Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169556 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #7240 -: Февруари 02, 2011, 01:52:14 am »
Дивна, ти си в 9-тия си дом, в знака на Сатурн, който е екзалтиран - имаш голями надежди и очаквания по отношение на тази среща. Сатурн в 5-ти дом (и то силен) може да даде чувство на неудовлетвореност, дори и нещата да вървят по план, а Сатурн държи да вървят по план. У9 в 5-ти дом - явно става дума за любовни надежди. Сатурн получава само положителни апликиращи аспекти, т.е. надеждите ти ще бъдат удовлетворени. Луната също казва "Да" - апликира със секстил към Уран (У10). Меркурий също има този аспект с Уран. Ако си си поставила някакви конкретни цели за тази среща, ще имаш възможност да ги постигнеш. Квезитът влиза в тази среща също с любовна нагласа (Венера в 7-ми дом, Юпитер в негов 5-ти дом). И той ще остане удовлетворен от срещата.

*

Uran

• 6041
« Отговор #7241 -: Февруари 02, 2011, 02:19:29 am »
 За Дивна:Ako я разглеждаме тази срещата третодомно- ДА, добре ще мине. ;) :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #7242 -: Февруари 02, 2011, 02:28:43 am »
благодаря и на теб Мирабела  :-[

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7243 -: Февруари 02, 2011, 02:30:11 am »
ДИВНА , С ТАЗИ ВЕНЕРА В 7-МИ , ДАЛИ НЕ ИДЕ РЕЧ ЗА ЛЮБОВ? :rolleyes: ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #7244 -: Февруари 02, 2011, 02:35:44 am »
Седим и се чудим от няколко дни: "Бременна ли е сестра ми?"

Говоря за изтинска моя сестра. Странно се чувства от няколко дни, доста й се гади, иначе не е яла нищо странно, има си апетит, и свят й се вие, като прималяване... Не й е закъснял цикълът, не е и болна, грипава май, но просто ми е любопитно.

Ако е бременна, аз лично бих се радвала, макар картата да показва - в моите очи - че май няма такова нещо :-\

Със сигурност до 10тина дни ще разберем, за тогава й планираме цикъла по график. Иначе тя не работи целенасочено за бебе, но би нямала нищо против сякаш...

Прия, предполагам, че сестричката ти не е бременна. Тя се управлява от Юпитер, а нейният 8-ми дом се управлява от Луната, която прави разходящ квадрат с Юпитер.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #7245 -: Февруари 02, 2011, 03:35:44 am »
ДИВНА , С ТАЗИ ВЕНЕРА В 7-МИ , ДАЛИ НЕ ИДЕ РЕЧ ЗА ЛЮБОВ? :rolleyes: ;D

;D 6te dokladvam skoro. Da vidim kakvo 6te mi dokara tova Novolunie.  :P

*

Divna

• 2478
« Отговор #7246 -: Февруари 02, 2011, 03:42:24 am »
Дивна, ти си в 9-тия си дом, в знака на Сатурн, който е екзалтиран - имаш голями надежди и очаквания по отношение на тази среща. Сатурн в 5-ти дом (и то силен) може да даде чувство на неудовлетвореност, дори и нещата да вървят по план, а Сатурн държи да вървят по план. У9 в 5-ти дом - явно става дума за любовни надежди. Сатурн получава само положителни апликиращи аспекти, т.е. надеждите ти ще бъдат удовлетворени. Луната също казва "Да" - апликира със секстил към Уран (У10). Меркурий също има този аспект с Уран. Ако си си поставила някакви конкретни цели за тази среща, ще имаш възможност да ги постигнеш. Квезитът влиза в тази среща също с любовна нагласа (Венера в 7-ми дом, Юпитер в негов 5-ти дом). И той ще остане удовлетворен от срещата.

Blagodaria!  :kissd:

Dano vsi4ko stane kakto kazva6!
Sre6tata e mnogo specialna. Kasae vzimaneto na vajno re6enie i za dvama ni.
I dvamata izglejdame vlubeni, ama znae li 4ovek.  :-\ Men naposledyk vse iznenadi me spoletiavat.  Kyde lo6i, kyde hubavi.  :-[ ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #7247 -: Февруари 02, 2011, 03:43:06 am »
За Дивна:Ako я разглеждаме тази срещата третодомно- ДА, добре ще мине. ;) :blink:

Blagodaria, Uran!  :kissd:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7248 -: Февруари 02, 2011, 03:47:12 am »
Бе, не знам, може и да се разберете с човека, Лили, ама той е много нафучан, а Слънцето си е много сг..нено. :P

Бе, ако не гледаме отвъд Сатурн, направо си е за "нищо нема да стане". Ай, да помине време, па да питаш по-арамийската, та да е лесно за врачуване.

Да дам обратна връзка.
Жалба не знам дали е подал, засега нищо няма.
Но от съседа отсреща научих, че тоя е някакъв златар от отсрещната улица, дошъл в магазина на жена си да я види по време на обедна почивка и се подхлъзнал. Затова е толкова бесен, няма да му работи ателието, освен ако си няма помощник там. Магазинаджийски истории, както и предполагах, предвид наглото и безпардонно държане.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7249 -: Февруари 02, 2011, 04:32:04 am »
По хорара на Вещичка

У1ви в 6ти - тя е на работа. У11ти - следващата работа - Луната е в разходящ съвпад с нея. Възможно следващата работа да е същата т.е. вече да я работи. ЛФ в 1ви - ще стане това, което е добре за тебе.  ;)

По хорара на Дивна

Луната ми е малко без курс - в разходящ съвпад е с Мерка  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:, но тя е и косигнификатор на въпроса и У3ти - един вид -да, ще мине успешно. И ако мога още да си го изсмуча от пръстите  ;D - Мерка апликира в секстил Уран У10-ти - твоята цел....един вид достигането й.

Надявам се и в двата слуая да съм права  :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #7250 -: Февруари 02, 2011, 04:34:51 am »
Седим и се чудим от няколко дни: "Бременна ли е сестра ми?"

Сестра ти - У3ти Юпитер. Луната идва от квадрат с Юпитер - Не.

*

Divna

• 2478
« Отговор #7251 -: Февруари 02, 2011, 07:35:07 pm »

По хорара на Дивна

Луната ми е малко без курс - в разходящ съвпад е с Мерка  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:, но тя е и косигнификатор на въпроса и У3ти - един вид -да, ще мине успешно. И ако мога още да си го изсмуча от пръстите  ;D - Мерка апликира в секстил Уран У10-ти - твоята цел....един вид достигането й.

Надявам се и в двата слуая да съм права  :-[

Благодаря, Ауорка!  :kissd:

« Отговор #7252 -: Февруари 03, 2011, 10:44:11 pm »
...
Например в следната карта,ако въпроса е ''Ще илезем ли до края на месеца с (човека е назован по име)?''
...

Нали мина вече януари,та да кажа,не излезнахме. :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #7253 -: Февруари 04, 2011, 01:23:37 am »
I az da se ot4eta po moia posleden horar.  :blink:

Niama6e razgovor. Ne se sre6tnahme.  :-[

« Отговор #7254 -: Февруари 04, 2011, 01:36:57 am »
Съжалявам, Дивна, и се извинявам. Между вашите управители, както и управителите на 3-тите ви домове нямаше сходящи аспекти, но мислех, че срещата е уговорена вече и е бетон. Управителите на 3-те ви домове бяха в разходящ квадрат, та си помислих, че сте имали вече пропаднала уговорка, а не че с настоящата ще има проблем. Имаше една хорарна карта тук, пак за среща и резултат от нея (мисля че беше на Марая), в която пак нямаше сходящи аспекти между У3/У9 и срещата се състоя.

*

Uran

• 6041
« Отговор #7255 -: Февруари 04, 2011, 01:51:18 am »
Eй, тези хорари нещо не работят или ни енещо не ги тълкуваме като хората. ;D
Извинявай Дивна.
Ако не е тайна, защо се провали сглядата?

*

Divna

• 2478
« Отговор #7256 -: Февруари 04, 2011, 05:11:18 am »
Съжалявам, Дивна, и се извинявам. Между вашите управители, както и управителите на 3-тите ви домове нямаше сходящи аспекти, но мислех, че срещата е уговорена вече и е бетон. Управителите на 3-те ви домове бяха в разходящ квадрат, та си помислих, че сте имали вече пропаднала уговорка, а не че с настоящата ще има проблем. Имаше една хорарна карта тук, пак за среща и резултат от нея (мисля че беше на Марая), в която пак нямаше сходящи аспекти между У3/У9 и срещата се състоя.

Мирабела, спокойно!  :blink: Няма за какво да се извиняваш. Аз сега като си погледнах въпроса видях, че не е зададен точно. Въпросът ми не включваше деня на срещата. Преди да задам въпроса само съм споменала, че "утре" имам важна среща, а във въпроса това утре не съм го включила.

*

Divna

• 2478
« Отговор #7257 -: Февруари 04, 2011, 05:14:08 am »
Eй, тези хорари нещо не работят или ни енещо не ги тълкуваме като хората. ;D
Извинявай Дивна.
Ако не е тайна, защо се провали сглядата?

Идея нямам.  ;D Човека се потули.  Безследно изчезна. ;D Не знам какво е станало. Вчера при нас имаше силна снежна буря, ама не вярвам това да е причината. Нещо друго ще да е. ;)

« Отговор #7258 -: Февруари 04, 2011, 05:15:00 am »
Имаше една хорарна карта тук, пак за среща и резултат от нея (мисля че беше на Марая), в която пак нямаше сходящи аспекти между У3/У9 и срещата се състоя.

Да, тази карта беше супер интересна с обрата си! :blink:

« Отговор #7259 -: Февруари 11, 2011, 02:23:18 am »
Според вас в този хорар какъв е отговора,въпроса е ''Ще има ли сексуален контакт между питащата и *назования по име*?
Не става дума за връзка.
Картата е построена от човека,който задава въпроса  :blink:

Да кажа,че нищо няма тука.  :blink: