Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169920 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #7100 -: Януари 20, 2011, 09:03:28 pm »
Аз съм много объркана заради късния асцендент. Минута по-късно и щеше да е вече в Рак. С този асцендент изгледжа сякаш се разминавате във времето с Х. Но щом казваш, че ще имате среща, значи така ще стане. Затова ще погледна вашите У3 и Луната. Твоят У3, Слънцето, току-що е сменил знака и е под господството на неговия У3 Уран. Да не би той да диктува правилата във вашите разговори? Ако за негов У3 приемем Сатурн, Слънцето има сходящ тригон към него - ще имате възможност за ползотворен разговор. Слънцето апликира към Марс (негов У5) - би трябвало думите, действията ти и намеренията ти да му допаднат. На Луната й предстоят 2 много хубави аспекта - тригон с Венера, което е идеално за преговори и секстил със Сатурн - можете да стигнете до сериозно споразумание. Единственото притеснително при хода на Луната е последният й аспект - опозицията с Нептун в негов 3-ти дом и управител на негов 4-ти. Може да има опасност от някакви заблуди. УСПЕХ!!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7101 -: Януари 20, 2011, 09:07:30 pm »
Аз съм много объркана заради късния асцендент. Минута по-късно и щеше да е вече в Рак. С този асцендент изгледжа сякаш се разминавате във времето с Х. Но щом казваш, че ще имате среща, значи така ще стане. Затова ще погледна вашите У3 и Луната. Твоят У3, Слънцето, току-що е сменил знака и е под господството на неговия У3 Уран. Да не би той да диктува правилата във вашите разговори? Ако за негов У3 приемем Сатурн, Слънцето има сходящ тригон към него - ще имате възможност за ползотворен разговор. Слънцето апликира към Марс (негов У5) - би трябвало думите, действията ти и намеренията ти да му допаднат. На Луната й предстоят 2 много хубави аспекта - тригон с Венера, което е идеално за преговори и секстил със Сатурн - можете да стигнете до сериозно споразумание. Единственото притеснително при хода на Луната е последният й аспект - опозицията с Нептун в негов 3-ти дом и управител на негов 4-ти. Може да има опасност от някакви заблуди.

Много и сърдечно ти благодаря! :kissd:
Става дума за конкуренция /негова/ , която ми е длъжник....Възможно ли е това да е Нептун... :rolleyes: :-\

Моите хорари в много от случаите са в късни градуси... :rolleyes: Но , винаги имат аспект с ДСЦ-то ми или с важни оси или планети в натала ми...
Правя връзка с това винаги и аз не знам защо! :rolleyes: :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #7102 -: Януари 20, 2011, 09:25:33 pm »
Бих искала да се допълня нещо по-класическо. Меркурий е в Козирог - знак, в който Юпитер е в падение. От друга страна, Юпитер е все още в Риби - знак, където Меркурий е в заточение. Може би и двамата нямате добро мнение за другия. Не знам, просто предполагам. И нямате сходящ аспект помежду си. Според класика Фроули това не са добри предпоставки за успешни преговори. Но заради късния АС и аз не знам дали тези планети следва да бъдат управители на кверента и квезита, или просто картата не е радикална. В някои случаи нерадикалността си казва тежката дума, но има карти тук, в които сме я пренебрегвали и сме получавали резултати. Аз разчитам на хубавите аспекти на Луната.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7103 -: Януари 20, 2011, 09:33:55 pm »
Бих искала да се допълня нещо по-класическо. Меркурий е в Козирог - знак, в който Юпитер е в падение. От друга страна, Юпитер е все още в Риби - знак, където Меркурий е в заточение. Може би и двамата нямате добро мнение за другия. Не знам, просто предполагам. И нямате сходящ аспект помежду си. Според класика Фроули това не са добри предпоставки за успешни преговори. Но заради късния АС и аз не знам дали тези планети следва да бъдат управители на кверента и квезита, или просто картата не е радикална. В някои случаи нерадикалността си казва тежката дума, но има карти тук, в които сме я пренебрегвали и сме получавали резултати. Аз разчитам на хубавите аспекти на Луната.

И аз! :rolleyes: :blink:...Още веднъж сърдечно БЛАГОДАРЯ Мирабела! :kissd:

http://www.youtube.com/watch?v=GvbQzRAi4wM&ob=av3el

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #7104 -: Януари 20, 2011, 09:36:52 pm »
Моля, Марая! Успех още един път! Дано този път аз не нагаждам аспектите, за да е положителен отговорът. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #7105 -: Януари 20, 2011, 09:39:21 pm »
Моля, Марая! Успех още един път! Дано този път аз не нагаждам аспектите, за да е положителен отговорът. :blink:
:wink2:  Търсете луната.... :wub: Тя е най-важна в хорарните въпроси.....

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7106 -: Януари 20, 2011, 10:15:57 pm »

Още едно мнение в подкрепа на твоите намерения и успеха на срещата. Може да го поумува, но да рече, че му е изгодно, на мен така ми се види. Късмет, дано сме ти познали. ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7107 -: Януари 20, 2011, 10:17:39 pm »
Ако приемем Мерк за У1 - теб - той е в 7ми дом, малко си му в ръчичките на човека от срещата, и по-скоро би направила ти някакви компромиси, за да мине успешно преговора и да се сключи сделка, съответно, Мерк обаче ти е съединен с Парс Фортуна на хорара - според мен заложи на красота, обаяние, женски чар, и лекота... Според мен човекът е леко тип "традиционен бг мъжкар", склонен да направи компромис на готина жена, но не и на бизнес партньори с остри зъби и наежени - такива по-скоро биха го накарали да включи защити.

Юпитер ти е в 10ти - срещата има добри шансове да бъде много ползотворна като резултати за теб.

Успех.

Много мерси Прия....О.К. Ще бъда повече жена... ;) :blink: , ако знаеш как ми е писнало.... :rolleyes: :wub:
Мерси за включването...

*

Марая

• 28287
« Отговор #7108 -: Януари 20, 2011, 10:25:19 pm »

Още едно мнение в подкрепа на твоите намерения и успеха на срещата. Може да го поумува, но да рече, че му е изгодно, на мен така ми се види. Късмет, дано сме ти познали. ;)

Дано! Много благодаря! ;D :wub:

*

Uran

• 6041
« Отговор #7109 -: Януари 20, 2011, 10:33:21 pm »
Май картата е нерадикална или нещата са ясни предварително. :-\
Твой У3 в секстил с негов У3 и Луна в апликиращ секстил със Сатурн-другият управител на негов 3 дом. Решението някак си зависи изцяло от Него- Меркурий твой сигнификатор и СЛВ в негов 1 дом.
Изходът мисля, че ще е положителен заради добрите аспекти на Луна, но леко смущаващ ми е разходящата опозиция на Луна със Слънце-твой У3 в негов 2 дом. Може би нещо си преосмислила или наново преценила или той ще те накара да преосмислиш нещо защото Слънце е в негов 2 дом.
Отг.- Да.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7110 -: Януари 20, 2011, 10:38:06 pm »
Май картата е нерадикална или нещата са ясни предварително. :-\
Твой У3 в секстил с негов У3 и Луна в апликиращ секстил със Сатурн-другият управител на негов 3 дом. Решението някак си зависи изцяло от Него- Меркурий твой сигнификатор и СЛВ в негов 1 дом.
Изходът мисля, че ще е положителен заради добрите аспекти на Луна, но леко смущаващ ми е разходящата опозиция на Луна със Слънце-твой У3 в негов 2 дом. Може би нещо си преосмислила или наново преценила или той ще те накара да преосмислиш нещо защото Слънце е в негов 2 дом.
Отг.- Да.

Мерси много Уран!! Много благодаря за отделеното време и отговора.... :wub:

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #7111 -: Януари 20, 2011, 11:46:04 pm »
Момичета ( и момчета), от доста време не съм влизала, защото имах доста работа, но ето ме днес, много напрегната. От ноември се преместихме семейно да живеем в друг град, с децата. Въпросът ми е - ще успеем ли да останем тук? Положението е много гранично, големи трудности. Аз бих искала да останем, но човек не може да се бори до безкрай...
Моля ви, кажете вашето мнение по този хорар - ще останем ли тук, където сме?
Благодаря ви предварително и пожелавам на всички ни една силна, щастлива 2011 година :58:
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=yvpfileSntZjX-u1164228990&lang=e&gm=a1&nhor=368&nho2=63&btyp=2&mth=gw&sday=20&smon=1&syr=2011&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

*

Uran

• 6041
« Отговор #7112 -: Януари 20, 2011, 11:53:46 pm »
Oставането май е свързано с намиране и на работа?
Луната ще направи апликиращ секстил със Сатурн управител на ваш 6 дом, но няма да ви е лесно. То и самото и положение в 1 дом го указва. Има и апликиращ тригон с Венера- управител на ИЦ и 11 дом- още едно Да. Опозицията и с Марс и Слънце, която е разходяща говори за трудности в социализацията на децта и вас ( управители са на 1 дом. 5 дом и МЦ).

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7113 -: Януари 20, 2011, 11:54:07 pm »
Във Варна ли сте се преместили? Тук наистина много трудно се оцелява, дори за варненци.
Според ме обаче отговорът е "да, ще успеете да останете".  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7114 -: Януари 20, 2011, 11:59:24 pm »
Благодаря ви предварително и пожелавам на всички ни една силна, щастлива 2011 година :58:

Вижда ми се като ДА. Успех! 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #7115 -: Януари 21, 2011, 12:19:46 am »
Благодаря ви, момичета! Вие сте разкошни и суперскоростни! :88:
Да, Lillie, във Варна дойдохме. От Търново сме - и там е много трудно, но няма как, трябва да се върви напред.
Uran, изключително точно! Трудно е и за децата, и с работата.
Успехи на всички, момичета!

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #7116 -: Януари 21, 2011, 12:21:13 am »
Момичета ( и момчета), от доста време не съм влизала, защото имах доста работа, но ето ме днес, много напрегната. От ноември се преместихме семейно да живеем в друг град, с децата. Въпросът ми е - ще успеем ли да останем тук?

Мисля че ще останете.Сатурн до К4 не предполага ново местене,а управителят на 4ти в 5ти показва,че повече се вълнуваш за децата си-отговорностите ти по тях ще бъдат добре реализирани,те самите ще се чувстват добре отделно.Мъжът ти ще е водещ за оставането ви там-разходящите аспекти на Марс с Уран говорят,че трябва преди е много време да е започнал работа чрез връзка-при познат,чрез такъв или близък роднина.Мисля,че мъжът ти може и да има роднини във Варна които тепърва да му помогнат в това отношение (работа) или поне ще са положителен фактор покрай оставането ви там,ако вече това не се е случило както изглежда в картата.Мисля,че ти се притесняваш за едни пари които трябва скоро да се върнат,но тези пари може да са взети от мъжа ти (гледам опозицията предстояща Луна/Нептун във 2/8 дом,а 8 дом е негов 2ри дом).Или чакаш някакви пари като заем или заплащане да му се дадат от негов близък,познат,роднина съвсем скоро.Мъжът ти обаче е хванал някакъв шанс с това местене,мисля че тука му е късметът.Отделно може да го очаква някакво кратко пътуване или посещение от близък,което да подобри положението.За теб нещата също изглеждат добре-Слънцето е сменило знак и е в съвпад с упр на МЦ в 6ти дом-ако нямаш работа ти предстои нова,а ако си вече заета до 3 дни в нея ще се реши нещо важно за теб.След около 2 седмици виждам някакви пари които могат да потекат лично към теб,макар че вероятно ще са изработени по някакъв начин,заслужени или са свързани с някакви задължителни постъпления по децата (ако за тях някой или някаква система ти ги дава).

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #7117 -: Януари 21, 2011, 12:54:06 am »
Синухе, благодаря ти, много точен поглед върху нещата! Дано е за добро за цялото семейство.. :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #7118 -: Януари 21, 2011, 02:05:36 am »
Момичета ( и момчета), от доста време не съм влизала, защото имах доста работа, но ето ме днес, много напрегната. От ноември се преместихме семейно да живеем в друг град, с децата. Въпросът ми е - ще успеем ли да останем тук? Положението е много гранично, големи трудности. Аз бих искала да останем, но човек не може да се бори до безкрай...
Моля ви, кажете вашето мнение по този хорар - ще останем ли тук, където сме?
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=yvpfileSntZjX-u1164228990&lang=e&gm=a1&nhor=368&nho2=63&btyp=2&mth=gw&sday=20&smon=1&syr=2011&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

Твърдо "ДА".  Партньорът ти ще се устрои много добре там (като професионална реализация). За теб е рано да се каже...Има голям шанс да се задържите във Варна.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #7119 -: Януари 21, 2011, 05:11:43 am »
Искате ли обратна връзка..... ;D ;D