Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1168555 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #7260 -: Февруари 11, 2011, 04:20:38 pm »
Един въпрос - гадателите, пророци, гледачките на кафе - по 9 дом ли се гледат?

Моя приятелка се чуди да ходи да и гледат на кафе - трябва ли да видя упр 3 или упр 11 дом какъв аспект прави с упр 9 дом - такава ли е идеята?

*

missKapriz

« Отговор #7261 -: Февруари 11, 2011, 04:55:35 pm »
Всичко мистично е по 8 дом.
Идеята е според зависи какво иска да знае приятелката ти-примерно дали ще и кажат истината,дали ще е много скъпо...и т.н.каквото там я вълнува Тогава може да се каже кой дом да се гледа.
Може да те обърках малко.Самата гадателка е по 7 дом :blink:По 3 са новините,значи може да се изследва и 3 от 7-доколко казаното от нея е истина.А страховете и неизвестното аз гледам  по 8.Ако искаш качи карта и да помислим заедно,че май не мога добре да обясня
« Последна редакция: Февруари 11, 2011, 05:14:52 pm от Solar »

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #7262 -: Февруари 11, 2011, 05:10:59 pm »
Момичета и момчета, загубих си паспорта. :angry: Поредното ми изпитание, явно. Направих си хорар -
Ще си намеря ли личната карта?, 10,33ч., 11.2.2011г., Варна
Чудя се къде може да е - не знам точно как се гледаше, по 2 дом бяха загубените неща, нали?
Моля ви, кажете вашето тълкуване на хорара?
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=yvpfileSntZjX-u1164228990&lang=e&gm=a1&nhor=385&nho2=63&btyp=2&mth=gw&sday=11&smon=2&syr=2011&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

*

missKapriz

« Отговор #7263 -: Февруари 11, 2011, 05:30:47 pm »
Корал,да не е у съпруга ти или висшестоящ колега?
Мисля,че ще го намериш,но предвид положението на Меркурий и Луната във фиксирани знаци,може да мине седмица.
На теб спешно ли ти трябва,ще пътувш ли или имаш документи за попълване?Опитвам се да си обясня Венера в 9 дом.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #7264 -: Февруари 11, 2011, 05:34:33 pm »
Да, по 2-ри дом са изгубените вещи, а документи - по 3-ти. Луната У3 и У4 е в твоя първи дом, екзалтирала. Меркурий, У2, не е ретрограден, но също е екзалтирал във Водолей. Последният аспект на Луната е секстил с Уран. В момента ретрограден е само Сатурн. Може би не си загубила личната си карта, а просто не си я видяла. Няма данни за връщане на нещо изгубено, явно л.к. ще изскочи отнякъде, силни са всичките й сигнификатори. Я се успокой и погледни пак на обичаните места за л.к. Кога последно я видя и ползвала ли си я скоро?
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #7265 -: Февруари 11, 2011, 05:50:34 pm »
Solar, много ти благодаря, че се отзова толкова бързо! :88: Тази сутрин ходих да се разписвам в борсата, но стана без лична карта, слава Богу. Ще ми трябва след 1.3., ще ходя по институции, и за документите за детската градина на децата... Абе, лоша работа, но ще я оправям, няма как. Търсих вкъщи, не е и в мъжа ми, освен вчера след една среща жената да я е видяла до офиса си. Ще я питам при първа възможност.
После ще дам обратна връзка. Дано я намеря! :blink:
Сега видях и твоя отговор, Кали :blink: Рових вкъщи, ще търся още. Просто вчера само при банкомата вадих дебитната карта на мъжа ми, после я сложих на мястото й, вадих едни листи, за да събера всичко - чантата ми беше яко натъпкана :-X... И тая сутрин - изненада! :rolleyes: Почти съм сигурна, че вчера сутринта си беше на мястото. Ще търся. Благодаря ти, Кали! :58:

*

zuzu

• 23
« Отговор #7266 -: Февруари 11, 2011, 06:16:32 pm »
Всичко мистично е по 8 дом.
ами моа уран е на 1гр.в скорпион 8 дом какво показва като мистика заложби и подобни.как да го разбирам дали и силен в картата и как да го асимилирам???

*

Stella

• 7765
« Отговор #7267 -: Февруари 11, 2011, 06:49:19 pm »
Един въпрос - гадателите, пророци, гледачките на кафе - по 9 дом ли се гледат?

Моя приятелка се чуди да ходи да и гледат на кафе - трябва ли да видя упр 3 или упр 11 дом какъв аспект прави с упр 9 дом - такава ли е идеята?

Ако ти задаваш въпроса - твоята приятелка се управлява от У11, а гадателката е в противоположния дом. Ако приятелката ти задава въпроса, тя се описва от У1, а гадателката е в 7-ми дом. Това е среща "на четири очи" и всички консултанти са по 7-ми дом.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #7268 -: Февруари 11, 2011, 07:00:22 pm »
Ще емигрираме ли? Ще имаме ли успех зад граница?

Въпросът се отнася до мен и семейството ми.

*

missKapriz

« Отговор #7269 -: Февруари 11, 2011, 07:05:32 pm »
Уран ,мисля,че ще емигрирате и ще бъдете доволни.При приятели ли отивате?

*

Uran

• 6041
« Отговор #7270 -: Февруари 11, 2011, 07:10:08 pm »
Тази тема зрее в съзнанието ми от доста време. Може би днес си дадах сметка защо не искам в последните 1-2 години да градя каквото и да било тук. Трябва и съпругът ми да съзрее за подобна идея. (Той има доста "емигрантски" радикс.. ;D) Вярвали сме, че нещата ще тръгнат в добра посока за БГ. Сега не съм много оптимист, а и най-хубавата част от живота ми премина в преливане от пусто в празно.
Ако това стане наша обща цел ,съм убедена, че на "Ура!" ще я превземем. :blink:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #7271 -: Февруари 11, 2011, 07:19:36 pm »
Картата изглежда много ОК. Екзалтирала Луна, добре поставени сигнификатори. Но Луната е практически без курс (в класическа система) и картата казва по-скоро, че все още не е инициирано намерение, а само  идея без конкретика. Аз лично предпочитам да не броя в случая квадрата с Нептун - защото може да значи нереалистични очаквания и илюзии и секстила с Уран като последен аспект, защото и хич нямам вяра на тези аспекти. Като че ли имате силите да се справите навън, но на въпроса още не му е дошло времето.

И аз наскоро щях да пускам подобна тема, но става въпрос за временен, макар и дългосрочен проект зад граница. И аз, и синът ми, и баща му имаме "емигрантски" карти. Май аз съм най-вкостенялата към рОдината измежду нас :blink:.

Успех, Уран! То тая година на солара си вяра да нямаш  ;). Като нищо може да поднесе такива работи.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Uran

• 6041
« Отговор #7272 -: Февруари 11, 2011, 09:05:45 pm »
Заради децата и лошата демографска картинка.
Мержелее ми се Канада, където имам сестра.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7273 -: Февруари 11, 2011, 09:10:59 pm »
Ще емигрираме ли? Ще имаме ли успех зад граница?

Въпросът се отнася до мен и семейството ми.

Според мен има доста показатели, които клонят към "да", що се отнася до емиграцията - У1, който е и У4 е в положителен аспект с У9 - Сатурн (класическия управител на Водолей, знакът на върха на 9-ти дом). Луната е в съвпад с К12-ти дом, който е считан за домът на емиграцията и прави сходящ секстил с У9 - Уран. Не мисля, че ще постигнете голям успех в срока, който този хорар може да визира, поради квадратурата на Луната с господаря на 10-ти дом - Нептун. Аз под успех разбирам да се устроите на добра работа там...Луната управлява 2-ри дом, а ЛФ е в 4-ти дом на корените.
« Последна редакция: Февруари 11, 2011, 09:15:05 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #7274 -: Февруари 11, 2011, 09:18:43 pm »
Чуденката ми е аз ли наистина искам това или планетите дето ми човъркат оста ме подкукоросват? ;D Другото е, че вложих доста в един имот и хич не ми се разделя с него, а друг начин за емиграция нямам.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7275 -: Февруари 11, 2011, 09:31:19 pm »
Чуденката ми е аз ли наистина искам това или планетите дето ми човъркат оста ме подкукоросват? ;D Другото е, че вложих доста в един имот и хич не ми се разделя с него, а друг начин за емиграция нямам.

Би ли могло да означава, че ЛФ в 4-ти дом е този имот, който ще ти помогне да заминеш, благодарение на него? Защото аз тази ЛФ не си я обяснявам много-много с всичките тези показатели за емиграция.

ПП. Звездите не могат да ти наложат нещо, което не ти е писано да стане по натал.

*

Uran

• 6041
« Отговор #7276 -: Февруари 11, 2011, 09:58:43 pm »
Eвентуално ...ако решим да заминем. Нямаме спестявания. :-X

*

zuzu

• 23
« Отговор #7277 -: Февруари 11, 2011, 10:50:05 pm »
човърка ме отвътре кажете ми за моя уран в скорпион 8 дом.като чета повечето разбирате доста дайте ми яснота.

*

missKapriz

« Отговор #7278 -: Февруари 12, 2011, 02:09:20 am »
тук е тема за хорарни карти,Зузу

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7279 -: Февруари 12, 2011, 02:10:43 am »
тук е тема за хорарни карти,Зузу

Защо не ми погледна хорара? :( ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците