Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1165983 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:хорарен въпрос
« Отговор #7180 -: Януари 25, 2011, 04:24:49 am »

Няма да те цитирам , но до миналата година не ти беше ясно....Форума знае това...
От този миг с техники и опити приключих... ;D

ЩЕ ГО ПОВТОРЯ САМО ВЕДНЪЖ. СЛУЖА СИ С ТЕХНИКАТА НА ВТОРИЧНИТЕ ПРОГРЕСИИ И С ТЕХНИКАТА НА ТРАНЗИТИТЕ КАТО ДВЕ НЕЗАВИСИМИ ТЕХНИКИ. ДО ПРЕДИ ГОДИНА И НЕЩО НЕ БЯХ ПРОБВАЛА ДА ОТНАСЯМ ТРАНЗИТИ КЪМ ПРОГРЕСИИ. НО НИЩО НЯМА ДА МЕ СПРЕ, АКО РЕША ДА ГО ПРАВЯ.

Ще ти го извадя щом настояваш! ;D ;D
Нямаш грижа! ;D
АРХИВИТЕ СА ЖИВИ! ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7181 -: Януари 25, 2011, 04:45:31 am »
В крайна сметка има ли значение кой каква техника използва?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7182 -: Януари 25, 2011, 04:54:32 am »

Единственото нещо което има значение е едно! Да бъдем толерантни и да спрем да хапем , да спрем с тази борба за надмощие , да признаем , че сме добри в дадена област , да приключим веднъж завинаги с интригите и да работим в името на астрологията....Който може да го прави , да го направи , който не може , ще трябва да се научи.... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7183 -: Януари 25, 2011, 05:01:20 am »

Единственото нещо което има значение е едно! Да бъдем толерантни и да спрем да хапем , да спрем с тази борба за надмощие , да признаем , че сме добри в дадена област , да приключим веднъж завинаги с интригите и да работим в името на астрологията....Който може да го прави , да го направи , който не може , ще трябва да се научи.... :blink: ;)

Тъй да бъде. Прогресивната ми Луна вече е във Везни.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7184 -: Януари 25, 2011, 05:04:25 am »

УРА! КРАЙ НА СЛУГИНАЖАААА!- на котета , кучета и всякакви твари!
Ми , ще бъда на гости другата седмица при Вас.... ;D :wub:

« Отговор #7185 -: Януари 25, 2011, 05:04:41 am »

Оо, честито! Ся да не станеш фльорца!  :P

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7186 -: Януари 25, 2011, 05:06:32 am »

Оо, честито! Ся да не станеш фльорца!  :P

:rolf: :rolf: :rolf:
Тя си е! Ти не я слушай , нея питай мен.... :-[ ;D
Кат я видиш гадже та дрънка.., как поклаща снагата си тънка... :P ;D ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7187 -: Януари 25, 2011, 05:07:49 am »

За слугинажа не се знае, още не му се вижда края. Но ще се радвам да ни гостуваш.  ;D

Цитат
Оо, честито! Ся да не станеш фльорца!

Чакайте да дефилирам с розови дантелки.  ;D А в близките 2 години ще имам достатъчно време да овладея техниката на дупевъртенето.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7188 -: Януари 25, 2011, 05:30:13 am »

За слугинажа не се знае, още не му се вижда края. Но ще се радвам да ни гостуваш.  ;D

Цитат
Оо, честито! Ся да не станеш фльорца!

Чакайте да дефилирам с розови дантелки.  ;D А в близките 2 години ще имам достатъчно време да овладея техниката на дупевъртенето.  :P

Вторник...,другия идвам.....

Дай дИфилето...., падам :rolleyes: :97: :rolf: Представям си нещо от сорта....на това...

http://vbox7.com/play:549d812a

ЧЕСТИТО ЛИЛИ! ДРУГА Е ТАЯ ЛУНА! Дори и опозето на стелиума , ще ти се стори бледо копие на Джокондата! :wub: :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7189 -: Януари 28, 2011, 12:06:17 am »
Да задам и аз един хорЪр.  ;D

Ще има ли подадена жалба в общината/кметството?
(аман от злобни хорица  ;D)

27.01.2011
17.36 ч, Варна
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #7190 -: Януари 28, 2011, 12:12:51 am »
Да задам и аз един хорЪр.  ;D

Ще има ли подадена жалба в общината/кметството?
(аман от злобни хорица  ;D)

Лиле,Лиле,к'ви си ги забъркала...  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7191 -: Януари 28, 2011, 12:13:18 am »
Аз не, но някой иска да припечели нещо.  ;D Хората в тая криза са още по-подивели от преди.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7192 -: Януари 28, 2011, 12:15:52 am »
Не знам за какво и от кого е жалбата, и от кой се задава хорара - но ако е валиден 3ти дом от АЦ - да е по него *жалбата* - според мен отговорът на хорара е "ДА, ще има заведена *жалба*".

Хорара го задавам аз - Лъв/Слънце. Човекът, който възнамерява да се жалва, е по ДС. Никакъв не ми е. Представен е от Нептун в 7 дом и ретрограден Сатурн (днес ли е тръгнал ретро?).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #7193 -: Януари 28, 2011, 12:17:48 am »
Жалба от хазяин/съсед заради домашните любимци? Според мен ще се откаже Сатурн, макар да има аспекти сочещи Да.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7194 -: Януари 28, 2011, 12:24:45 am »
Не е хазяин и не е съсед. Долу на партера има търговски обекти, някой работещ или собственик на малко магазинче. Позхлъзнал се е върху заледен участък от тротоара и си е въобразил, че капе именно от моя климатик. При все това, че в тези две стаи климатиците или стоят изключени, или на стенд бай. И когато ги монтирахме, беше направено всичко както трябва, да няма излишно изтичане на вода. А течът е от покрива на блока, дори си остъклявахме терасата и слагахме специална козирка навремето, защото ни заливаше терасата в едната спалня.
Но са се наговорили с магазиниерките, днес ги видях как гледат злобно. А тоя с цялата си наглост ми нахлу в жилището, когато отворих вратата (с още един мъж) и влезе по свойски в спалните да прави оглед на климатика. Да подава жалба, но ще се разправя с адвокати. И ще искам да се направи независима експертиза отде идва тоя теч.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #7195 -: Януари 28, 2011, 12:32:05 am »
Не. :-\

*

missKapriz

« Отговор #7196 -: Януари 28, 2011, 12:34:56 am »
Има голяма вероятност за споразумение и изглаждане на отношенията .Мисля,че ако поговорите ще успееш да замажеш нещата-според мен човека е склонен да не предприема крайни мерки,макар че ми се струва много обиден или наранен

*

missKapriz

« Отговор #7197 -: Януари 28, 2011, 12:36:34 am »
сега прочетох обяснението,но не разбрах защо магазинерките гледат злобно-те каква роля играят в случая

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7198 -: Януари 28, 2011, 12:40:32 am »
сега прочетох обяснението,но не разбрах защо магазинерките гледат злобно-те каква роля играят в случая

Става въпрос за малки партерни магазинчета и въпросният човек вероятно е собственик на някое от тях. Разположени са едно до друго, има доста хора там. Нямам представа къде и как се е подхлъзнал, дойде с вече гипсирана ръка да ми я бута под носа. С тях нещо са се наговорили, изглежда, типично за тукашните хора. И не им побира акълът, че може да се стича от покрива (има някаква козирка там), а не от неработещ климатик. Но той стои горе високо и дразни някого.

Цитат
Мисля,че ако поговорите ще успееш да замажеш нещата-според мен човека е склонен да не предприема крайни мерки,макар че ми се струва много обиден или наранен.

Така е, счупил си е ръката. Но няма нищо за замазване.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #7199 -: Януари 28, 2011, 12:42:05 am »
А, това била значи Луната в четвърти в Скорпион. Бе, не знам, може и да се разберете с човека, Лили, ама той е много нафучан, а Слънцето си е много сг..нено. :P

Бе, ако не гледаме отвъд Сатурн, направо си е за "нищо нема да стане". Ай, да помине време, па да питаш по-арамийската, та да е лесно за врачуване.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda