Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1164838 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:хорарен въпрос
« Отговор #7320 -: Февруари 22, 2011, 01:55:41 am »
Не разбирам много от хорар и моля някой да ми отговори на един въпрос, защото стана нещо много спонтанно. В смисъл,че нещата обичам да ги планирам. Но днес разбрах, че мога да ползвам една седмица нещо като отпуск и веднага купих билети за самолет за БГ. Вярно е също,че имам да посвърша това/онова в БГ.Въпросът ми е дали ще свърша това за което отивам или само ще е една разходка? Biletite sa za 1 mart.
15.37
Сиена-21.02.2011
дата на раждане 21.10.63

Предлагам ти да изберете рокля по интернет каталог : http://www.maggiesottero.com/
Така ще спестите време. Ще си свършиш работата в съда, но там сякаш нещата са започнали да се уреждат по-рано. Последният аспект на Луната е тригон с Марс - У9 (съда). марс е съуправители на 4-ти дом (майка ти), така че е много вероятно преговорите с нея да са започнали по-рано, но ще има забавяне в получаването на съгласието и. Майката се управлява от Венера (Везни на върха на дома) и от интерсептиран скорпион. Слънцето (Ти) правиш положителен аспект с управителя на майката (Плутон), което означава "да". За консултацията с лекаря не съм убедена, че ще успееш, ако не ти помогне майка ти (Венера - управителка на майката е в твоя 6-ти дом). Обади се на майка ти да ти запази предварително час.

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #7321 -: Февруари 22, 2011, 02:10:33 am »
Момичета, мойта карта не ви ли говори?  :-[

« Отговор #7322 -: Февруари 22, 2011, 02:26:50 am »
Страхотно, веднага отивам да видя сайта, че от ноември се говори за бялата рокля, но все още не е избрана...и аз не знам по какви причини...А днес майка ми ми предложи да иде тя в съда за да пита и ако може( понеже е с генерално пълномощно) да подаде молбата от мое име, за да е готова когато пристигна и да си взема документа, за да мога и да го преведа. А за лекаря предпочитам да не ги занимавам и да потърся специалист в София. Там ще съм 2 дена и се надявам да намеря такъв. Благодаря ти Стела, вече ми е много по-усмихнато!!!
 :blink: :blink: :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #7323 -: Февруари 22, 2011, 02:33:05 am »
Страхотно, веднага отивам да видя сайта, че от ноември се говори за бялата рокля, но все още не е избрана...и аз не знам по какви причини...А днес майка ми ми предложи да иде тя в съда за да пита и ако може( понеже е с генерално пълномощно) да подаде молбата от мое име, за да е готова когато пристигна и да си взема документа, за да мога и да го преведа. А за лекаря предпочитам да не ги занимавам и да потърся специалист в София. Там ще съм 2 дена и се надявам да намеря такъв. Благодаря ти Стела, вече ми е много по-усмихнато!!!

Успех! Пожелавам ви да изберете най-красивата рокля! Останаха ми очите в тях.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #7324 -: Февруари 22, 2011, 02:36:18 am »
Дивна, ти си Меркурий, все още в екзалтация във Водолей (ентусиазирана си относно срещата, готова си за нея). Нямаш предстоящи аспекти в рамките знака и съвсем скоро ти предстои ингрес в Риби. Възможно е да промениш нагласата си относно срещата. Влизаш в знак, където У7 Юпитер е в екзалтация, така че предполагам, че не става дума за промяна на мнението ти относно квезита, напротив, възможно е да започнеш да го цениш повече. Тъй като става дума за Риби, може да означава, че ще си състрадателна към него и готова да му помогнеш. Няма апликиращ аспект между У1 и У7, нито между У3 и У9, или У5 и У11. Не знам, сякаш не виждам среща помежду ви в момента. Луната е в 5-тия ти дом, в разходящ съвпад с ретрограден Сатурн на К5, а Сатурн на К5 може да даде забавяне, ако става дума за любовна среща във въпроса. На Луната й предстои квадрат с диспозитора й Венера (У5). Възможно е да изпиташ някакъв дискомфорт относно чувствата ти. Следващите 2 аспекта на Луната са хубави - тригони с Нептун и Марс на МС. Ако има среща, не би трябвало да останеш разочарована, би трябвало да си прекараш добре (Марс е твой У11). Освен това на Уран (управител на надеждите ти) му предстои секстил с Венера, т.е. не би трябвало да имаш разочарования в любовните си надежди. Искам само да допълня, че Луната ще направи квинкокс с Уран и ако отчитаме този аспект, значи няма абсолютно пълно щастие.
У7 Юпитер отива къв квадрат с Плутон (У12 на квезита) в неговия първи дом и квадрат със Сатурн (негов У2). Струва ми се, че на човека, с когото имаш намерение да се срещаш, може да му предстоят проблеми, затруднения (от финансов характер), за които няма да има голямо желание да говори.
« Последна редакция: Февруари 22, 2011, 02:45:28 am от Mirabella »

*

Divna

• 2478
« Отговор #7325 -: Февруари 22, 2011, 02:46:05 am »
Благодаря, Мирабела!  :kissd:

И този път, както винаги откликна на молбата ми. Благодаря!  :58:

За срещата и двамата желаем да се видим, но проблемът е, че от вчера много ме боли едното стъпало. Не знам какво съм направила, но едва ходя. В сряда сутринта ще ме види семейния лекар. Дано не се окаже нещо сериозно. Та затова не знам дали да не му се обадя тая вечер /имаме уговорка да се чуем и без това/и да отложа срещата. Чесно казано не ми се ходи на среща, куцайки като стара бабичка. А чаках тая седмица с голямо нетърпение.  :rolleyes:

« Отговор #7326 -: Февруари 22, 2011, 02:49:46 am »
Моля, Дивна. Но нищо не познах. Значи това означавал разходящият квадрат на Луна с Плутон (У6) и ингресът на Меркурий в Риби. Нали Рибите се свързват със стъпалата в медицинската астрология. Оправяй се скоро! И да имаш още много приятни срещи с г-на. :kissd:

*

Divna

• 2478
« Отговор #7327 -: Февруари 22, 2011, 02:55:25 am »
Благодаря ти от сърце, Мирабела!  :58:

« Отговор #7328 -: Февруари 22, 2011, 02:56:42 am »

И на мен ми останаха очите....поне 10 харесах, но не видях в сайта как могат да се поръчат.

« Отговор #7329 -: Февруари 22, 2011, 03:30:12 am »
В сряда имам важна среща. Въпросът ми е: "Ще се видя ли в сряда с .../назован по име/ и ще остана ли разочарована от срещата?

Мисля, че отговора е не - няма да се видите. Не знам за разочарованието дали ще го имаш независимо от това, че може да не се видите. :-\

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7330 -: Февруари 22, 2011, 03:32:29 am »

И на мен ми останаха очите....поне 10 харесах, но не видях в сайта как могат да се поръчат.

Те произвеждат, но не продават. Имат дистрибутори в цял свят. Намерих адреса на дистрибутора им в София: http://www.maggiesottero.com/stores.aspx

Но аз съвсем случайно попднах на този сайт. Има много, много други...

*

Divna

• 2478
« Отговор #7331 -: Февруари 22, 2011, 03:36:41 am »
В сряда имам важна среща. Въпросът ми е: "Ще се видя ли в сряда с .../назован по име/ и ще остана ли разочарована от срещата?

Мисля, че отговора е не - няма да се видите. Не знам за разочарованието дали ще го имаш независимо от това, че може да не се видите. :-\

Благодаря, Аурорка!  :kissd:

« Отговор #7332 -: Февруари 22, 2011, 03:42:01 am »
Дивна, след като написах коментара видях твоето уточнение за крака ти. Вероятно това показва АСто в 28мия градус - нещата вече са предрешени и ще останат така както са :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

*

Divna

• 2478
« Отговор #7333 -: Февруари 22, 2011, 03:47:33 am »
Дивна, след като написах коментара видях твоето уточнение за крака ти. Вероятно това показва АСто в 28мия градус - нещата вече са предрешени и ще останат така както са :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Да, много ме боли тоя крак и не знам дали ще се оправи за няколко дни.  :-[
Ще му се обадя, за да му кажа, че ще отложим срещата за някой друг път. Много кофти се получава.  :-[

« Отговор #7334 -: Февруари 22, 2011, 05:38:06 pm »
Има едно нещо, което много ме тормози от около 2 месеца и сега реших да хитам (по-скоро ми дойде отвътре).

Искам да попитам - Ще потръгне ли скоро бизнеса? София, 11:26 часа.
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

« Отговор #7335 -: Февруари 27, 2011, 03:47:06 am »
Здравейте, момичета!

Пускам хорар от името на моя близка, тъй като е доста притеснена за здравето си.
Въпрос: "Сериозен ли е здравословният ми проблем?" Тя зададе въпроса.

Благодаря предварително  :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #7336 -: Февруари 27, 2011, 04:01:52 am »
Давам обратна връзка по моя последен хорар.  :blink:

Видях се с въпросната личност, но срещата не ми беше при сърце.  :-[

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7337 -: Февруари 27, 2011, 04:40:52 am »

Случват се и такива неща.... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #7338 -: Февруари 27, 2011, 05:19:00 am »

А срещата в сряда ли беше или в друг ден?

------

По хорара на Романтика

Пускам хорар от името на моя близка, тъй като е доста притеснена за здравето си.
Въпрос: "Сериозен ли е здравословният ми проблем?" Тя зададе въпроса.

Мисля, че отговора е Не. Луната е в последен градус - Не. У1ви Венера не прави сходящ /за развитие/ с У 6ти.

*

Divna

• 2478
« Отговор #7339 -: Февруари 27, 2011, 12:20:17 pm »

А срещата в сряда ли беше или в друг ден?

Da, v srqda.  :blink: