания.

*

holanda

« Отговор #7051 -: Януари 16, 2011, 06:02:41 pm »
съгласих се да му дам половината,някой може ли да ми каже 2 добри думи по хорара ?   :lol: :D
Марая,sorry,отпускам малко Д-то  :-[

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #7052 -: Януари 16, 2011, 06:10:37 pm »
съгласих се да му дам половината,някой може ли да ми каже 2 добри думи по хорара ?   :lol: :D
Марая,sorry,отпускам малко Д-то  :-[

Решението ти е трудно, след като Сатурн е на АСЦ,
най-добре си напиши договор, за сумата, която даваш,
в който  заемателя е твоя приятел , а не баща му
( Сатурн изисква прецизност в детайлите )
Не си назовала приятеля по име и вероятно той се
представлява от Слънцето - Упр на 11-дом , което
е в Козирог , т. е той е силно зависим от твоето решение
и не е в добра позиция.
Когато Сатурн е на АСЦ може картата да не се тълкува

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7053 -: Януари 16, 2011, 06:11:58 pm »

И какво общо имат Меркурий и Плутон   :o

Ако гледаме приятеля по 11 дом, Меркурий е управител на неговия втори дом, т.е. 12 за Лилавата. В индийската астрология по 12 дом е всичко, което си е отишло...  ;)
Обаче тези средства за нейния приятел ще са заемни, така че защо да ги гледаме тях и връщането им по 2 дом?
Според мен е добре да се разгледа и 8 дом от 11ти. А информация дали ще бъдат върнати парите на Лилавата, т.е. в нейната касичка, би трябвало да даде нейният 2 дом, предполагам.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7054 -: Януари 16, 2011, 06:13:48 pm »
Перла вече го е казала. Аз подкрепям нейното мнение.

Ако парите на приятеля са по 12-ти дом, т.е. Меркурий, а парите на Жълтолилава са по 2-ри дом - Плутон, ще ги върне - нали Мерк ще направи съвпад с Плутон в Козирог.

« Последна редакция: Януари 16, 2011, 06:40:58 pm от Mirabella »

« Отговор #7055 -: Януари 16, 2011, 06:14:27 pm »

Лилавке, Марая точно ти е казала, аз го повтарям, ако искаш да загубиш приятел, направи го длъжник....Или дай парите и забрави за тях.
  А другия вариант, щото така и така си решила да дадеш - дай ги срещу "Запис на заповед", за да си вържиш гащите.
  По хорара - първо не разбирам, но не ми харесва - също казвам "НЕ".

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7056 -: Януари 16, 2011, 06:18:20 pm »
Парите, които дава Лилавата, са по нейния 2 дом (излизат от нейния джоб), но парите, които евентуално ще получи нейният приятел, са по произв. 8 дом - това са заемни средства. И мисля, че връщането на дълга също е по 8 дом, т.к. парите ще се връщат от друг човек, от бащата на момчето.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7057 -: Януари 16, 2011, 06:21:03 pm »

везнище, такова  ;D

Ти и парите ти - Венера. Рзглеждам ги по 8ми дом. Той е по Слънце - няма връзка с теб и парите ти. Как ще ти ги върне, тогава?  Луната клони в опозиция с Венера - тебе. До тук отгово НЕ. ПРоизводен 4ти от 8ми /парите/ е 11-ти пак той - да не би да останат в него? :-\

Сатурна в 1ви нещо би трябавло да ни говори - нещо спестяваш от инфото. ;)

Ти казваш, че е приятел /11ти/, но не знам по каква причина аз започнах да го разглеждам по 5ти. И ако ти го харесваш и имаш някакви аспирации към него, тогава гледаме грешния дом. На Луната й предстои тригон към Сатурн и това е отговор ДА. Искаше две дорби думи - ето ти ги  :P Измайсторих ти някакъв положителен отговор. Изработка по поръчка на клиента  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #7058 -: Януари 16, 2011, 06:24:40 pm »
Парите, които дава Лилавата, са по нейния 2 дом (излизат от нейния джоб), но парите, които евентуално ще получи нейният приятел, са по произв. 8 дом - това са заемни средства. И мисля, че връщането на дълга също е по 8 дом, т.к. парите ще се връщат от друг човек, от бащата на момчето.
Ако ще отчитаме, че парите ще ги връща бащата, трябва да гледаме 10-ти от 11-ти и после 2-ри (или 8-ми, ако така мислиш, че е правилно) от дома на бащата на приятеля. Много производни домове станаха. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7059 -: Януари 16, 2011, 06:26:26 pm »
Да, затова опростената схема е 8 дом - заеми.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.