Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169044 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #7220 -: Януари 28, 2011, 03:00:01 am »
Всъщност човека отказа една среща преди по-малко от седмица,не знам дали това може да се вижда в картата. :-\

По принцип се гледат разходящите аспекти на сигнификатора, но в случая той е ретрограден.

Тоест може отново да откаже срещата ли?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7221 -: Януари 28, 2011, 03:02:25 am »
Фактът, че неговият сигнификатор е станал ретрограден непосредствено преди задаване на въпроса, може да означава, че е отказал преди. А какво ще е развитието на ситуацията се проследява и по сходящите аспекти на Луната, тя винаги е косигнификатор на въпроса.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7222 -: Януари 28, 2011, 03:03:19 am »
Ясно.Благодаря,Лили! :58:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7223 -: Януари 28, 2011, 03:04:27 am »
Моля, пак заповядай.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7224 -: Януари 28, 2011, 03:08:24 am »
Тоест може отново да откаже срещата ли?

дори и да има среща, то няма да е такава, каквато на теб ти се иска, т.е. все едно я е нямало
:unsure: Възможно е и така да стане.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7225 -: Януари 28, 2011, 03:36:35 am »
Да задам и аз един хорЪр.  ;D

Ще има ли подадена жалба в общината/кметството?
(аман от злобни хорица  ;D)

27.01.2011
17.36 ч, Варна

Да не става дума за домашните ти животни? Луната е в секстил с Меркурий в 6-ти?
Ти си му в ръцете и не си в много изгодна позиция-Слънце на десцендента. Той е силен - Сатурн има достойнства, а Слънцето е в падение. По-добре се разберете, че като нищо ще подаде жалба - Сатурн е на ИЦ - негов МЦ. А и последният аспект на Луната е тригон с Уран, който е съ-управител на 7-ми, което ме навежда към "ДА". Изгряват фиксирани оси, което ме навежда на мисълта, че проблемът не е от скоро, явно е хронифицирал и ретроградния Сатурн го е активирал. Според мен дори и да не не го направи сега, ако не се разберете, ще го направи по-късно - Сатурн е ретрограден. Има шанс да се разберете помежду си - Слънцето и Сатурн клонят един към друг.

Интересна ми е ролята на Марс в този хорар, понеже той характеризира както теб, така и жалбоподателя, но сега нямам идея и не ми се задълбочава, че ми се умори мозъка днеска....Все ще излезе нещо..Ти ще кажеш.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7226 -: Януари 28, 2011, 03:43:45 am »
Да не става дума за домашните ти животни? Луната е в секстил с Меркурий в 6-ти?
Ти си му в ръцете и не си в много изгодна позиция-Слънце на десцендента. Той е силен - Сатурн има достойнства, а Слънцето е в падение. По-добре се разберете, че като нищо ще подаде жалба - Сатурн е на ИЦ - негов МЦ. А и последният аспект на Луната е тригон с Уран, който е съ-управител на 7-ми, което ме навежда към "ДА". Изгряват фиксирани оси, което ме навежда на мисълта, че проблемът не е от скоро, явно е хронифицирал и ретроградния Сатурн го е активирал. Според мен дори и да не не го направи сега, ако не се разберете, ще го направи по-късно - Сатурн е ретрограден. Има шанс да се разберете помежду си - Слънцето и Сатурн клонят един към друг.

Интересна ми е ролята на Марс в този хорар, понеже той характеризира както теб, така и жалбоподателя, но сега нямам идея и не ми се задълбочава, че ми се умори мозъка днеска....Все ще излезе нещо..Ти ще кажеш.

Не, виж на предната страница. Няма нищо общо с любимците, те никому не пречат.
Проблемът е съвсем "пресен", доколкото разбрах, от тази сутрин. По обяд ме изненадаха и нахлуха в къщи.

Ще докладвам после, ако има някакво развитие и какво ще е то.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7227 -: Януари 28, 2011, 09:34:48 pm »
Въпроса ми е скоро ли ще се разделим с него?

Луната, управител на твоят пети дом и съуправител на въпроса се отправя в опозиция на патньора - Меркурий  и на така зададения въпрос отговорът е "не" т.е. няма да се разделите.

Хм, странно  ::) Дано някой ден да наминеш отново в сайта, за да ни кажеш дали сте останали да поддържате връзка.

Имай предвид, че отговорът обхваща близките 2-3 месеца. Ако устискате до Коледа - ще черпиш  ;D

Почнах да разглеждам разни мой коментари и видях този хорар.
То вече не е актуално,но не знам дали съм дала обратна връзка...Аурора, на 23 декември 2009 се разделихме,баш до коледа  ;D :wub:

« Отговор #7228 -: Януари 29, 2011, 01:45:18 am »
Ееее ми значи хорарът е бил "в срок на годност"  ;D ;D ;D

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #7229 -: Януари 30, 2011, 06:27:41 am »
...
Например в следната карта,ако въпроса е ''Ще илезем ли до края на месеца с (човека е назован по име)?''
...

Човека упорито продължава да избягва отговор на това дали да излезем,така че ако благоволи да даде конкретен отговор ще ви кажа,но аз му казах,че това продължително не отговаряне(понеже ми писа за едни други неща,но точно тоя въпрос няколко пъти го отбягва) предполагам,че трябва да го взема за ''не'' и толкоз,не ми е писал все още нищо,но аз вече и спирам да очаквам отговор.При толкоз протакане нещата са ми ясни... Вярно е,че и аз бързо паля и съм много нетърпелива,ама то пък вече .... :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #7230 -: Февруари 01, 2011, 11:25:45 am »
Седим и се чудим от няколко дни: "Бременна ли е сестра ми?"

Говоря за изтинска моя сестра. Странно се чувства от няколко дни, доста й се гади, иначе не е яла нищо странно, има си апетит, и свят й се вие, като прималяване... Не й е закъснял цикълът, не е и болна, грипава май, но просто ми е любопитно.

Ако е бременна, аз лично бих се радвала, макар картата да показва - в моите очи - че май няма такова нещо :-\

Със сигурност до 10тина дни ще разберем, за тогава й планираме цикъла по график. Иначе тя не работи целенасочено за бебе, но би нямала нищо против сякаш...

след като питаш за нея, а не от нейно име, се гледа седми като първи, нали?? и петият дом от седми се пада с начало в лъв..макар и празен, но пети в лъв си е ''на мястото''..ако това е достатъчно като указание..луната е в девети неин дом, което също е добре, но е в козирог, което не е чак толкова добре май..луната няма аспект с марс, който е управител на сестра ти..мисля, че не е бременна.. :-\

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

missKapriz

« Отговор #7231 -: Февруари 01, 2011, 03:41:12 pm »
Сестрата на Прия не е ли по 3 дом-братя и сестри.В руските сайтове пише,че по принцип всеки,за когото се пита може да се отнесе и по 7 дом,но ако това е подсказано в картата.В случая силно натоварения 3 дом ми се струв по-подходящ за сестрата.
Прия,мисля,че бременност няма
По-късно пак ще я огледам тази карта,че тръгвам на работа :)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7232 -: Февруари 01, 2011, 04:00:46 pm »
По 3-ти дом, да, тя пита за сестра си. Аз също мисля, че към този момент няма бременност, но до десет дни тя има време да ни опровергае. ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #7233 -: Февруари 01, 2011, 04:12:30 pm »
Със сигурност до 10тина дни ще разберем, за тогава й планираме цикъла по график.

А тест?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #7234 -: Февруари 01, 2011, 11:37:58 pm »
И аз не виждам много признаци за бременност. Управителят й Юпитер няма разходящи аспекти в рамките на знака. Но той току-що е сменил знака, а на теория това може да се тълкува като някаква промяна в състоянието на квезита. Управителят на евентуалната бременност Марс също няма разходящи аспекти. Луната има (доста) разходящ съвпад с Плутон, управител на 12-тия й дом. Възможно е да станало нещо, за което тя все още да не си дава сметка. Изходът от въпроса - 4-ти от 5-ти от 3-ти, т.е. 9-ти дом, се управлява от Меркурий - бърза планета - би трябвало много скоро да узнаете отговора. Още повече, че Луната апликира към Меркурий и след това има секстил с Уран (неин У3). Меркурий също апликира към Уран. Резултатът може да я изненада.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #7235 -: Февруари 02, 2011, 12:33:45 am »
имам един въпрос и ако някой има мерак ще може ли да погледне моля  :-[

въпросът ми е: след като приключа сегашната работа /граждански договор и изтича в края на февруари/ ще започна ли работа другаде? - Варна 18:32 часа днес  :blink:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7236 -: Февруари 02, 2011, 12:49:40 am »

въпросът ми е: след като приключа сегашната работа /граждански договор и изтича в края на февруари/ ще започна ли работа другаде? - Варна 18:32 часа днес  :blink:

да , като е възможно и този да бъде продължен...А след 15 март и по-добро финансово предложение...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #7237 -: Февруари 02, 2011, 01:07:39 am »

да , като е възможно и този да бъде продължен...А след 15 март и по-добро финансово предложение...

благодаря много  :-[

да, има опция този да бъде продължен - верно е това, но трябва да остане един оператор само за довършителните поправки по преброяването на земеделските стопанства. ние сме трима. колегата започва нова работа от началото на март, така че нема и намерение да остава. колежката е с виШо  ;)  по някви земеделски истории и едва ли ще оставят мен... а и честно казано не зная дали искам да остана... пффф а си е хубаво да взимаш заплата, но работата си е като на робот и може да бъде само временна, че нема развитие там никакво  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Divna

• 2478
« Отговор #7238 -: Февруари 02, 2011, 01:14:19 am »
Zdraveiite, momi4eta!

Utre mi predstoi vajna sre6ta. Vyprosyt mi e: Dobre li 6te premine sre6tata mi s ... /nazovala sym li4nostta po ime/? 6te byda li udovoletvorena?

Blagodaria vi predvaritelno! :58:

« Последна редакция: Февруари 02, 2011, 07:40:36 pm от Divna »

« Отговор #7239 -: Февруари 02, 2011, 01:30:02 am »
По хорара на Вещичка. Картата е по Плуцидиус, но и по Кох конфигурацията е почти същата, с тази разлика, че границите на домовете не се виждат много ясно. Ретро Сатурн на К3, Сатурн е У6, Луната е в Козирог - има възможност за оставане на сегашната работа на постоянен договор (трансформиране на граждански - 3-ти дом в постоянен- 6-ти дом). Ти си в 6-тия си дом, апликираш към Марс (У9) - търсиш постоянна работа за високо квалифицирана длъжност, апликираш с тригон към Сатурн (У6) - има възможност за получаване на предложение за такава длъжност. Луната също казва "Да" - апликира към Меркурий (У2 и У11) - може да се отвори възможност за получаване на пари от свободна работа, а последният й аспект е положителен (секстил с Уран). Успех!