Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1168499 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re:хорарен въпрос
« Отговор #7340 -: Февруари 27, 2011, 12:22:03 pm »
Давам обратна връзка по моя последен хорар.  :blink:

Видях се с въпросната личност, но срещата не ми беше при сърце.  :-[

Случват се и такива неща.... ;D ;)

:72: :kissd:

« Отговор #7341 -: Февруари 27, 2011, 05:29:05 pm »
Давам обратна връзка по моя последен хорар.  :blink:

Видях се с въпросната личност, но срещата не ми беше при сърце.  :-[

А срещата в сряда ли беше или в друг ден?

Da, v srqda.  :blink:

Значи, АСто в 28мия градус показва, че плана няма да се промени т.е. срещате се и това, че няма да ти допадне се потвърди.

Хубаво е да се връщаме към хорарите и да изследваме резултата им  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #7342 -: Февруари 27, 2011, 05:53:03 pm »
За упражнение.
Беше ли 'Х' днес на състезание?

Не  :mellow:

« Отговор #7343 -: Февруари 27, 2011, 05:59:03 pm »
  Уран, за кой вид упражнение е това. Аз като бързак гледала, недогледала да си кажа, че ще забравя после - Отговора според мен е ДА, но с големи клизми. Самия ТАО - предполага действие, но чрез невероятни усилия и спънки. Струпването на управителя на АСЦ, на управ.на действието в 10 дом, значи е имало огромно желание, но толкова много планетна енергия - изначално си създава проблем при асимилирането й. Та за това казвам - отишъл е, но с някакви проблеми се е занимавал преди това, нещо се е случило и вероятно е отишъл със закъснение и може би не е участвувал....или късно е влезнал в игра...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7344 -: Февруари 27, 2011, 06:01:33 pm »
Баща му се издъни. Забравил му ЛК или по-скоро решил да примести нещата му в "по-стилна" чанта като пропуснал личната карта. Сега 2 дена трябва да не ми се мярка пред очите.
Стилната чанта е вече в кофата.
:57: ,интересно и аз като се кача на черешата .....така правя :confuse3:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
« Отговор #7345 -: Февруари 27, 2011, 06:04:18 pm »
Уран, и аз реших, че е бил на състезанието - физически Х е бил там. Има рецепция по управление между сигнификаторите. Но квадрата на Луна с Юпитер говори за пречки пред участието. Луна указва развитието на въпроса. Такова би било тълкуването ми преди да прочета отговора.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7346 -: Февруари 27, 2011, 06:27:27 pm »
Точен квадрат Луна/Юпитер - не. Би трябвало това да е показателното. Но въпроса кога е зададен - след като ти е известен отговора ли?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #7347 -: Февруари 27, 2011, 06:33:21 pm »
Точен квадрат Луна/Юпитер - не. Би трябвало това да е показателното. Но въпроса кога е зададен - след като ти е известен отговора ли?
Въпросът е зададен след като се върнаха и след като доволно повиках. ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7348 -: Февруари 27, 2011, 06:45:47 pm »
Въпросът е зададен след като се върнаха

;D Ясно.

Иначе така като се задават въпросите тълкуванията не могат да са точни. Все едно да скрия вещ от себе си и да тръгна да я диря с хорар, не че не ми се е искало да си призная :P, но не мож излъга астрото, показва си. И все пак тук интересното е, че има някакъв намек в посока, че нещо се е разминало. Така че да приемем, че си описва ситуацията около теб и твоите реакции спрямо резултата от несъстоялото се състезание.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #7349 -: Февруари 27, 2011, 06:46:32 pm »
Романтика, на твоя въпрос ми е трудно еднозначно да отговоря. Последната секунда на Луната принципно може и да е забрана за разглеждане. Може и да значи, че нещата вече са ясни, тоест дигнозата е известна и каквото и да се случва, ще се развива бързо. За това говорят и кардиналните оси и сигнификаторите в кардинални знаци. От друга страна, въпросът касае процес, който се е развивал ви миналото, тоест важни са разходящите аспекти. Домовете на здравето са силно натоварени, като връзките между У1/У8, У6 и У4 са напрегнати аспекти. У12 е изгорен и в заточение.
Ако се основаваме само на Луната, може би приключва някакво назначено изследване или лечение. И след края му ще може да се отговори по-точно.

« Отговор #7350 -: Февруари 27, 2011, 06:47:08 pm »
  Прия, що си избра този гаден момент за задавене на подобен въпрос....Явно показва, че наистина си се притеснила и имаш основания за това...

« Отговор #7351 -: Февруари 27, 2011, 06:54:50 pm »
  Мисля си, че по-скоро хорара показва твоето притеснение, а не решаването на проблема. В крайна сметка нямам претенции, че разбирам от хорари де.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #7352 -: Февруари 27, 2011, 07:00:30 pm »
Прия, притесненията ти са свързани с репродуктивни органи или онкологично заболяване или с черния дроб \съвпад с Плутон, елемент на интерсептиран скорпион в пети и разходящ квадрат с Юпитер\? Съвпадът на Луна с Плутон е доста показателен за душевното ти състояние в момента. Несигурна си, защото се чувстваш безсилна и  изцяло в ръцете на лекаря. Лекарят е някакво светило, много  авторитетен и авторитарен, но не се чувстваш добре с него, нямаш му вяра. На Луната й предстоят добри аспекти със Слънце, Меркурий и Уран. Бих те посъветвала да се обърнеш към високотехнологични методи на изследвания, без да губиш време в консултации, включващи само "палпация" и общообразователни интервюта, колкото и велики светила да стоят насреща ти. И да, още е рано да се каже какво става с тоя ранен асцендент.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #7353 -: Февруари 27, 2011, 07:20:45 pm »
 :wub: :wub: Прия.

Знам какво доверие имаш на съвременната алопатична медицина и имаш основание за това, но що не пробваш един биорезонансен скрининг. Дори да не се възползваш после от "енергийно зареденената вода, захарче и дрън-дрън". Като тест за напипване на поразените зони, имам предвид нещо такова http://www.zlatanov.com/multimedia.html.

« Отговор #7354 -: Февруари 27, 2011, 07:34:39 pm »
А къде се провежда подобно сканиране, Дияна?  :rolleyes:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7355 -: Февруари 27, 2011, 07:36:11 pm »
И ако може и аз един въпрос не по темата - това същия Деянов ли е, дето по реклама е специалист. 

*

Diyana

• 2705
« Отговор #7356 -: Февруари 27, 2011, 07:42:34 pm »
За София открих няколко адреса - едното е от линка по-горе - на Модест Мусоргски 4, тел 9445090, при тях апаратът е Метатрон Хънтър на Оберон, второто - на Евлоги Георгиев 48 www.diagnoza.bg; третото - Life Unity Center, което е и козметично студио май - Христо Белчев 32, ет 2. Има и едно, което изглеждаше ОК в Лозенец, но не намирам контактите му. Също някъде около руски паметник, но този е с много агресивна и нескопосана реклама...

« Отговор #7357 -: Февруари 27, 2011, 07:48:56 pm »
този уред е руска разработка, гостуваха при Гала тази седмица и беше интересно презентирането

http://play.novatv.bg/play/241626/
« Последна редакция: Февруари 27, 2011, 07:56:58 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #7358 -: Февруари 27, 2011, 09:29:33 pm »
:wub: :wub: Прия.

Знам какво доверие имаш на съвременната алопатична медицина и имаш основание за това, но що не пробваш един биорезонансен скрининг. Дори да не се възползваш после от "енергийно зареденената вода, захарче и дрън-дрън". Като тест за напипване на поразените зони, имам предвид нещо такова http://www.zlatanov.com/multimedia.html.

Подобен апарат руска разработка има в София (един руснак го е внесъл и работи). Във Варна е вторият такъв, човекът, който го е внесъл в страната е познат на мои приятели и цените тук са по-ниски, както за диагностика, така и за прочистване на организма. Със същия апарат може да стане прочистване на отровите, като се  поставят катоди на стъпалата на краката върху всяка една точка, отговаряща за вътрешните органи - изтегля шлаката - тежки метали, гъбички и др.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #7359 -: Март 02, 2011, 02:06:40 am »
Интересен хорар, за който ще мога да дам обратна връзка след 1-2 дена.
Ще спи ли тази вечер при мен в спалнята Х. Х е представен от Марс, а питащата е Венера. Х и Y са съпрузи, които понастоящем не са в дoбри отношения и спят в различни стаи.
Въпросът е зададен от Y.

« Последна редакция: Март 08, 2011, 05:16:34 am от Uran »