Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1170529 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:хорарен въпрос
« Отговор #7300 -: Февруари 17, 2011, 10:54:56 pm »
Ясно,само питах.  :blink:

А аз само отговорих.... ;D
Имаш ли възможност да качиш карта...? :rolleyes:, че швейцареца май е претоварен :P ;D....,писва ми от него понякога...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #7301 -: Февруари 17, 2011, 11:03:18 pm »
Ето картата. Ей сега ще се опитам да измисля нещо по нея.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7302 -: Февруари 17, 2011, 11:10:12 pm »
Ето картата. Ей сега ще се опитам да измисля нещо по нея.

Мерси бонбонче... :wub: , чакам твоята мисъл.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #7303 -: Февруари 17, 2011, 11:17:31 pm »
Моята мисъл се е затлачила като световния океан по време на пермското измиране на видовете... ;D

Сега сериозно. Не знам какво да гледам освен него (Уран), неговия У3 (Марс) и Луната и разходящите им аспекти, разбира се. Уран не ми дава много информация - във 2-рия му дом е - мисли си за пари човекът, може би. Няма нищо чудно в това, нали за сделки става дума, т.е. дотук нищо ново. И Марс и Луната имат скорошен разходящ аспект (положителен) с ретрограден Сатурн. Значи твоята версия, че е търсил потвърждение, сигурност от теб, може да се окаже вярна. Още Сатурн управлява неговия 12-ти дом и се намира в негов 9-ти дом - може да се е опитвал да научи нещо, което ти криеш от него евентуално, или да търси писмено споразумение (ако писмените споразумения ги гледаме по 9-ти дом, във вчерашния хорар питах по този въпрос). Извинявай, ако се окаже много невярно. :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #7304 -: Февруари 17, 2011, 11:22:33 pm »
Моята мисъл се е затлачила като световния океан по време на пермското измиране на видовете... ;D

Сега сериозно. Не знам какво да гледам освен него (Уран), неговия У3 (Марс) и Луната и разходящите им аспекти, разбира се. Уран не ми дава много информация - във 2-рия му дом е - мисли си за пари човекът, може би. Няма нищо чудно в това, нали за сделки става дума, т.е. дотук нищо ново. И Марс и Луната имат скорошен разходящ аспект (положителен) с ретрограден Сатурн. Значи твоята версия, че е търсил потвърждение, сигурност от теб, може да се окаже вярна. Още Сатурн управлява неговия 12-ти дом и се намира в негов 9-ти дом - може да се е опитвал да научи нещо, което ти криеш от него евентуално, или да търси писмено споразумение (ако писмените споразумения ги гледаме по 9-ти дом, във вчерашния хорар питах по този въпрос). Извинявай, ако се окаже много невярно. :wub:

В чужбина е бил.... ;D
Мерси! :wub:

« Отговор #7305 -: Февруари 17, 2011, 11:26:26 pm »
Еми, трябваше да се сетя. Сатурн - втори управител на Водолей (него) в 9-тия му дом. Много буквално. Офффф ;D Пак ще погледна картата.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7306 -: Февруари 17, 2011, 11:44:48 pm »
Еми, трябваше да се сетя. Сатурн - втори управител на Водолей (него) в 9-тия му дом. Много буквално. Офффф ;D Пак ще погледна картата.

Астрологията може да бъде много буквална.... ;D ;D , понякога....

http://www.vbox7.com/play:61d802a5

Нещо готино ,за теб.... ;) :blink:

« Отговор #7307 -: Февруари 17, 2011, 11:48:28 pm »
Благорадя ти много, Марая! И сериала обожавам, и Браян!
Още нещо от него - http://www.youtube.com/watch?v=G6xr6VKg7sE - за теб! :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #7308 -: Февруари 17, 2011, 11:57:44 pm »
Благорадя ти много, Марая! И сериала обожавам, и Браян!
Още нещо от него - http://www.youtube.com/watch?v=G6xr6VKg7sE - за теб! :wub:
;D ;D И аз и аз.....
Козирогата Венера.... :P ;D ;D :wub:

« Отговор #7309 -: Февруари 21, 2011, 10:47:58 pm »
Не разбирам много от хорар и моля някой да ми отговори на един въпрос, защото стана нещо много спонтанно. В смисъл,че нещата обичам да ги планирам. Но днес разбрах, че мога да ползвам една седмица нещо като отпуск и веднага купих билети за самолет за БГ. Вярно е също,че имам да посвърша това/онова в БГ.Въпросът ми е дали ще свърша това за което отивам или само ще е една разходка? Biletite sa za 1 mart.
15.37
Сиена-21.02.2011
дата на раждане 21.10.63

*

Diyana

• 2705
« Отговор #7310 -: Февруари 21, 2011, 11:40:51 pm »
На Слънце му предстоят само хубави аспекти, като последният е съвпад с Фортуна. Юпитер, господарят на пътуването, и на Слънцето ти, е добре поставен в картата. Последният аспект на Луната е тригон с Марс, У10 и елемент на 4-ти дом, краят на нещата. Като цяло мисля, че е успешно пътуване. За уреждане на наследствени въпроси ли става въпрос? Ако е за някакви документи, нещата се променят, затова е важно и да се уточнява "работата". Сега съдя само по домовото положение на Слънце и Луна...
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #7311 -: Февруари 22, 2011, 12:00:58 am »
Не разбирам много от хорар и моля някой да ми отговори на един въпрос, защото стана нещо много спонтанно. В смисъл,че нещата обичам да ги планирам. Но днес разбрах, че мога да ползвам една седмица нещо като отпуск и веднага купих билети за самолет за БГ. Вярно е също,че имам да посвърша това/онова в БГ.Въпросът ми е дали ще свърша това за което отивам или само ще е една разходка? Biletite sa za 1 mart.
15.37
Сиена-21.02.2011
дата на раждане 21.10.63

Трябва да уточниш какво е "това-онова", което имаш да свършиш в БГ. Конкретизирай, ако обичаш.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #7312 -: Февруари 22, 2011, 12:37:47 am »
Ами трябва да взема документи от съда свързани с промяна на гражданството. Да изберем с бъдещата ми снаха роклята за сватба, да се консултирам със специалист по здравословен проблем(в смисъл да чуя и мнение на БГ лекар) за да направя съпоставка на мненията, да убедя майка ми да дойде да поживее малко при мен( било то и за седмица или месец) ... Всичко това в рамките за 5 дена....Замислих се, след като купих билетите,че едва ли ще успея да свърша и 1 от замислените толкова неща...

« Отговор #7313 -: Февруари 22, 2011, 12:47:58 am »
Охо, ето какво открих, днес tr. Слънцето ми е в съвпад с ДЦ, а tr. Луна в съвпад с P. Фортуна..... С такъв замах ги купих билетите без да се замисля, че чак ми стана смешно, но после като се замислих.....мммм, чак ми стана тъжно

*

Diyana

• 2705
« Отговор #7314 -: Февруари 22, 2011, 12:50:23 am »
И защо ти стана тъжно. Какво им е на аспектите?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #7315 -: Февруари 22, 2011, 12:55:37 am »
Ами трябва да взема документи от съда свързани с промяна на гражданството. Да изберем с бъдещата ми снаха роклята за сватба, да се консултирам със специалист по здравословен проблем(в смисъл да чуя и мнение на БГ лекар) за да направя съпоставка на мненията, да убедя майка ми да дойде да поживее малко при мен( било то и за седмица или месец) ... Всичко това в рамките за 5 дена....Замислих се, след като купих билетите,че едва ли ще успея да свърша и 1 от замислените толкова неща...

Чакай сега, едно по едно....Почвам да гледам картата... ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #7316 -: Февруари 22, 2011, 01:02:43 am »
В сряда имам важна среща. Въпросът ми е: "Ще се видя ли в сряда с .../назован по име/ и ще остана ли разочарована от срещата?

Благодаря ви! :58:

*

Stella

• 7765
« Отговор #7317 -: Февруари 22, 2011, 01:08:27 am »
15.37
Сиена-21.02.2011
дата на раждане 21.10.63

danni_it, Кажи къде се намира Сиена, в коя държава? Излизат ми 2 града - единия в Италия, другият в САЩ.
Не зная в колко часа е зададен въпроса, но ще се ориентирам по часовника във форума.

« Отговор #7318 -: Февруари 22, 2011, 01:15:51 am »
И защо ти стана тъжно. Какво им е на аспектите?
Не е заради аспектите, Диана, мисля, че са добри, но защото при всяко връщане в БГ все ме обвиняват ,че нямам време за никого, че все тичам тук-там, а то все има нещо да се прави, да обикалям различни инстанции и накрая си тръгвам уморена за IT. Така нито от почивка разбирам нещо, нито пък всичко е свършено на 100%. И всеки път е едно и също. А дъщеря ми учи тук и за да дойде с мен, когато не е във ваканция, трябва да и търся медицинско за да я оправдаем в училище, а то е максимум за 5 дена.
 :'(

« Отговор #7319 -: Февруари 22, 2011, 01:19:41 am »
Стела, в 15,37 е зададен въпроса. Сиена е в Италия . Благодаря ти много!!!
 :kissd: